Günaydın canımcım. Senin ve destinanın kaçamakları ile nasıl olsa propycilim ilgilenecektir, onun için ben yorum yapmıyorum.:)Fzgunum ne iyi etmişsin canımcım.. Alışveriş ederken çok mutlu olacaksın ben çokkk mutluydum
günaydın herkese..
Dün akşam yine kaçamak yaptım kızlar..2 dilim pizza yedim..ama 2 saat yürüdüm..umarım birbirini dengeler..
sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
4-5 zeytin
domates
fındık-kuru üzüm
portakal suyu
ayak bileğimi incittim sanırım..kalktığımdan beri feci ağrıyor..
Bu arada annanem yoğun bakımdan çıktı..şimdilik iyi..umarım en kısa zamanda hastaneden de çıkar..tekrar teşekkür ederim dualarınız için..
Günaydın canımcım. Senin ve destinanın kaçamakları ile nasıl olsa propycilim ilgilenecektir, onun için ben yorum yapmıyorum.:)
Alışverişi aslında iğneoyası yapacak canım. Benim alışveriş için bayağı bir yolum var.Neyse, bu hafta vücut bana karşı direnç gösteriyor. Bu haftayı artısız atlatırsam çok güzel olacak.
Bugün dışarıdayım kızlar, kursum var, sizleri özleyeceğim canlar.
günaydın herkese..
Dün akşam yine kaçamak yaptım kızlar..2 dilim pizza yedim..ama 2 saat yürüdüm..umarım birbirini dengeler..
sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
4-5 zeytin
domates
fındık-kuru üzüm
portakal suyu
ayak bileğimi incittim sanırım..kalktığımdan beri feci ağrıyor..
Bu arada annanem yoğun bakımdan çıktı..şimdilik iyi..umarım en kısa zamanda hastaneden de çıkar..tekrar teşekkür ederim dualarınız için..
BUGÜN ETTİĞİMİZ HER DUA, DERDİMİZE DEVA, HASTALARIMIZA ŞİFA GÖNÜLLERİMİZE HUZUR GEÇMİŞLERİMİZE RAHMET, EVİMİZE BEREKET GETİRSİN.
Cumanız mübarek olsun
günaydın çıtırlar
hava çok güzel burda bende 1,5 aydır silmedim camlarımı siliyorum anoooooooooov berbat olmuşlar neyseki ayagım kırıktı mazeretim vardı konukomşuya rezil olurdum yoksam
topikçe kaçamak yapıyoz napıyoz biz beyaaaa yapmayalım olmuyo böyleee
heeee bide kendimi baştan dövecektim kaçamak yapmamak için durun döveyim
kahvaltım
çökelek eritmesi
10 zeytin
maydanoz domates
1 çb fındık
2 yımırtadan tereyaglı omlet
iyiniyetlim bazı köy yumurtaları banada kokuyo ..geçen bi arkadaş 30 dene getirdi annesinin tavıklarınınmış nasıl pis koktu anlatamam meger yemle besliyomuş özgür degilmiş tavıklar..
dünkü saç böreklerinden 2 dene artmıştı sabah bizi yeeee bizi yeee dediler ama yimedim eferim bana
hadi ben kaçar camlar beni bekliyy
Ya iyiniyetlim bende 3 haftadır tık yok hani kaçamağım da oldu ama bu kadar da durur mu napsam acaba bana bir yardım etsen mesela bana bir menü yazsan sende dışardasın anladığım kadarıyla hanişöyle yesen daha çok veririsin yani yürüyüşte yapıyorum hergün olmasada ama bilemedim kırmam lazım bunu ya
3 hafta ben de hiiiiççç verememiştim.. Ama sonra bi baktım az kilo vermeye başladım ammaaa çok incelmişimo an üzülüyosun anlıyorum seni moral bozukluğu oluyor
Canım 3 öğün yapıyorsan kahvaltını eksiksiz yap yeşillikli filan..
Öğle yemeğin kahvaltıya göre hafif olsun ama doy..
Akşam yemeğini de çok az ye canım.. Ben 3 öğün yaptığımda önceleri akşamıda güzel yedim baktım kilo veremiyorum. 3. öğünü azalttım iyice biliyorsun akşmalrı metobolizma yavaşlıyor.. Korkma 2 öğün güzel yersen vücut kıtlık moduna da girmiyor..
3. öğünde sadece bir avuç fındık yiyebilir ve süt içebilirsin yetiyor.
Böyle yaptım bi süre kilo verdim sonra yine kilo vermem durdu ve 2 öğünü denedim. Bazı arkadaşlar da denedi 2 öğünü ama onlar hazır hissetmedikleri için 3 öğüne devam etti. Ben 2 öğünle zorlanmadım ve bööle devam ediyor şimdi..
Bulgur pilavını fazla yeme kurr meyveleri kısıtla bence..
Bu hafta hastaydım. Boğazım iltihaplandı. Benim boğazım iltihaplandı mı serum ve iğneler yemeden kalkamazdım. Bu sefer 2 parol içtim o kadar. Acaba bünyem güçlenmiş olabilir mi? Neyse, korkudan bu hafta hiç yürümedim, kötüleşmeyeyim diye... N'apalım bu hafta böyle oldu. Hsonu da şehirdışındayım. Artık Pzt eski düzenime girerim. Yarın tartılıcam. Bakalım neler olmuş. Yarın sizinle de paylaşırım.
Papadiya... Eski Türk filmlerindeki gibi olucak... Hani o şişman ve gururlu kadın vardı ya dersin. Bu da benim fantazimdir ha...
Saol canımmm ya asıl sıkıntı bende bir süre akşam yemeği hiç yemedim sonra ama insan devamını getiremiyo kötü oldum tatlıya saldırdım dur bakalım dediğin gibi yapıcam
biz küçükken babam köy okulunda ögretmendi köpegimiz tavuklarımız hindilerimiz vardı kışın yımırtaları yerdik keser etini yerdik ne büyük lüksmüş beyaa ...bide yumurta çalar dondurmayla takas ederdik 1 yumurta 1 küllah dondurmaydıCanım kolay gelsin benimkiler de pisne zaman kısmet olacak silmek acep.. Kıss habire yağmur yağuyodu yaa silsen hemen geri pislenecek zati.. Yağmur bitti sanırsam silme vakti geldi
Yiyemedim destinam yaw bugün acıkırım ben yumurtaları yiyemedim:26: Kokanları atıyoduk.. Demek köyden tavuk da alınmayacak sal tavukları gezinsin di mi ama.. Bahçe var kümes yapsam olur yaa bisim polisler gülerler yaw
Nasıl diyeyim size (şimdi aklıma geldi) 5-6 yaşlarımdayken tavuklarımız vardı bisim özgürlerdiiyumurtalarını saklarlardı hep ben arar bulurdum gene istiyorummm:84::84::84::84: oğluş da yemlerini atar onlarla oynardı.. Ahhh ahhh
radene yenilmemişsin eferim sanacanlarım günaydın....
bir rapor hazırlıyorum ve o arada size yazmadan edemedim.
dün akşamki menüm..1 kase çorba +patlıcan musakka(bostan çıkıcak artık içimde sanırsam) +salata
akşam 8 den sonra sadece sütlü kahve içtim.....
ve sabah ki menüm 1 muz ve süt ile yumurtasız karatay kahvaltım,şimdide yeşil çayy ve çalışmaca....
bu arada kızlar kızım sabah 4 de bi kalktı -6 ya kadar ayaktaydı o 6 da uyudu ama tabi ben harap evden de erken çıktık işyerim için kahvaltı hazırlayamadım,bi ara şeytan dürttüye poğaçaları,ye simitleri diye ama benn ona yenilmedimm,hayır dedimm " YE-MİY-CEM" dedim ve ttum marketin yolunu ,aldım domatesimi-salatalığımı-muz-peynir ve sütümü cevizim zaten yanımdaydı...bi güzel yaptım karatayımı..ohhh çok mutluyumm,ne güzel bir his bu,,kendimi ve hepinizi çooook seviyorumm..
iyi ki varızz...
bu arada hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?