dogru soyluyon bacıko herkes kılo alcak dıye bırsey yok,ilk evlendıgımde bende kullanmıstım ve kılo almıstım,tabıı yememe dıkkat etmıyordum o zamanlar,inş. almam bu sefer ,bakalımmben kullandım 6 ay kadar kilo almadım dıyet yaparken verdım bıle ama dıyet yapmayınca normal sımdıkı gıbı alıyorsun ya kesınlıkle etkısı yok bence . iştah acıyormuş benım ıstahım acık olunca bılemedım zaaar49 kılo bır arkadsım var 2 sen kullandıı kılo neym almadı.
bende aşırı kuruluk yaptı o yuzden bıraktım dogum kont. ıcın kullanıyorudm. ve su basur gıbı bır polip olusturmustu popomda bırakınca oda gectı hatırlıyormusun bı ara cok kafaya takmıstımm. ama 2 aydan bısı olmaz kullan OLUMLU DÜŞÜNNN canımm
sağol canım.bır turlu eskı motıvasyonumu sağlıyamıyorum ben yaa,durup durup aksam vaktı kaçamak yapmak da ne oluyor kı dımı,hem de karnım ac bıle degılken,bak sinirlendim şimdi,bi daha döveyim kendımıgeçmiş olsun canım..umarım tedavin biran önce işe yarar..bugün ben de kaçamak yaptım..offf..yapıyoz işte yapmasak iyide sopa bize
yime fatmagül yimeeee, sakınnnnnKendi kendime nazar değdirdim sanrım...
Çok doyuyorum diyordum oysaki şu an çok açımmm:44::2::2::2:
2 öğün yapdım keşke 3 yapsaymışım ama bu saatte de bir şey yenmez ki:2:
bende yaptımhemde ne kacamak :131::131::131::131::125::125::125::125::125::125::125:hala mıdem bulanıyorr:120::120::120::120::120::120::95::95::95::95::95::95::95: çok canım sıkkın
meraba kızlar sanırım hepiniz karatay diyetini uyguluyorsunuz ve memnunsunuz. geçenlerde ben de aldım kitabı biraz biraz okudum ve mantıklı geldi gerçekten ama benim sorum şu canan hoca ekmeği bırakın diyo siz bunu nasıl yaptınız yapabildiniz mi. ben özellikle sebze yemeği yerken ekmek yemeğe çok alışmışım ekmeği yemezsem sanki yemek yemiyorum. sizin bi çözüm öneriniz var mı ? ekmeği tamamen bırakmadan da çok yavaş olmadan kilo verebilenler var mı ??
mrb.sana tavsiyem sebze yemeklerını cok az suyla veya sadece kendı suyuyla pişir,daha lezzetli oluyor ve ekmeksız yenebılıyor.cok ıhtıyac oluyorsa 2-3 kasık bulgur pılavı da yıyebılırsın yemeklerın yanında.
bu dıyetle ekmegı bırakmadan kılo verebılen görmedım ben,yıne de deneyen arkadaslar kendı fıkırlerını yazarlar
aslında sigara gibi birşey ekmeği azar azar değil birden bırakmak gerekiyor Canan Hanım ında dediği gibi uyuşturucu gibi birşey insanda bağımlılık yapıyor en iyisi tamamen ve birden kesmek onun yerine kahvaltıda ceviz yemek işe yarıyor.Ama sebze yemeklerinin yanında bir öneride bulunamıcam ben genellikle yoğurt yemeyi tercih ediyorum.
aslında yemeklerin yanında yoğurdu ben de severim. masaya sadece ben otursam tamam ekmek hiç alma eve alış ama masada mis gibi taze ekmek varken ve ben de yemeye bu kadar alışmışken çok zor oluyo bi anda bırakıyorum ama inş olucak ben de bitiremesem bile azaltıcam :)
ıyınıyetlı canım nasılsın benı sorarsan keyfıme dıyecek yopk ıftarımı captım cayımı kahvemı suyumu yesılcayımı ıctımdızımı ızledım camasır makınesının bıtırmesını beklıyorum asıp yatıcam
sagol canım8 ayda verdım 69kg yum sımdı
Valla Canan hoca seni yaninda TV programlarina cikarsa yeridir, di mi ama? Canli ornegisin bu diyetin ise yaradiginin
İyi akşamlar kızlar, bugün pek giremedim.
Veeee kan değerlerim
Kızlar bende hep kansızlık vardı, ferritin ve demir bağlama hep düşük çıkardı. İkisi de normal değerlere ulaşmış
Polikistik overim var, erkeklik hormonları yüksek, dişilik hormonları düşük çıkardı (hatta ilaç olmadan regl olamıyordum) Bu değerlerim de düzelmiş
HDL kolestrolüm her zamanki gibi yüksek çıkmışHDL iyi kolestrol olduğu için içim rahat. Bir de aklınızda bulunsun yürüyüş HDL kolestrolün değerini arttırır. Bol bol yürüyüş yapanlarda hep yüksektir
Sabahları uyanınca kahvaltıdan önce 1litre su içerim ben yoksa ağzımın kuruluğu gitmez. Çok korktum şeker çıkcak diye ama açlık kan şekerim de normal
Bütün sıkıntılarımı Karatay beslenmesi ile çözdüm sonundaÖnce Canan hocama sonra sizlere teşekkür ederim, iyi ki varsınız
Sağlıklı da beslenelim, zayıflayıp güzelleşelim de:) Olucak olucak... 1 ay önce, 2 ay sonra... Eninde sonunda olacak!
Güzel güzel kıyafetler almak için sabırsızlanıyorum. Bugün günümüz vardı. Para toplama sırası bendeydi. Paraları koydum kenara, 44 beden olunca kendime bir kısım kıyafet alıcam. Nasıl ama?
Super fikir valla. Yani soyle alisverise cikip da gorup begendigin her seyin 38-40 bedenini alabilmek ve bunlarin ustunde guzel durmasi nasil bi histi yaaaa? Hatirlamiyorum desem yeri yani, o kadra uzun zman oldu ki!
Gunaydinlar herkese,
Yola cikmadan once kisaca: sabahin korunde kalkip 1 saat yurudum. Karatay kahvaltimi yaptim (ceviz kalmamis, badem de olur di mi?) ve simdi de havaalanina gidiyorum.
Insallah bildirimle devam edebilirim. Sizi ozliycemherkese kolay gelsin
aslında yemeklerin yanında yoğurdu ben de severim. masaya sadece ben otursam tamam ekmek hiç alma eve alış ama masada mis gibi taze ekmek varken ve ben de yemeye bu kadar alışmışken çok zor oluyo bi anda bırakıyorum ama inş olucak ben de bitiremesem bile azaltıcam :)
Sağlıklı da beslenelim, zayıflayıp güzelleşelim de:) Olucak olucak... 1 ay önce, 2 ay sonra... Eninde sonunda olacak!
Güzel güzel kıyafetler almak için sabırsızlanıyorum. Bugün günümüz vardı. Para toplama sırası bendeydi. Paraları koydum kenara, 44 beden olunca kendime bir kısım kıyafet alıcam. Nasıl ama?
Süper, inşallah 38, 40 larını da alırsın canımcım.
Canım ne güzel,her gün yürüyüşünü yapıyorsun,kilolar yavaş da olsa gidecek hiç merak etme.Ben de 3 öğün yapıyorum,yavaş olsun kalıcı olsun.
Aynen canım, inşallah sağlık içinde, hep birlikte.
Selam aranıza yeni katılıyorum ancak Karatay Diyetini 3 aydır uygulamaya çalışıyorum.77 kiloyla başladım bu maceraya şuan 63 kiloyum.Tabiki diyet tek başına yeterli olmuyor.Haftanın 3 günü 1 er saat aerobik/step yapıyorum ve işim dolayısıyla tüm gün ayaktayım.
Buna diyet demek istemiyorum artık çünkü yaşamımın bir parçası haline getirmeye çalışıyorum.Vücudum kilo almaya çok müsait ve ben yemek yemeyi çok seviyorum :) Günde 3 öğün yemek ,atıştırma yapmamak ,6 dan sonra hiç birşey yememek ,ekmek,pirinç ve makarnayı hayatımdan çıkarmak,ana hatlarıyla böyle.Doğum sonrası kalan yağları vermek en zoru oyüzden spor olmadan kesin sonuç elde etmek çok zor.Hepimize kolay gelsin hanımlar...
meraba kızlar sanırım hepiniz karatay diyetini uyguluyorsunuz ve memnunsunuz. geçenlerde ben de aldım kitabı biraz biraz okudum ve mantıklı geldi gerçekten ama benim sorum şu canan hoca ekmeği bırakın diyo siz bunu nasıl yaptınız yapabildiniz mi. ben özellikle sebze yemeği yerken ekmek yemeğe çok alışmışım ekmeği yemezsem sanki yemek yemiyorum. sizin bi çözüm öneriniz var mı ? ekmeği tamamen bırakmadan da çok yavaş olmadan kilo verebilenler var mı ??
Merhaba kızlar. Ben de Karatay diyeti ile şu kilolardan kurtulmak istiyorum. Bıktım artık diyetlere başlayıp başlayıp bırakmaktan, diyetisyenle verip verip kilo almaktan( Bana destek olun nolur Bu sefer kalıcı olarak kurtulayım bu kilolardan
Hoş geldiniz hanımlar.
Günaydın
Arkadaşlar bu hafta endişeliydim spor yapmadığım için ama çok şükür vermişim. Daha ben de, kargalar da kahvaltı etmeden gelip yazayım dedim:))
Tebrikler canım.
Bu arada kahvaltı
2 yum, 1 yarım dilim peynir, 8 zeytin, 7 çilek, 1 ç.b ceviz, salata
ıyınıyetlı canım nasılsın benı sorarsan keyfıme dıyecek yopk ıftarımı captım cayımı kahvemı suyumu yesılcayımı ıctımdızımı ızledım camasır makınesının bıtırmesını beklıyorum asıp yatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?