Sabah karatay kahvaltı tereyağlı peynirli omlet hımmm nefisdi .:)yanında biraz çiğ badem az da tulum peyniri yedim çayla...
6 saat oldu hiç acıkmadım arada bol su içdim ..,
Zeyteinyağlı taze fasulye,salata ve ayran öğlen menum ..
Sanırım başka da bir şey yemem
Enteresan ama şimdiden inceldiğimi hissediyorum..
en iyi tarafı o zateniwet iwet himen bır olumlama yapayım ben,dogum kontrol ıcın baska seylerle ugrasmama gerek kalmadı,iyi tarafı bu olcak heralde ılacın
benimde bu sefer kokuyordu yaa tiksindim nerdeyse :120:günaydın güzeller çıtırlarrr
kahvaltımm
kıslaar çeri domateslerimi halka halka doğrayıp bol tereyağında öldürdüm. üstüne 2 köy yumurtası kırıp kaşar koydum bolca görüntü muhteşemdi ammaaa yumurtalar kötü kokuyordu yaww sabah sabah tiksindimm köyden aldığımız yumurtaların bazısı kokuyo nidenn nideeeeennn
O yüzden menü şööle
akşam hakkım olan ve yimediğim lahmacunumu yidim ben de..
Fındık
çeri
maydanoz semizotu(bahçemden)
şimdik deKahvemi içiyorummm
bende sildircem cumaya insallah haftaya kızlar temiz tems oturcam ay yağmur yağsada temis cam yinede temiz oluyor benimkiler çok berbatgünaydın çıtırlar
hava çok güzel burda bende 1,5 aydır silmedim camlarımı siliyorum anoooooooooov berbat olmuşlar neyseki ayagım kırıktı mazeretim vardı konukomşuya rezil olurdum yoksam
seninde canım aminn insallahbugün ettiğimiz her dua, derdimize deva, hastalarımıza şifa gönüllerimize huzur geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin.
Cumanız mübarek olsun
kızlar rüyamda bi dut yedim bi dut yedim iri iri beyaz beyaz dutlardı gerçekten yemiş gibi oldum
kızlar show tvdw 5 ayda 36 kilo vermiş birini göstercekler
kızlar rüyamda bi dut yedim bi dut yedim iri iri beyaz beyaz dutlardı gerçekten yemiş gibi oldum
Kızlar show tvdw 5 ayda 36 kilo vermiş birini göstercekler
hizmetli arkadaşla bana miss gibi kokan lokma getirdi yawww
iki dene ye yavv zati neyin kalmısss
günaydınlar
kalkınca 1kuru kayısı ılıksu
2yumurtadan peynirli hızlı omlet
zeytin
beyaz-kaşar peyniri
roka-salatalık-tere
fındık-kabak çekirdeği
omega 3lerim
vede çayım
kızlar bugünlerde fazla giremiyorum yarında büyük oğluş geliyor bugün ona yemekler hazırlayacağım
birazdan taze yaprak saracağım
Yakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.
kızlar nasılsınız?
ben yarın sabah antalyaya tatıle cıkıyorum.
bir hafta sızı okuyamayacagım.
insallah tatılde abartmam,neyse bol bol yuzerım artık.
zaten ıyıce sıstim,reglm yaklastı..
sizlerı optum..
hayat boyu yürüyüş politikama bugun de diwam..
80 dakkaaaa
ayy kıslar bişe dicem,yarın bizim okulun gecesi war,e tabi böyüklerimiz de gelecek geceye..ikramlar filan coşacaz yani...ve ustelik ikramlardan sorumlu benim..elmalı turta,peynirli pogaca,damla cukulatalı kurabiye,havuclu cezerye,ew yapımı kandil simidi..
ben galiba aywayı yidim
ama propycil yermi hiç..yimez yimez yimez..cunku bu hafta bişe deniyorum daaaaa
bakalım noolcak..
accayip cok işim war,oyuzden kacar propycil..
papiş ve iyiniyetli iftarınızı acmadan once dua edin kız bana ve hepimize,bencil olmayım..
optum herkesleri..
iyi akşamlar kızlaryazmaya hiç yüzüm yok ama
sabah karatay kahvaltımı yaptım cevizsiz..çünkü oğlumun simitinden ısırmıştımm:26:
öğlen
2 yenidünya
2 kayısı
5 erik
15 kiraz
1 şeftali yemiştim sonra patlıcan biber közletmeye fırına gitmiştim..orada teyzeler 1 tane pide verdi sıcacıkkk ve onun yarısınıı götürdüm mideyee:26::26::26: bunlada kalmadım sözde akşam yemeği yemicektim eşim illa karsıma otur bişeyler atıştır deyinceee
akşam
1 salatalık
3 zeytin
yarım közlenmiş patates yedim:26:
şimdi söyleyin kızlar bişey olmaz,kilo olmaz sen eritirsin deyinn:2::2::2::2: vicdan azabı çekiyorum resmennnn
siz kesin artık cezamı,boynum kıldan ince( bence kalındır ama)
İyi akşamlar kızlar, bugün pek giremedim. Önce menümü veriyorum:
Sabah:09.30'da bitti
2 haş yumurta
1 avuç içi peynir (tulum, beyaz, tolot, dil)
6 zeytin (siyah, çizik, kokteyl)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
1 yaprak kayısı
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
5 domates
4 salatalık
nane
dereotu
12.30'da 350 ml latte (süt ve ekspresso) içtim.
Öğle yemeğim yanımdaydı ama çalışırken hiç aklıma gelmedi yemek.
Akşam: 19.20'de bitti
1 kase yoğurt çorba
1 tabak fırında istin kebabı (köftelerin içinde sadece kıyma ve soğan vardı)
keten tohumlu salata
2 gr omega 3
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Sıvı: Bugün anca 3 litre su içtim ama devamı gelir, 2 kupa çay, 2 kupa metabolizma çayı, 350 ml süt
Veeee kan değerlerim
Kızlar bende hep kansızlık vardı, ferritin ve demir bağlama hep düşük çıkardı. İkisi de normal değerlere ulaşmış
Polikistik overim var, erkeklik hormonları yüksek, dişilik hormonları düşük çıkardı (hatta ilaç olmadan regl olamıyordum) Bu değerlerim de düzelmiş
HDL kolestrolüm her zamanki gibi yüksek çıkmışHDL iyi kolestrol olduğu için içim rahat. Bir de aklınızda bulunsun yürüyüş HDL kolestrolün değerini arttırır. Bol bol yürüyüş yapanlarda hep yüksektir
Sabahları uyanınca kahvaltıdan önce 1litre su içerim ben yoksa ağzımın kuruluğu gitmez. Çok korktum şeker çıkcak diye ama açlık kan şekerim de normal
Bütün sıkıntılarımı Karatay beslenmesi ile çözdüm sonundaÖnce Canan hocama sonra sizlere teşekkür ederim, iyi ki varsınız
Bugun bende kacamak olayini abarttim.oglen 14.30 da 3 tane pogaca yedim sozde aksam ogunu yapmadan bitirecektim.Fakat esim beni cocugu aldi burgerkinge goturdu.Ben kendim icin siparis vermedim ama oglanin cocuk menusunun yarisini ben goturdum((((
afiyet olsun Sersum :)
Ben de dışarıdaydım arkadaşlar büyük pizzayı götürdüler o kadar ısrar ettiler 1 dilim ye diye yemedim canımda çok çekmedi zaten :)
Sağlıklı da beslenelim, zayıflayıp güzelleşelim de:) Olucak olucak... 1 ay önce, 2 ay sonra... Eninde sonunda olacak!
Güzel güzel kıyafetler almak için sabırsızlanıyorum. Bugün günümüz vardı. Para toplama sırası bendeydi. Paraları koydum kenara, 44 beden olunca kendime bir kısım kıyafet alıcam. Nasıl ama?
bence çok iyi düşünmüşsün hem böylece daha çok dikkat edersin...
slm kızlar.nedıyonuz?benı soracak olursanızzzzz2 gundur kaçamaklarım oldu bıraz,salı gunu akşam günümuz vardı,dun de aksama kadar cok guzel gıdıp aksam yemegınden sonra cozuttum, cıkolata dondurma falan yedım gayet saçma bır sekılde dun doktora gittim saç dokulmesı ıcın(senelerdır olan bırsey bende,dıyetle beraber baslamadı yanı,dipnot olarak soyleyeyım,erkek tipi dokule dıyorlar benımkıne on taraflarda saç yogunlugu arka kısımlara gore ıyıce azalmıs,hormonlardan oldugunu dusundu ,,çinko hapı ve deri spreyı dısında dogum kontrol hapı da verdı,2 ay sureyle kullanıcam ve sınra kontrole gıdıcem,hapım yas...beni bir korku sardı şimdi ya kilo alırsam diye,ona moralım bozuldu biraz,ama yapacak bırsey yok,tedavı bu ve uygulamak zorundayım,artık yedıklerıme ekstra ekstra dıkkat etmelıyım kılo almamak ıcın,size de sorayım aranızda bu hapı kullanan var mı ve etkısı oldu mu kılo almaya??
neyse ki bugunku menum guzel oldu,iftiharla yazabılırım
sabah: karatay kahvaltısı
akşam:1 kase maras tarhanası
1 tbk guvec
coban salata
yuruyuse hala baslamadım bu arada,tam dayaklıgım dimi
geçmiş olsun canım merak etme kiloları sen dikkat edersin bişeycik olmaz
Leylakımmm afiyet olsun datlum.. Benim de bakıcım saracak yaprağı..ağzının tadını biliyo geçen akşam sarma yoğurt diiyip durdu.. Miss gibi yesin senin oğlan ellerine sağlık canım
sağol canım benimkiler eşim dahil gurme gibiler
yemeğin içindeki lezzet veya tatları fark ederler canım
bende dün arkadaşlarla dışardaydık onlar götürdü valla
bir taraftanda ben ne yiyecem diye bakıyorlar bende inegöl küftemi yedim
yeşil çayımı içtim aaaa yeter artık laflarının arasında:1
oğlum gelince fotomu koyduracağım ben beceremiyorum pazartesi günü koyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?