- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
ogluşun geliyomuş şimdiden gözünaydın hamarat leylakımgünaydınlar
kalkınca 1kuru kayısı ılıksu
2yumurtadan peynirli hızlı omlet
zeytin
beyaz-kaşar peyniri
roka-salatalık-tere
fındık-kabak çekirdeği
omega 3lerim
vede çayım
kızlar bugünlerde fazla giremiyorum yarında büyük oğluş geliyor bugün ona yemekler hazırlayacağım
birazdan taze yaprak saracağım
1.öğün
2 köy yumurtası peynirli omlet
2kayısı
2 ceviz
6 zeytin
1 domates
2.öğün
4-5 kaşık mantar çorbası
patlıcan musakka (patlıcanlar kızatma)
ayran
clemn cim hiç tartıldınmı bu hafta içi kilo verebildinmi en son ikimizde 77dik pazartesiyi merak ediyorum senle kapışıyoz ya gerçi benimki diyetlikten çıktı bu hafta kaçamak yaptım hergünpilav ekmek pasta patates kızartması ful kaçamaklı bir hafta oldu ayrıca hiç sporda yapmadım hafta sonu 2 günde misafirliğe gidicem en az hasarla atlatmaya çalışacam bakalım tartıda ne gösterecek kesin sen bei geçersin ama önümüzdeki hafta tekrar spora başlayacağım
çok karataycı gördüm seni sütoglannnnasılsınız bakalımmm...
bende iyiyim çok şükür..
dün akşam yemeğinden sonra
45 dk tempolu yürüdümm
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptımm....
öğle yemeğine gitmeden önce 1 saat normal tempoda yürüdümm
yemekte
1 kase çorba
1 tabak ekşili köfte
4 yk kısır
1 kase salata yedim
ah be yavrum bende kaçamak yok bu hafta hastalık var yoğunluk var ama bende de tartıda dğişiklik yok hatta iyiniyetlime dert yandım 3 haftadır aynıyım diye incelme de yok biliyorum onun sebebide akşam yemek yiyiyorum yürüsemde ben akşam yemek yersem yakamıyorum akşamları artık kuruyemiş ayran yada meyva veya çorba ile geçiştiricem bakalım o zaman tartıya yansır bence ama kaçamak yapmayalım yaz geldi benim selülütler felaket e bide ben çok basenliyim belimde tam tersi ince kötü duruyo şu 70 i artık görmemiz lazım hırslanalım azcık hadi bacım ha gayret yapıcaz biz bu işi :dd:
kilolar sabit bekliyorlar beni..çok karataycı gördüm seni sütoglannn
nasıl,gidiyor mu bari kilolarrrrr??
ooo devamm öyleyse...slm bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişi okudum,herkeşleri begendım begendım geldimmmm
sabah işyerınde kahvaltımız vardı,ben nefis bir terayağlı sodalı börek yaptımm,herkes bayıldı ,ama ben yimedimmm,koklamakla ve övgülerle yetindimmonun dışında cıs olan patatesli börek ve patatesli kek ,patates kızartması ,receller neyım vardı,hıcbırınden yimedim,efferim bana
benim yediklerim:
haslama yumurta
menemen
bol zeytın
peynır
domates salatalık
cevizimi de yanımda götürmüştüm,üstüne de onu hüplettim,çayla.gayet de güzel doydum valla ,keşke her zaman böyle olsam, açgözlülük yapıp kaçamak yapmasam,hayat bayram olsaaaaa
kahvaltıdan 1 saat kadar sonra da 30 dk yurudum.
dünkü pataklamalarım işe yaradı galibaaa
ogluşun geliyomuş şimdiden gözünaydın hamarat leylakım
canım menü çok güzel kaç kilosun şekerim
ögle yemegim
3 yumurtalı pırasalı fasulye kavurması
12 zeytin
1kk peynir
marul
şimdide 5 i bi yerde çayımı içiyorum
kislar icimi dokmem lazim:
Bizim gerizekali bi arkadas war,dediki bana,hergun okadar yuruyecegine az ye dedi..kendi karisi 1.60 boyunda ve 90 kiloyla dogum yapti..ne denir bilmiyomki..aksamki gecede kalem etek giyecektim,ama sabah hemen hemen duZ olan gobegim birden sipsivri bi sekilde portlemedi mi..cok sinirlendim yaw...en iyisi ben siyah pantolonu cekip gidiym,rezil olurum yoksa ya..okadar ki kotu gobegim..
Bizim gerizekali bi arkadas war,dediki bana,hergun okadar yuruyecegine az ye dedi..kendi karisi 1.60 boyunda ve 90 kiloyla dogum yapti..ne denir bilmiyomki..aksamki gecede kalem etek giyecektim,ama sabah hemen hemen duZ olan gobegim birden sipsivri bi sekilde portlemedi mi..cok sinirlendim yaw...en iyisi ben siyah pantolonu cekip gidiym,rezil olurum yoksa ya..okadar ki kotu gobegim..
tarçınlı süt yada ayran içebilirsin çok açsan canım
ben de senin gibin yapsam iyi olur..ben hiç veremiyorum..aksine bi de kaçamka yapıyorum tam dayaklığım bensağol canım.bır turlu eskı motıvasyonumu sağlıyamıyorum ben yaa,durup durup aksam vaktı kaçamak yapmak da ne oluyor kı dımı,hem de karnım ac bıle degılken,bak sinirlendim şimdi,bi daha döveyim kendımıhatta nasrettın hoca mısalı testıyı kırmadan yanı kaçamak yapmadan doveyım her sabah dimi ,daha etkili bir yontem sankim
:
iyiniyetlim ben de bu tavsiyeye uyacağım pazartesiden itibaren 3.öğünü süt ve kuruyemişle bitiricem..bakalım noolcek3 hafta ben de hiiiiççç verememiştim.. Ama sonra bi baktım az kilo vermeye başladım ammaaa çok incelmişimo an üzülüyosun anlıyorum seni moral bozukluğu oluyor
Canım 3 öğün yapıyorsan kahvaltını eksiksiz yap yeşillikli filan..
Öğle yemeğin kahvaltıya göre hafif olsun ama doy..
Akşam yemeğini de çok az ye canım.. Ben 3 öğün yaptığımda önceleri akşamıda güzel yedim baktım kilo veremiyorum. 3. öğünü azalttım iyice biliyorsun akşmalrı metobolizma yavaşlıyor.. Korkma 2 öğün güzel yersen vücut kıtlık moduna da girmiyor..
3. öğünde sadece bir avuç fındık yiyebilir ve süt içebilirsin yetiyor.
Böyle yaptım bi süre kilo verdim sonra yine kilo vermem durdu ve 2 öğünü denedim. Bazı arkadaşlar da denedi 2 öğünü ama onlar hazır hissetmedikleri için 3 öğüne devam etti. Ben 2 öğünle zorlanmadım ve bööle devam ediyor şimdi..
Bulgur pilavını fazla yeme kurr meyveleri kısıtla bence..
slm bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişi okudum,herkeşleri begendım begendım geldimmmm
sabah işyerınde kahvaltımız vardı,ben nefis bir terayağlı sodalı börek yaptımm,herkes bayıldı ,ama ben yimedimmm,koklamakla ve övgülerle yetindimmonun dışında cıs olan patatesli börek ve patatesli kek ,patates kızartması ,receller neyım vardı,hıcbırınden yimedim,efferim bana
benim yediklerim:
haslama yumurta
menemen
bol zeytın
peynır
domates salatalık
cevizimi de yanımda götürmüştüm,üstüne de onu hüplettim,çayla.gayet de güzel doydum valla ,keşke her zaman böyle olsam, açgözlülük yapıp kaçamak yapmasam,hayat bayram olsaaaaa
kahvaltıdan 1 saat kadar sonra da 30 dk yurudum.
dünkü pataklamalarım işe yaradı galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?