Gözlemecim sağol.. tekrar hoşgelmişsin sevindik canım.. Tedavin de bitmiş geçmiş olsun.. 5 kiloyu sen debeyimlisin çabucak verirsin canımSelam çıtırlar,
İyiniyetli ve Papadiya Allah kabul etsin oruçlarınızı.... Ben de istiyorum ama 2 çocukla dayanamaz mıyım diye erteleyip duruyorum
Famircim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım
Benim tedavi bitti sonunda ama bana hediyesi 5 kg oldu malesefO kadar emek verip hedefime ulaşıp geri almak çok kötü oldu, çoook moralim bozuldu. Ama ne yapalım sağlık olsun bugünden itibaren ben de artık buradayım tekrardan...
Sabah:
Bol su
2 haşlanmış yumurta
1 aik peynir
4-5 zeytin
2-3 ceviz
Akşamüstü 2.öğünü de yapar kapatırım dükkanı...Vermem lazım bu fazlalıkları en kısa zamanda
leylakım sağolcanım tebrikler
destinam alçıdan kurtulmuşsun
kızlar çok yazmışsınız fırsat bulursam okurum hepinizi seviyorum
Nasıl bir şok yaşayacak anneciğin ama haberi vardır di mi canım kilo verdiğinden.. Varsa -ki vardır- bile görünce ŞOK olacak bence dekızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
Karatay zinciri olusturmussun bebaam okulda sen..ne guzel...kiras sapi cok meshur bu ara,deniym bakem,reglim zaten 3 gundur benimle,heralde ondan bu +700..
Karatay zinciri büyüyor datlum benümbiz de seni sewiyoz taklim..
Benim de cekti yaw..kiz goncagul oyle bi anlatmissi ki agzimizi sulandirdin yaw..
İnsallah dedigin gibi fosstur canim benim..cok saolasin..
kahvaltin cok az bahgk..sora acikirsin kacamak macamak yaparsin aglarsin,emmee gozuyün yasina bakmam şaplagi indiririm bahğk..
Gozlemecim hosgeldin tekrardan canim..5 kilo dedigin nedir ki kııssss..en kisa zamanda giderler geldikleri gibi..
Bu kadar sosyal olmak zararli kıııssss
Kızlar 12:00 de 2 velim geldi yanıma.. Çok zayıflamışsın didiler bağaay çok sevindim çok mutluyum saten nasıl verdiğimi sordular anlattım bir bir ana hatlaruyla zaten diğer hocamızın da zayıfladığını gördüler. kitabı alacaklar heman zincir büyüyo kıslaarrr:124::124::124::124: famirim bide çalışıyomuşsunyürüyüş ve spor sonrası kaslarda şişlik olumuş kızlar..tartıldığınız kilo sizi yanıltmasınn...
sapor yapmadığınız 1-2 gün sonrası tartılın..
bende yaklaşık 10 gündür düzenli yürüyorum ,yediklerimide azalttım ama kilom aynı...
biliyorum ki yürüyüştenn..
moral bozmadan devam edelim:13:
canım benim dediğin gibi aynen tutuşmuş durumdayımm..
bide okuldaki derslerin bitmesinin verdiği rahatlıkta var tabi..
malum iş sonrası birde okula gidiyordumm..eee ne ara ev temizliğinden vakit bulup spor yapayımm..
şimdilerde sporada ev temizliğimede kızımla oyun oynamaya da vakit bulabiliyotumm..
böyle devam eder inşallah
teşekkür ederimmmmmmmmmmm
hakikaten şok olacak.maşşallahhh sanaKızında mutlu bis de mutlu olcaz desene
yaaaaaaaa aşkolsun arkadaşlar yani tecrübelerinizden faydalanayım dedim kimse cevap vermedi aranıza yeni katıldım dedim bir hoşgeldin bile demediniz niye öyle oldu acep....
Hoşgeldin essema, doğru yerdesin.. başlayınca kilo vermenin ne kadar kolay olduğunu göreceksin.. İLK sayfamızı da oku.. Kitabını da menülerini paylaş takip ederiz.. Kolay gelsin