Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
2 lahmacun
2 bardak ayran
salata

şimdide klasik karatay kahvaltımı yaparak geçmişi okuyacam.görüşürüz

kızlar rüyamda bi dut yedim bi dut yedim iri iri beyaz beyaz dutlardı gerçekten yemiş gibi oldum

kızlar show tvdw 5 ayda 36 kilo vermiş birini göstercekler

Son düzenleme:
tunaydin herkeseee
Dun yaptigim kacamaklarrdan sonra bugun tartiya ciktim allahtan yansimadi tartiya
Bugun karatay kahvaltidi ve kasarli omlet yedim.

YA EVET AYNEN BENDE ÖYLE oluyo,belki psikolojikdir ama bence bu bile kilo verdirir.sonuçta stress olmuyoruz ve galiba kızlar biz canan hocaya çook güveniyoruz,,hiç tereddüt yaşamıyorum verirmiyim falan diye,tamamen uyarsam biliyorum ki veririm...ve amacımda bu ama diğer diyetlerde ben bunu hiçyaşamadım.ya siz? :44:

iwet iwet himen bır olumlama yapayım ben,dogum kontrol ıcın baska seylerle ugrasmama gerek kalmadı,iyi tarafı bu olcak heralde ılacın
en iyi tarafı o zaten

benimde bu sefer kokuyordu yaa tiksindim nerdeyse :120:

günaydın çıtırlar

hava çok güzel burda bende 1,5 aydır silmedim camlarımı siliyorum anoooooooooov berbat olmuşlar neyseki ayagım kırıktı mazeretim vardı konukomşuya rezil olurdum yoksam
bende sildircem cumaya insallah haftaya kızlar temiz tems oturcam ay yağmur yağsada temis cam yinede temiz oluyor benimkiler çok berbat

bugün ettiğimiz her dua, derdimize deva, hastalarımıza şifa gönüllerimize huzur geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin.
Cumanız mübarek olsun
seninde canım aminn insallah

günaydınlar

kalkınca 1kuru kayısı ılıksu

2yumurtadan peynirli hızlı omlet
zeytin
beyaz-kaşar peyniri
roka-salatalık-tere
fındık-kabak çekirdeği
omega 3lerim
vede çayım

kızlar bugünlerde fazla giremiyorum yarında büyük oğluş geliyor bugün ona yemekler hazırlayacağım
birazdan taze yaprak saracağım

iki dene ye yavv zati neyin kalmısss

sağol pepetim.. inşallah dualarımız kabul olur..
Köyden aldıklarımda çıkıyo taa balkona koydum yapınca
Dün ööle didim akşam korneti götürdüm zaten bugün okul çıkışı da arkadaşa gideceğim az kaçamakla atlatırım inş. Bunu eve götüreyim bari

Leylakımmm afiyet olsun datlum.. Benim de bakıcım saracak yaprağı.. ağzının tadını biliyo geçen akşam sarma yoğurt diiyip durdu.. Miss gibi yesin senin oğlan ellerine sağlık canım

geçmiş olsun canım allah şifalar versin...

iyi tatiller...

ayy desene kız aç kaldı millet senden bişey kalmaz

5 km.cik yürüyosun suyu çok içiyosun ve bişey olmamış gibi devam ediyosun...

canım sevindim senin adına inş. değerlerin hep güzel çıkar...

Bugun bende kacamak olayini abarttim.oglen 14.30 da 3 tane pogaca yedim sozde aksam ogunu yapmadan bitirecektim.Fakat esim beni cocugu aldi burgerkinge goturdu.Ben kendim icin siparis vermedim ama oglanin cocuk menusunun yarisini ben goturdum ((((

maşşalah sana hadi yedin poğaça 3 tane neden 1 tane yesene bide üstüne fastfood heme yürü 5km.cik ve dünü unut

afiyet olsun Sersum :)

Ben de dışarıdaydım arkadaşlar büyük pizzayı götürdüler o kadar ısrar ettiler 1 dilim ye diye yemedim canımda çok çekmedi zaten :)

iraden için tebrik ediyorum seni

Leylakımmm afiyet olsun datlum.. Benim de bakıcım saracak yaprağı.. ağzının tadını biliyo geçen akşam sarma yoğurt diiyip durdu.. Miss gibi yesin senin oğlan ellerine sağlık canım

sağol canım benimkiler eşim dahil gurme gibiler
yemeğin içindeki lezzet veya tatları fark ederler canım

iyiniyetlin birkaç gündür takip edemiyorum oğluşlarda artık evde fırsat bulabilirsem girerim
çokta sayfa birikmiş foto paylaşan oldumu ona göre bakayım çokta işim var

günaydın bugün işlerim vardı tabikide işyeri ile ilgili çarşıya gittim yeni geldim işe hocamızın yeni kitabınıda aldım valla otobüste biraz göz gezdirdim çok güzel valla süper tariflerde var vakit buldukça okurum ve yemekleride yaparım artık dün akşam bir dilim pasta yedim semizotu salatası ve normal salata yedim bir dilimde ekmek yedim
bu sabah klasik karatay yedim yine acıkmadım pek daha muz yiyorum 2 gündür oda baya tok tutuyor bu kadar çok kaçamakla pazartesi günü tartıya çıkmaya korkuyorum valla

tünaydın hanımlar

sabah 2 bardak su+ 2 tane taze kayısı + maydonozlu su

kahvaltı:
biberli yumurta
domates salatası
yarım közlenmiş patates
zeytin
peynir
maydonoz
çay

kaçamaksız bir gün yapmayı planlıyorum..çünkü haftasonu iki gün sınavım var ile gideceğim ve hep dışarda yerim sanırım..bugünü sorunuz atlatmak istiyorum .bana dua edin kızlar şu mübarek cuma günü derslerimi verirsem okulum bitiyor. le çok zor oluyor ders çalışmak.şimdi ben sizi ve ders çalışmaya giderimmm.sizi çok seviyorummm.bu arada kendi tartımda eksilmeye başladım ama ben geçen cumartesi arkadaşın tartısında tartılmıştım onun için pazartesi onun tartısında tartılıcam sizi

bende dün arkadaşlarla dışardaydık onlar götürdü valla
bir taraftanda ben ne yiyecem diye bakıyorlar bende inegöl küftemi yedim
yeşil çayımı içtim aaaa yeter artık laflarının arasında:1
oğlum gelince fotomu koyduracağım ben beceremiyorum pazartesi günü koyar

Canım foto koyan yok..
Dün kaçamak yapmamışsın canım
Bekliyorus o zaman yaşasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…