Karatay diyetinin bana şimdiye dek kazandırdıkları bu arada 23. gündeyim
1- yüzdeki lekeler gitti
2- sivilceler vardı kayboldu neredeyse pürüzsüz oldu.
3-gençleşme oldu (zaten gencim amaen az bi 3 yaş gençleştirmiş öyle diyorlar)
4 - yüzde parlaklık oldu
5- sırtımda sivilceler vardı geçti ya ne güzel
6-tatlıya karşı istek sıfır oldu
7-resmen canım börek istemiyor artık
8-belim inceldi
9- yemekten kalktıktan sonra şişkinlik yok göbek sıfır ( göbeğim zaten yoktu fakat yediğimde şişkinlik oluyordu )
Peki sizdeki değişiklikler neler 2 kilo gitmiş şimdiye dek
fazla gitmedi ama olsun incelmişim
Bu arada omega 3 sanırım mutluluk hapı enerjim süper
uff ya bugün 13.günüm ve hala bir gram veremedim.şevkim kırılıyo git gide zaten kilo veremiyorum hani yavaş veriyorum zor veriyorumda değil ben kilo veremiyorummmm!!! o yüzden moralim bozuk yine ama bırakmıcam sadece 5 kilo fazlam var kalça ve basenden göbek sorunum yok buna mı bağlı acaba kilo verememem böle giderse doktora görüncem tiroid var zaten ama kontrolümü aksatmıyorum başka bi sorun mu var çıldırciiiiim yardım edin
kızlar bugün 27.günüm ve ben tam 6 kilo vermiş bulunuyorum..şu an 76.8 im süper dimi koltuk silmek kapı silmek çok yorucu ama kiloma yaptığı katkı harika bu arada temizlikte başıma gelenler tuhaf önce çamaşır makinamın prizi yandı zamanında farkettim sonra sokaktaki logar tıkanmış mutfak borularından sular taştı kahroldum bulaşık makinasının prizi de buna bağlı olarak cızırdamaya başlamıştı (duvar nemlenmiş)erken müdahale ile yangın tehlikeleri ve su taşkınları ile boğuşuyorum :84:
naz filiz bişey sormak istiyorum. 82 kilo haline yeni mi geldin yani bunlar kalıcı kilon mu yoksa yakın zamanda aldığın kilo mu.bir de bu zaman zarfında spor ne kadar yapabildin. hemen hemen aynı kilolarımız bende 80 kiloyla başladım.bugün dördüncü günüm bir kilo gitti henüz
muzdan başka ne yiyebilirim?
kızlar bugün 27.günüm ve ben tam 6 kilo vermiş bulunuyorum..şu an 76.8 im süper dimi koltuk silmek kapı silmek çok yorucu ama kiloma yaptığı katkı harika bu arada temizlikte başıma gelenler tuhaf önce çamaşır makinamın prizi yandı zamanında farkettim sonra sokaktaki logar tıkanmış mutfak borularından sular taştı kahroldum bulaşık makinasının prizi de buna bağlı olarak cızırdamaya başlamıştı (duvar nemlenmiş)erken müdahale ile yangın tehlikeleri ve su taşkınları ile boğuşuyorum :84:
nazfiliz yine de çok güzel bir başarı.bu arada kayınvalidesi vefat edip depresyona giren birini duymadım.senin duygusal bağın baya kuvvetliydi galiba.benim de aram iyidir kayınvalidemle ama vefat ederse depresyona falan girmem heralde. allah sabır versin sana kalanlara uzun ömür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?