Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canım..tabiki incelcen kıısss..

tsk ederım canım zaman zaman tartıda oynamalar oldu tabıkı bu regl donemı kacamaklar tuzlu yemek yada spor sonrası donemlerde oldu bu durumlarda vucut su tutuyo tabıkı ama uzun vadede bakınca olmsuz bır sonuc olmuyo.kacamak yaptım ama bunun ıcın gecenın degıl gunduzun 10 unu tercıh ettım canım.sanada hepımızede kolay gelsın..

papişşşiimm sen yürüyüş hergün yaptınmı? bu kiloları verirkenn
canım hemen hemen hergun yurudum haftada 1 gun yurumemısımdır en fazla.

amin canım senınde herkesınde oruc ve ıbadetlerını allah kabul etsın.neden sıvı ay ne bılıyım leptınıme kıyamadım

allah kabul etsin papişim

ayy bak şimdi ben de heyecanlandımşok olacak annen bacım ve de seni gören herkes

allah kabul etsin arkadaşım
sagol leylakım..annemlerde net yok ve ben 20 gun kadar kalcam ama bır sekılde net bulup gırıp sızı şoklardan haberdar edecem leylakım ve dıger arkadaslarım...

tabıkı canım allah herkesın dualarını kabul etsın

anlatmazmıyım bacım ordan net buldugum ılk yerden gırıp paylasacam sızlerle

ikinci öğünüm

1 kase bulgur pilavı-bitti sonunda,bundan sonra eşime pirinç yapıym ki yemiyim pilav..
1 tabak salata
1 kase taşşşş gibi koyun yogurdu
1 tabak etli patlican güveç

şindik de cayyyy..
ay propcyl cım cok guldum mesajına aynen oyle portlıycek herkesın gozu valla kız okuyun benı nazara gelmıyım orda yıne şişip gelmıyım

bu arada menun super afıyet olsun tatlımmm

leylak84 canım gule gule selam annecıgıne

arkadaslar ıftar gec oluyo belkı gıremem ıftardan sonra cay ve dızı keyfı yapmayı dusunuyorumda sımdıden yazayım ıftar menumu

gobek salata(acı bıber,sarımsak,taze sogan,domates,zyag,lımon)
1 parca haslanmıs et
1 tabak zyaglı taze fasulye
omega3,bırkac fındık

arkasından bır demlık normal cay
ve yatana kadar yesıl cay form cay

naber famir nasıl gidiyo arasıra girip kolaçan ediyorum sizleri birde gülü merak ediyorum en son kaç kg oldu

sağol canım..
sen ansılsın..
gül 61di ensonn..
benide geçti anlayacağın ben bu topiğe ilk geldiğimde kilom yine aynı idi..
gülse 80lerde falandı düşün yaniii

kızlar bir terslik var yemek yiyeli iki saat oldu ama çok acıktım.size de olmuştur umarım diyetin ilk günlerinde sanırım ben az yiyorum öğünlerde sonra da acıkıyorum.ama yerken öyle tıkanıyorum ki zorlayamıyorum kendimi.neyse ara öğün yapmayı düşünmüyordum da elma ve ceviz yiyeyim dedim bari. ara öğünü kaldıracağım günleri iple çekiyorum. birde bildirim yapılıyormu hala hangi gün çok motive ediyor beni kilo verenleri görmek

öğünlerin hepsini yiyormusun mesela kahvaltıda 2 yumurta ,zeytin,peynir ,çiğ kuruyemiş ???Eksik yiyorsan acıkırsın.

Papişim kimin gözü daha çok pörtledi en kısa zamanda haber et canım Kıss seni özleyeceğiz desene canım arada arada gel fırsat buldukça

sabahtan öğlene acıkmadım da öğlen yemeğinden sonra acıktım.öğlen bir tabak çorba iki küçük karnıyarık ve bir kase yoğurt yedim ve bol su.acaba az mı yiyorum bence normal ama

Papişim kimin gözü daha çok pörtledi en kısa zamanda haber et canım Kıss seni özleyeceğiz desene canım arada arada gel fırsat buldukça
ay kız öldüm gülmekten allah senı ıyı etsın emı kımın gozu daha cok pörtledi diyo yaaaa

wc ve sodayla ilgili soru sormuştum neden kimse cevaplamıyor ....?

nedense aklıma şahan la dılber ay ın reklamı geldı zorundamıyımmm zorundamıyımmmm

ay propcyl cım cok guldum mesajına aynen oyle portlıycek herkesın gozu valla kız okuyun benı nazara gelmıyım orda yıne şişip gelmıyım

bu arada menun super afıyet olsun tatlımmm
Saol taklım,sana da iftar yimeğin afiyet olsun canımcım..
okuruz kıııss..ayet el kursi okuruz sana bol bol,hangi gun gidecen tam olarak..ogun okuyak bol bol tüm topik olarak..e tabi sen de bol bol popoşunu kaşı..

sabahtan öğlene acıkmadım da öğlen yemeğinden sonra acıktım.öğlen bir tabak çorba iki küçük karnıyarık ve bir kase yoğurt yedim ve bol su.acaba az mı yiyorum bence normal ama
az yemiş olabilirsin yada corba ne corbası artık bilmiyorum ama içinde un warsa acıktırabilir..biraz da kuruyemiş ekle eger doymazsan..
cok acıktıysan da ara ogun yap kuruyemişle..sonucta yeni başladın ilk zamanlarda ara ogun yapmanı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…