afiyet olsun canım..tabiki incelcen kıısss..Sabah karatay kahvaltı tereyağlı peynirli omlet hımmm nefisdi .:)yanında biraz çiğ badem az da tulum peyniri yedim çayla...
6 saat oldu hiç acıkmadım arada bol su içdim ..,
Zeyteinyağlı taze fasulye,salata ve ayran öğlen menum ..
Sanırım başka da bir şey yemem
Enteresan ama şimdiden inceldiğimi hissediyorum..
yaaaaaaaa aşkolsun arkadaşlar yani tecrübelerinizden faydalanayım dedim kimse cevap vermedi aranıza yeni katıldım dedim bir hoşgeldin bile demediniz niye öyle oldu acep....
yaaaaaaaa aşkolsun arkadaşlar yani tecrübelerinizden faydalanayım dedim kimse cevap vermedi aranıza yeni katıldım dedim bir hoşgeldin bile demediniz niye öyle oldu acep....
çalışıyorum ve ankaradayımmmm
afiyet olsun canım..tabiki incelcen kıısss..
tsk ederım canım zaman zaman tartıda oynamalar oldu tabıkı bu regl donemı kacamaklar tuzlu yemek yada spor sonrası donemlerde oldu bu durumlarda vucut su tutuyo tabıkı ama uzun vadede bakınca olmsuz bır sonuc olmuyo.kacamak yaptım ama bunun ıcın gecenın degıl gunduzun 10 unu tercıh ettım canım.sanada hepımızede kolay gelsın..Ayyyy masallllahhhhhhhhh ne diyim ben sana.Bisey demiyim sadece alkisliyim
Darisida bizlerin basina.Neredeysr ayda 5 kiloya yakin vermissin.
Peki sana soyle bir soru sorsam------tarti sende de oynamalar yapiyor muydu?İnisler cikislar vss. gibi
İnsanin morali coook bozuluyor.Hic mi kacamak yapmadin?ayyyy valla supersin
canım hemen hemen hergun yurudum haftada 1 gun yurumemısımdır en fazla.papişşşiimm sen yürüyüş hergün yaptınmı? bu kiloları verirkenn
amin canım senınde herkesınde oruc ve ıbadetlerını allah kabul etsın.neden sıvı ay ne bılıyım leptınıme kıyamadımAllah kabul etsin canım.. kolay gelsin bise papadiyama da o da oruç
Ama papişim daha iyi bilirsin de neden sadece sıvı?
ben anlamadım oruç başıma mı vurdı ne? 18 saat filan sürüyor oruç:26: uzun bayağı canım benim
sagol leylakım..annemlerde net yok ve ben 20 gun kadar kalcam ama bır sekılde net bulup gırıp sızı şoklardan haberdar edecem leylakım ve dıger arkadaslarım...allah kabul etsin papişim
ayy bak şimdi ben de heyecanlandımşok olacak annen bacım ve de seni gören herkes
allah kabul etsin arkadaşım
tabıkı canım allah herkesın dualarını kabul etsınsağol canım ben kötüyüm belim tutuldu arada oluyor böyle off çok canım yanıyo hareket ettikçe ,neyse geçer herhalde bikaç güne.burda hava yağışlı olunca bi kaçgündür iş çıkışı yürüyemiyorum ama yemekten sonra eşimle biraz dolaşıyoruz...
canım allah kabul etsin orucunu iftarda bizim içinde dua edin
hoşgeldin canım aramıza kitabı okumadıysan oku ve mantığını anlamaya çalış canım.ben ve bazı arkadaşlarımız 2 öğün yapıyoruz ama başlarda hepimiz 3 öğün yaptık sen şimdi 3 öğün yap zamanla kendi düzenini ayarlarsın.öğün araları 4-5 saat olmalı ve ara öğün yapmamaya çalış biraz dikkat sabır ve hareketle bu işin üstesinden gelirsin merak etme...
işte bu canım gördünmü bak isteyince nasıl oluyor merak etme gidecek bu kilolar
geçmiş olsun ve tekrar hoşgeldin aramıza...
bizde seni seviyoruzz
leylakcım sana sosyalleşmek yaramıyor kaçamak yapıyosun eniyisi hedefine ulaşana kadar çıkma evden
anlatmazmıyım bacım ordan net buldugum ılk yerden gırıp paylasacam sızlerlepapadiya kullanıcısından alıntı
kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
ayy iyi yolculuklar canım ne güzel çok şaşırcaklar,, anlat bize dönüncee
hımmm anladım canım,dogru diyosun dün zaten yuruyusu cok abarttım,nerdeyse 2 saat tempolu..ki zaten reglimin 3.gunu..
diwam diwam diwam ozaman..
saol famircim..
papiş güle güle git gel bacım..sen şimdi kacamak da yapan orda,anacıgının misss gibi yemeklerinden yersin..
olsun,afiyet enerji olsun papişime..
bu arada annen değil şaşırmak kadıncagızın gozleri pörtler seni görünce..aynen böyle..
menun guzel canım..tabiki ekleyebilirsin kuruyemiş..
bide kitabı bidaha oku belkim unutmussundur diye..
bide bayaa sitem etmişsin bize..aşkolsun kııss,herzaman goremeyebiliriz yada musait olmayabiliriz canım benim..sewgiler..
moralim bozuk oldugunda asla ve asla bişe yiyemem ben de canım..zaten en fazla 60 a cıktım hayatım boyunca,o da zaten iradem dışındaydı..hayelcim teorin dogru canım..
sivilceleri takma bebaam..tatlandırıcı kesinnlikle cıss ama illakii atacaksan 1 küp şeker at bari..sonucta tatlandırıcı tamamen kimyasal..
ay propcyl cım cok guldum mesajına aynen oyle portlıycek herkesın gozu valla kız okuyun benı nazara gelmıyım orda yıne şişip gelmıyımikinci öğünüm
1 kase bulgur pilavı-bitti sonunda,bundan sonra eşime pirinç yapıym ki yemiyim pilav..
1 tabak salata
1 kase taşşşş gibi koyun yogurdu
1 tabak etli patlican güveç
şindik de cayyyy..
naber famir nasıl gidiyo arasıra girip kolaçan ediyorum sizleri birde gülü merak ediyorum en son kaç kg oldu
kızlar bir terslik var yemek yiyeli iki saat oldu ama çok acıktım.size de olmuştur umarım diyetin ilk günlerinde sanırım ben az yiyorum öğünlerde sonra da acıkıyorum.ama yerken öyle tıkanıyorum ki zorlayamıyorum kendimi.neyse ara öğün yapmayı düşünmüyordum da elma ve ceviz yiyeyim dedim bari. ara öğünü kaldıracağım günleri iple çekiyorum. birde bildirim yapılıyormu hala hangi gün çok motive ediyor beni kilo verenleri görmek
tsk ederım canım zaman zaman tartıda oynamalar oldu tabıkı bu regl donemı kacamaklar tuzlu yemek yada spor sonrası donemlerde oldu bu durumlarda vucut su tutuyo tabıkı ama uzun vadede bakınca olmsuz bır sonuc olmuyo.kacamak yaptım ama bunun ıcın gecenın degıl gunduzun 10 unu tercıh ettım canım.sanada hepımızede kolay gelsın..
canım hemen hemen hergun yurudum haftada 1 gun yurumemısımdır en fazla.
amin canım senınde herkesınde oruc ve ıbadetlerını allah kabul etsın.neden sıvı ay ne bılıyım leptınıme kıyamadım
sagol leylakım..annemlerde net yok ve ben 20 gun kadar kalcam ama bır sekılde net bulup gırıp sızı şoklardan haberdar edecem leylakım ve dıger arkadaslarım...
tabıkı canım allah herkesın dualarını kabul etsın
anlatmazmıyım bacım ordan net buldugum ılk yerden gırıp paylasacam sızlerle
ay propcyl cım cok guldum mesajına aynen oyle portlıycek herkesın gozu valla kız okuyun benı nazara gelmıyım orda yıne şişip gelmıyım
bu arada menun super afıyet olsun tatlımmm
leylak84 canım gule gule selam annecıgıne
ay kız öldüm gülmekten allah senı ıyı etsın emı kımın gozu daha cok pörtledi diyo yaaaaPapişim kimin gözü daha çok pörtledi en kısa zamanda haber et canımKıss seni özleyeceğiz desene canım arada arada gel fırsat buldukça
wc ve sodayla ilgili soru sormuştum neden kimse cevaplamıyor ....?
Saol taklım,sana da iftar yimeğin afiyet olsun canımcım..ay propcyl cım cok guldum mesajına aynen oyle portlıycek herkesın gozu valla kız okuyun benı nazara gelmıyım orda yıne şişip gelmıyım
bu arada menun super afıyet olsun tatlımmm
ay kız öldüm gülmekten allah senı ıyı etsın emı kımın gozu daha cok pörtledi diyo yaaaa
nedense aklıma şahan la dılber ay ın reklamı geldı zorundamıyımmm zorundamıyımmmm
ay kız öldüm gülmekten allah senı ıyı etsın emı kımın gozu daha cok pörtledi diyo yaaaa
nedense aklıma şahan la dılber ay ın reklamı geldı zorundamıyımmm zorundamıyımmmm
az yemiş olabilirsin yada corba ne corbası artık bilmiyorum ama içinde un warsa acıktırabilir..biraz da kuruyemiş ekle eger doymazsan..sabahtan öğlene acıkmadım da öğlen yemeğinden sonra acıktım.öğlen bir tabak çorba iki küçük karnıyarık ve bir kase yoğurt yedim ve bol su.acaba az mı yiyorum bence normal ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?