ıyınıyetlı nasılsın canım nasıl gıdıyor oruc.allah kabul etsın canım
ay kız öldüm gülmekten allah senı ıyı etsın emı kımın gozu daha cok pörtledi diyo yaaaa
nedense aklıma şahan la dılber ay ın reklamı geldı zorundamıyımmm zorundamıyımmmm
işte ben de buna bastım kahkahayı...
zorundamıyııııııımmmmm,,,zorundamıyımmm...
kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
evet baktım azcık ama ekmek yiyin falan diyoo,,nediyo oo öölee
merhaba kızlar.bu gün niyetliyim allah kabul eder inşallah.gece yediklerim 2 rafadan yumurta,beyaz peynir,10 zeytin,3 çeri domates,1 salatalık,bir avuç fındık,3 incir,1 bardakta süt içtim....çok iyi gidiyor acıkmadım ama bir baş ağrısı var dün akşamdan beri geçmedi...
kızlaaar ben yine annemlere gidiyorum...pazar günü görüşürüz anacımmm:79::79::79::79::79::79:
oyy bıtanem cok sagolasın.persembe sabah 7de ucacam 8,5 da ordayım nasıpse:))Saol taklım,sana da iftar yimeğin afiyet olsun canımcım..
okuruz kıııss..ayet el kursi okuruz sana bol bol,hangi gun gidecen tam olarak..ogun okuyak bol bol tüm topik olarak..e tabi sen de bol bol popoşunu kaşı..
kız nasıl komık degıl yerlerdeyız demınden berı sende gevse bıraz kasma bu kadartabiki değilsin fakat hiçte komik değil
alemsın yaw nerden gelır aklına fıkrıne bayıldım secer 1.yede canan hocanın 3 kıtabını bırden hedıye ederdıkKeşke o anlara topikçe şahit olabilsekseçim yapardık 1. yi seçerdik yaw
esascım bıtanem cok sagol.persembeyı ıple cekıyorum valla:))))canım hayırlısıyla gidersin inşallah.kadıncağız hem nasıl şok olacak bide seni tanımazsa görürsün ozaman.annen kapıyı açınca sana buyrun kime baktınız dermiş
boşver dinleme sen onu yeme sakın ekmekkk
allah kabul etsin canım orucunu duaların kabul olsun...
güle güle git gel canım kaçamaksız dön kilo alma sakın oralarda...
canım benim ah bu gurbet zor olmaz mı..çok iyi anlıyorum seni..99 depreminde biz tatvandaydık .annemlerden haber alana kadar öldüm öldüm dirildim..o an trilyonun olsa çare yok..gidemezsin işteaynen ya bende işi gücü bırakıp buraya bakıyorum bagımlılık yaptı resmen topik ...yazın kaynanamda napcam bilmem ...ne pc var ne internet
tavsiyeler için saol canım bende not ettim..bizim başvurular daha başlamadı ..benim memlekete istesin diye eşimin gözüne bakıyorum ama oda hiç tınmıyo yaahayırlısı inşallah
annem ameliyat oldu yanında sadece dünürü varmış telde aglaştık ...gurbette olmaak çok zor yaasonra moralim bozuldu ne bulduysam yedim ..yediklerim midemi bozdu hepsini geri çıkardım
irade irade irade arada banada ugra iradeeee
sağol canım..inşallahCanım inşallah hayırlısıyla biter orda göreviniz ve sağlıkla dönersiniz.kaç sene kalacaksınız orda...
canım hayırlı yolculuklar güle güle git,güle güle gel....
kıss bence de şok olcek kadın...ne kaa mutlu olur o seni bu halde görüncekızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
güle güle git gel cicim...kızlaaar ben yine annemlere gidiyorum...pazar günü görüşürüz anacımmm:79::79::79::79::79::79:
ben de güldüm yavvv...komik kıssssişte ben de buna bastım kahkahayı...
zorundamıyııııııımmmmm,,,zorundamıyımmm...
guldurdün beni kıısss gene..
eskileri okurken senin bi yazına gulmekten karnıma agrı girmişti bi keresinde..dur anlatıym hatırlarsın belkim..
Gül63 e sen hiç kacamak yapıyomusun die sormussun..
o da demiş ki ewet yapıyorum,kuruyemiş ve kayısıyla yapıyorum bazen..
senin yorumun mükemmeldi ya..."ah zavallım,kaçamağın anlamını bile unutmuş.."
bu arada şaplağımı bilen bilir,serttir haa,kacamak maçamak yapmayasın..istersen priz filan da war kıss..
Canım açlık kan insülinine baktır,açlık şekeri de olabilir,ama insülin daha doğru bilgi veriyor,d vitaminine mutlaka baktır,bu arada köpüşün daha iyidir inşallah
Afiyet olsun.
çalışıyorum ve ankaradayımmmm
selam kızlar bende orucum bugun, gecede bol su yesılcay süt dısında bırsey yemedım
ben aslında aranıza yeni katıldım.karatay kitabını bir yıl önce almıştım ama nasıl bir basiret tutulması ise henüz başlamaya karar verdim bu arada saçma sapan diyetler denedim tabi hepsi olumsuz sonuç.son bir aydır bazı hormon ilaçları kullandım 75 kilodan 80 kiloya çıktım artık dur demem gerekiyordu ve dün başladım .dün sabah 80,400 idim bu sabah 79,100 çıktım bir günde bu kadar vermek ödem galiba.neyse sonuç güzel.bir de bişey sorucam genelde iki öğünmü yiyorsunuz.dünden beri forumu baya okudum başından başladım.müthiş sonuçlar var.ama genelde üç öğün yemişler arkadaşlar.bu gün okudum iki öğünde günü bitiricem demişsiniz.tecrübeden mideniz küçüldü galiba yoksa ben iki öğüne dayanamam heralde....cevaplarsanız sevinirim.
kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
merhaba kızlar.bu gün niyetliyim allah kabul eder inşallah.gece yediklerim 2 rafadan yumurta,beyaz peynir,10 zeytin,3 çeri domates,1 salatalık,bir avuç fındık,3 incir,1 bardakta süt içtim....çok iyi gidiyor acıkmadım ama bir baş ağrısı var dün akşamdan beri geçmedi...
of kızlar ya ben yine kilo aldımdaha öncede burda bulunmuştum son birkaç kilo mu bura sayesinde vermiştim
bazı özel nedenlerden dolayı yine kilo aldım malum kilo prblemi olan kişilerin geneli sitresli olduğunda iştahı artar zayıf olanlar ise iştahı kesilir bizim kilolu olama sebebimiz onlarında zayıf olma sebebi budurne kadar imrenirim bi bilseniz bu insanlara
şimdi gene burdayım
kızlaaar ben yine annemlere gidiyorum...pazar günü görüşürüz anacımmm:79::79::79::79::79::79:
sağol canım ben kötüyüm belim tutuldu arada oluyor böyle off çok canım yanıyo hareket ettikçe ,neyse geçer herhalde bikaç güne.burda hava yağışlı olunca bi kaçgündür iş çıkışı yürüyemiyorum ama yemekten sonra eşimle biraz dolaşıyoruz...
tabiki değilsin fakat hiçte komik değil
oyy bıtanem cok sagolasın.persembe sabah 7de ucacam 8,5 da ordayım nasıpse:))
kız nasıl komık degıl yerlerdeyız demınden berı sende gevse bıraz kasma bu kadar
alemsın yaw nerden gelır aklına fıkrıne bayıldım secer 1.yede canan hocanın 3 kıtabını bırden hedıye ederdıkolmamııı
esascım bıtanem cok sagol.persembeyı ıple cekıyorum valla:))))
Canım geçmiş olsun... Ben de boğazımdan dertliyim senin gibi.. Yeni iyileşiyorum iyileşmeden yürüme sakın canımBu hafta hastaydım. Boğazım iltihaplandı. Benim boğazım iltihaplandı mı serum ve iğneler yemeden kalkamazdım. Bu sefer 2 parol içtim o kadar. Acaba bünyem güçlenmiş olabilir mi? Neyse, korkudan bu hafta hiç yürümedim, kötüleşmeyeyim diye... N'apalım bu hafta böyle oldu. Hsonu da şehirdışındayım. Artık Pzt eski düzenime girerim. Yarın tartılıcam. Bakalım neler olmuş. Yarın sizinle de paylaşırım.
Papadiya... Eski Türk filmlerindeki gibi olucak... Hani o şişman ve gururlu kadın vardı ya dersin. Bu da benim fantazimdir ha...
kızlar ahh kızlar ben varya ben sopayı bugün hakettim..ne yidim biliyonus mu kalbura bastı tatlısı..bu regl mahfediyo beni yavv..
ölem ben ölem ben
ney se oldu işte..bu sıralar hep böyleyim ben..
menümü de veriimm
sabah
tulum peynirli omlet
3 ceviz
3 çeri
5 zeytin
peynir
öğle
1 biber dolması
yahni
yoğurt
kalburabastı tatlısı
tabii bu tatlı bana --- olarak dönüp beni erkenden acıktırdı
eve gelince 4 gibi 1 kase yoğurt yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?