Yakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.
Bu hafta hastaydım. Boğazım iltihaplandı. Benim boğazım iltihaplandı mı serum ve iğneler yemeden kalkamazdım. Bu sefer 2 parol içtim o kadar. Acaba bünyem güçlenmiş olabilir mi? Neyse, korkudan bu hafta hiç yürümedim, kötüleşmeyeyim diye... N'apalım bu hafta böyle oldu. Hsonu da şehirdışındayım. Artık Pzt eski düzenime girerim. Yarın tartılıcam. Bakalım neler olmuş. Yarın sizinle de paylaşırım.
Papadiya... Eski Türk filmlerindeki gibi olucak... Hani o şişman ve gururlu kadın vardı ya dersin. Bu da benim fantazimdir ha...
kızlar nasılsınız?
ben yarın sabah antalyaya tatıle cıkıyorum.
bir hafta sızı okuyamayacagım.
insallah tatılde abartmam,neyse bol bol yuzerım artık.
zaten ıyıce sıstim,reglm yaklastı..
sizlerı optum..
hayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık
İyi akşamlar kızlar, bugün pek giremedim. Önce menümü veriyorum:
Veeee kan değerlerim
Kızlar bende hep kansızlık vardı, ferritin ve demir bağlama hep düşük çıkardı. İkisi de normal değerlere ulaşmış
Polikistik overim var, erkeklik hormonları yüksek, dişilik hormonları düşük çıkardı (hatta ilaç olmadan regl olamıyordum) Bu değerlerim de düzelmiş
HDL kolestrolüm her zamanki gibi yüksek çıkmışHDL iyi kolestrol olduğu için içim rahat. Bir de aklınızda bulunsun yürüyüş HDL kolestrolün değerini arttırır. Bol bol yürüyüş yapanlarda hep yüksektir
Sabahları uyanınca kahvaltıdan önce 1litre su içerim ben yoksa ağzımın kuruluğu gitmez. Çok korktum şeker çıkcak diye ama açlık kan şekerim de normal
Bütün sıkıntılarımı Karatay beslenmesi ile çözdüm sonundaÖnce Canan hocama sonra sizlere teşekkür ederim, iyi ki varsınız
2 adet kafi diye düşünüyorum.wc problemi için sabahları kayısımı yiyoruz sadece kaç adet acaba?
Veeee kan değerlerim
Kızlar bende hep kansızlık vardı, ferritin ve demir bağlama hep düşük çıkardı. İkisi de normal değerlere ulaşmış
Polikistik overim var, erkeklik hormonları yüksek, dişilik hormonları düşük çıkardı (hatta ilaç olmadan regl olamıyordum) Bu değerlerim de düzelmiş
HDL kolestrolüm her zamanki gibi yüksek çıkmışHDL iyi kolestrol olduğu için içim rahat. Bir de aklınızda bulunsun yürüyüş HDL kolestrolün değerini arttırır. Bol bol yürüyüş yapanlarda hep yüksektir
Sabahları uyanınca kahvaltıdan önce 1litre su içerim ben yoksa ağzımın kuruluğu gitmez. Çok korktum şeker çıkcak diye ama açlık kan şekerim de normal
Bütün sıkıntılarımı Karatay beslenmesi ile çözdüm sonundaÖnce Canan hocama sonra sizlere teşekkür ederim, iyi ki varsınız
Yakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.
Bu hafta hastaydım. Boğazım iltihaplandı. Benim boğazım iltihaplandı mı serum ve iğneler yemeden kalkamazdım. Bu sefer 2 parol içtim o kadar. Acaba bünyem güçlenmiş olabilir mi? Neyse, korkudan bu hafta hiç yürümedim, kötüleşmeyeyim diye... N'apalım bu hafta böyle oldu. Hsonu da şehirdışındayım. Artık Pzt eski düzenime girerim. Yarın tartılıcam. Bakalım neler olmuş. Yarın sizinle de paylaşırım.
Papadiya... Eski Türk filmlerindeki gibi olucak... Hani o şişman ve gururlu kadın vardı ya dersin. Bu da benim fantazimdir ha...
oruç da son durum:
halaaa çok acıkmadım yaşasın Canan Hocam
hayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık
hayat boyu yürüyüş politikama bugun de diwam..
80 dakkaaaa
ayy kıslar bişe dicem,yarın bizim okulun gecesi war,e tabi böyüklerimiz de gelecek geceye..ikramlar filan coşacaz yani...ve ustelik ikramlardan sorumlu benim..elmalı turta,peynirli pogaca,damla cukulatalı kurabiye,havuclu cezerye,ew yapımı kandil simidi..
ben galiba aywayı yidim
ama propycil yermi hiç..yimez yimez yimez..cunku bu hafta bişe deniyorum daaaaa
bakalım noolcak..
accayip cok işim war,oyuzden kacar propycil..
papiş ve iyiniyetli iftarınızı acmadan once dua edin kız bana ve hepimize,bencil olmayım..
optum herkesleri..
iyi akşamlar kızlaryazmaya hiç yüzüm yok ama
sabah karatay kahvaltımı yaptım cevizsiz..çünkü oğlumun simitinden ısırmıştımm:26:
öğlen
2 yenidünya
2 kayısı
5 erik
15 kiraz
1 şeftali yemiştim sonra patlıcan biber közletmeye fırına gitmiştim..orada teyzeler 1 tane pide verdi sıcacıkkk ve onun yarısınıı götürdüm mideyee:26::26::26: bunlada kalmadım sözde akşam yemeği yemicektim eşim illa karsıma otur bişeyler atıştır deyinceee
akşam
1 salatalık
3 zeytin
yarım közlenmiş patates yedim:26:
şimdi söyleyin kızlar bişey olmaz,kilo olmaz sen eritirsin deyinn:2::2::2::2: vicdan azabı çekiyorum resmennnn
siz kesin artık cezamı,boynum kıldan ince( bence kalındır ama)
Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) guvec,bulgur pılavı 2kasık ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 4 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
İyi akşamlar hanımlar,
Geçmiş olsun iğneoyası, yarın tartı yüzünü güldürsün inşallah.
/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. 81 li bi rakam görsem süper olucak.
Ben pek çoğunuz kadar sıkı bişeyler yapmıyorum.
Mesela spor olarak hergün sadece 45 dk yürüyorum.
3 öğün yiyorum
Her öğünümde de kuruyemiş yiyorum.
Bir de ben metobolizma çayı, bitki çayı vs içmiyorum.
Ama benim verecek çok kilom olduğu için kendimi çok zorlamak istemiyorum. Az az da olsa zayıflayabildiğim müddetçe böyle gideyim. Durduğu dönemlerde yürüyüşleri arttırırım vs diyorum.
Asya, tebrik ederim canım. Senin adına çok sevindim.
Polikistik over için hangi tahlilleri yaptırıyorsun acaba?
Karatay'a Cuma günü başladım. O yüzden Cumaları tartılıyorum. Tartı günümü değiştirirsem işin büyüsü bozulacakmış gibi geliyorGeçmiş olsun,pazartesileri neden tartılmıyorsun
İyi akşamlar hanımlar,
Geçmiş olsun iğneoyası, yarın tartı yüzünü güldürsün inşallah.
/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. 81 li bi rakam görsem süper olucak.
Ben pek çoğunuz kadar sıkı bişeyler yapmıyorum.
Mesela spor olarak hergün sadece 45 dk yürüyorum.
3 öğün yiyorum
Her öğünümde de kuruyemiş yiyorum.
Bir de ben metobolizma çayı, bitki çayı vs içmiyorum.
Ama benim verecek çok kilom olduğu için kendimi çok zorlamak istemiyorum. Az az da olsa zayıflayabildiğim müddetçe böyle gideyim. Durduğu dönemlerde yürüyüşleri arttırırım vs diyorum.
Ben de öyleyim canım, senin gibi 3 öğün yapıyorum, 45 dk yürüyorum. Benim sanki biraz durakladı gibi, ama olsun yılmadan devam. İnşallah birlikte vericeğiz kiloları. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve bu yola girmek değil mi?
LH, FSH, progesteron, prolaktin, Estradiol değerlerine baktırıyorum. Yalnız reglim bittikten sonra 7 - 10 gün içinde tahlil yaptırmak gerek canım.
geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versinYakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.
Canım geçmiş olsun... Ben de boğazımdan dertliyim senin gibi.. Yeni iyileşiyorum iyileşmeden yürüme sakın canımyarını bekliyos canım hadibakalım
Canım kahvaltını daha güçlü yap mutlaka.. Ben tıka basa çatlayana kaa yiyorumkahvaltı tabağımı görseniz o yüzden kaçamak da azalıyor..
Hadibakalım ilk patağın benden olsun sana
Hımm akşam yemeği de mi yiyeceksin canım:26:
aman da aman hemmen bahane hazır tabi..regli olmuşmuş..al sana bi şaplak..
ben de regliyim kıss,,kurumeyve bile yemedim 4 gun olcak reglim nerdeyse...
iyi akşamlar kızlaryazmaya hiç yüzüm yok ama
sabah karatay kahvaltımı yaptım cevizsiz..çünkü oğlumun simitinden ısırmıştımm:26:
öğlen
2 yenidünya
2 kayısı
5 erik
15 kiraz
1 şeftali yemiştim sonra patlıcan biber közletmeye fırına gitmiştim..orada teyzeler 1 tane pide verdi sıcacıkkk ve onun yarısınıı götürdüm mideyee:26::26::26: bunlada kalmadım sözde akşam yemeği yemicektim eşim illa karsıma otur bişeyler atıştır deyinceee
akşam
1 salatalık
3 zeytin
yarım közlenmiş patates yedim:26:
şimdi söyleyin kızlar bişey olmaz,kilo olmaz sen eritirsin deyinn:2::2::2::2: vicdan azabı çekiyorum resmennnn
siz kesin artık cezamı,boynum kıldan ince( bence kalındır ama)
Sabah:09.30'da bitti
2 haş yumurta
1 avuç içi peynir (tulum, beyaz, tolot, dil)
6 zeytin (siyah, çizik, kokteyl)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
1 yaprak kayısı
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
5 domates
4 salatalık
nane
dereotu
12.30'da 350 ml latte (süt ve ekspresso) içtim.
Öğle yemeğim yanımdaydı ama çalışırken hiç aklıma gelmedi yemek.
Akşam: 19.20'de bitti
1 kase yoğurt çorba
1 tabak fırında istin kebabı (köftelerin içinde sadece kıyma ve soğan vardı)
keten tohumlu salata
2 gr omega 3
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Sıvı: Bugün anca 3 litre su içtim ama devamı gelir, 2 kupa çay, 2 kupa metabolizma çayı, 350 ml süt
Veeee kan değerlerim
Cevap için teşekkür ederim canım. Bende de polikistik var ve Karatay'a başladığımdan beri 45-50 gün yerine 30 günde bir regl oluyorum. 1 ay daha bekleyip ben de kan tahlili yaptırayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?