BENCE DE CANIM BOŞVER SENN amannnn kıskananlar çatlasıınnn....hayatım hasetinden öyle söylüyodur.bi taraftan da benim eşimde böyle olsa diye düşünüyordurboşver sen o zımbırtıyı zaten 50 kilosun çek kalem eteğini çık meydaneeee.dost güzel görsün düşman çatlasın. ahada gözleri böyle olsun herkesciğin :))
sana bişey sorcamm..
şu yulaf kepeği hakkında canan hocanın fikirleri ne biliyormuusun..
köyden gelen çekilmiş yulaf kepeğim var..içinde hiç un yokkk...
ondan bir miktar ymemede sakınca var mı acabüüüüüüüüüüü:44::44::44:
ben de senin gibin yapsam iyi olur..ben hiç veremiyorum..aksine bi de kaçamka yapıyorum tam dayaklığım ben
iyiniyetlim ben de bu tavsiyeye uyacağım pazartesiden itibaren 3.öğünü süt ve kuruyemişle bitiricem..bakalım noolcekbi de böyle deniyeyim
merhabalaaar herkese...bu gün sabah yediklerim:2 yumurta,beyaz peynir,10 zeytin,salatalık,domates 3-4 dal marul,1 yeşil elma,heeeee birde unutuyordum az daha cıslardanda 1 minnak poğaça yidim
öğlen:5-6 kaşık mercimekli bulgur pilavı,5-6- kaşıkta kabak yemeği,yoğurt....
akşamada:1 kase paça çorbası ve yine yoğurtlu kabak yemeğim var....
bu 2 haftadır hiç baskülün ibresi düşmedi nedense arkadaşlar.aşırı kaçamaklarımda meyveler dışında yok ama neden acaba.meyveleride hep öğünlerimin içinde yemeye gayret ediyorum ama yürüyüşlerimi 3-4 gündür aksattım sürekli yürümeye çalışıyordum.yada galiba yine duraksama dönemindeyim bu ikinci duraklama devresi benim..
kislar icimi dokmem lazim:
Bizim gerizekali bi arkadas war,dediki bana,hergun okadar yuruyecegine az ye dedi..kendi karisi 1.60 boyunda ve 90 kiloyla dogum yapti..ne denir bilmiyomki..aksamki gecede kalem etek giyecektim,ama sabah hemen hemen duZ olan gobegim birden sipsivri bi sekilde portlemedi mi..cok sinirlendim yaw...en iyisi ben siyah pantolonu cekip gidiym,rezil olurum yoksa ya..okadar ki kotu gobegim..
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Kaneel, Allah mutluluğunuzu daim etsinmerhaba canlar,
Bugun bol kaçamalı bir gün oldu ..
Dun benim evlilik yıldönümüm dü. Dun hiçbirlere gidemedik yagmur yüzünden .. Bugun gittik ..
ana yemekten sonra 10 km yurudum.
,2 öğün yapacaktım bugün sözde
Merhaba güzel Karatay hatunları, çıtırlar
Geçmişi okudum gün içinde ama pek yazmadım. Önce menümü veriyorum hemen
Kalkınca: 1 gün kurusu ve dereotu
Sabah: 08.30'da bitti.
Zeytinyağına domates doğradım, biraz kavurdum. Bu sırada 3 yumurtanın içine bol peynir(beyaz, kaşar, tulum), dereotu ve nane attıp çırptım ve harika bir omlet yaptım
6 zeytin(çizik ve siyah)
çörekotlu peynir(beyaz, tulum, dil)
1 fındık
2 ceviz
2 badem
1 k. erik
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
domates
salatalık
dereotu
nane
1 gr omega 3
k. incir yemedim bu sabah çünkü hocamızın son kitabında fazla yemeyin diyor.
inciri yemeyince boş durmadım ama masanın üzerinde duran yeni çikolata kabını açtım, bir baktım ki dekorlu çikolatalardanBir tanesini yedim, dışı bitter çikolataydı içinde kahve aroması vardı.:18: sınava gidiyordum, belki zihnimi açmıştır
Topikte kaçamaklar yapanlar bu ara çoğaldı, yalnız bırakmadım sizi
14.45'te 2 kupa sıcak süt içtim daha yeni sağılmıştı
2. öğünüm: 19.20'de bitti. annemin öğleden sonra evde olmasını yemeğin de fazlalığını arttırdı.
1 kase ev yapımı tarhana çorba (içinde un neredeyse yok)
2 parça haşlanmış tavuk
3 y. kaşığı bulgur pilavı
ev yapımı biber ve domates turşusu
keten tohumlu salata
Spor: leslie 3 mil ve 1 saat tempolu yürüyüş
Sıvı: 3.5 litre su, 2 kupa metabolizma çayı, 5 kupa çay, 2 kupa süt
Kızlar bir de kötü haber: dün kü kan testlerim çok iyiydi ama bugün gastroloji uzmanına gittim. Karaciğer enzimlerim yükselmiş, karaciğerimde yağlanma var. Daha önce de bir dönem yükselmişti (4 kat olmuştu) ilaçla düzeltmiştim. Şimdilik ilaç vermedi ama 1 ay sonra kontrolüm var, bu 1 ayda yumurta yemememi söyledi. Sizde de hiç karaciğerde sorun oldu mu?
Canım geçmiş olsun.. Karatay tarzı beslenme karaciğer yağlanmasını engelliyor canım biliyosun devam.. Yumurta karaciğeri yağlandırmaz bence ama sen bilirsin..
Diğer doktorlar hep yumurtayı yasaklıyorken canan hocamız 7 taneye kadar serbest diyor.. Bwnim bildiğim ve kitapta yazan sağlıksız ve hamurişi ekmek filan yiyerek beslendiğimizde karaciğer yağlanması oluyor canımcım
İnsülin direnci kırılmaya başladığında baş ağrısı olabiliyor.3.öğün
zeytinyağlı türlü
yeşil mercimekli salata
15 kadar badem
arkadaşlar ben başlayalı 5 gün oldu herşey iyi güzel, 2. günden itibaren gündüz ve gece dahil başağrım hiç geçmedi bu problemi yaşayan oldumu acaba?
İnsülin direnci kırılmaya başladığında baş ağrısı olabiliyor.
Omega 3 alıyor musun? omega 3 baş ağrısı ve halsizliğe iyi geliyor.
o zaman yumurtaya karşı duyarlılığın olabilir belki yada dediğim gibi insülin direncinin kırılması nedeniyle.evet alıyorum sabah akşam 500mg, hatta ilk önce omega3 ten mi acaba dedim ama ben yumurta hiç yemezdim, diğer öğünlerim hemen hemen aynı sayılır, yumurtadan olabilirmi acaba hiç geçmedi 4 gündür ağrıyor...
evet canım sana sormuştumdestina banamı sordun canım?
iyiniyetlim dikkat et bacım salma beyaa zafer sarhoşlugu olmasın2 öğün yapacaktım bugün sözde
Bugün bi arkadaşın evine davetliydim ve ilk defa gittiğim bir yerdi.. Zaten geç kaldımm.. Okul sonrası toplantı oldu ve hangi okul ilk hangisi ortaokul o belli oldu ve onunla ilgili toplantı oldu.. Beni beklemişler 16:30 da gidebildim.. Hemen ikramlar geldi.. Bi sürü yapmış arkadaş ..çikolata ve krem şanti soslu browni makarna salatası tuzlu ve tatlı kurabiye poğaça vardı.. Ben sadece 1 poğaça ve bi kase makarna salatası yidim kıslaarr.. Yemesem ayıp olurdu..
Karataya başladığımdan beri ilk kez makarna yidim ben..
Eve gelince de eşim fırında alabalık yaptırmışyarım alabalık ve salata da yidim Allah'ım çok şımardım ben yaw off off suçluyum ben suçluyum suçluyum suçluyum karnımı şimşiş hissediyorummmm hissediyorum offf
Bugün sabah kahvaltı yaptım bide 16:30 da arkadaşta yediğim bi poğaça makarna yarım alabalık salata tüm gün yediklerim bunlar kısllarr..
o zaman yumurtaya karşı duyarlılığın olabilir belki yada dediğim gibi insülin direncinin kırılması nedeniyle.
Bende başlarda yorgunluk hissettim 2. hafta sonra geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?