Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam çıtır hanımlar.:)

Sabay karatay kahvaltı
öğlen de yarım dilim somon ızgara ve kıvırcık limonlu salata yedim

akşam da kuruyemiş ve tarcınlı süt düşünüyorum...

2 kg verdim ama sanki daha incelmiş duruyorum,tartı pek oynamıyor ama kıyafetlerden anlıyorum ki inceliyorum...Bu da bu diyetin sırrı herhalde .

BENCE DE CANIM BOŞVER SENN amannnn kıskananlar çatlasıınnn....

Bugun menum: kofte ve fasulye piyaz.
Haftasonu bildirim yapamiyorum.Esimle sehir disina cikcaz.Pazartesiye kadar ozliycem sizi.
Umarim coook kacamaklarim olmaaazzzz

merhaba canlar,

Bugun bol kaçamalı bir gün oldu ..

Dun benim evlilik yıldönümüm dü. Dun hiçbirlere gidemedik yagmur yüzünden .. Bugun gittik ..
ana yemekten sonra 10 km yurudum.

Menumu yazayım;

Sabah :
- yarım muz,
- yarım portakal,
-5-6 çilek,
-miktarı belli beyaz peynir
- ceviz ve badem

Öğle/akşam:
- balikcidaydik.
Cesitli kızarmış balıklar ve kızarmış patates. Ve soda

10 km yürüdüm.
Simdi kahvemi iciyorum. Dr. Öz'ü izliyorum.

Polen alerjim olduğu icin bu aralar cok rahatsızlık duyuyorum.
Basagrisi, akıntı, göz kaşıntısı ..

Famircim ben yazayım bana sormadın ama yulaf kepeği de tahıl olduğu için yasak canım maalesef

Canım yap bak kilo vereceksin :112:

MİNNAK poğaça ha gel bakem felekim :130:
Kıss sen de beni döv emi

Neden kızıyosun canımcım bööle diyen birine kızılmaz yaw.. Bunu diyen birinden çok şey beklenmez..
sağlık için yürüyorum de gitsin.. Kendi eşine baksın o kıss.. ona neymiş ne kaa yediğin bis karışırız sadece

2 öğün yapacaktım bugün sözde

Bugün bi arkadaşın evine davetliydim ve ilk defa gittiğim bir yerdi.. Zaten geç kaldımm.. Okul sonrası toplantı oldu ve hangi okul ilk hangisi ortaokul o belli oldu ve onunla ilgili toplantı oldu.. Beni beklemişler 16:30 da gidebildim.. Hemen ikramlar geldi.. Bi sürü yapmış arkadaş ..çikolata ve krem şanti soslu browni makarna salatası tuzlu ve tatlı kurabiye poğaça vardı.. Ben sadece 1 poğaça ve bi kase makarna salatası yidim kıslaarr.. Yemesem ayıp olurdu..
Karataya başladığımdan beri ilk kez makarna yidim ben..
Eve gelince de eşim fırında alabalık yaptırmış yarım alabalık ve salata da yidim Allah'ım çok şımardım ben yaw off off suçluyum ben suçluyum suçluyum suçluyum karnımı şimşiş hissediyorummmm hissediyorum offf

Bugün sabah kahvaltı yaptım bide 16:30 da arkadaşta yediğim bi poğaça makarna yarım alabalık salata tüm gün yediklerim bunlar kısllarr..

Merhaba güzel Karatay hatunları, çıtırlar
Geçmişi okudum gün içinde ama pek yazmadım. Önce menümü veriyorum hemen
Kalkınca: 1 gün kurusu ve dereotu

Sabah: 08.30'da bitti.
Zeytinyağına domates doğradım, biraz kavurdum. Bu sırada 3 yumurtanın içine bol peynir(beyaz, kaşar, tulum), dereotu ve nane attıp çırptım ve harika bir omlet yaptım
6 zeytin(çizik ve siyah)
çörekotlu peynir(beyaz, tulum, dil)
1 fındık
2 ceviz
2 badem
1 k. erik
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
domates
salatalık
dereotu
nane
1 gr omega 3
k. incir yemedim bu sabah çünkü hocamızın son kitabında fazla yemeyin diyor.
inciri yemeyince boş durmadım ama masanın üzerinde duran yeni çikolata kabını açtım, bir baktım ki dekorlu çikolatalardan Bir tanesini yedim, dışı bitter çikolataydı içinde kahve aroması vardı.:18: sınava gidiyordum, belki zihnimi açmıştır
Topikte kaçamaklar yapanlar bu ara çoğaldı, yalnız bırakmadım sizi

14.45'te 2 kupa sıcak süt içtim daha yeni sağılmıştı

2. öğünüm: 19.20'de bitti. annemin öğleden sonra evde olmasını yemeğin de fazlalığını arttırdı.
1 kase ev yapımı tarhana çorba (içinde un neredeyse yok)
2 parça haşlanmış tavuk
3 y. kaşığı bulgur pilavı
ev yapımı biber ve domates turşusu
keten tohumlu salata

Spor: leslie 3 mil ve 1 saat tempolu yürüyüş

Sıvı: 3.5 litre su, 2 kupa metabolizma çayı, 5 kupa çay, 2 kupa süt

Kızlar bir de kötü haber: dünkü kan testlerim çok iyiydi ama bugün gastroloji uzmanına gittim. Karaciğer enzimlerim yükselmiş, karaciğerimde yağlanma var. Daha önce de bir dönem yükselmişti (4 kat olmuştu) ilaçla düzeltmiştim. Şimdilik ilaç vermedi ama 1 ay sonra kontrolüm var, bu 1 ayda yumurta yemememi söyledi. Sizde de hiç karaciğerde sorun oldu mu?

Son düzenleme:
merhaba canlar,

Bugun bol kaçamalı bir gün oldu ..

Dun benim evlilik yıldönümüm dü. Dun hiçbirlere gidemedik yagmur yüzünden .. Bugun gittik ..
ana yemekten sonra 10 km yurudum.
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Kaneel, Allah mutluluğunuzu daim etsin
2 öğün yapacaktım bugün sözde
,

İyiniyetlim o kadar kiloları verince bu kadarcık kaçamak da olsun, arada olur böyle şeyler. Takma kafana ki metabolizman depolamasın çabucak yakıversin

Canım geçmiş olsun.. Karatay tarzı beslenme karaciğer yağlanmasını engelliyor canım biliyosun devam.. Yumurta karaciğeri yağlandırmaz bence ama sen bilirsin..

Diğer doktorlar hep yumurtayı yasaklıyorken canan hocamız 7 taneye kadar serbest diyor.. Bwnim bildiğim ve kitapta yazan sağlıksız ve hamurişi ekmek filan yiyerek beslendiğimizde karaciğer yağlanması oluyor canımcım

Ben de kitapta öyle okumuştum canım. Aklım karıştı resmen:26:
Doktor tanıdık ve Karatay ile beslendiğimi biliyordu. Sonuca bakınca Karatayı bırak dedi hemen. Fazla yumurta tüketiminden dedi.
Yumurtayı da pek sevmiştim.Her gün kendime farklı tatlar deniyordum yumurtayla

İyi akşamlar hanımlar önce menümü yazayım, sonra geçmişi okuyayım.

2.öğün: 1 kıymalı pide, 2 top dondurma :26:
3.öğün: 4 köfte, börülce salatası, yoğurt

3.öğün

zeytinyağlı türlü
yeşil mercimekli salata
15 kadar badem

arkadaşlar ben başlayalı 5 gün oldu herşey iyi güzel, 2. günden itibaren gündüz ve gece dahil başağrım hiç geçmedi bu problemi yaşayan oldumu acaba?

İnsülin direnci kırılmaya başladığında baş ağrısı olabiliyor.
Omega 3 alıyor musun? omega 3 baş ağrısı ve halsizliğe iyi geliyor.

İnsülin direnci kırılmaya başladığında baş ağrısı olabiliyor.
Omega 3 alıyor musun? omega 3 baş ağrısı ve halsizliğe iyi geliyor.

evet alıyorum sabah akşam 500mg, hatta ilk önce omega3 ten mi acaba dedim ama ben yumurta hiç yemezdim, diğer öğünlerim hemen hemen aynı sayılır, yumurtadan olabilirmi acaba hiç geçmedi 4 gündür ağrıyor...

o zaman yumurtaya karşı duyarlılığın olabilir belki yada dediğim gibi insülin direncinin kırılması nedeniyle.
Bende başlarda yorgunluk hissettim 2. hafta sonra geçti.

destina banamı sordun canım?
evet canım sana sormuştum
iyiniyetlim dikkat et bacım salma beyaa zafer sarhoşlugu olmasın

o zaman yumurtaya karşı duyarlılığın olabilir belki yada dediğim gibi insülin direncinin kırılması nedeniyle.
Bende başlarda yorgunluk hissettim 2. hafta sonra geçti.

peki ne yapayım yumurtayı kesip alternatiflerimi yiyeyim ya da haftada 3 falan yiyeyim ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…