Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım senin de Allah kabul etsin ,afiyet olsun

geçmiş olsun canım..bebeğine de sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın inşallah...sevindim senin adına

akşam menüm

menemen
peynir
4 zeytin
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 çeri
şekersiz çay

şimdik te limonlu form çay:126:
afiyet olsun Sersum :)
Bugun bende kacamak olayini abarttim.oglen 14.30 da 3 tane pogaca yedim sozde aksam ogunu yapmadan bitirecektim.Fakat esim beni cocugu aldi burgerkinge goturdu.Ben kendim icin siparis vermedim ama oglanin cocuk menusunun yarisini ben goturdum ((((

Ben de dışarıdaydım arkadaşlar büyük pizzayı götürdüler o kadar ısrar ettiler 1 dilim ye diye yemedim canımda çok çekmedi zaten :)

Papadiyam annen kalp krizi geçirmesin seni görünce canım, alıştır önce maşallah sana

Güleryüzcüm bebişin iyi olmasına çok sevindim. Topiğimizin bebişi o

slm kızlar.nedıyonuz?benı soracak olursanızzzzz2 gundur kaçamaklarım oldu bıraz,salı gunu akşam günümuz vardı,dun de aksama kadar cok guzel gıdıp aksam yemegınden sonra cozuttum, cıkolata dondurma falan yedım gayet saçma bır sekıldedun doktora gittim saç dokulmesı ıcın(senelerdır olan bırsey bende,dıyetle beraber baslamadı yanı,dipnot olarak soyleyeyım,erkek tipi dokule dıyorlar benımkıne on taraflarda saç yogunlugu arka kısımlara gore ıyıce azalmıs,hormonlardan oldugunu dusundu ,,çinko hapı ve deri spreyı dısında dogum kontrol hapı da verdı,2 ay sureyle kullanıcam ve sınra kontrole gıdıcem,hapım yas...beni bir korku sardı şimdi ya kilo alırsam diye,ona moralım bozuldu biraz,ama yapacak bırsey yok,tedavı bu ve uygulamak zorundayım,artık yedıklerıme ekstra ekstra dıkkat etmelıyım kılo almamak ıcın,size de sorayım aranızda bu hapı kullanan var mı ve etkısı oldu mu kılo almaya??

neyse ki bugunku menum guzel oldu,iftiharla yazabılırım

sabah: karatay kahvaltısı

akşam:1 kase maras tarhanası
1 tbk guvec
coban salata

yuruyuse hala baslamadım bu arada,tam dayaklıgım dimi

evet canım ben yazmıştım kitapta bulamazsın zaten bu konu canan hocaya özel olarak sorulmuştu ve onun verdiği yanıtı yazmıştım ben

2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?

Çok teşekkürler...
04.10.2011 13?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.

Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"

ben kullandım 6 ay kadar kilo almadım dıyet yaparken verdım bıle ama dıyet yapmayınca normal sımdıkı gıbı alıyorsun ya kesınlıkle etkısı yok bence . iştah acıyormuş benım ıstahım acık olunca bılemedım zaaar 49 kılo bır arkadsım var 2 sen kullandıı kılo neym almadı.

bende aşırı kuruluk yaptı o yuzden bıraktım dogum kont. ıcın kullanıyorudm. ve su basur gıbı bır polip olusturmustu popomda bırakınca oda gectı hatırlıyormusun bı ara cok kafaya takmıstımm. ama 2 aydan bısı olmaz kullan OLUMLU DÜŞÜNNN canımm

geçmiş olsun canım..umarım tedavin biran önce işe yarar..bugün ben de kaçamak yaptım..offf..yapıyoz işte yapmasak iyide sopa bize

Kendi kendime nazar değdirdim sanrım...

Çok doyuyorum diyordum oysaki şu an çok açımmm:44::2::2::2:

2 öğün yapdım keşke 3 yapsaymışım ama bu saatte de bir şey yenmez ki:2:

geçmiş olsun canım..umarım tedavin biran önce işe yarar..bugün ben de kaçamak yaptım..offf..yapıyoz işte yapmasak iyide sopa bize

bende yaptım hemde ne kacamak :131::131::131::131::125::125::125::125::125::125::125:hala mıdem bulanıyorr:120::120::120::120::120::120::95::95::95::95::95::95::95: çok canım sıkkın

bende yaptım hemde ne kacamak :131::131::131::131::125::125::125::125::125::125::125:hala mıdem bulanıyorr:120::120::120::120::120::120::95::95::95::95::95::95::95: çok canım sıkkın

cicim sen hedefine çok yaklaşmışsın..bu kadar kaçamak bize göre hakkın..bana nooluyosa bi hakim olamıyorum kendime..daha kilo vermeye bile başlamadım..sadece almıyorum:18::18:

Selam aranıza yeni katılıyorum ancak Karatay Diyetini 3 aydır uygulamaya çalışıyorum.77 kiloyla başladım bu maceraya şuan 63 kiloyum.Tabiki diyet tek başına yeterli olmuyor.Haftanın 3 günü 1 er saat aerobik/step yapıyorum ve işim dolayısıyla tüm gün ayaktayım.
Buna diyet demek istemiyorum artık çünkü yaşamımın bir parçası haline getirmeye çalışıyorum.Vücudum kilo almaya çok müsait ve ben yemek yemeyi çok seviyorum :) Günde 3 öğün yemek ,atıştırma yapmamak ,6 dan sonra hiç birşey yememek ,ekmek,pirinç ve makarnayı hayatımdan çıkarmak,ana hatlarıyla böyle.Doğum sonrası kalan yağları vermek en zoru oyüzden spor olmadan kesin sonuç elde etmek çok zor.Hepimize kolay gelsin hanımlar...

meraba kızlar sanırım hepiniz karatay diyetini uyguluyorsunuz ve memnunsunuz. geçenlerde ben de aldım kitabı biraz biraz okudum ve mantıklı geldi gerçekten ama benim sorum şu canan hoca ekmeği bırakın diyo siz bunu nasıl yaptınız yapabildiniz mi. ben özellikle sebze yemeği yerken ekmek yemeğe çok alışmışım ekmeği yemezsem sanki yemek yemiyorum. sizin bi çözüm öneriniz var mı ? ekmeği tamamen bırakmadan da çok yavaş olmadan kilo verebilenler var mı ??

aslında sigara gibi birşey ekmeği azar azar değil birden bırakmak gerekiyor Canan Hanım ında dediği gibi uyuşturucu gibi birşey insanda bağımlılık yapıyor en iyisi tamamen ve birden kesmek onun yerine kahvaltıda ceviz yemek işe yarıyor.Ama sebze yemeklerinin yanında bir öneride bulunamıcam ben genellikle yoğurt yemeyi tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…