Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dogru soyluyon bacıko herkes kılo alcak dıye bırsey yok,ilk evlendıgımde bende kullanmıstım ve kılo almıstım,tabıı yememe dıkkat etmıyordum o zamanlar,inş. almam bu sefer ,bakalımm2 ay sonra kontrolum var,daha uzun da surebılır tedavı cunku dr sabır ısteyen bır surec dedı,zaten hormonları duzenleyecekse bu ılac,bırakınca yıne eskı halıne donmez mı,ömür boyu kullanıcakmıyım yoksam:26::26:

iwet iwet himen bır olumlama yapayım ben,dogum kontrol ıcın baska seylerle ugrasmama gerek kalmadı,iyi tarafı bu olcak heralde ılacın

geçmiş olsun canım..umarım tedavin biran önce işe yarar..bugün ben de kaçamak yaptım..offf..yapıyoz işte yapmasak iyide sopa bize
sağol canım.bır turlu eskı motıvasyonumu sağlıyamıyorum ben yaa,durup durup aksam vaktı kaçamak yapmak da ne oluyor kı dımı,hem de karnım ac bıle degılken,bak sinirlendim şimdi,bi daha döveyim kendımıhatta nasrettın hoca mısalı testıyı kırmadan yanı kaçamak yapmadan doveyım her sabah dimi,daha etkili bir yontem sankim

Kendi kendime nazar değdirdim sanrım...

Çok doyuyorum diyordum oysaki şu an çok açımmm:44::2::2::2:

2 öğün yapdım keşke 3 yapsaymışım ama bu saatte de bir şey yenmez ki:2:
yime fatmagül yimeeee, sakınnnnnbak şimdi açsın ama leptin devreye girmiş durumda ve yağların eriyor bir taraftan gram gram,yarın kuş gibi hafif kalkıcaksın,onu düşün ,avuk kendini(züğürt tesellisi iste)şaka bir yana çok acıktıysan ayran veya sütle avut kendını canım

bende yaptım hemde ne kacamak :131::131::131::131::125::125::125::125::125::125::125:hala mıdem bulanıyorr:120::120::120::120::120::120::95::95::95::95::95::95::95: çok canım sıkkın

kaçamagın en sevmedıgım taraflarından bırı de bu:mide yanması,hele hamurişi yedıysem çok kötü oliyi

mrb.sana tavsiyem sebze yemeklerını cok az suyla veya sadece kendı suyuyla pişir,daha lezzetli oluyor ve ekmeksız yenebılıyor.cok ıhtıyac oluyorsa 2-3 kasık bulgur pılavı da yıyebılırsın yemeklerın yanında.

bu dıyetle ekmegı bırakmadan kılo verebılen görmedım ben,yıne de deneyen arkadaslar kendı fıkırlerını yazarlar

Merhaba kızlar. Ben de Karatay diyeti ile şu kilolardan kurtulmak istiyorum. Bıktım artık diyetlere başlayıp başlayıp bırakmaktan, diyetisyenle verip verip kilo almaktan ( Bana destek olun nolur Bu sefer kalıcı olarak kurtulayım bu kilolardan

haklısın valla yemeklerin suyuna ban salatanın suyuna ban derken ekmeksiz yemek yiyemez olmuşum. bulgur pilavı iyi fikir ben bunları bi deniyim :)

aslında yemeklerin yanında yoğurdu ben de severim. masaya sadece ben otursam tamam ekmek hiç alma eve alış ama masada mis gibi taze ekmek varken ve ben de yemeye bu kadar alışmışken çok zor oluyo bi anda bırakıyorum ama inş olucak ben de bitiremesem bile azaltıcam :)

Aslında en kötüsüde o,benim eşimde bir tabak yemekle bir ekmek yiyebilen bir insan oyüzden ekmek eksik olmuyor sofradan,sırf oyüzden aynı sofraya oturmayıp kendime özel hazırladığım oluyor :)

ıyınıyetlı canım nasılsın benı sorarsan keyfıme dıyecek yopk ıftarımı captım cayımı kahvemı suyumu yesılcayımı ıctımdızımı ızledım camasır makınesının bıtırmesını beklıyorum asıp yatıcam

iiiyiyim canım propycille sersum gitmiş yazayım lahmacun yidim kornet yidim
afiyet olsun datlumm iyi geceler bol leptin olsun kaçmasınlar leptinler

Son düzenleme:
Merhaba kızlar henüz eve gelebildim. Gene ders vardı bu akşam.
Dünkü menüm:
Sabah:klasik karatay kahvaltısı
Öğle : bol salatalı kısır
Akşam: etli patlıcan ve yoğurt

Bugün: klasik karatay kahvaltısı
Öğle: köfte salata ayran
Aksam:sebzeli et ayran

Herkese bol leptinli geceler!

Bravvooo sana. Ve de helal olsun Canan hocaya, di mi asyaates`cim? Sayesinde hepimiz sagligimiza kavusucaz insallah senin gibi

Merhabalar,

efendim yurt disindan bildiriyorum (yahu ne zor seymis yollarda, yaban ellerde Karatay`a uymaya calismak!)

Ucakta garip bi tavuk verdiler, pilava sarilmis tavuk gogsuydu. Pilavlari ayiklayip yedim ama tavul cok azdi. Allahtan yanima peynir almistim ama sanirim onun biraz dozu kacti, biraz fazla yedim. Bi de yanima aldigim findik ve bademleri yedim.

Aksam da restoranda izgara et ve salata yedim. Sonra da bi bahane uydurup erken kalktim ve 50 dk yurudum. Sanirim sabahki 60 dk yuruyus ile birlikte biraz fazla yuklenmis oldum bugun. Insallah bazilarinizin sikayet ettigi gibi vucudumda odem yapmaz fazla yuruyus. Ama inanin korkumdan cunku yarin butun gun toplantilardayiz, aksam da gene is yemegi ve Cumartesi de oyle olucak.

Baciniz yaban ellerde savas veriyo kislaaaarrrr. Bana pozitif enrjilerinizi yollayin.

Haa, bi de saat farki yuzunden yemek saati sasti tabii. Buranin aksam 8`i Turkiyenin 9`u. Ama maalesef yapabilicegim bi sey yok bu konuda

Iyi geceler ve bol leptinler herkese.

fındık fıstık badem ve ceviz yiyebilirsin ..bide ev halkıyla sofraya oturma ben önce kendim yiyorum sonra eşime ve çocuklara hazırlıyorum

papadiyacım sen vanlımısın kız ben vanı çok iyi bilirim çokta severim 2 sene orda yaşadım dogu görevi yaptık anneni pörtletcekmişin gözünaydın

leylakım fincanım gülegüle gidin gelin

hadibakalım sen yurtdışında degilmiydin bacım nerdesin he bide kaç kilosun beyaa

loksandracım geçmiş olsun bi taşla iki kuş vurcan bak ..bide testiyi önceden kırma fikri süper bendemi her sabah denesem ki :26:
sersumcum karburabastı mı
iyimniyetlim kornet nasıldı dur kız pro yokken bende yazayım menümü

sabah : klasik kahvaltım

öglen :1 tabak patatesli bezelye,salata cacık

ara : 1 saç böregi birbardak sıcak bal şerbeti

akşam : 1 saç böregi çay

oluvedi bikere napcen gari
hadi iyi geceleeeee

Günaydın

Arkadaşlar bu hafta endişeliydim spor yapmadığım için ama çok şükür vermişim. Daha ben de, kargalar da kahvaltı etmeden gelip yazayım dedim:))

gunaydin kıslar..kahvaltimi ettim okuluma gidiym,bugn buyuk gun benim icin,insallah kacamak neyim yapmam..
kahvaltim:
2 yumurtadan domates ve keci peyirli omlet..kekik ve k.biber ilaveli
beyaz peynir
1 ince belli ceviz
2 adet omega
Domates,salatalik,roka
3 tane siyah kuru uzum-zorlan yidim..
cayy,cay,cay..ama cok acik tabi,abdest suyundan da acik..

Gecmisi okumaya zamanm yok simdi ama okulda okurum..
ama son sayfadan anlasilacagi uzere destina ve iyiniyetli kacamak yapmis..affetmiyorum,okuluma gidince şaplaginizi yiyceksiniz..

Günaydın hanımlar, bugünden itibaren havalar düzelecekmiş gözümüz aydın, inşallah bol bol uzun yürüyüşler yaparız. :)

Papişim akşam yazamadım .. uyumak bilmedi.. Akşam iftar olunca 1 lahmacun-ayran ve salata yedimdi. Eşim oğluşla kornetler almış yidiler ben de yedim bu sefer Senin gibi çamaşır yıkadım serdim.. Kitap okudum çok mutluyum uzun süredir okumuyordum kitabım bitmek üzere.. Dodurmayı da yemeseydim benim de keyfim yerinde olacaktı canımcım.. Birazdan propycil dövecek destinamla bisi kaçış yok görmüş bile

Papişim Allah keyfini arttırsın.. Kilo verdin di mi hem de çok P.tesi bildirim yapabilecek misin canım aayyy merak ederim ben şimdik

Destinammm patağa değerdi kornet çok güseldi yaw akşam yemeseydim süper olurdu:26: İlk defa aylardır 8 den sonra yiyorum oruçtan dolayı bide kaçamak da o saatte ilk defa o kaa olsun di mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…