Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya herkese bissuru cewp yazdıydım..pislik bilgisayar işte noolcak..

ASYAATEŞ canım yeni sağılmış sut supper..karaciğer yaglanması için no kacamak tam karatay ve no drinks with alchol diorum

İYİNİYETLİ bu hafta 3 kere kacamak yaptın,carsamba gunu sabah poğaca dun makarna salatası,ondan onceki gun aksam kornet...İzmire gitmene az kalmısken yapılırmı bu yaaaaaa
ay kıs o arkadasım senin branştan..sen ne kadar modernsin o ne kadar gerikafalı...
ama dun etegi giydim..nispet yaptım..çatladı salak ortasından..

DESTİNACIM cokelek salatası supper canım..afiyet olsun..

FAMİRCİM canım dun oyyle bi destek werdin ki 1 saat boslugum wardı ve ben onu degerlendirdim..55 dakka 5 km..
cook saol canımcım..bide su yulaf kepeğini ye kıs artık..bi haftadır kıwranıp duruyon..

NİSANNUR canım sanada tesekkur edrim destegin için..hakkaten adamın gosleri aynen dediğin gibi oldu..

pravooooooo

Propycilcim sağol canımın içi Dünyaya olaylara bakış açısı önemli bence kendini sürekli yenilemelisin her konuda
tamam artık kaçamak yok klasik kahvaltımı yaptım ve sizi öpüyorum
Destinam dinlen bugün bolca canım güle güle kirlenin

kahvaltım
2 koy yumurtası
beyaz peynir ve keci peyniri
1 ince belli ceviz
8 zeytin
1 yumurtadan menemen
salatalık ve roka

cayyyy cayyy cayyyy..

ben kacar kıslar....dip köşe temizlik waa bugün..sonrada yürüyüşe gitcem..
bu arada size surpriz yapıp resim ekliycektim ama beceremedim..neyse bilen birinden yardım alıp eklerim olmazsa daa sonra..

optm herkesleri...

haklısın canım..
afiyet olsun sana da bu arada.....
hadi sen de pazarına git bakem bugün....

Günaydınnnn günaydınnn günaydınnnnnnnnnn

Kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorum üstümde bir hafiflik

Gökyüzünde müthiş bir güneş mis gibi yeşillik kokusu ne büyük nimetlere sahibimiz Ya Rabbim

Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ama çoook zor yedim hemencik doydum en çok istediğim şey buydu

Midemin küçülmesi yuppiii

Kaç gündür temizlik yapıyorum bugün yine temizliğe devam inşallah vakit bulursamda k.bandına bir çıkarım artık

Herkese kucak dolusu sevgilerrrrr

Burası pek tenha bugün neyse bende çıkayım oğluşla ilgileneyim herkese mutlu huzurlu güzel günler diliyorum

İYİ tatiller sanada pazartesi kilo vermiş olarak buluşalım

verdiğin kilolar için tebrik ederim seni canım allah korumuş aman dikkat et prizlere falan...

kızlar hepinize günaydın
dün akşam:
3 tane kurubiber dolması
1 kase yoğurt
1domates+salatalık+biber
biraz ceviz

bu sabahda klasik karatay kahvaltımı yaparken geçmişi okudum ...kendimi çok mutlu huzurlu hissediyorum umarım sizlerde öylesinizdir...

canım sakın kaçamak yapma haftasonu pazartesi sonra kötü olur +++ çıkarsın allah korusun ozamanda patağı yersin bizden hiç kusura bakma

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Canımcım sen zayıfsın zaten, afiyet olsun.

İraden için tebrikler.

Seni de tebrik ederim canım. Bir sürü aksaklık yaşamışın, çok kolay gelsin.

Gerçekten zor bir durum, moralini yüksek tutmaya çalış, buraya da daha çok uğra.

Kolay gelsin canım, havanın güzel olması gerçekten insanı motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…