Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba karataycılar birkac gundur sehirdısındaydım biraz takip ettim ama yazamadım. genel olarak cok bozmadım diyeti yapabildigim kadar uyguladım.
bugunku menum:

kahvaltı:
1 yumurta
10 zeytin
1 domates
ceviz
tulum peyniri
2 omega 3

2. ogun ( evde ne bulduysam yedim :) )
sebze corbası
ketentohumlu yogurt
peynirli omlet

pek yuruyemedim bugun yogundum
kacamak olarak 1 nescafem var

bende daha önce hiç kaçamaksız 20 gün karatayı uyguladım gerçekten insan kendini daha hafif ve dinç hissediyo kilolar ise nerde fazlaysa ordan vermeye başlıyosun
yorgunluk nerdeyse hiç olmuyor seninde dediğin gibi yüzde parlaklık oluyo tatılı yada hamur işi ilk 20 gün hiç istemedim ama 20gün sonra direncim kırıldı sonrası malum
kızlar sizde başladıktan 20 gün sonra direnciniz kırıldı mı? yoksa biyerde hata mı yapıyorum :44:
başladıktan sonra insan bırakmak istemiyo ama işte direncim kırılıncada yapıcak bişey yok insan kendine hakim olamıyo sonrada şevkim kırılıyo uzun bi zaman diyet yapamıyorum

selam kızlar bugun hem kahvaltıya hem ıkıncı ogunume mısafırım vardı fakat kacamak yapmadım hemen menulerımı yazayım

kahvaltım

yumurta
zeytın,peynır
domates
salatalık,fındık
omega3,

mısafırıme ıse

kıymalı borek
peynırlı borek
kızartma

ıkıncı ogunum

bol salata
yogurt
fırında tavuk pırzola
fındık,omega3
zyaglı fasulye

mısafırıme ıse

benım menume ılaveten
mercımek corba
makarna
borek
katmer

kacamaksız bol su ve yesıl caylı sosyal bır gındu.gecmısı okumadım yorgunum yatıcam sabaha artık.hepınıze bol bol leptınler vee guzel haftasonları dılıyorum

kislar herkese iyi geceler,gecemiz ck guzel gecti ama accaip yoruldum yaw..ee tabi kacamak da oldu ama pisman degilim,.cunku 8 den once yedim ve yuruyusumu de yaptim..50+20 dakka..
kacamaklarim
1adet elmali turta
1 adet pogaca
3adet kandil simidi
4adet kucuk havuclu cezerye..

Afffedin kiiiisss bu garibi...

Gecmisi yarn okuycm insallah..cok yorgun ve uykusuzum

Kislaaarrr,

Yaban ellerden ancak yazabiliyorum. Belli ki cogunuz uyudunuz. Ama ben gene de yaziyim de rahatliyim dedim

Kahvalti: 2 cirplmis yumurta, 3 dilim domates, avuc ici kadar peynir ve yanimda goturdugum cevizlerim, cok azicik da kavrulmamis aycekirdegi ve kabak cekirdegi ici (maalesef otelde zeytin yoktu!)

Ogle: Ton balikli salata (ekmek yemediiimmmm)

Ara: 1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis (icim ezildi valla, onun icin yedim, acana oglen hafif yedim diye mi?)

Aksam: Haslanmis sebze ve 2 dilim rosto et

Bi ara toplantilardan kacip kendimi sokaklara attim ve 50 dk yurudum

Valla elinden geldigi kadar uyuyorum Karatay`a. Akasm yemeginden sonra sahane vanilya soslu elmali pasta verdiler, ammmaaaa ben YEMEDIM! Kahve molalarinda verdikleri bir suru cesitli pastalarin yanina bile UGRAMADIM.

Yani sanki fena diil gibi durumum bu yaban ellerde, ne dersiniz?

Herkese sevgiler

uff ya bugün 13.günüm ve hala bir gram veremedim.şevkim kırılıyo git gide zaten kilo veremiyorum hani yavaş veriyorum zor veriyorumda değil ben kilo veremiyorummmm!!! o yüzden moralim bozuk yine ama bırakmıcam sadece 5 kilo fazlam var kalça ve basenden göbek sorunum yok buna mı bağlı acaba kilo verememem böle giderse doktora görüncem tiroid var zaten ama kontrolümü aksatmıyorum başka bi sorun mu var çıldırciiiiimyardım edin

Kilo veremeyenler ya da yavaş verenler
1. d vitamini eksikliği olanlar
2. demir eksikiği olanlar
3. Tiroidi olanlar
4. gizli gıda alerjisi olanlar
Pes etme bence sağlıklı besleniyorsun spor da yapıyorsan yavaş da olsa mutlaka vereceksin..

Papadiyam şimdi bak çok utandım yaw tamam kaçamak maçamak yok
Harikasın canımmm

Hadibakalım sende iyi gidiyosun hem de gayet iyi tebrikler canım

kızlar bugün 27.günüm ve ben tam 6 kilo vermiş bulunuyorum..şu an 76.8 im süper dimi koltuk silmek kapı silmek çok yorucu ama kiloma yaptığı katkı harika bu arada temizlikte başıma gelenler tuhaf önce çamaşır makinamın prizi yandı zamanında farkettim sonra sokaktaki logar tıkanmış mutfak borularından sular taştı kahroldum bulaşık makinasının prizi de buna bağlı olarak cızırdamaya başlamıştı (duvar nemlenmiş)erken müdahale ile yangın tehlikeleri ve su taşkınları ile boğuşuyorum :84:

müthiş........ altı kilo birden harikasın darısı başımıza.ama bu verilen kilonun yarısı sudur diye düşünüyorum ama olsun yinede süpersin

uyanınca bir bardak su ve üç kuru kayısı

kahvaltım,
2 adet lop yumurta
8-9 zeytin
avuç içi kadar peynir
beş çeri domates
bir çengelköy
bir bardak şekersiz çay

az bişey fındık

şimdide açık şekersz keyif çayımı içiyorum

ama ne yalan söyleyeyim çok zorlandım yerken sabah kalktığımda öyle bir tokluk hissi vardı ki öğlene doğru çok acıkmayım ve ara öğün yapmayım diye yedim zorla...

naz filiz bişey sormak istiyorum. 82 kilo haline yeni mi geldin yani bunlar kalıcı kilon mu yoksa yakın zamanda aldığın kilo mu.bir de bu zaman zarfında spor ne kadar yapabildin. hemen hemen aynı kilolarımız bende 80 kiloyla başladım.bugün dördüncü günüm bir kilo gitti henüz

daha önceleri 84 olmuştum canım geçen sene diyetisyene gitmiştim önceleri iyi gidiyodu sonra aldım ,verdimamaaa 70altını hiç göremedim..6 ay öncede 73 kiloya inmiştim kayınvalideme bakıyodum o vefat edince ben biraz depresyona girdim galiba habire yedim yedim ve yedim 2-3 ayda yine 82 oldum ...spor hiç yapmadım ama temizlik yapıyorum şu ara ..temizlik yaparken de tam teşekküllü yemek hazırlıyamıyorum kendime proteinimi muhakkak almaya çalışıyorum sadece yağ yakıyomuş ya ....böle işte

muzdan başka ne yiyebilirim?

ben çökelek salatası yiyorum çok tok tutuyo
yanında zeytin fındık kurumeyvede yiyorum

çökelek salatası

2-3 kaşık çökelege domates salatalık biber maydanoz tazesogan dogruyorum zeytinyagıda gezdiriyorum nefis oluyo

süper bi başarı canım tebrik ederim bende ilk ay 6 kilo vermiştim ...geçmiş olsun bisürü iş çıkmış sana Allah kolaylık versin

günaydın çıtırlarr

dün camlar beni bayaaa yormuş dayak yemiş gibi yorguunummm kolumu kaldırasım yok

kahvaltım
fırında sebze
10 zeytin
1 çb fındık
1 kase çigdem

böyle garip bi menü oldu evde ne yumurta ne peynir ne çökelek ne muz bişeycik kalmamış ondan böyle oldu

nazfiliz yine de çok güzel bir başarı.bu arada kayınvalidesi vefat edip depresyona giren birini duymadım.senin duygusal bağın baya kuvvetliydi galiba.benim de aram iyidir kayınvalidemle ama vefat ederse depresyona falan girmem heralde. allah sabır versin sana kalanlara uzun ömür.

evet severdim kendisini ....ve ölüm insanı herşeyi sorgulamaya itiyoo..bi de benim evimde vefat etti acaba şöle mi oldu böle mi olsaydı demekten insan kendini alamıyo Alzheimer hastasıydı son evreydi tanıdığın insanın o duruma gelmesi insanı çok üzüyo ...

Günaydın güzel Karatay hanımları

Hava süper,hepimize çok çok güzel bir gün olsun inşallah,yağlarımız azalsın,neşemiz bol olsun..

Aksam aç yattım ama sabah kuzu yemiş gibiyim yine de zorlayarak 2 haşlanmış yumurta,tulum peyniri,1 kayısı ve 1 avuç çiğ badem ile kahvaltımı tamamlamış durumdayım.

Darısı diğer öğünlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…