Selam aranıza yeni katılıyorum ancak Karatay Diyetini 3 aydır uygulamaya çalışıyorum.77 kiloyla başladım bu maceraya şuan 63 kiloyum.Tabiki diyet tek başına yeterli olmuyor.Haftanın 3 günü 1 er saat aerobik/step yapıyorum ve işim dolayısıyla tüm gün ayaktayım.
Buna diyet demek istemiyorum artık çünkü yaşamımın bir parçası haline getirmeye çalışıyorum.Vücudum kilo almaya çok müsait ve ben yemek yemeyi çok seviyorum :) Günde 3 öğün yemek ,atıştırma yapmamak ,6 dan sonra hiç birşey yememek ,ekmek,pirinç ve makarnayı hayatımdan çıkarmak,ana hatlarıyla böyle.Doğum sonrası kalan yağları vermek en zoru oyüzden spor olmadan kesin sonuç elde etmek çok zor.Hepimize kolay gelsin hanımlar...
İnşallah sınanlarını verirsin canım.. Günün de kaçamaksız geçer umarım biz de senitünaydın hanımlar
sabah 2 bardak su+ 2 tane taze kayısı + maydonozlu su
kahvaltı:
biberli yumurta
domates salatası
yarım közlenmiş patates
zeytin
peynir
maydonoz
çay
kaçamaksız bir gün yapmayı planlıyorum..çünkü haftasonu iki gün sınavım var ile gideceğim ve hep dışarda yerim sanırım..bugünü sorunuz atlatmak istiyorum .bana dua edin kızlar şu mübarek cuma günü derslerimi verirsem okulum bitiyor.le çok zor oluyor ders çalışmak.şimdi ben sizi ve ders çalışmaya giderimmm.sizi çok seviyorummm.bu arada kendi tartımda eksilmeye başladım ama ben geçen cumartesi arkadaşın tartısında tartılmıştım onun için pazartesi onun tartısında tartılıcam sizi
Kızlar ben de anneme gideceğim,pazara gelirim herhalde,hepinizi öpüyorum,hoşçakalın.
meraba kızlar sanırım hepiniz karatay diyetini uyguluyorsunuz ve memnunsunuz. geçenlerde ben de aldım kitabı biraz biraz okudum ve mantıklı geldi gerçekten ama benim sorum şu canan hoca ekmeği bırakın diyo siz bunu nasıl yaptınız yapabildiniz mi. ben özellikle sebze yemeği yerken ekmek yemeğe çok alışmışım ekmeği yemezsem sanki yemek yemiyorum. sizin bi çözüm öneriniz var mı ? ekmeği tamamen bırakmadan da çok yavaş olmadan kilo verebilenler var mı ??
Selam aranıza yeni katılıyorum ancak Karatay Diyetini 3 aydır uygulamaya çalışıyorum.77 kiloyla başladım bu maceraya şuan 63 kiloyum.Tabiki diyet tek başına yeterli olmuyor.Haftanın 3 günü 1 er saat aerobik/step yapıyorum ve işim dolayısıyla tüm gün ayaktayım.
Buna diyet demek istemiyorum artık çünkü yaşamımın bir parçası haline getirmeye çalışıyorum.Vücudum kilo almaya çok müsait ve ben yemek yemeyi çok seviyorum :) Günde 3 öğün yemek ,atıştırma yapmamak ,6 dan sonra hiç birşey yememek ,ekmek,pirinç ve makarnayı hayatımdan çıkarmak,ana hatlarıyla böyle.Doğum sonrası kalan yağları vermek en zoru oyüzden spor olmadan kesin sonuç elde etmek çok zor.Hepimize kolay gelsin hanımlar...
iiiyiyim canım propycille sersum gitmiş yazayım lahmacun yidim kornet yidim
afiyet olsun datlumm iyi geceler bol leptin olsun kaçmasınlar leptinler
fındık fıstık badem ve ceviz yiyebilirsin ..bide ev halkıyla sofraya oturma ben önce kendim yiyorum sonra eşime ve çocuklara hazırlıyorum
papadiyacım sen vanlımısın kız ben vanı çok iyi bilirim çokta severim 2 sene orda yaşadım dogu görevi yaptık anneni pörtletcekmişin gözünaydın
leylakım fincanım gülegüle gidin gelin
hadibakalım sen yurtdışında degilmiydin bacım nerdesin he bide kaç kilosun beyaa
loksandracım geçmiş olsun bi taşla iki kuş vurcan bak ..bide testiyi önceden kırma fikri süper bendemi her sabah denesem ki :26:
sersumcum karburabastı mı
iyimniyetlim kornet nasıldıdur kız pro yokken bende yazayım menümü
sabah : klasik kahvaltım
öglen :1 tabak patatesli bezelye,salata cacık
ara : 1 saç böregi birbardak sıcak bal şerbeti
akşam : 1 saç böregi çay
oluvedi bikere napcen gari
hadi iyi geceleeeee
BUGÜN ETTİĞİMİZ HER DUA, DERDİMİZE DEVA, HASTALARIMIZA ŞİFA GÖNÜLLERİMİZE HUZUR GEÇMİŞLERİMİZE RAHMET, EVİMİZE BEREKET GETİRSİN.
Cumanız mübarek olsun
Hizmetli arkadaşla bana miss gibi kokan lokma getirdi yawww
günaydınlar
kalkınca 1kuru kayısı ılıksu
2yumurtadan peynirli hızlı omlet
zeytin
beyaz-kaşar peyniri
roka-salatalık-tere
fındık-kabak çekirdeği
omega 3lerim
vede çayım
kızlar bugünlerde fazla giremiyorum yarında büyük oğluş geliyor bugün ona yemekler hazırlayacağım
birazdan taze yaprak saracağım
özlümcüm, bende doğum kilolarımdan muzdaripim, 3 hafta oldu başlayalı ve 3 kilo verdim :) sen birlikte sporda yaptığından sanırım daha hızlı vermişsin.. bide ben akşam 7:30 dan önce evde olamıyorum, malum istanbul trafiği.. sonrada bebeği doyur et derken akşam yemek 9 'a bile sarkabiliyo.. bende salata yemeye çalışıyorum yalnızca.. umarım 60 ları görürüm bende, şuan 70 :) 69'u görsem accayip moral olacak
Esasçım nasılsın canım
off çoğu kişi anneciğine gitti yaw benim ne zaman gideceğim belli değil
tünaydın hanımlar
sabah 2 bardak su+ 2 tane taze kayısı + maydonozlu su
kahvaltı:
biberli yumurta
domates salatası
yarım közlenmiş patates
zeytin
peynir
maydonoz
çay
kaçamaksız bir gün yapmayı planlıyorum..çünkü haftasonu iki gün sınavım var ile gideceğim ve hep dışarda yerim sanırım..bugünü sorunuz atlatmak istiyorum .bana dua edin kızlar şu mübarek cuma günü derslerimi verirsem okulum bitiyor.le çok zor oluyor ders çalışmak.şimdi ben sizi ve ders çalışmaya giderimmm.sizi çok seviyorummm.bu arada kendi tartımda eksilmeye başladım ama ben geçen cumartesi arkadaşın tartısında tartılmıştım onun için pazartesi onun tartısında tartılıcam sizi
öğle yemeğimmm:
5 tavuklu köfte 1 kocaman ayran bir kocaman salata:))
Canım anneannene Allah şifa versin.. Geçmiş olsun anneanneciğine ve de sana
Hem sana hem anneciğine çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?