Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günler sonra ilk kez kaçamak yapmadım çok şükür ben bu diyete başlamadan önce çok pisbogazdım agzım boş durmazdı illa bişeyler atıştırırdım ..tek sorunum bu aslında arada eskisi gibi kendimi olmadık zamanda mutfakta buluyorum ..bu dönemide atlatcam inşallah

akşam

1 tabak fırında sebze (güleryüz usulu)
bir büyük bardak ayran

CANIM DOKTORLAR SITESINDEN canan hocaya sorsana bunu?

peki ne yapayım yumurtayı kesip alternatiflerimi yiyeyim ya da haftada 3 falan yiyeyim ne dersin?

bu beslenme sistemiyle çok rahat ettim, çünkü ara öğünlerde hipoglisemi ataklarım oluyordu ve o beni çok yoruyordu, çok iyiyim böyle 5 saat hiç acıkmıyorum hatta öğlenleri acıkmadan yiyorum..

Sana ve annanene çok geçmiş olsun canım.

Sağol iyiniyetlim, gün parasını ayıran iğneoyası canım, inşallah ben de biraz daha kilo vereyim, alışveriş için bakacağım. Daha önce çok kilo alıp verdiğim için şimdilik kıyafetler idare ediyor. Bugün, makarna ile poğaça yemişsin, olsun canım sen nasıl olsa ideal kilona yakınsın arada olur.

bende bugün başladım

Hoşgeldin canım.

merhaba canlar,

Bugun bol kaçamalı bir gün oldu ..

Dun benim evlilik yıldönümüm dü. Dun hiçbirlere gidemedik yagmur yüzünden .. Bugun gittik ..
ana yemekten sonra 10 km yurudum.

Evlilik yıl dönümün kutlu olsun kaneel'ciğim.

Bugün, ben de dahil olmak üzere kaçamak yapan çok olmuş. Arkadaşlar, bari hafta sonunu hasarsız atlatalım derim.

2. ögünüm: saat 15:00 gibi yidim

1 kase maraş tarhanası
1 tbk güvec
çoban salata

2. öğünü çok erken yedim sanırım,şuan çok açımmmayran ya da süt demeyın bana,ikisiini de canım istemiyor,sabaha kadar sabretcem artık ,güzel bir kahvaltının hayaliyle yaşıyorum şu annn

bu beslenme sistemiyle çok rahat ettim, çünkü ara öğünlerde hipoglisemi ataklarım oluyordu ve o beni çok yoruyordu, çok iyiyim böyle 5 saat hiç acıkmıyorum hatta öğlenleri acıkmadan yiyorum..

Benimde ilk günlerde başağrılarım oldu hatta buraya da yazmışdım ama bir hafta sonra bitti .Bol su içdim, bir de arayı çok uzun tutuyordum 7 saat kadar kısalttım ben de geçdi,inş sende de geçer arkadaşım.

peki ne yapayım yumurtayı kesip alternatiflerimi yiyeyim ya da haftada 3 falan yiyeyim ne dersin?
Eğer yumurtaya toleransın varsa en az 1-2 ay hiç yumurta yememelisin, daha sonra azar azar hayatına sokmalısın.
İstersen bir süre dene yememeyi ama o zaman doyman zor olur ve uzun süre tok duramazsın:26:

23.gün

2 incir+ büyük bardak ılık su

1 öğün :
klasik karatay k.valtısı

2.öğün :
yoğurtlu bedemli semizotu salatası
1 adet yaprak sarma

3. öğün :
Tereyağlı iskender (ekmeklerini bıraktım )
Domates
biber
yoğurt

su: 2.5 lt
spor : 30 dk yürüyüş

destinaa kusura bakma ben anlayamadım? ben 63-64 kiloyum.Benim öğlen menüleri iş yerinde çıkanları seçerek yiyorum , ama sabah yumurtaları galiba dokunuyor....
bide muzu dene istersen canım

aynen yaa bende acıktım 1 bardak süt içtim gidip kitabımı okuyayımda unutayım diyorum taşdevri diyeti kitabını okuyorum iyi geceler hepinize bacılar

Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

süpersin

eeee canım ne diyeyim şimdi ben sana

boşver bişey olmaz,sporunu yap,yarın karataya devammmmmmmm

inşallah geçer, bayağı zorluyor beni....

Herkese merhaba..
Bugun is cikisi yine pazar yaptim guzelce..
Taze sebzeler meyvelr..oooohhh..
Balik mevsimi kapandi ama biz guzel cipura bulduk..
Aksam yemegim:
1.5 cipura izgara
Salata
Simdide soda iciyorum..

Harika bir salata tarifim var..cok lezzetli oldu bu aksam denedim..
Roka, taze nane,maydanoz..
Guzelce yikanip dograniyor..ceri domates bolca limon, azicik tuz, nar eksisi ve zeytinyagi..
Harika oluyor kizlar..denemenizi tavsiye ederim..

Karatay diyetinin bana şimdiye dek kazandırdıkları bu arada 23. gündeyim
1- yüzdeki lekeler gitti
2- sivilceler vardı kayboldu neredeyse pürüzsüz oldu.
3-gençleşme oldu (zaten gencim ama en az bi 3 yaş gençleştirmiş öyle diyorlar)
4 - yüzde parlaklık oldu
5- sırtımda sivilceler vardı geçti ya ne güzel
6-tatlıya karşı istek sıfır oldu
7-resmen canım börek istemiyor artık
8-belim inceldi
9- yemekten kalktıktan sonra şişkinlik yok göbek sıfır ( göbeğim zaten yoktu fakat yediğimde şişkinlik oluyordu )

Peki sizdeki değişiklikler neler 2 kilo gitmiş şimdiye dek
fazla gitmedi ama olsun incelmişim

Bu arada omega 3 sanırım mutluluk hapı enerjim süper

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…