arkadaslar ıftar gec oluyo belkı gıremem ıftardan sonra cay ve dızı keyfı yapmayı dusunuyorumda sımdıden yazayım ıftar menumu
gobek salata(acı bıber,sarımsak,taze sogan,domates,zyag,lımon)
1 parca haslanmıs et
1 tabak zyaglı taze fasulye
omega3,bırkac fındık
arkasından bır demlık normal cay
ve yatana kadar yesıl cay form cay
geçmiş olsun canım..bebeğine de sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın inşallah...sevindim senin adınakızlar nasılsınız özledim sizleri valla karataya kacamaksız devam kızlar her sey yolunda kayınpederim ameliyat oldu cok sükür iyi ve yarın taburcu olacak ve bende o fırsattan istifade akrabahalarımı dolandım sonra esimin köyüne gitcez kızlar
sabah kahvaltım (09:30bitti)
2 adet köfte
domates
salatalık
süzme yogurt
4 yesil zeytin
yarım yumurta
ögle yemegim(16:00biiti)
1 kase tarhana corbası
tavuk yemegi
1 kase kiraz
aksam yemegim(20:00bitti)
1 kase sütlü keskek corbası
1adet tavuk budu
az nohut yemegi
yesillikli salata
5 erik
kızlar ayrıca bugün kontorolum vardı bebişin kalp atıslarını duydum sükürler olsun tahlillerim cok iyi cıktı hic bir sorun yok mutlu oldum ve sekerim 87 cıktısüper doktor degerlerin cok güzel dedi:119: 10 haziranda izmirde olacam ins.eve geri dönüse az kaldı
afiyet olsun Sersum :)akşam menüm
menemen
peynir
4 zeytin
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 çeri
şekersiz çay
şimdik te limonlu form çay:126:
Bugun bende kacamak olayini abarttim.oglen 14.30 da 3 tane pogaca yedim sozde aksam ogunu yapmadan bitirecektim.Fakat esim beni cocugu aldi burgerkinge goturdu.Ben kendim icin siparis vermedim ama oglanin cocuk menusunun yarisini ben goturdum((((
Ben de öyleyim canım, senin gibi 3 öğün yapıyorum, 45 dk yürüyorum. Benim sanki biraz durakladı gibi, ama olsun yılmadan devam. İnşallah birlikte vericeğiz kiloları. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve bu yola girmek değil mi?
Sağlıklı da beslenelim, zayıflayıp güzelleşelim de:) Olucak olucak... 1 ay önce, 2 ay sonra... Eninde sonunda olacak!
Güzel güzel kıyafetler almak için sabırsızlanıyorum. Bugün günümüz vardı. Para toplama sırası bendeydi. Paraları koydum kenara, 44 beden olunca kendime bir kısım kıyafet alıcam. Nasıl ama?
afiyet olsun Sersum :)
Ben de dışarıdaydım arkadaşlar büyük pizzayı götürdüler o kadar ısrar ettiler 1 dilim ye diye yemedim canımda çok çekmedi zaten :)
Ben de öyleyim canım, senin gibi 3 öğün yapıyorum, 45 dk yürüyorum. Benim sanki biraz durakladı gibi, ama olsun yılmadan devam. İnşallah birlikte vericeğiz kiloları. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve bu yola girmek değil mi?
Canım ne güzel,her gün yürüyüşünü yapıyorsun,kilolar yavaş da olsa gidecek hiç merak etme.Ben de 3 öğün yapıyorum,yavaş olsun kalıcı olsun.
kızlar nasılsınız özledim sizleri valla karataya kacamaksız devam kızlar her sey yolunda kayınpederim ameliyat oldu cok sükür iyi ve yarın taburcu olacak ve bende o fırsattan istifade akrabahalarımı dolandım sonra esimin köyüne gitcez kızlar
sabah kahvaltım (09:30bitti)
2 adet köfte
domates
salatalık
süzme yogurt
4 yesil zeytin
yarım yumurta
ögle yemegim(16:00biiti)
1 kase tarhana corbası
tavuk yemegi
1 kase kiraz
aksam yemegim(20:00bitti)
1 kase sütlü keskek corbası
1adet tavuk budu
az nohut yemegi
yesillikli salata
5 erik
kızlar ayrıca bugün kontorolum vardı bebişin kalp atıslarını duydum sükürler olsun tahlillerim cok iyi cıktı hic bir sorun yok mutlu oldum ve sekerim 87 cıktısüper doktor degerlerin cok güzel dedi:119: 10 haziranda izmirde olacam ins.eve geri dönüse az kaldı
Canım geçmiş olsun ,Allah şifalar versin.Maşallah ne güzel devam ettiriyorsun Karatayı,değerlerin de çok güzel,bebiş sağlıklı
ideal kilona ulaşana kadar soda yasak diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. birkaçgündür okuyorum bu forumu epeyde okudum biri cevaplamıştı bu soruyu kitapta rastlamadım yada hatırlamıyorum rastlarsam cevaplarım hemen canım
ben kullandım 6 ay kadar kilo almadım dıyet yaparken verdım bıle ama dıyet yapmayınca normal sımdıkı gıbı alıyorsun ya kesınlıkle etkısı yok bence . iştah acıyormuş benım ıstahım acık olunca bılemedım zaaarslm kızlar.nedıyonuz?benı soracak olursanızzzzz2 gundur kaçamaklarım oldu bıraz,salı gunu akşam günümuz vardı,dun de aksama kadar cok guzel gıdıp aksam yemegınden sonra cozuttum, cıkolata dondurma falan yedım gayet saçma bır sekılde dun doktora gittim saç dokulmesı ıcın(senelerdır olan bırsey bende,dıyetle beraber baslamadı yanı,dipnot olarak soyleyeyım,erkek tipi dokule dıyorlar benımkıne on taraflarda saç yogunlugu arka kısımlara gore ıyıce azalmıs,hormonlardan oldugunu dusundu ,,çinko hapı ve deri spreyı dısında dogum kontrol hapı da verdı,2 ay sureyle kullanıcam ve sınra kontrole gıdıcem,hapım yas...beni bir korku sardı şimdi ya kilo alırsam diye,ona moralım bozuldu biraz,ama yapacak bırsey yok,tedavı bu ve uygulamak zorundayım,artık yedıklerıme ekstra ekstra dıkkat etmelıyım kılo almamak ıcın,size de sorayım aranızda bu hapı kullanan var mı ve etkısı oldu mu kılo almaya??
neyse ki bugunku menum guzel oldu,iftiharla yazabılırım
sabah: karatay kahvaltısı
akşam:1 kase maras tarhanası
1 tbk guvec
coban salata
yuruyuse hala baslamadım bu arada,tam dayaklıgım dimi
geçmiş olsun canım..umarım tedavin biran önce işe yarar..bugün ben de kaçamak yaptım..offf..yapıyoz işte yapmasak iyide sopa bizeslm kızlar.nedıyonuz?benı soracak olursanızzzzz2 gundur kaçamaklarım oldu bıraz,salı gunu akşam günümuz vardı,dun de aksama kadar cok guzel gıdıp aksam yemegınden sonra cozuttum, cıkolata dondurma falan yedım gayet saçma bır sekılde dun doktora gittim saç dokulmesı ıcın(senelerdır olan bırsey bende,dıyetle beraber baslamadı yanı,dipnot olarak soyleyeyım,erkek tipi dokule dıyorlar benımkıne on taraflarda saç yogunlugu arka kısımlara gore ıyıce azalmıs,hormonlardan oldugunu dusundu ,,çinko hapı ve deri spreyı dısında dogum kontrol hapı da verdı,2 ay sureyle kullanıcam ve sınra kontrole gıdıcem,hapım yas...beni bir korku sardı şimdi ya kilo alırsam diye,ona moralım bozuldu biraz,ama yapacak bırsey yok,tedavı bu ve uygulamak zorundayım,artık yedıklerıme ekstra ekstra dıkkat etmelıyım kılo almamak ıcın,size de sorayım aranızda bu hapı kullanan var mı ve etkısı oldu mu kılo almaya??
neyse ki bugunku menum guzel oldu,iftiharla yazabılırım
sabah: karatay kahvaltısı
akşam:1 kase maras tarhanası
1 tbk guvec
coban salata
yuruyuse hala baslamadım bu arada,tam dayaklıgım dimi
geçmiş olsun canım..umarım tedavin biran önce işe yarar..bugün ben de kaçamak yaptım..offf..yapıyoz işte yapmasak iyide sopa bize
bende yaptımhemde ne kacamak :131::131::131::131::125::125::125::125::125::125::125:hala mıdem bulanıyorr:120::120::120::120::120::120::95::95::95::95::95::95::95: çok canım sıkkın
Kendi kendime nazar değdirdim sanrım...
Çok doyuyorum diyordum oysaki şu an çok açımmm:44::2::2::2:
2 öğün yapdım keşke 3 yapsaymışım ama bu saatte de bir şey yenmez ki:2:
meraba kızlar sanırım hepiniz karatay diyetini uyguluyorsunuz ve memnunsunuz. geçenlerde ben de aldım kitabı biraz biraz okudum ve mantıklı geldi gerçekten ama benim sorum şu canan hoca ekmeği bırakın diyo siz bunu nasıl yaptınız yapabildiniz mi. ben özellikle sebze yemeği yerken ekmek yemeğe çok alışmışım ekmeği yemezsem sanki yemek yemiyorum. sizin bi çözüm öneriniz var mı ? ekmeği tamamen bırakmadan da çok yavaş olmadan kilo verebilenler var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?