- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
destina banamı sordun canım?
CANIM DOKTORLAR SITESINDEN canan hocaya sorsana bunu?Ben de kitapta öyle okumuştum canım. Aklım karıştı resmen:26:
Doktor tanıdık ve Karatay ile beslendiğimi biliyordu. Sonuca bakınca Karatayı bırak dedi hemen. Fazla yumurta tüketiminden dedi.
Yumurtayı da pek sevmiştim.Her gün kendime farklı tatlar deniyordum yumurtayla
peki ne yapayım yumurtayı kesip alternatiflerimi yiyeyim ya da haftada 3 falan yiyeyim ne dersin?
ayak bileğimi incittim sanırım..kalktığımdan beri feci ağrıyor..
Bu arada annanem yoğun bakımdan çıktı..şimdilik iyi..umarım en kısa zamanda hastaneden de çıkar..tekrar teşekkür ederim dualarınız için..
Sağlıklı da beslenelim, zayıflayıp güzelleşelim de:) Olucak olucak... 1 ay önce, 2 ay sonra... Eninde sonunda olacak!
Güzel güzel kıyafetler almak için sabırsızlanıyorum. Bugün günümüz vardı. Para toplama sırası bendeydi. Paraları koydum kenara, 44 beden olunca kendime bir kısım kıyafet alıcam. Nasıl ama?
Biz de seni özleyeceğiz canım
Sen gün parasını kenara koyup istediğin bedene ulaşınca alışveriş yapacağını yazmışsın ben de cevap yazmıştım
Gayret canım inş. artı olmaz tartı
bende bugün başladım
merhaba canlar,
Bugun bol kaçamalı bir gün oldu ..
Dun benim evlilik yıldönümüm dü. Dun hiçbirlere gidemedik yagmur yüzünden .. Bugun gittik ..
ana yemekten sonra 10 km yurudum.
bu beslenme sistemiyle çok rahat ettim, çünkü ara öğünlerde hipoglisemi ataklarım oluyordu ve o beni çok yoruyordu, çok iyiyim böyle 5 saat hiç acıkmıyorum hatta öğlenleri acıkmadan yiyorum..
Eğer yumurtaya toleransın varsa en az 1-2 ay hiç yumurta yememelisin, daha sonra azar azar hayatına sokmalısın.peki ne yapayım yumurtayı kesip alternatiflerimi yiyeyim ya da haftada 3 falan yiyeyim ne dersin?
bende sormayı düşündüm ama bulamadım nasıl soracağımıCANIM DOKTORLAR SITESINDEN canan hocaya sorsana bunu?
bende sormayı düşündüm ama bulamadım nasıl soracağımı
bide muzu dene istersen canımdestinaa kusura bakma ben anlayamadım? ben 63-64 kiloyum.Benim öğlen menüleri iş yerinde çıkanları seçerek yiyorum , ama sabah yumurtaları galiba dokunuyor....
2. ögünüm: saat 15:00 gibi yidim
1 kase maraş tarhanası
1 tbk güvec
çoban salata
2. öğünü çok erken yedim sanırım,şuan çok açımmmayran ya da süt demeyın bana,ikisiini de canım istemiyor,sabaha kadar sabretcem artık ,güzel bir kahvaltının hayaliyle yaşıyorum şu annn
Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
2 öğün yapacaktım bugün sözde
Bugün bi arkadaşın evine davetliydim ve ilk defa gittiğim bir yerdi.. Zaten geç kaldımm.. Okul sonrası toplantı oldu ve hangi okul ilk hangisi ortaokul o belli oldu ve onunla ilgili toplantı oldu.. Beni beklemişler 16:30 da gidebildim.. Hemen ikramlar geldi.. Bi sürü yapmış arkadaş ..çikolata ve krem şanti soslu browni makarna salatası tuzlu ve tatlı kurabiye poğaça vardı.. Ben sadece 1 poğaça ve bi kase makarna salatası yidim kıslaarr.. Yemesem ayıp olurdu..
Karataya başladığımdan beri ilk kez makarna yidim ben..
Eve gelince de eşim fırında alabalık yaptırmışyarım alabalık ve salata da yidim Allah'ım çok şımardım ben yaw off off suçluyum ben suçluyum suçluyum suçluyum karnımı şimşiş hissediyorummmm hissediyorum offf
Bugün sabah kahvaltı yaptım bide 16:30 da arkadaşta yediğim bi poğaça makarna yarım alabalık salata tüm gün yediklerim bunlar kısllarr..
Benimde ilk günlerde başağrılarım oldu hatta buraya da yazmışdım ama bir hafta sonra bitti .Bol su içdim, bir de arayı çok uzun tutuyordum 7 saat kadar kısalttım ben de geçdi,inş sende de geçer arkadaşım.
bide muzu dene istersen canım
aynen yaa bende acıktım 1 bardak süt içtimgidip kitabımı okuyayımda unutayım diyorum taşdevri diyeti kitabını okuyorum iyi geceler hepinize bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?