Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

senin annenede geçmiş olsun canım benim babamınk boğazının içindeydi dışardan birşey yoktu

Vallaha ben bilmem gidiyor kilolar .tesekkurler kk tesekkurler Canan karatay
Tesekkurler kk üyeleri sabah terazide 107 geldim
Sabah menum artık cok az meyve yemeye başladım
Bu sabah
Saat 10 da
Bir elma
5 ceviz
Bir besi bir yerde cay
Suanda yarım lt su

Günaydın tatlım afiyet olsun Merak etme sen ödemdir o ödem ne çok yürümüşsün kıss
saol taklım,sana da olsun afiyet..
bise sorcam ortmen arkadasin karataylanmi zayiflamis,sana nie gosteriyo,senin karatayci oldugunu mu biliyo..bide ödem ne ki kısss??nasi gider bu ödem zımbırtısı..
ayy canim kusra bakma,bugn malligim ustumde,regl donemindeyim,malum bu donemde algilama dusermis ya,benimki fazla dustu biras..

ben ne zaman çok spor yapsam kilo veremiyorum belki sende fazla yapmışsındır kasların artmıştır hem sen geçen hafta çok kilo verdin 1. oldun çok zayıfladın birazda biz zayıflayalım dimi

Canım inşallah hayırlısıyla biter orda göreviniz ve sağlıkla dönersiniz.kaç sene kalacaksınız orda...

canım hayırlı yolculuklar güle güle git,güle güle gel....

ödemdir şekerim vücut ne yapsın bidaha vermeyecek diye tutmuştur suyu

ben ne zaman çok spor yapsam kilo veremiyorum belki sende fazla yapmışsındır kasların artmıştır hem sen geçen hafta çok kilo verdin 1. oldun çok zayıfladın birazda biz zayıflayalım dimi
Piiiiiiiiisss,cok kötüsün..
Zaten sen didin die tartildiydim
saka bebaam,saka..bende pazar gunu hile yaparim ve yurumem ozaman tarti oncesi..
ödemdir şekerim vücut ne yapsın bidaha vermeyecek diye tutmuştur suyu
olabiler taklim,isyan edecek zati bigun bana vucut,Allah muhafaza

tebrikler canım mezuniyete az kalmış ...çökelek eritmesi nasıl oluyo canım :26:

sagol canım kayınvalidem köyden kendi yaptıgı çökelekten gönderiyo kaşar gibi eriyyip sünüyo çook lezzetli ve dogall..yine köyden gelen dogal tereyağını eritip bu çökelekten koyuyorum birazcıkta su mis gibi eriyo çokta doyurucu..

Canım estağfirullah..
Arkadaşıma ben ablattım ve ilk kitabı vermiştim canımm ben yazmazsam tabiisi bilemezsin
kiraz sapı ödeme iyi geliyo ve de maydanoz kaynatıyosun içiyosun o da ödem attırır.
Canım benim senin için gerek yok regl olacağındandır ödemin fazlalığın geçecektir. Biberiye çayı regl döneminde de iyi geliyo

allah kabul etsin iyiniyetlim

dün akşamki menüm(saat19.00)
1 tabak patlıcan musakka
2kaşık pilav+1 kaşık tavuk sote
salata+yoğurt

bu sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım yarım lt.suyumu içtim ohhh akşama kadar suyu 2 lt yaparım inş..akşamda 2.öğünümü yapıp günü kapatırım..hepinize güzel bir gün diliyorum.

Destinam, geçmiş olsun, atlatmışsınız. İnsanın ailesinden uzakta olması çok zor. Hayat hızla akıyor ve insan sürekli bir şeyleri kaçırıyor.

Bu arada yazın uzun süre kalacak mısın canım?

Iyi geceler kizlar ,

Bugun nete giremedim. Yogun ve hastaydim.

Geçmiş olsun canım.

Günaydın güzeller çıtırlar

Bugün niyetliyim

Allah kabul etsin iyiniyetlim.

Güle güle git, gel canım, aman kaçamak yapma, insan sonra pişman oluyor.

bu arada sabah tartıldım 76,100 çıktım ama ben hafta içi hep böyle kilo vermiş görünüyorum ama bir bakıyorum pazartesi günü yok birşey sizede oluyormu böyle kızlar

Bende de oluyor, Emel'ciğim hafta içi daha çok vermiş oluyorum, hafta sonu tartı birden artıyor. Sanırım, vücut kendini ayarlıyor.

Sabah : 2 yum. 1 dilim peynir, salata, 1 ç.b. ceviz, 8 zeytin, 6 çilek, 2 gün kurusu

Esas'cığım, senin de günün güzel olsun canım. Nasıl sın? Yürüyüşler nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…