Emeluludascım babanda birşey çıkmamasına çok sevindim,onla geçmiş olsun.Bişey sorucam,bezeler boğazın içinde miydi yoksa dışında mı,annem de 2 gün önce aldırdı,boğazın dış kısmında anneminki
Destinacım annene çok geçmiş olsun,gurbetlik zor,inşallah en kısa zamanda gidersin
saol taklım,sana da olsun afiyet..Günaydın tatlım afiyet olsunMerak etme sen ödemdir o ödem ne çok yürümüşsün kıss
Gunaydin kislar..1.ogunum:
1 yumurta
1 muz
1.5 ince belli ceviz
1 domates
1 salatalik
keci peyniri ve biyaz peynir
2 omega
12 zeytin
Emeluludas aklima karpuz kabugu getirdin dun ve ben bugn tartildm..sonuc husran tabiki,+700 ........
bde dun cok yurudum kislar,hemen hwmen 2 saate yakin tempolu yurudm..tam olarak 1 saat 45 dakka..vucudum su tutmus olabilirmi sizce??
ben de burada olmaktan çok mutluyum ..ve sizler sayesinde tayin şokumu bile daha çabuk atlattım...orada da sizlerle beraber olup zamanın geçip hayırlısıyla ,sağlıkla dönmemizi umuyorum..kazasız belasız inşallah
Gunaydinlar herkese,
Yola cikmadan once kisaca: sabahin korunde kalkip 1 saat yurudum. Karatay kahvaltimi yaptim (ceviz kalmamis, badem de olur di mi?) ve simdi de havaalanina gidiyorum.
Insallah bildirimle devam edebilirim. Sizi ozliycemherkese kolay gelsin
Gunaydin kislar..1.ogunum:
1 yumurta
1 muz
1.5 ince belli ceviz
1 domates
1 salatalik
keci peyniri ve biyaz peynir
2 omega
12 zeytin
Emeluludas aklima karpuz kabugu getirdin dun ve ben bugn tartildm..sonuc husran tabiki,+700 ........
bde dun cok yurudum kislar,hemen hwmen 2 saate yakin tempolu yurudm..tam olarak 1 saat 45 dakka..vucudum su tutmus olabilirmi sizce??
Piiiiiiiiisss,cok kötüsün..ben ne zaman çok spor yapsam kilo veremiyorum belki sende fazla yapmışsındır kasların artmıştır hem sen geçen hafta çok kilo verdin 1. oldun çok zayıfladın birazda biz zayıflayalım dimi
olabiler taklim,isyan edecek zati bigun bana vucut,Allah muhafazaödemdir şekerim vücut ne yapsın bidaha vermeyecek diye tutmuştur suyu
tebrikler canım mezuniyete az kalmış ...çökelek eritmesi nasıl oluyo canım :26:
saol taklım,sana da olsun afiyet..
bise sorcam ortmen arkadasin karataylanmi zayiflamis,sana nie gosteriyo,senin karatayci oldugunu mu biliyo..bide ödem ne ki kısss??nasi gider bu ödem zımbırtısı..
ayy canim kusra bakma,bugn malligim ustumde,regl donemindeyim,malum bu donemde algilama dusermis ya,benimki fazla dustu biras..
sagol canım kayınvalidem köyden kendi yaptıgı çökelekten gönderiyo kaşar gibi eriyyip sünüyo çook lezzetli ve dogall..yine köyden gelen dogal tereyağını eritip bu çökelekten koyuyorum birazcıkta su mis gibi eriyo çokta doyurucu..
Günaydın güzeller çıtırlar
Bugün niyetliyim
1 koca bardak süt
2 günkurusu kayısı
tulum peyniri kaşar peyniri
2 çeri
3 zeytin
1 haşlanmış köy yumurtası
3 erik 1 çilek
su içtim bolmidem şişti tabiisi zor uyudum geri
Hepinizi öptüm
Piiiiiiiiisss,cok kötüsün..
Zaten sen didin die tartildiydim
saka bebaam,saka..bende pazar gunu hile yaparim ve yurumem ozaman tarti oncesi..
olabiler taklim,isyan edecek zati bigun bana vucut,Allah muhafaza
allah kabul etsin iyiniyetlim
Kendini kurslara giderek geliştiriyosun canım.. Ben de resim kursuna gitmek isterdim şimdi zamanım yok.. spor salonunu ihmal etmemek istiyoru sağlık adına fit kalmak adına..
Ben de bu arlar hep burdayım hepinizi çok seviyorum canım[kızlar aslına bakarsanız işimi çok seviyorum ama evde de olmak isterdin.kızım 15 aylık oldu onun yanında olup,beraber vakit geçirmek isterdim... daha çok spor yapmak isterdim..daha çook kitap okumak isterdim..resim kursuna gidip,ahşap boyama yapıp...hani şimdide yapıyorum ama zamanım kısıtlı,bööle 24 saat nasıl geçiyo anlamıyorum....keşke sizin yerinizde olsaydım...
bu arada akşam yazdıklaınızı okudum da bir sevgi seli akmış gitmiş...o sevginin içine atlayasım geldi... bende sizi çook seviyorumm.iyi ki kktanıdım sizleriii
ayy benim canımı istettin şimdik.. Afiyet olsun
aynen ya bende işi gücü bırakıp buraya bakıyorum bagımlılık yaptı resmen topik ...yazın kaynanamda napcam bilmem ...ne pc var ne internet
tavsiyeler için saol canım bende not ettim..bizim başvurular daha başlamadı ..benim memlekete istesin diye eşimin gözüne bakıyorum ama oda hiç tınmıyo yaahayırlısı inşallah
annem ameliyat oldu yanında sadece dünürü varmış telde aglaştık ...gurbette olmaak çok zor yaasonra moralim bozuldu ne bulduysam yedim ..yediklerim midemi bozdu hepsini geri çıkardım
irade irade irade arada banada ugra iradeeee
Iyi geceler kizlar ,
Bugun nete giremedim. Yogun ve hastaydim.
Günaydın güzeller çıtırlar
Bugün niyetliyim
Gunaydinlar herkese,
Yola cikmadan once kisaca: sabahin korunde kalkip 1 saat yurudum. Karatay kahvaltimi yaptim (ceviz kalmamis, badem de olur di mi?) ve simdi de havaalanina gidiyorum.
Insallah bildirimle devam edebilirim. Sizi ozliycemherkese kolay gelsin
bu arada sabah tartıldım 76,100 çıktım ama ben hafta içi hep böyle kilo vermiş görünüyorum ama bir bakıyorum pazartesi günü yok birşeysizede oluyormu böyle kızlar
dün akşamki menüm(saat19.00)
1 tabak patlıcan musakka
2kaşık pilav+1 kaşık tavuk sote
salata+yoğurt
bu sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım yarım lt.suyumu içtim ohhhakşama kadar suyu 2 lt yaparım inş..akşamda 2.öğünümü yapıp günü kapatırım..hepinize güzel bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?