Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

fzgunum benim eşim ögretmen 2 ay tatilimiz var 1 ay annemlerde 1 ay kayınvalidemlerde kalıyoruz annemlerde net var ama kaynanamlarda yok idare etcez artık ..annemlerdede pek giremem herhalde zira annem pc başına oturana uyuz oluyo

bende bende banada çiçek böcek bahçe olsun sevinçten zıplıyorum tüm gün

Tatilde çok özletme kendini canım, arada girmeye çalış.

günaydın kızlar..

biraz geç bi günaydın oldu ama kabul edin artık ancak yazabildim..yoksa 7.30 da kalktım..bu saate kadar uyudum sanmayın..

kalkınca:
1 koca bardak su

kahvaltım:
1 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
beyaz peynir
zeytin
domates
1 bardak kayısı suyu

herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum..

ödemdir şekerim vücut ne yapsın bidaha vermeyecek diye tutmuştur suyu

ay evet canım bende ne zaman çok koştursam iş için,ev için + çıkıyorum vücut yorgunluktan şişiyorr galibaa...ama fosss + lar bunlar sıkmayın canınızıı..

hep söylemişimdir,ÖNEMLİ OLAN İNSANIN KARAKTERİ ZAYIF OLMASIN....gerisini hallederiz...

Son düzenleme:
merhaba çıtır hatunlar

Herkes iyidir umarım ilk önce menü bildirimi yapayım

Kahvaltım biraz geç saate kaldı (10.30) ve hiç iştahım yoktu

bir ufak parça b.peynir 3 dilim kaşar 1 salatalık

2. öğünümde mantar sote salata ve yoğurt düşünüyorum ve yemek faslını kapatıyorum

ben aslında aranıza yeni katıldım.karatay kitabını bir yıl önce almıştım ama nasıl bir basiret tutulması ise henüz başlamaya karar verdim bu arada saçma sapan diyetler denedim tabi hepsi olumsuz sonuç.son bir aydır bazı hormon ilaçları kullandım 75 kilodan 80 kiloya çıktım artık dur demem gerekiyordu ve dün başladım .dün sabah 80,400 idim bu sabah 79,100 çıktım bir günde bu kadar vermek ödem galiba.neyse sonuç güzel.bir de bişey sorucam genelde iki öğünmü yiyorsunuz.dünden beri forumu baya okudum başından başladım.müthiş sonuçlar var.ama genelde üç öğün yemişler arkadaşlar.bu gün okudum iki öğünde günü bitiricem demişsiniz.tecrübeden mideniz küçüldü galiba yoksa ben iki öğüne dayanamam heralde....cevaplarsanız sevinirim.

günaydın kızlar 1 ayda 4 kg hedefliyorumm bu ay bu iş bitecekk karar verdim akşam 30 dk bisiklet 30 dk yürüyüş vee 300 twıst yaptım hergünden daha az yedim hade hayırlısı

Selam çıtırlar,

İyiniyetli ve Papadiya Allah kabul etsin oruçlarınızı.... Ben de istiyorum ama 2 çocukla dayanamaz mıyım diye erteleyip duruyorum

Famircim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım

Benim tedavi bitti sonunda ama bana hediyesi 5 kg oldu malesef O kadar emek verip hedefime ulaşıp geri almak çok kötü oldu, çoook moralim bozuldu. Ama ne yapalım sağlık olsun bugünden itibaren ben de artık buradayım tekrardan...

Sabah:

Bol su
2 haşlanmış yumurta
1 aik peynir
4-5 zeytin
2-3 ceviz

Akşamüstü 2.öğünü de yapar kapatırım dükkanı...Vermem lazım bu fazlalıkları en kısa zamanda

merhaba kızlar bugünlerde yoğunum aklımda burada neler yaptınız bakalım

dünü hiç anlatmayayım

çok yemedim ama biraz tadlarına baktım ama akşam birşey yemedim
gece açlıktan zor uyudum:18:
bu sabahta

1,5 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
roka-salatalık-biber
ceviz
1kuru erik
omega 3lerim

çayım

birazda yine arkadaşlarla dışaeda buluşacağız:18::18:

canım tebrikler

destinam alçıdan kurtulmuşsun

kızlar çok yazmışsınız fırsat bulursam okurum hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…