Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gözlemecim sağol.. tekrar hoşgelmişsin sevindik canım.. Tedavin de bitmiş geçmiş olsun.. 5 kiloyu sen debeyimlisin çabucak verirsin canım
canım tebrikler

destinam alçıdan kurtulmuşsun

kızlar çok yazmışsınız fırsat bulursam okurum hepinizi seviyorum
leylakım sağol propycil doğru diyo canım zaten artıdasın bak üzülürsün sonra az kaçamak yap bari
kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
Nasıl bir şok yaşayacak anneciğin ama haberi vardır di mi canım kilo verdiğinden.. Varsa -ki vardır- bile görünce ŞOK olacak bence de harikasın papişim

Başlarda 3 öğün yap bence canım.. Erken de kalkıyorsan 3 öğün şart.. Zamanla vücut alışıyor insülin direnci kırılıyor 2 öğün sonraları

kitabı okudum hemde geçen sene ama dedim ya basiretim mi tutulmuş ne yeni başladım diyete öğlen menüm

bir kase tarhana çorbası
karnıyarık
bir kase yoğurt

bu menüye biraz kuruyemiş eklesem çok mu olur....

merhaba kızlar.bu gün niyetliyim allah kabul eder inşallah.gece yediklerim 2 rafadan yumurta,beyaz peynir,10 zeytin,3 çeri domates,1 salatalık,bir avuç fındık,3 incir,1 bardakta süt içtim....çok iyi gidiyor acıkmadım ama bir baş ağrısı var dün akşamdan beri geçmedi...

ayy benim canımı istettin şimdik.. Afiyet olsun

sen oruçtun dimii Allah kabul etsin canım sagolasın sende geçenlerde güveçte sarma yaptığını yazmıştın ozamanda benim canım çok istemişti güveçte hiç denemedim neysem yarın annem geliyo antalyadan artık onla sararız yeriz afiyetlee

Allah kabul etsin canım.. kolay gelsin bise papadiyama da o da oruç

Ama papişim daha iyi bilirsin de neden sadece sıvı?
ben anlamadım oruç başıma mı vurdı ne? 18 saat filan sürüyor oruç:26: uzun bayağı canım benim

sağol Goncagülcüm avatarındaki oğluşun mu?

Gözünaydın annen geliyomuş.. Güveçte yemek daha enfes oluyo canım hepsini yapabilirsiniz hem de sağlıklı
Peynirin de doğalmış yaw bis bulamayız oni.. Sen sarmayı sarabilirsin şanslısın afiyetle yiyin canım

Son düzenleme:
of kızlar ya ben yine kilo aldım daha öncede burda bulunmuştum son birkaç kilo mu bura sayesinde vermiştim
bazı özel nedenlerden dolayı yine kilo aldım malum kilo prblemi olan kişilerin geneli sitresli olduğunda iştahı artar zayıf olanlar ise iştahı kesilir bizim kilolu olama sebebimiz onlarında zayıf olma sebebi budur ne kadar imrenirim bi bilseniz bu insanlara
şimdi gene burdayım

30mayıs Çarşamba
Sabah :karatay kahvaltı
Öğle: 1 kase yoğutlu çorba+barbunya pilaki+biber dolma+bol yeşil salata
(cevizli)+yoğurt
ARA: YEŞİL ÇAY +CEVİZ
AKŞAM: 1 KASE ŞEHRİYE ÇORBA+KÖFTELİ PATLICAN YEMEĞİ
DOMATES SALATALIK SÖĞÜŞ
31 mayıs Perşembe
Sabah klasik omlettli karatay kahvaltı +2 kayısı
Öğle: ezogelin çorba+etli patlıcan musakka(patlıcanlar azcık yağlı olmuşş)+cacık+çoban salata+zeytinyağlı pırasa

amiin iyiniyetlim sağol arkadaşım.bundan öncede tututum karatay usulüyle 5 gün oruç hiç baş ağrım filan olmamıştı.ama benim bu baş ağrım akşamdan daha vardı hafiften hafiften şimdi arttı.bakalım geçer inşallah.dün çok yorgundum,yoğun bir gün geçirdim.bazen insan herşeye yetemiyor yaaa(((( hem eve hem işe hem çevreye.adet dönemimde yakın çok duygusallaşıyorum, her şeyi kafama takıyorum.üst üste geliyor işte bazı durumlar ondanda olsa gerek..

selam kızlar bende orucum bugun, gecede bol su yesılcay süt dısında bırsey yemedım

allah kabul etsin papişim

kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın

ayy bak şimdi ben de heyecanlandımşok olacak annen bacım ve de seni gören herkes

allah kabul etsin arkadaşım

Tekrar hoşgeldin o zaman..
Ben de morali bozuldukça yemeyenlerdenim genelde zayıftım..Bir kaç sene yemek yiyemeyince acısını çıkarttım sonra

famirim bide çalışıyomuşsun Kızında mutlu bis de mutlu olcaz desene
hem de ne çalışma ..son günlerde ameleden farksız her işi yapıyoruz kurumda..
kafayı yemek üzereyim
hoşgeldinn..ne kadar aldınnnnnn hayell
offf bende canım sıkkınken dünyaları yerimmm yer-dimmmmmmm mi demeliyim yoksa

Tekrar hoşgeldin o zaman..
Ben de morali bozuldukça yemeyenlerdenim genelde zayıftım..Bir kaç sene yemek yiyemeyince acısını çıkarttım sonra
hoşbulduk valla canım benim eşim ve ailesi hep öyleler azcık moralleri bozulsa yemeden işmeden kesilirler ben ablam ve annem de moral bozuluca iştahımız artar sonra gelsin kilolar çok sinir bozucu ya

karatayla hiç kilo vermedim henüzzzz
tam anlamıyla uyamadığımdan tabi..
yoksa diyetin kilo verdirmediğinden değil..
son 10 gündür tam olarak uymaya çalışıyorummm..
bakalım ne kadar verebilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…