Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ben değil ama bir başkası sormuştu hocaya..o da kilo vermek isteyenler için karbonhidrat olduundan olmaz dediydi

olsun gülüm ascık bişey yimişsin..afiyet olsun iyiniyetlim..yakarsın sen kıss
havalardan heralde canım..kaçamak yapan yapana
İyi akşamlar hanımlar önce menümü yazayım, sonra geçmişi okuyayım.

2.öğün: 1 kıymalı pide, 2 top dondurma :26:
3.öğün: 4 köfte, börülce salatası, yoğurt

kıss nolur bikerem ben seni döviimm..sen de beni döversindondurma için hep dayak ye hep ye insan özeniyo kıss...

affettim gitti kıss..ama sen bizi affetme

sabreeettt..bak ben de veremiyom ..ama bırakmıycam olacak
tebrik diyorum sana
:):):)

kızlar 66.800 cıktım tartıda ama su cizelgeyi degiştiremedim bulamadım nerden bi yardımcı olabilir misiniz?

canım kilonu boyunu yaz ben yapiimm sana çizelge

geçmiş olsun canım

Dün akşam yemeğim;
Kanat ızgara,
Bulgur pilavı(tereyağlı)
Salata
Ayran ve omega-3 mü aldım 19:30 da bitirdim yemeğimi... Bir avuç ceviz ve fındık yedim

Kahvaltı yapmadım sadece 2 ceviz büyüklüğünde nektar ve 8-9 tane kiraz yedim bir bardak sütle beraber ve omega-3 mü aldım

Tartı bana sürpriz yaptı bugün

kıııızzlaaaaaaaaaaaaaar kabızlığa çareyi buldum test edildi onyalandı.artık haftalar aylar ve hatta yıllarca çekmiş biri olaraktan .dün internetten araştırdım araştırdım bir çok tarifler okudum aldım.aklıma yatan incir ve kayısı kürü denk geldi onu yaptım çok iyi geldi yumuşattı valla,gece kaç defa tuvalete çıktım.hemen bu dertten muzdarip karatay dostlarımlada paylaşayım istedim tarifi çok basit hemende etkisini gösteriyor.sabahları aç karnına yenicekmiş ama ben akşamdan yaptım bekleyemedim sabahı.şöyle tarifimiz:2 sarı kayısıyı ve 2 inciri ince ince kıydım bıçakla 1 çay bardağı suyla iyice karışana kadar pişirdim suyunu çekti,sonrada üzerine biraz zeytin yağı gezdirip karıştırıyoruz ve aç karnına 1 yemek kaşığı kadar yiyip üzerinede ılık su içiyoruz.olay bitmiştir yuppiiiiiiiiii:)))))niye bu kadar seviniyorsun demeyin kabızlığı çeken bilir çıtırlar......

canım sorması ayıp sen kaç kiloyla başlamıştın bu diyete ve de kaç ay oldu? biraz daha erirsen yok olacaksın azcık bizi bekle :)
gerçi bizim daha çookk yolumuz var

Merhaba arkadaslar ne zamandir giremedim malum dugun hazirliklari tum vaktimi aliyor tombis bi gelin olucam ama omur benim insallah zayifliyacagim ah birazda spor yapabilsem daha guzel zayiflicam olsun simdilik bunada sukur nerdeyse 12 gun falan oldu baslayali benim kadar kilosu degisen olmamistir heralde basta 2kg verdim sora 2 aldim sora 1kg sora 1kg daha gitti algilayabilmis degilim yani ilk defa bugun kacamak yaptim tost yedim hemde 2buyuk tost ama bugune kadar gercekten cok sabrettim cunku son 1 yildaki rejimlerim hep 3 gun suruyodu kilo veremezsem birakiyodum hatta gecen sene ac duramadigimdan oruc bile tutmadim ama cok sukur bu karatay diyeti benim uzun saatler ac kalabilmemi sagliyor. İnsallah haftaici oructa tutucam . İnsallah uzun sure dayanicam ve karatay diyetiyle vucudu ve nefsimi sekle sokucam. Bu arada iyki varsiniz burda yazilanlari okumak oyle moral oluyorki anlatamam. Haydi kizlar diyete diyorum,opuyorum hepinizi

süpermiş hemen deniycem. bende diyete başlayana kadar hiç sorun olmazdı, şimdi neden oldu anlayamadım aslında..:26:
suda içiyorum bool booll, neden bilemedim :26:

süpermiş hemen deniycem. bende diyete başlayana kadar hiç sorun olmazdı, şimdi neden oldu anlayamadım aslında..:26:
suda içiyorum bool booll, neden bilemedim :26:

canım benim diyetten öncede sık yaşadığım bir durumdu bu kabızlık çünkü suyu çok içmezdim ozamanlar.ama şimdi okadar su içiyorum ki sorun çözülür tamamen sanmıştım sevinmiştim olmadı hatta dahada arttı.ama dün formülünü buldum onca denemelerden sonra.hiç bir şey fayda etmiyordu.kayısı ve incir pişirilerek daha çabuk etkisini gösterdi.sende kürü uygula sonuç alırsan yaz bakalım sanada iyi gelecek mi?????

Öğle yemeğim,
Izgara köfte(domates ve biber ile beraber)
Salata,
Avuç içi kadar ceviz

Çok doydum

Kızlar limonlu su içiyor musunuz ben hiç içmiyorum

boyunu girmeden yaptım canım..bidahakine boyunuda gireriz olsun

canım ya sıktımseni biraz ama linki yapıstırdıgımda ''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.'' diyor. olmadı sonra yaparım naapiyim :) onemli olan kilo vermek :)

:):):)

kızlar 66.800 cıktım tartıda ama su cizelgeyi degiştiremedim bulamadım nerden bi yardımcı olabilir misiniz?

Verdiğiniz kilolar için tebrikler kızlar :)

Güzel bir tarifmiş fakat ben 2 gündür kuru incir yiyorum üzerine 1 bardak ılık su 2 defa çıkıyorum
Şimdi felekçim bunu hep yaparsak sorun olmaz değil mi çünkü Karatay Hoca kitapta ne kadar çok çıkarsan o kadar iyi demiş (sulu ) olmamak kaydıyla fakat

Günaydın herkese güzel bir h.sonu diliyorum :)
Yine geç kalktım

2 incir + büyük bardak ılık su

1. öğün (11:00)
1 bardak adaçayı
maydanozlu, peynirli ,dereotlu omlet
yeşillik
peynir
1 bardak ceviz+fındık
3 çeri
1 salatalık
yarım yeşilbiber
10 zeytin

Butun olumsuzluklara ragmen super gidiyosun ve harika kilo vermissin. Bravvooo sanaaaaa

Cok cok basin sagolsun. Eminim cok da iyi bakmissindir, Allah senden razi olsun.

Maalesef benim de annecim Alzheimer hastasi. 1. evre ile 2. evre arasinda bi yerlerde su anda. 1,5 yil once babami cok ani kaybedince unutma hizi korkunc artti tabii ama gene de idare ediyoruz cok sukur. Allah benzer sorunlarla bogusan herkese kolayliklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…