Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) guvec,bulgur pılavı 2kasık ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 4 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

İyi akşamlar hanımlar,

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur, dualarımız seninle canım.

Geçmiş olsun iğneoyası, yarın tartı yüzünü güldürsün inşallah.

İyi tatiller.

hayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık

Çok tatlı, Allah uzun ömürler versin.

Ne güzel haberler, senin adına çok sevindim asya'cığım. Bizim için de motivasyon oldu.

Son Öğün: taze fasulye yemeği, yoğurt

yemek sonrası 45 dk yürüyüş

Asya, tebrik ederim canım. Senin adına çok sevindim.
Polikistik over için hangi tahlilleri yaptırıyorsun acaba?

Allah acil şifalar versin canım.

Geçmiş olsun,pazartesileri neden tartılmıyorsun

oruç da son durum:

halaaa çok acıkmadım yaşasın Canan Hocam

Ohh maşallah canım ,Allah kabul etsin

hayır kızım o benim küçükken kel di ama şimdi lüle lüle saçları var büyüdü 26 aylık

Allah bağışlasın canım.

Bu hafta gene birinci olacaksın galiba

Şimdi güzel sporunu yap canım,o yediklerin bir güzel yansın ve hiç bir şey olmamış gibi devam .Ben öyle yapıyorum.

gerçekten çok tebrik ediyorum sizi VİRÜSve takdir ediyorum sabrınızı ve azminizi.ben yeni başladım 75 kiloydum hormon hapları yüzünden 80 kiloya çıktım.bir yıl olmuştu kitabı alalı ama basiretim tutulmuş galiba daha yeni başladım uygulamaya.80,400 ile başladım dün bugün sabah 79,100 kilo oldum bir günde bu kadar farketmez galiba.sudur giden VİRÜSgenel tavsiyeniz var mı VİRÜSsekizden sonra yememek dışında öğünlerim çok geliyor gibi iki tabak yemek bir kase salata bir kase yoğurt VİRÜStıkanıyorum yerken VİRÜSiki saat sonra da acıkıyorum neden olabilir acaba.çok istiyorum kilo vermek motivasyona ihtiyacım var

Öğlen yemeğim

Kıymalı taze fasülye

Akşam yemeğim

Avuç içi kadar et,fırında karışık sebze,yoğurt,1 kaşık pilav, 1 lokma ekmek

Bu yemeğin üzerine 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım.

iyiniyetlim ve papadiyam Allah kabul etsin canlarım
Hadibakalım kendini özletme olur mu? Bavuldakiler harika bu arada

LH, FSH, progesteron, prolaktin, Estradiol değerlerine baktırıyorum. Yalnız reglim bittikten sonra 7 - 10 gün içinde tahlil yaptırmak gerek canım.

Cevap için teşekkür ederim canım. Bende de polikistik var ve Karatay'a başladığımdan beri 45-50 gün yerine 30 günde bir regl oluyorum. 1 ay daha bekleyip ben de kan tahlili yaptırayım diyorum.

geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin

ehe eh ehe akşam da yidim:18::18:ama napiimm..ben öğle yemeğini 12:30 da yiyorum datlım..8:00 da da sabah kahvaltısı 3 öğün yemezsem dayanamam...12:30 dan sonra hiç birşey yimemem lazım ki bu da olmaz

aman da aman hemmen bahane hazır tabi..regli olmuşmuş..al sana bi şaplak..
ben de regliyim kıss,,kurumeyve bile yemedim 4 gun olcak reglim nerdeyse...

tamam biliyom hakettim ben de biliyom yavvv..bahanem de cabası di mi..püh bana:78::78:

eh canum beni dövdüler ben de seni döviyim barii..napiimm...sen istedin

senin adına çok sevindim canım

22. GÜN

2 kuru incir + büyük bardak lılık su

1. öğün : 09 - 10: 00 arası
1 bardak adaçayı
2 yumurta terayağda pişmiş
3 çeri
bol yeşillik
8 zeytin
2 kaşık çökelek
1 çb ceviz+fındık
1 salatalık
omega3

2.öğün :14 - 15:00 arası
sütlü türk kahvesi şekerli hemde:26::26:
10 dk sonra
yarım porsiyon tavuk döner
2 közlenmiş biber
2 közlenmiş domates
salata
1 avuç badem

3. öğün : saat sekizi geçiyordu:26:
1 büyük köfte
salata
1 avuç badem

su:3 lt
spor : 35 dk yürüyüş

+ 500 gr fazla çıktım bu sabah bu hafta kilo vermedim aldım bile 3 gündür omega 3 alıyorum günde 1 adet ondan mıdır nedir anlamadım niye böyle oldu ki yarım kg az buz değil yani:2::2
:

Bugun bende kacamak olayini abarttim.oglen 14.30 da 3 tane pogaca yedim sozde aksam ogunu yapmadan bitirecektim.Fakat esim beni cocugu aldi burgerkinge goturdu.Ben kendim icin siparis vermedim ama oglanin cocuk menusunun yarisini ben goturdum ((((

akşam menüm

menemen
peynir
4 zeytin
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 çeri
şekersiz çay

şimdik te limonlu form çay:126:

kızlar nasılsınız özledim sizleri valla karataya kacamaksız devam kızlar her sey yolunda kayınpederim ameliyat oldu cok sükür iyi ve yarın taburcu olacak ve bende o fırsattan istifade akrabahalarımı dolandım sonra esimin köyüne gitcez kızlar
sabah kahvaltım (09:30bitti)
2 adet köfte
domates
salatalık
süzme yogurt
4 yesil zeytin
yarım yumurta

ögle yemegim(16:00biiti)
1 kase tarhana corbası
tavuk yemegi
1 kase kiraz

aksam yemegim(20:00bitti)
1 kase sütlü keskek corbası
1adet tavuk budu
az nohut yemegi
yesillikli salata
5 erik

kızlar ayrıca bugün kontorolum vardı bebişin kalp atıslarını duydum sükürler olsun tahlillerim cok iyi cıktı hic bir sorun yok mutlu oldum ve sekerim 87 cıktı süper doktor degerlerin cok güzel dedi:119: 10 haziranda izmirde olacam ins.eve geri dönüse az kaldı

Cevap için teşekkür ederim canım. Bende de polikistik var ve Karatay'a başladığımdan beri 45-50 gün yerine 30 günde bir regl oluyorum. 1 ay daha bekleyip ben de kan tahlili yaptırayım diyorum.

Ben diane 35 kullanıyorum 2,5 ayı kaldı sonra ara vereceğim. Bu sürede Karatay ile beslenerek bu sorunumu çözeceğim inş İnş sende çözersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…