:):):)
kızlar 66.800 cıktım tartıda ama su cizelgeyi degiştiremedim bulamadım nerden bi yardımcı olabilir misiniz?
pravoooooooGünaydın güzel Karatay hanımları
Hava süper,hepimize çok çok güzel bir gün olsun inşallah,yağlarımız azalsın,neşemiz bol olsun..
Aksam aç yattım ama sabah kuzu yemiş gibiyim yine de zorlayarak 2 haşlanmış yumurta,tulum peyniri,1 kayısı ve 1 avuç çiğ badem ile kahvaltımı tamamlamış durumdayım.
Darısı diğer öğünlerin başına
ya herkese bissuru cewp yazdıydım..pislik bilgisayar işte noolcak..
ASYAATEŞ canım yeni sağılmış sut supper..karaciğer yaglanması için no kacamak tam karatay ve no drinks with alchol diorum
İYİNİYETLİ bu hafta 3 kere kacamak yaptın,carsamba gunu sabah poğaca dun makarna salatası,ondan onceki gun aksam kornet...İzmire gitmene az kalmısken yapılırmı bu yaaaaaa
ay kıs o arkadasım senin branştan..sen ne kadar modernsin o ne kadar gerikafalı...
ama dun etegi giydim..nispet yaptım..çatladı salak ortasından..
DESTİNACIM cokelek salatası supper canım..afiyet olsun..
FAMİRCİM canım dun oyyle bi destek werdin ki 1 saat boslugum wardı ve ben onu degerlendirdim..55 dakka 5 km..
cook saol canımcım..bide su yulaf kepeğini ye kıs artık..bi haftadır kıwranıp duruyon..
NİSANNUR canım sanada tesekkur edrim destegin için..hakkaten adamın gosleri aynen dediğin gibi oldu..
haklısın canım..Propycilcim sağol canımın içiDünyaya olaylara bakış açısı önemli bence kendini sürekli yenilemelisin her konuda
tamam artık kaçamak yok klasik kahvaltımı yaptım ve sizi öpüyorum
Destinam dinlen bugün bolca canımgüle güle kirlenin
Canlarımm baktımda bungün pek kimse bana cevap yazmamışş,, neyse artık p.tesi görüşmek üzere---
haftasonu evde olduğum için giremiycem şimdiden iyi tatiller herkesle rere....bol leptinli kaçamaksın bir haftasonu geçirin...
Bu akşamki öğünümde ton balıklı salata olacak....:2::2::2:
kızlar bugün 27.günüm ve ben tam 6 kilo vermiş bulunuyorum..şu an 76.8 im süper dimi koltuk silmek kapı silmek çok yorucu ama kiloma yaptığı katkı harika bu arada temizlikte başıma gelenler tuhaf önce çamaşır makinamın prizi yandı zamanında farkettim sonra sokaktaki logar tıkanmış mutfak borularından sular taştı kahroldum bulaşık makinasının prizi de buna bağlı olarak cızırdamaya başlamıştı (duvar nemlenmiş)erken müdahale ile yangın tehlikeleri ve su taşkınları ile boğuşuyorum :84:
kislar herkese iyi geceler,gecemiz ck guzel gecti ama accaip yoruldum yaw..ee tabi kacamak da oldu ama pisman degilim,.cunku 8 den once yedim ve yuruyusumu de yaptim..50+20 dakka..
kacamaklarim
1adet elmali turta
1 adet pogaca
3adet kandil simidi
4adet kucuk havuclu cezerye..
Afffedin kiiiisss bu garibi...
Gecmisi yarn okuycm insallah..cok yorgun ve uykusuzum
Kislaaarrr,
Yaban ellerden ancak yazabiliyorum. Belli ki cogunuz uyudunuz. Ama ben gene de yaziyim de rahatliyim dedim
Kahvalti: 2 cirplmis yumurta, 3 dilim domates, avuc ici kadar peynir ve yanimda goturdugum cevizlerim, cok azicik da kavrulmamis aycekirdegi ve kabak cekirdegi ici (maalesef otelde zeytin yoktu!)
Ogle: Ton balikli salata (ekmek yemediiimmmm)
Ara: 1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis (icim ezildi valla, onun icin yedim, acana oglen hafif yedim diye mi?)
Aksam: Haslanmis sebze ve 2 dilim rosto et
Bi ara toplantilardan kacip kendimi sokaklara attim ve 50 dk yurudum
Valla elinden geldigi kadar uyuyorum Karatay`a. Akasm yemeginden sonra sahane vanilya soslu elmali pasta verdiler, ammmaaaa ben YEMEDIM! Kahve molalarinda verdikleri bir suru cesitli pastalarin yanina bile UGRAMADIM.
Yani sanki fena diil gibi durumum bu yaban ellerde, ne dersiniz?
Herkese sevgiler
kızlar bugün 27.günüm ve ben tam 6 kilo vermiş bulunuyorum..şu an 76.8 im süper dimi koltuk silmek kapı silmek çok yorucu ama kiloma yaptığı katkı harika bu arada temizlikte başıma gelenler tuhaf önce çamaşır makinamın prizi yandı zamanında farkettim sonra sokaktaki logar tıkanmış mutfak borularından sular taştı kahroldum bulaşık makinasının prizi de buna bağlı olarak cızırdamaya başlamıştı (duvar nemlenmiş)erken müdahale ile yangın tehlikeleri ve su taşkınları ile boğuşuyorum :84:
evet severdim kendisini ....ve ölüm insanı herşeyi sorgulamaya itiyoo..bi de benim evimde vefat etti acaba şöle mi oldu böle mi olsaydı demekten insan kendini alamıyo Alzheimer hastasıydı son evreydi tanıdığın insanın o duruma gelmesi insanı çok üzüyo ...
Günaydınnnn günaydınnn günaydınnnnnnnnnn
Kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorum üstümde bir hafiflik
Gökyüzünde müthiş bir güneş mis gibi yeşillik kokusu ne büyük nimetlere sahibimiz Ya Rabbim
Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ama çoook zor yedim hemencik doydum en çok istediğim şey buydu
Midemin küçülmesi yuppiii
Kaç gündür temizlik yapıyorum bugün yine temizliğe devam inşallah vakit bulursamda k.bandına bir çıkarım artık
Herkese kucak dolusu sevgilerrrrr
kızlar cizelgemdeki kiloyu nasıl degiştirecegimi bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?