bılerek yemedım canım sütle sıvıyla ıdare ederım dıye dusundum kı acıkmadımda sımdılık.amin canımHayırdır canım yiyemedin mi zaman mı yetmedi
Canımm sağol Allah kabul etsin canımmm
gozlemecım genelde bıldıgımız seyler ogunlerımızde süt ve yogurt mutlaka olmalıymıs.tatlı yerıne kuru meyvelerle tarcınlı süt yada kahvelı süt ıcmelıymısız.kahve metabolızmayı hızlandırıyomus.gece bır lokma dahı yememelıymısız.dıyorumya bırgun herkes canan hocanın kıymetını anlayacakNeler anlattı Papadiyacım, var mı bize ipuçları
kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
Karatay zinciri olusturmussun bebaam okulda sen..ne guzel...kiras sapi cok meshur bu ara,deniym bakem,reglim zaten 3 gundur benimle,heralde ondan bu +700..Canım estağfirullah..
Arkadaşıma ben ablattım ve ilk kitabı vermiştim canımmben yazmazsam tabiisi bilemezsin
kiraz sapı ödeme iyi geliyo ve de maydanoz kaynatıyosun içiyosun o da ödem attırır.
Canım benim senin için gerek yok regl olacağındandır ödemin fazlalığın geçecektir. Biberiye çayı regl döneminde de iyi geliyo
biz de seni sewiyoz taklim..Kendini kurslara giderek geliştiriyosun canım.. Ben de resim kursuna gitmek isterdim şimdi zamanım yok.. spor salonunu ihmal etmemek istiyoru sağlık adına fit kalmak adına..
Ben de bu arlar hep burdayım hepinizi çok seviyorum canım[kızlar aslına bakarsanız işimi çok seviyorum ama evde de olmak isterdin.kızım 15 aylık oldu onun yanında olup,beraber vakit geçirmek isterdim... daha çok spor yapmak isterdim..daha çook kitap okumak isterdim..resim kursuna gidip,ahşap boyama yapıp...hani şimdide yapıyorum ama zamanım kısıtlı,bööle 24 saat nasıl geçiyo anlamıyorum....keşke sizin yerinizde olsaydım...
bu arada akşam yazdıklaınızı okudum da bir sevgi seli akmış gitmiş...o sevginin içine atlayasım geldi... bende sizi çook seviyorumm.iyi ki kktanıdım sizleriii
Benim de cekti yaw..kiz goncagul oyle bi anlatmissi ki agzimizi sulandirdin yaw..benim canım çökelek eritmesi çektiiii
selam kızlar bende orucum bugun, gecede bol su yesılcay süt dısında bırsey yemedım
İnsallah dedigin gibi fosstur canim benim..cok saolasin..ay evet canım bende ne zaman çok koştursam iş için,ev için + çıkıyorum vücut yorgunluktan şişiyorr galibaa...ama fosss + lar bunlar sıkmayın canınızıı..
hep söylemişimdir,ÖNEMLİ OLAN İNSANIN KARAKTERİ ZAYIF OLMASIN....gerisini hallederiz...
kahvaltin cok az bahgk..sora acikirsin kacamak macamak yaparsin aglarsin,emmee gozuyün yasina bakmam şaplagi indiririm bahğk..merhaba çıtır hatunlar
Herkes iyidir umarım ilk önce menü bildirimi yapayım
Kahvaltım biraz geç saate kaldı (10.30) ve hiç iştahım yoktu
bir ufak parça b.peynir 3 dilim kaşar 1 salatalık
2. öğünümde mantar sote salata ve yoğurt düşünüyorum ve yemek faslını kapatıyorum
Gozlemecim hosgeldin tekrardan canim..5 kilo dedigin nedir ki kııssss..en kisa zamanda giderler geldikleri gibi..Selam çıtırlar,
İyiniyetli ve Papadiya Allah kabul etsin oruçlarınızı.... Ben de istiyorum ama 2 çocukla dayanamaz mıyım diye erteleyip duruyorum
Famircim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım
Benim tedavi bitti sonunda ama bana hediyesi 5 kg oldu malesefO kadar emek verip hedefime ulaşıp geri almak çok kötü oldu, çoook moralim bozuldu. Ama ne yapalım sağlık olsun bugünden itibaren ben de artık buradayım tekrardan...
Sabah:
Bol su
2 haşlanmış yumurta
1 aik peynir
4-5 zeytin
2-3 ceviz
Akşamüstü 2.öğünü de yapar kapatırım dükkanı...Vermem lazım bu fazlalıkları en kısa zamanda
Bu kadar sosyal olmak zararli kıııssssmerhaba kızlar bugünlerde yoğunum aklımda burada neler yaptınız bakalım
dünü hiç anlatmayayım
çok yemedim ama biraz tadlarına baktım ama akşam birşey yemedim
gece açlıktan zor uyudum:18:
bu sabahta
1,5 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
roka-salatalık-biber
ceviz
1kuru erik
omega 3lerim
çayım
birazda yine arkadaşlarla dışaeda buluşacağız:18::18:
Simdiden allah kavystursun diyelim.Simdi kac kilosun canim?ve kac ayda verdin.,?
sagol canım8 ayda verdım 69kg yum sımdı
yürüyüş ve spor sonrası kaslarda şişlik olumuş kızlar..tartıldığınız kilo sizi yanıltmasınn...Gunaydin kislar..1.ogunum:
1 yumurta
1 muz
1.5 ince belli ceviz
1 domates
1 salatalik
keci peyniri ve biyaz peynir
2 omega
12 zeytin
Emeluludas aklima karpuz kabugu getirdin dun ve ben bugn tartildm..sonuc husran tabiki,+700 ........
bde dun cok yurudum kislar,hemen hwmen 2 saate yakin tempolu yurudm..tam olarak 1 saat 45 dakka..vucudum su tutmus olabilirmi sizce??
canım benim dediğin gibi aynen tutuşmuş durumdayımm..Hayırlısı olsun Famircim.. Sabah yürüyüşünü aradan çıkartıyosun güsel
Canım sen iyi idare ediyosun çocuk evlilik ve okulDüğüne az kala Famir tutuşmuş tek kelimeyle şaka canım iyi gidiyosun
teşekkür ederimmmmmmmmmmmSelam çıtırlar,
Famircim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım
hakikaten şok olacak.maşşallahhh sanakızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
trt1 de gulbende ayca kaya var ızlıyorum
sagol canım8 ayda verdım 69kg yum sımdı
yaaaaaaaa aşkolsun arkadaşlar yani tecrübelerinizden faydalanayım dedim kimse cevap vermedi aranıza yeni katıldım dedim bir hoşgeldin bile demediniz niye öyle oldu acep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?