Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ogluşun geliyomuş şimdiden gözünaydın hamarat leylakım
1.öğün

2 köy yumurtası peynirli omlet
2kayısı
2 ceviz
6 zeytin
1 domates

2.öğün

4-5 kaşık mantar çorbası
patlıcan musakka (patlıcanlar kızatma)
ayran

canım menü çok güzel kaç kilosun şekerim

ögle yemegim
3 yumurtalı pırasalı fasulye kavurması
12 zeytin
1kk peynir
marul

şimdide 5 i bi yerde çayımı içiyorum

Ah be yavrum bende kaçamak yok bu hafta hastalık var yoğunluk var ama bende de tartıda dğişiklik yok hatta iyiniyetlime dert yandım 3 haftadır aynıyım diye incelme de yok biliyorum onun sebebide akşam yemek yiyiyorum yürüsemde ben akşam yemek yersem yakamıyorum akşamları artık kuruyemiş ayran yada meyva veya çorba ile geçiştiricem bakalım o zaman tartıya yansır bence ama kaçamak yapmayalım yaz geldi benim selülütler felaket e bide ben çok basenliyim belimde tam tersi ince kötü duruyo şu 70 i artık görmemiz lazım hırslanalım azcık hadi bacım ha gayret yapıcaz biz bu işi D:

çok teşekür ederim arkadaşlar.allah razı olsun sizde bir çırpda kurtulun inşallah kilolardann

öğle yemeğim

yoğurtlu közlenmiş patlıcan_biber (biberler çok acıydııı,,yandı bi taraflarıımm)
taze fasülye

meyvede yemek istiyordum ama çok doydum maleseff

sizi ve ders başı yapıyorum byyyyyyyyyyy

çok karataycı gördüm seni sütoglannn

nasıl,gidiyor mu bari kilolarrrrr??

slm bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmişi okudum,herkeşleri begendım begendım geldimmmm

sabah işyerınde kahvaltımız vardı,ben nefis bir terayağlı sodalı börek yaptımm,herkes bayıldı ,ama ben yimedimmm,koklamakla ve övgülerle yetindimmonun dışında cıs olan patatesli börek ve patatesli kek ,patates kızartması ,receller neyım vardı,hıcbırınden yimedim,efferim bana

benim yediklerim:
haslama yumurta
menemen
bol zeytın
peynır
domates salatalık
cevizimi de yanımda götürmüştüm,üstüne de onu hüplettim,çayla.gayet de güzel doydum valla ,keşke her zaman böyle olsam, açgözlülük yapıp kaçamak yapmasam,hayat bayram olsaaaaa

kahvaltıdan 1 saat kadar sonra da 30 dk yurudum.

dünkü pataklamalarım işe yaradı galibaaa

hiç sorma canım ya bende basenliyim ama ben 2,5 ayda 8,5 kilo verdim cetvelimi değiştirmiyorum sonra +lara geçince sinir oluyorum tekrar değiştirmek zorunda kalıyorum benim basenler fenaydı hele birde bütüngün oturduğum için iyice yayılmıştı ama çok şükür baya toparlandı ama biraz daha var aslında benim ilk hedelim 70 olmak da sonra 65 inmek için acele etmicam karataya devam edip zamana bırakıcam boyum 170 70 kilo beni baya ince gösteriyor çünkü 74le hamile kalmıştım 2 kilom haldı ona inmeye evlendiğimdede 72 dim ama ilk hedef 70 sonra zamanla 65 inşallah sonra 2.bebişi düşünüyorum allahın izniyle bak senle bir anlaşma yapalım bu hafta bende olan oldu pişmanda değilim ama önümüzdeki hafta 0 kaçamak ve hergün mutlaka bir saat yürüyüş yapcaz ama sözleşicaz tamammı?

kislar icimi dokmem lazim:
Bizim gerizekali bi arkadas war,dediki bana,hergun okadar yuruyecegine az ye dedi..kendi karisi 1.60 boyunda ve 90 kiloyla dogum yapti..ne denir bilmiyomki..aksamki gecede kalem etek giyecektim,ama sabah hemen hemen duZ olan gobegim birden sipsivri bi sekilde portlemedi mi..cok sinirlendim yaw...en iyisi ben siyah pantolonu cekip gidiym,rezil olurum yoksa ya..okadar ki kotu gobegim..

çok karataycı gördüm seni sütoglannn

nasıl,gidiyor mu bari kilolarrrrr??
kilolar sabit bekliyorlar beni..
sıkılaştığımı düşünerekten yılmadan devam edicim inaşallah

ooo devamm öyleyse...
offf ben böyle durumlarda hiç dayanamıyorum hüpletiyorum herşeyi..
bir süre sosyal olmamamda yarar var benim

arkadaşın sağlıklı yaşam denen şeyden haberi yok demek kii..
takma sen onu...
ajda pekkanla gönül yazar arasındaki farkı düşünsün yeter yaniii
yaşam boyu yürüyüşş ilkenden vazgeçme sennnnn..

sana bişey sorcamm..
şu yulaf kepeği hakkında canan hocanın fikirleri ne biliyormuusun..
köyden gelen çekilmiş yulaf kepeğim var..içinde hiç un yokkk...
ondan bir miktar ymemede sakınca var mı acabüüüüüüüüüüü:44::44::44:

Arkadaşını hiç kafana takma. Zayıf insanlar hep kilolu insanlara göre daha çok yerler. Metabolizmaları daha hızlı çalışır çünkü zayıflar yemek yerken kilo alcam diye düşünmez, rahat rahat yer. Metabolizma da strese girmez, beni aç bırakıcak sonra diye düşünmez, hemen yakar (Tek suçlu beyniniz, Yasemin soysalın kitabında böyle diyor)
Göbeğin düz olmuş kız sonunda Hiç haberimiz olmadı, ne güzel ohh
Sivrilik geçicidir, takma kafana onu da
Benim diane 35'e ara verdiğimde göbek düz, başladığım anda futbol topu.Tuzsuz yiyorum genelde ama fark yok, hep aynı top

ben de senin gibin yapsam iyi olur..ben hiç veremiyorum..aksine bi de kaçamka yapıyorum tam dayaklığım ben
iyiniyetlim ben de bu tavsiyeye uyacağım pazartesiden itibaren 3.öğünü süt ve kuruyemişle bitiricem..bakalım noolcekbi de böyle deniyeyim

merhabalaaar herkese...bu gün sabah yediklerim:2 yumurta,beyaz peynir,10 zeytin,salatalık,domates 3-4 dal marul,1 yeşil elma,heeeee birde unutuyordum az daha cıslardanda 1 minnak poğaça yidim

öğlen:5-6 kaşık mercimekli bulgur pilavı,5-6- kaşıkta kabak yemeği,yoğurt....

akşamada:1 kase paça çorbası ve yine yoğurtlu kabak yemeğim var....

bu 2 haftadır hiç baskülün ibresi düşmedi nedense arkadaşlar.aşırı kaçamaklarımda meyveler dışında yok ama neden acaba.meyveleride hep öğünlerimin içinde yemeye gayret ediyorum ama yürüyüşlerimi 3-4 gündür aksattım sürekli yürümeye çalışıyordum.yada galiba yine duraksama dönemindeyim bu ikinci duraklama devresi benim..

menüm
sabah

3 ceviz
tulum peynirli omlet
3 çeri
7 zeytin

öğle
tavuk ızgara fleto
yoğurt
ezogelin çorba
salata
1 kase kiraz

hayatım hasetinden öyle söylüyodur.bi taraftan da benim eşimde böyle olsa diye düşünüyordur boşver sen o zımbırtıyı zaten 50 kilosun çek kalem eteğini çık meydaneeee.dost güzel görsün düşman çatlasın. ahada gözleri böyle olsun herkesciğin :))

valla tebrik ediyorum seni yemediklerin için :26:

merhaba kızlar
kahvaltım 12:00 bitti
çökelek eritmesi
zeytin(annem kendi yapmış dogal ve cok lezzetliydi)
biber salçası(ev yapımı)
kıymalı börek 1 tane(ev yapımı)
1 tane cevizli yağlama(ev yapımı)
dut reçeli(ev yapımı)3-4 çay kaşığı
çayy...

kızlar annem geldi antalyadan hepsini kendi yapmış dayanamadım yedim vallaapişman değilim anneciğim ugraşmış bizim için yemesemiydimtabi bu kadar çok sey yedikten sonra bu saate kadar hiç acıkmadım bol su içtim çarsıda yürüdük aksamda sporumu aksatmıcam inş.

akşam yemeğimde de
etli türlü
pirinç pilavı
fırında alabalık sebzeli(bunu ben yiycem babam kendi tutmuş bana göndermiş sagolsun)
bol salata

Canlarımm baktımda bungün pek kimse bana cevap yazmamışş,, neyse artık p.tesi görüşmek üzere---

haftasonu evde olduğum için giremiycem şimdiden iyi tatiller herkesle rere....bol leptinli kaçamaksın bir haftasonu geçirin...

Bu akşamki öğünümde ton balıklı salata olacak.... :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…