Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba ikinci öğünüm 17:00 bitti
bir kase tarhana çorbası
bir kase kısır
yarım kase sulu köfte
bitki çayım
biraz fıstık..

kızlar nasılsınız?
ben yarın sabah antalyaya tatıle cıkıyorum.
bir hafta sızı okuyamayacagım.
insallah tatılde abartmam,neyse bol bol yuzerım artık.
zaten ıyıce sıstim,reglm yaklastı..
sizlerı optum..

hayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık

Kahvaltımı az bulan arkadaşlar haklısınız ama sırf yemiş olmak için yedim hiç aç değildim bir daha böyle yapmam
çünkü çok acıktım ama yinede kaçamak yapmadım sadece oğlumu yedirirken bir kase yoğurt yedim o kadar
henüz spor yapamadım ama temizlik yaptım akşam oğlumu uyutuncada egzersiz mekik twist vs. yaparım artık

akşamki öğünüm:

bir tabak tavuklu mantar sote

5 köfte

salata

ayran

bolca su

canım muz ve yumurtayı illaki bulursun dert etme kuruyemişlerde cepte daha nolsun

denedinizmi işe yarıyormu acaba içimiz dışımız çay oldu çünkü

valla canım ben artık nerdeyse tek öğün yiycem canım istemiyo çünkü ama mecburen iki öğün yapıyorum vücut güçsüz kalmasın

Canım sen Karatay'a yeni mi başladın? Biraz zaman geçmiş olsa sen de daha relax olurdun...Bak biz tüm topik güldük buna...

Komik kadınsın Papadiyam ya...
ıgneoyası aynı seylerı ben dıycektım arkadasa karatay yapsa gevserdı yapmıyo bellı bıde gelıp 3 dk durup hemen butun topıgın ılgısını beklemıyolarmı hele durun bakalım bır kac yazın hal hatır sorun bı bekleyın sabredın yaw

gecmıs olsun canım karatayın ozellıgı bu ınsanın dırencı artıyo ben bu kısı hıc hastalanmadan gecırdımfantazıne bayıldım sısman ama gururlu kadın ıste o benımmm

hayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık
allah cumlemızınkını bagıslasın aminnn

aman da aman hemmen bahane hazır tabi..regli olmuşmuş..al sana bi şaplak..
ben de regliyim kıss,,kurumeyve bile yemedim 4 gun olcak reglim nerdeyse...

propycil çok güldürüyorsun beni, süpersin yaa :)
tesekkur ederim canımbenim ya,ne mutlu bana ozaman..
gülelim eglenelim ki gitsin kilocuklar demi ama
sen de cok kaybolma ortalıklardan kııısss

tahlilleri ben de merak ettim canım..bide veterinere gidip gelmene sewinsemmi uzulsemmi bilemedim..:26::26::26::26:
ewet yuruyus oluyo ama kuzucuk hastaaaa

oruç da son durum:

halaaa çok acıkmadım yaşasın Canan Hocam
harikasın kuzum,hem ihlastan hem de zayıflıktan uçacan yakında..

Allah yardımcınız olsun ırmakcım..sıkma canını,dermansız dert vermezmiş kimseye rabbım...

hayat boyu yürüyüş politikama bugun de diwam..

80 dakkaaaa

ayy kıslar bişe dicem,yarın bizim okulun gecesi war,e tabi böyüklerimiz de gelecek geceye..ikramlar filan coşacaz yani...ve ustelik ikramlardan sorumlu benim..elmalı turta,peynirli pogaca,damla cukulatalı kurabiye,havuclu cezerye,ew yapımı kandil simidi..
ben galiba aywayı yidim
ama propycil yermi hiç..yimez yimez yimez..cunku bu hafta bişe deniyorum daaaaa
bakalım noolcak..
accayip cok işim war,oyuzden kacar propycil..
papiş ve iyiniyetli iftarınızı acmadan once dua edin kız bana ve hepimize,bencil olmayım..

optum herkesleri..

iyi akşamlar kızlar yazmaya hiç yüzüm yok ama

sabah karatay kahvaltımı yaptım cevizsiz..çünkü oğlumun simitinden ısırmıştımm:26:

öğlen
2 yenidünya
2 kayısı
5 erik
15 kiraz
1 şeftali yemiştim sonra patlıcan biber közletmeye fırına gitmiştim..orada teyzeler 1 tane pide verdi sıcacıkkk ve onun yarısınıı götürdüm mideyee:26::26::26: bunlada kalmadım sözde akşam yemeği yemicektim eşim illa karsıma otur bişeyler atıştır deyinceee

akşam

1 salatalık
3 zeytin
yarım közlenmiş patates yedim:26:

şimdi söyleyin kızlar bişey olmaz,kilo olmaz sen eritirsin deyinn:2::2::2::2: vicdan azabı çekiyorum resmennnn

siz kesin artık cezamı,boynum kıldan ince( bence kalındır ama )

bızde senı optuk bebısım kız bu bmı ıle bu kg ıle bu kadar azımlı dıyetıne,yuruyusune baglıyken sen,şu 120 kg olan bayanlar yok şiş bu, yok gazım var demıyolarmı

İyi akşamlar kızlar,
nasilsiniz?
Bugun neler yaptığınızı birazdan okuyacağım.Simdi bugun neler yaptığımı yazayım.

Bugun dersim olduğu icin kahvaltı yapamadım.

Yanimda sadece organik bir elma vardı.

Dersim bitti. 12 gibi evdeydim.

Öğle yemeğim de;
-1 kase mercimek corbasi,
-1 kase cacik vardı.

2 saat yürüdüm.

Aksam yemeğim de;
-1 kase quinoa,
-1 kase karışık salata.
Ve yeşil çay vardı.

Gecmis olsun canım.

İnsallah esın ve evinde hasta yataklarında iyi olmayı bekleyen herkezler şifa bulup sağlıklarına kavuşurlar inşallah.

İyi akşamlar kızlar, bugün pek giremedim. Önce menümü veriyorum:
Sabah:09.30'da bitti
2 haş yumurta
1 avuç içi peynir (tulum, beyaz, tolot, dil)
6 zeytin (siyah, çizik, kokteyl)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
1 yaprak kayısı
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
5 domates
4 salatalık
nane
dereotu

12.30'da 350 ml latte (süt ve ekspresso) içtim.

Öğle yemeğim yanımdaydı ama çalışırken hiç aklıma gelmedi yemek.

Akşam: 19.20'de bitti
1 kase yoğurt çorba
1 tabak fırında istin kebabı (köftelerin içinde sadece kıyma ve soğan vardı)
keten tohumlu salata
2 gr omega 3

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş

Sıvı: Bugün anca 3 litre su içtim ama devamı gelir, 2 kupa çay, 2 kupa metabolizma çayı, 350 ml süt

Veeee kan değerlerim
Kızlar bende hep kansızlık vardı, ferritin ve demir bağlama hep düşük çıkardı. İkisi de normal değerlere ulaşmış
Polikistik overim var, erkeklik hormonları yüksek, dişilik hormonları düşük çıkardı (hatta ilaç olmadan regl olamıyordum) Bu değerlerim de düzelmiş
HDL kolestrolüm her zamanki gibi yüksek çıkmış HDL iyi kolestrol olduğu için içim rahat. Bir de aklınızda bulunsun yürüyüş HDL kolestrolün değerini arttırır. Bol bol yürüyüş yapanlarda hep yüksektir
Sabahları uyanınca kahvaltıdan önce 1litre su içerim ben yoksa ağzımın kuruluğu gitmez. Çok korktum şeker çıkcak diye ama açlık kan şekerim de normal
Bütün sıkıntılarımı Karatay beslenmesi ile çözdüm sonunda Önce Canan hocama sonra sizlere teşekkür ederim, iyi ki varsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…