- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Gidiyorum bahçeme bakım yapcaz bugün.. Domateslerim sırık iple bağlamam gerekti bağladım ama daha da uzamışlar onlara el atarım.
Salatalıklarımın üstünde minicik salatalıklarım var onlar yerlerde sırığa bağlayacağım. Patlıcanlarım büyümüşlerDoğayı toprağı seviyorum ben
akşama görüşürüz
fzgunum benim eşim ögretmen 2 ay tatilimiz var 1 ay annemlerde 1 ay kayınvalidemlerde kalıyoruz annemlerde net var ama kaynanamlarda yok idare etcez artık ..annemlerdede pek giremem herhalde zira annem pc başına oturana uyuz oluyo
Kendini kurslara giderek geliştiriyosun canım.. Ben de resim kursuna gitmek isterdim şimdi zamanım yok.. spor salonunu ihmal etmemek istiyoru sağlık adına fit kalmak adına..
Ben de bu arlar hep burdayım hepinizi çok seviyorum canım[kızlar aslına bakarsanız işimi çok seviyorum ama evde de olmak isterdin.kızım 15 aylık oldu onun yanında olup,beraber vakit geçirmek isterdim... daha çok spor yapmak isterdim..daha çook kitap okumak isterdim..resim kursuna gidip,ahşap boyama yapıp...hani şimdide yapıyorum ama zamanım kısıtlı,bööle 24 saat nasıl geçiyo anlamıyorum....keşke sizin yerinizde olsaydım...
bu arada akşam yazdıklaınızı okudum da bir sevgi seli akmış gitmiş...o sevginin içine atlayasım geldi... bende sizi çook seviyorumm.iyi ki kktanıdım sizleriiibebeğini de öpüyorum canım güle güle büyüt inş..
nerden bulcaz di mi amaay valla bende istedimmm bize de yollamazmı ? acabaBen de Hellim eritirim napayım
sağol esasımmallah kabul etsin orucunu....
canım afiyet olsun.. Sağol FzgunumDestinam, geçmiş olsun, atlatmışsınız. İnsanın ailesinden uzakta olması çok zor. Hayat hızla akıyor ve insan sürekli bir şeyleri kaçırıyor.
Bu arada yazın uzun süre kalacak mısın canım?
Geçmiş olsun canım.
Allah kabul etsin iyiniyetlim.
Güle güle git, gel canım, aman kaçamak yapma, insan sonra pişman oluyor.
Bende de oluyor, Emel'ciğim hafta içi daha çok vermiş oluyorum, hafta sonu tartı birden artıyor. Sanırım, vücut kendini ayarlıyor.
Sabah : 2 yum. 1 dilim peynir, salata, 1 ç.b. ceviz, 8 zeytin, 6 çilek, 2 gün kurusu
Ben de çok mutlu oluyorum yaw doğa harika beni de çok mutlu ediyo her gün bahçeme uğrayıp büyümelerini izliyorumbende bendebanada çiçek böcek bahçe olsun sevinçten zıplıyorum tüm gün
günaydın kızlar..
biraz geç bi günaydın oldu ama kabul edin artık ancak yazabildim..yoksa 7.30 da kalktım..bu saate kadar uyudum sanmayın..
kalkınca:
1 koca bardak su
kahvaltım:
1 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
beyaz peynir
zeytin
domates
1 bardak kayısı suyu
herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum..
sağol Didemcim sana da kaçamaksız bir gün olsun inş. afiyet olsun
selam kızlar bende orucum bugun, gecede bol su yesılcay süt dısında bırsey yemedım
ıyınıyetlım allah kabul etsın canım
ödemdir şekerim vücut ne yapsın bidaha vermeyecek diye tutmuştur suyu
[QUOTE
CANIM BABAN İÇİN BENDE ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN DUALARIMIZ KABUL OLDU
trt1 de gulbende ayca kaya var ızlıyorum
::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: :124::124::124: :124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Oley oley oleeeeeyyyyyyyyy 57.6 kiloyum tartıldım papişim ben
hepinizi öpüyorum kıslllarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?