canım kayınvalidem erzincanın köyünde yaşıyor ben istanbuldayım kışın otobüsle gönderiyo..sen yakınsan söyleyim göndersinnn
hem de ne çalışma ..son günlerde ameleden farksız her işi yapıyoruz kurumda..
kafayı yemek üzereyim
hoşgeldinn..ne kadar aldınnnnnn hayell
offf bende canım sıkkınken dünyaları yerimmmyer-dimmmmmmm mi demeliyim yoksa
kızlar ben kabuklufıstık tüketiyodum malum azda olsa kavrulmuş buda kilo vermeyi olumsuz etkiler mi?:44:
hoşgeldin
aşağıda aktif görünüyoruz ama her daim yazılanları okumuyoruz ondan olabilir
geçmiş olsun canımamiin iyiniyetlim sağol arkadaşım.bundan öncede tututum karatay usulüyle 5 gün oruç hiç baş ağrım filan olmamıştı.ama benim bu baş ağrım akşamdan daha vardı hafiften hafiften şimdi arttı.bakalım geçer inşallah.dün çok yorgundum,yoğun bir gün geçirdim.bazen insan herşeye yetemiyor yaaa(((( hem eve hem işe hem çevreye.adet dönemimde yakın çok duygusallaşıyorum, her şeyi kafama takıyorum.üst üste geliyor işte bazı durumlar ondanda olsa gerek..
hem de ne çalışma ..son günlerde ameleden farksız her işi yapıyoruz kurumda..
kafayı yemek üzereyim
hoşgeldinn..ne kadar aldınnnnnn hayell
offf bende canım sıkkınken dünyaları yerimmmyer-dimmmmmmm mi demeliyim yoksa
Esas'cığım, senin de günün güzel olsun canım. Nasıl sın? Yürüyüşler nasıl gidiyor?
selam kızlar bende orucum bugun, gecede bol su yesılcay süt dısında bırsey yemedım
ben aslında aranıza yeni katıldım.karatay kitabını bir yıl önce almıştım ama nasıl bir basiret tutulması ise henüz başlamaya karar verdim bu arada saçma sapan diyetler denedim tabi hepsi olumsuz sonuç.son bir aydır bazı hormon ilaçları kullandım 75 kilodan 80 kiloya çıktım artık dur demem gerekiyordu ve dün başladım .dün sabah 80,400 idim bu sabah 79,100 çıktım bir günde bu kadar vermek ödem galiba.neyse sonuç güzel.bir de bişey sorucam genelde iki öğünmü yiyorsunuz.dünden beri forumu baya okudum başından başladım.müthiş sonuçlar var.ama genelde üç öğün yemişler arkadaşlar.bu gün okudum iki öğünde günü bitiricem demişsiniz.tecrübeden mideniz küçüldü galiba yoksa ben iki öğüne dayanamam heralde....cevaplarsanız sevinirim.
günaydın kızlar 1 ayda 4 kg hedefliyorumm bu ay bu iş bitecekk karar verdim akşam 30 dk bisiklet 30 dk yürüyüş vee 300 twıst yaptım hergünden daha az yedim hade hayırlısı
Selam çıtırlar,
İyiniyetli ve Papadiya Allah kabul etsin oruçlarınızı.... Ben de istiyorum ama 2 çocukla dayanamaz mıyım diye erteleyip duruyorum
Famircim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım
Benim tedavi bitti sonunda ama bana hediyesi 5 kg oldu malesefO kadar emek verip hedefime ulaşıp geri almak çok kötü oldu, çoook moralim bozuldu. Ama ne yapalım sağlık olsun bugünden itibaren ben de artık buradayım tekrardan...
Sabah:
Bol su
2 haşlanmış yumurta
1 aik peynir
4-5 zeytin
2-3 ceviz
Akşamüstü 2.öğünü de yapar kapatırım dükkanı...Vermem lazım bu fazlalıkları en kısa zamanda
güzel bayanlar,çıtır kızlar,hanımefendi hatunlar hepinizi ama hepinizi çoook seviyorum
merhaba kızlar bugünlerde yoğunum aklımda burada neler yaptınız bakalım
dünü hiç anlatmayayım
çok yemedim ama biraz tadlarına baktım ama akşam birşey yemedim
gece açlıktan zor uyudum:18:
bu sabahta
1,5 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
roka-salatalık-biber
ceviz
1kuru erik
omega 3lerim
çayım
birazda yine arkadaşlarla dışaeda buluşacağız:18::18:
kızlaaar ben yine annemlere gidiyorum...pazar günü görüşürüz anacımmm:79::79::79::79::79::79:
ben diyeti bile bozduğum çok oldu malesef sen en azından sen diyetini bozmuyomuşsun tebrikler büyük başarı en azından benim için
160 boyumdyım 57 kiloya kadar inmiştim ama şubat mart ayı kabus gibi geçti sıkıntı sitres moral bozukluğu sonuç kilo aldım
64.8 kiloyu gösterdi tartımsonra 20 gün karatayla beraber 61 kiloya indim ama malesef devam edemedim şimdi 62 kiloyum tekrara 57 kiloya inmek istiyorum
30mayıs Çarşamba
Sabah :karatay kahvaltı
Öğle: 1 kase yoğutlu çorba+barbunya pilaki+biber dolma+bol yeşil salata
(cevizli)+yoğurt
ARA: YEŞİL ÇAY +CEVİZ
AKŞAM: 1 KASE ŞEHRİYE ÇORBA+KÖFTELİ PATLICAN YEMEĞİ
DOMATES SALATALIK SÖĞÜŞ
31 mayıs Perşembe
Sabah klasik omlettli karatay kahvaltı +2 kayısı
Öğle: ezogelin çorba+etli patlıcan musakka(patlıcanlar azcık yağlı olmuşş)+cacık+çoban salata+zeytinyağlı pırasa
senin annenede geçmiş olsun canım benim babamınk boğazının içindeydi dışardan birşey yoktu
teyzen kim şekerim
kahvaltım
2 kk haşlanmış yımırta
1kk kaşar
10 zeytin
domates maydanoz
1 çb fındık
1 demlik çay
kuru meyveler bitti bende özellikle aldırmadım diyete başladıgım ilk iki ayda 11 kilo vermiştim ve bu dönemde sıfır kaçamak yapmıştım kuru meyve bulgur falan yememiştim
bakalım bu hafta böyle deniycem verebilecekmiyim ...bide 10 gün önce baskül aldım hala gelmedi dün siteyi aradım (evimister) siparişiniz unutulmuş dediler varmı böyle bişey yaa ..hemen gönderiyoruz dediler bakalım ne zaman gelcek
merhaba çıtır hatunlar
Herkes iyidir umarım ilk önce menü bildirimi yapayım
Kahvaltım biraz geç saate kaldı (10.30) ve hiç iştahım yoktu
bir ufak parça b.peynir 3 dilim kaşar 1 salatalık
2. öğünümde mantar sote salata ve yoğurt düşünüyorum ve yemek faslını kapatıyorum
pırasa hariç öğle yemeğimiz aynı olmuş
benimde patlıcanlar kızartılmıştı
ay famir yoksa biz aynı işyerindemiyiz ne? sen çalışıyomuusun..hangi şehirr
hımmm anladım canım,dogru diyosun dün zaten yuruyusu cok abarttım,nerdeyse 2 saat tempolu..yürüyüş ve spor sonrası kaslarda şişlik olumuş kızlar..tartıldığınız kilo sizi yanıltmasınn...
sapor yapmadığınız 1-2 gün sonrası tartılın..
bende yaklaşık 10 gündür düzenli yürüyorum ,yediklerimide azalttım ama kilom aynı...
biliyorum ki yürüyüştenn..
moral bozmadan devam edelim:13:
papiş güle güle git gel bacım..sen şimdi kacamak da yapan orda,anacıgının misss gibi yemeklerinden yersin..sagol canım8 ayda verdım 69kg yum sımdı
menun guzel canım..tabiki ekleyebilirsin kuruyemiş..kitabı okudum hemde geçen sene ama dedim ya basiretim mi tutulmuş ne yeni başladım diyete öğlen menüm
bir kase tarhana çorbası
karnıyarık
bir kase yoğurt
bu menüye biraz kuruyemiş eklesem çok mu olur....
moralim bozuk oldugunda asla ve asla bişe yiyemem ben de canım..zaten en fazla 60 a cıktım hayatım boyunca,o da zaten iradem dışındaydı..hayelcim teorin dogru canım..Tekrar hoşgeldin o zaman..
Ben de morali bozuldukça yemeyenlerdenimgenelde zayıftım..Bir kaç sene yemek yiyemeyince acısını çıkarttım sonra
sivilceleri takma bebaam..tatlandırıcı kesinnlikle cıss ama illakii atacaksan 1 küp şeker at bari..sonucta tatlandırıcı tamamen kimyasal..kızlarr biliyorum tatlandırıcı yasak ama bende günde 1 tane şekersiz içmeyi denedim içemeyince kahveme atıyorummm ....bişey olurmuu ?????
bide ceviz yemeye başladığımdan beri sivilceler bırakmadı peşimi yine çıkıyo 1 tane yüzümde,allerjimde yok cevize ama..napcamm benn önerisi olan varmı yavrularım....
hımmm anladım canım,dogru diyosun dün zaten yuruyusu cok abarttım,nerdeyse 2 saat tempolu..yürüyüş ve spor sonrası kaslarda şişlik olumuş kızlar..tartıldığınız kilo sizi yanıltmasınn...
sapor yapmadığınız 1-2 gün sonrası tartılın..
bende yaklaşık 10 gündür düzenli yürüyorum ,yediklerimide azalttım ama kilom aynı...
biliyorum ki yürüyüştenn..
moral bozmadan devam edelim:13:
papiş güle güle git gel bacım..sen şimdi kacamak da yapan orda,anacıgının misss gibi yemeklerinden yersin..sagol canım8 ayda verdım 69kg yum sımdı
menun guzel canım..tabiki ekleyebilirsin kuruyemiş..kitabı okudum hemde geçen sene ama dedim ya basiretim mi tutulmuş ne yeni başladım diyete öğlen menüm
bir kase tarhana çorbası
karnıyarık
bir kase yoğurt
bu menüye biraz kuruyemiş eklesem çok mu olur....
moralim bozuk oldugunda asla ve asla bişe yiyemem ben de canım..zaten en fazla 60 a cıktım hayatım boyunca,o da zaten iradem dışındaydı..hayelcim teorin dogru canım..Tekrar hoşgeldin o zaman..
Ben de morali bozuldukça yemeyenlerdenimgenelde zayıftım..Bir kaç sene yemek yiyemeyince acısını çıkarttım sonra
sivilceleri takma bebaam..tatlandırıcı kesinnlikle cıss ama illakii atacaksan 1 küp şeker at bari..sonucta tatlandırıcı tamamen kimyasal..kızlarr biliyorum tatlandırıcı yasak ama bende günde 1 tane şekersiz içmeyi denedim içemeyince kahveme atıyorummm ....bişey olurmuu ?????
bide ceviz yemeye başladığımdan beri sivilceler bırakmadı peşimi yine çıkıyo 1 tane yüzümde,allerjimde yok cevize ama..napcamm benn önerisi olan varmı yavrularım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?