Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ideal kilona ulaşana kadar soda yasak diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. birkaçgündür okuyorum bu forumu epeyde okudum biri cevaplamıştı bu soruyu kitapta rastlamadım yada hatırlamıyorum rastlarsam cevaplarım hemen canım

ideal kilona ulaşana kadar soda yasak diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. birkaçgündür okuyorum bu forumu epeyde okudum biri cevaplamıştı bu soruyu kitapta rastlamadım yada hatırlamıyorum rastlarsam cevaplarım hemen canım

kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın

canım hayırlısıyla gidersin inşallah.kadıncağız hem nasıl şok olacak bide seni tanımazsa görürsün ozaman.annen kapıyı açınca sana buyrun kime baktınız dermiş

evet baktım azcık ama ekmek yiyin falan diyoo,,nediyo oo öölee

boşver dinleme sen onu yeme sakın ekmekkk

allah kabul etsin canım orucunu duaların kabul olsun...

kızlaaar ben yine annemlere gidiyorum...pazar günü görüşürüz anacımmm:79::79::79::79::79::79:

güle güle git gel canım kaçamaksız dön kilo alma sakın oralarda...

Saol taklım,sana da iftar yimeğin afiyet olsun canımcım..
okuruz kıııss..ayet el kursi okuruz sana bol bol,hangi gun gidecen tam olarak..ogun okuyak bol bol tüm topik olarak..e tabi sen de bol bol popoşunu kaşı..
oyy bıtanem cok sagolasın.persembe sabah 7de ucacam 8,5 da ordayım nasıpse:))

tabiki değilsin fakat hiçte komik değil
kız nasıl komık degıl yerlerdeyız demınden berı sende gevse bıraz kasma bu kadar

Keşke o anlara topikçe şahit olabilsek seçim yapardık 1. yi seçerdik yaw
alemsın yaw nerden gelır aklına fıkrıne bayıldım secer 1.yede canan hocanın 3 kıtabını bırden hedıye ederdık olmamııı

esascım bıtanem cok sagol.persembeyı ıple cekıyorum valla:))))

canım benim ah bu gurbet zor olmaz mı..çok iyi anlıyorum seni..99 depreminde biz tatvandaydık .annemlerden haber alana kadar öldüm öldüm dirildim..o an trilyonun olsa çare yok..gidemezsin işte

Canım inşallah hayırlısıyla biter orda göreviniz ve sağlıkla dönersiniz.kaç sene kalacaksınız orda...

canım hayırlı yolculuklar güle güle git,güle güle gel....
sağol canım..inşallah 2 sene kalacağız..en azından ona seviniyorum..2 yıl çabuk geçecek inşallah:44::44:

kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
kıss bence de şok olcek kadın...ne kaa mutlu olur o seni bu halde görünce
kızlaaar ben yine annemlere gidiyorum...pazar günü görüşürüz anacımmm:79::79::79::79::79::79:
güle güle git gel cicim...
işte ben de buna bastım kahkahayı...
zorundamıyııııııımmmmm,,,zorundamıyımmm...
ben de güldüm yavvv...komik kıssss

kızlar ahh kızlar ben varya ben sopayı bugün hakettim..ne yidim biliyonus mu kalbura bastı tatlısı..bu regl mahfediyo beni yavv..
ölem ben ölem ben
ney se oldu işte..bu sıralar hep böyleyim ben..

menümü de veriimm

sabah

tulum peynirli omlet
3 ceviz
3 çeri
5 zeytin
peynir

öğle

1 biber dolması
yahni
yoğurt
kalburabastı tatlısı

tabii bu tatlı bana --- olarak dönüp beni erkenden acıktırdı
eve gelince 4 gibi 1 kase yoğurt yidim

propycil çok güldürüyorsun beni, süpersin yaa :)

Canım açlık kan insülinine baktır,açlık şekeri de olabilir,ama insülin daha doğru bilgi veriyor,d vitaminine mutlaka baktır,bu arada köpüşün daha iyidir inşallah
Afiyet olsun.

Canım bu sabah hastaneye gittim ve ne istenebilecekse hepsini istedim
Umarım sonuçlarım iyi çıkmıştır, annem akşama getirecek bakalım (annem gittiğim hastanede çalışıyor)
Kızlar köpekler gerçekten çocuk gibi oluyor. Bir hayvanı beslemeye karar verirken çok iyi düşünün. Dün ateşi çok yükselmiş, acil veterineri aradım. Şimdi her akşam ateş düşürücü, ağrı kesici ve antibiyotik iğnesi yapılıyor. Tabii bir de yaraya pansuman. İlaçlar sayesinde daha iyi, kendine geldi. alıştım ben de onu öyle görmeye
Bu işin tek iyi yani günde 1 saat yürüyüş yapıyorum kesin veterinere giderken tempolu

selam kızlar bende orucum bugun, gecede bol su yesılcay süt dısında bırsey yemedım

Allah kabul etsin canım.

Hoş geldin canım, inşallah en kısa sürede verirsin kiloları.

Annen çok sevinecek ve şaşıracaktır papadiya'cığım.

Allah kabul etsin canım.

Tekrar hoş geldiniz.

Güle güle git, gel canım.

Geçmiş olsun esas'cığım, iyileştikten sonra devam edersin yürüyüşlere.

2.öğün: 1 kepçe tarhana çorbası, 2 kabak dolması, yoğurt, salata, 3 kayısı, 2 erik (Bugün pazara gittim):26:

Bu hafta hastaydım. Boğazım iltihaplandı. Benim boğazım iltihaplandı mı serum ve iğneler yemeden kalkamazdım. Bu sefer 2 parol içtim o kadar. Acaba bünyem güçlenmiş olabilir mi? Neyse, korkudan bu hafta hiç yürümedim, kötüleşmeyeyim diye... N'apalım bu hafta böyle oldu. Hsonu da şehirdışındayım. Artık Pzt eski düzenime girerim. Yarın tartılıcam. Bakalım neler olmuş. Yarın sizinle de paylaşırım.

Papadiya... Eski Türk filmlerindeki gibi olucak... Hani o şişman ve gururlu kadın vardı ya dersin. Bu da benim fantazimdir ha...

evet papadiyam sedn seç 1.yi artıkın hediyesi bile belli

Yakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.

Canım geçmiş olsun... Ben de boğazımdan dertliyim senin gibi.. Yeni iyileşiyorum iyileşmeden yürüme sakın canım yarını bekliyos canım hadibakalım

Canım kahvaltını daha güçlü yap mutlaka.. Ben tıka basa çatlayana kaa yiyorum kahvaltı tabağımı görseniz o yüzden kaçamak da azalıyor..
Hadibakalım ilk patağın benden olsun sana
Hımm akşam yemeği de mi yiyeceksin canım:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…