sağol Goncagülcüm avatarındaki oğluşun mu?
Gözünaydın annen geliyomuş.. Güveçte yemek daha enfes oluyo canım hepsini yapabilirsiniz hem de sağlıklı
Peynirin de doğalmış yaw bis bulamayız oni.. Sen sarmayı sarabilirsin şanslısın afiyetle yiyin canım
Merhabalar herkese
Ancak vakit bulabildim. Menulerimi bildiriyim:
Sabah: klasik Karatay
Ogle: soguk yogurt corbasi, zeytinyagli bamya ve mevsim salata
Aksam: avuc ici kadar izgara tavuk, karisik yesil salata, kozde patlican ve domates
Yuruyus: 95 dk
Aslinda baya dusunceliyim. Yarin yurt disina is seyahatine gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Firsat bulursam aksamlari bildirim yapicam insallah. Ve de insallah diyete olmasi gerektigi gibi devam edebilirim. Nolur bana sans dileyin de kacamaklara kapilip kalmiyim yaban ellerde
Desteginizi esirgemeyin benden
Haaa, bu arada bavula cevizleri, findik ve bademleri koydum, uygun bi seyler bulamazsam yerim diye dusunuyorum
Herkese sevgiler ve bol leptinli geceler
arkadaşlar ben diyetisyene gittiğimde bana bi çay karışımı önermişti gerçektende kilo vermeye yardımcı oluyor .. bi tutam biberiye bi tutam bilye kekik iki tutam yeşil çay bi tutam mate yaprağı ve bi tutam cinnema yı sıcak suyun içine koyun ve 6-7 dk demleyin en fazla 6 kilo vermek isteeyenler günde en fazla 3 bardak içmeli fakat daha fazla vermek isteyenler günde 5 bardağa kadar içebilir.. fazlası zarar...:44::44:
ben aslında aranıza yeni katıldım.karatay kitabını bir yıl önce almıştım ama nasıl bir basiret tutulması ise henüz başlamaya karar verdim bu arada saçma sapan diyetler denedim tabi hepsi olumsuz sonuç.son bir aydır bazı hormon ilaçları kullandım 75 kilodan 80 kiloya çıktım artık dur demem gerekiyordu ve dün başladım .dün sabah 80,400 idim bu sabah 79,100 çıktım bir günde bu kadar vermek ödem galiba.neyse sonuç güzel.bir de bişey sorucam genelde iki öğünmü yiyorsunuz.dünden beri forumu baya okudum başından başladım.müthiş sonuçlar var.ama genelde üç öğün yemişler arkadaşlar.bu gün okudum iki öğünde günü bitiricem demişsiniz.tecrübeden mideniz küçüldü galiba yoksa ben iki öğüne dayanamam heralde....cevaplarsanız sevinirim.
Vallaha ben bilmem gidiyor kilolar .tesekkurler kk tesekkurler Canan karatay
Tesekkurler kk üyeleri sabah terazide 107 geldim
Sabah menum artık cok az meyve yemeye başladım
Bu sabah
Saat 10 da
Bir elma
5 ceviz
Bir besi bir yerde cay
Suanda yarım lt su
yaaaaaaaa aşkolsun arkadaşlar yani tecrübelerinizden faydalanayım dedim kimse cevap vermedi aranıza yeni katıldım dedim bir hoşgeldin bile demediniz niye öyle oldu acep....
hayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık
ıgneoyası aynı seylerı ben dıycektım arkadasa karatay yapsa gevserdı yapmıyo bellı bıde gelıp 3 dk durup hemen butun topıgın ılgısını beklemıyolarmı hele durun bakalım bır kac yazın hal hatır sorun bı bekleyın sabredın yawCanım sen Karatay'a yeni mi başladın? Biraz zaman geçmiş olsa sen de daha relax olurdun...Bak biz tüm topik güldük buna...
Komik kadınsın Papadiyam ya...
gecmıs olsun canım karatayın ozellıgı bu ınsanın dırencı artıyo ben bu kısı hıc hastalanmadan gecırdımBu hafta hastaydım. Boğazım iltihaplandı. Benim boğazım iltihaplandı mı serum ve iğneler yemeden kalkamazdım. Bu sefer 2 parol içtim o kadar. Acaba bünyem güçlenmiş olabilir mi? Neyse, korkudan bu hafta hiç yürümedim, kötüleşmeyeyim diye... N'apalım bu hafta böyle oldu. Hsonu da şehirdışındayım. Artık Pzt eski düzenime girerim. Yarın tartılıcam. Bakalım neler olmuş. Yarın sizinle de paylaşırım.
Papadiya... Eski Türk filmlerindeki gibi olucak... Hani o şişman ve gururlu kadın vardı ya dersin. Bu da benim fantazimdir ha...
allah cumlemızınkını bagıslasın aminnnhayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık
aman da aman hemmen bahane hazır tabi..regli olmuşmuş..al sana bi şaplak..kızlar ahh kızlar ben varya ben sopayı bugün hakettim..ne yidim biliyonus mu kalbura bastı tatlısı..bu regl mahfediyo beni yavv..
ölem ben ölem ben
ney se oldu işte..bu sıralar hep böyleyim ben..
menümü de veriimm
sabah
tulum peynirli omlet
3 ceviz
3 çeri
5 zeytin
peynir
öğle
1 biber dolması
yahni
yoğurt
kalburabastı tatlısı
tabii bu tatlı bana --- olarak dönüp beni erkenden acıktırdı
eve gelince 4 gibi 1 kase yoğurt yidim
tesekkur ederim canımbenim ya,ne mutlu bana ozaman..propycil çok güldürüyorsun beni, süpersin yaa :)
tahlilleri ben de merak ettim canım..bide veterinere gidip gelmene sewinsemmi uzulsemmi bilemedim..:26::26::26::26:Canım bu sabah hastaneye gittim ve ne istenebilecekse hepsini istedim
Umarım sonuçlarım iyi çıkmıştır, annem akşama getirecek bakalım (annem gittiğim hastanede çalışıyor)
Kızlar köpekler gerçekten çocuk gibi oluyor. Bir hayvanı beslemeye karar verirken çok iyi düşünün. Dün ateşi çok yükselmiş, acil veterineri aradım. Şimdi her akşam ateş düşürücü, ağrı kesici ve antibiyotik iğnesi yapılıyor. Tabii bir de yaraya pansuman. İlaçlar sayesinde daha iyi, kendine geldi. alıştım ben de onu öyle görmeye
Bu işin tek iyi yani günde 1 saat yürüyüş yapıyorum kesin veterinere giderken tempolu
harikasın kuzum,hem ihlastan hem de zayıflıktan uçacan yakında..oruç da son durum:
halaaa çok acıkmadım yaşasın Canan Hocam
Allah yardımcınız olsun ırmakcım..sıkma canını,dermansız dert vermezmiş kimseye rabbım...Yakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.
Yakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?