Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaslar herkese merhaba
Bugun karatay kahvaltimi yaptim,fakat kolumu kaldiracak mecalim yok dolayisiyla yemek yapmak istemedim fakat aciktim biraz once ceviz,findik ve badem uclusunu ince belli cay bardagi yedim.Bu sanirim ogle yemegi yerine geciyor degil mi??

Hayırdır canım yiyemedin mi zaman mı yetmedi
Canımm sağol Allah kabul etsin canımmm
bılerek yemedım canım sütle sıvıyla ıdare ederım dıye dusundum kı acıkmadımda sımdılık.amin canım

Neler anlattı Papadiyacım, var mı bize ipuçları
gozlemecım genelde bıldıgımız seyler ogunlerımızde süt ve yogurt mutlaka olmalıymıs.tatlı yerıne kuru meyvelerle tarcınlı süt yada kahvelı süt ıcmelıymısız.kahve metabolızmayı hızlandırıyomus.gece bır lokma dahı yememelıymısız.dıyorumya bırgun herkes canan hocanın kıymetını anlayacak

kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın

kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın

Simdiden allah kavystursun diyelim.Simdi kac kilosun canim?ve kac ayda verdin.,?

arkadaşlar ben diyetisyene gittiğimde bana bi çay karışımı önermişti gerçektende kilo vermeye yardımcı oluyor .. bi tutam biberiye bi tutam bilye kekik iki tutam yeşil çay bi tutam mate yaprağı ve bi tutam cinnema yı sıcak suyun içine koyun ve 6-7 dk demleyin en fazla 6 kilo vermek isteeyenler günde en fazla 3 bardak içmeli fakat daha fazla vermek isteyenler günde 5 bardağa kadar içebilir.. fazlası zarar... :44::44:

Karatay zinciri olusturmussun bebaam okulda sen..ne guzel...kiras sapi cok meshur bu ara,deniym bakem,reglim zaten 3 gundur benimle,heralde ondan bu +700..

slm bayanlar

öğlen yemeğim
az kırmızı mercimek çorbası
tavuk döner azcık patates kızartması
1 ayran
1 tane şeftali
1 tabak salata üzerine yoğurtlu kırmızı biber ve dere otlu karışımdan döktüm
2 dal haşlanmış karnabahar

çok doydum ya ama burda tek cıs var oda patates kızartması oda çok azdı zaten

sagol canım8 ayda verdım 69kg yum sımdı

Ayyyy masallllahhhhhhhhh ne diyim ben sana.Bisey demiyim sadece alkisliyim
Darisida bizlerin basina.Neredeysr ayda 5 kiloya yakin vermissin.
Peki sana soyle bir soru sorsam------tarti sende de oynamalar yapiyor muydu?İnisler cikislar vss. gibi
İnsanin morali coook bozuluyor.Hic mi kacamak yapmadin?ayyyy valla supersin

yürüyüş ve spor sonrası kaslarda şişlik olumuş kızlar..tartıldığınız kilo sizi yanıltmasınn...
sapor yapmadığınız 1-2 gün sonrası tartılın..
bende yaklaşık 10 gündür düzenli yürüyorum ,yediklerimide azalttım ama kilom aynı...
biliyorum ki yürüyüştenn..
moral bozmadan devam edelim:13:

canım benim dediğin gibi aynen tutuşmuş durumdayımm..
bide okuldaki derslerin bitmesinin verdiği rahatlıkta var tabi..
malum iş sonrası birde okula gidiyordumm..eee ne ara ev temizliğinden vakit bulup spor yapayımm..
şimdilerde sporada ev temizliğimede kızımla oyun oynamaya da vakit bulabiliyotumm..
böyle devam eder inşallah

Selam çıtırlar,

Famircim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım

teşekkür ederimmmmmmmmmmm

hakikaten şok olacak.maşşallahhh sana

1 kase ezogelin çorba
4-5 akşık patlıcan musakka(malesef patlıcan kızartılmıştı(((
1 kase cacık
1 kase salata
3 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı(kısa adı mücedderetpek kısa sayılmaz ama)

yaaaaaaaa aşkolsun arkadaşlar yani tecrübelerinizden faydalanayım dedim kimse cevap vermedi aranıza yeni katıldım dedim bir hoşgeldin bile demediniz niye öyle oldu acep....

yaaaaaaaa aşkolsun arkadaşlar yani tecrübelerinizden faydalanayım dedim kimse cevap vermedi aranıza yeni katıldım dedim bir hoşgeldin bile demediniz niye öyle oldu acep....

hoşgeldin
aşağıda aktif görünüyoruz ama her daim yazılanları okumuyoruz ondan olabilir

belki de genelde günü iki öğünle mi bitiriyorsunuz ben dün başladım dün 80,400 idim bu sabah 79,100 çıktım galiba ödem bu ama yinede güzel moral için. famir sen kaç kilo verdin ne kadar zamanda hayal gibi geliyor bana zayıflamak ama başaranları okuyunca motive oluyorum açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…