canım benim diyetten öncede sık yaşadığım bir durumdu bu kabızlık çünkü suyu çok içmezdim ozamanlar.ama şimdi okadar su içiyorum ki sorun çözülür tamamen sanmıştım sevinmiştim olmadı hatta dahada arttı.ama dün formülünü buldum onca denemelerden sonra.hiç bir şey fayda etmiyordu.kayısı ve incir pişirilerek daha çabuk etkisini gösterdi.sende kürü uygula sonuç alırsan yaz bakalım sanada iyi gelecek mi?????
Cok cok basin sagolsun. Eminim cok da iyi bakmissindir, Allah senden razi olsun.
Maalesef benim de annecim Alzheimer hastasi. 1. evre ile 2. evre arasinda bi yerlerde su anda. 1,5 yil once babami cok ani kaybedince unutma hizi korkunc artti tabii ama gene de idare ediyoruz cok sukur. Allah benzer sorunlarla bogusan herkese kolayliklar versin.
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Kaneel, Allah mutluluğunuzu daim etsin
,
İyiniyetlim o kadar kiloları verince bu kadarcık kaçamak da olsun, arada olur böyle şeyler. Takma kafana ki metabolizman depolamasın çabucak yakıversin
evet canım sana sormuştum
iyiniyetlim dikkat et bacım salma beyaa zafer sarhoşlugu olmasın
peki ne yapayım yumurtayı kesip alternatiflerimi yiyeyim ya da haftada 3 falan yiyeyim ne dersin?
Eğer yumurtaya toleransın varsa en az 1-2 ay hiç yumurta yememelisin, daha sonra azar azar hayatına sokmalısın.
İstersen bir süre dene yememeyi ama o zaman doyman zor olur ve uzun süre tok duramazsın:26:
eeee canım ne diyeyim şimdi ben sana
boşver bişey olmaz,sporunu yap,yarın karataya devammmmmmmm
canım sakın kaçamak yapmahaftasonu pazartesi sonra kötü olur +++ çıkarsın allah korusun ozamanda patağı yersin bizden hiç kusura bakma
Cok cok basin sagolsun. Eminim cok da iyi bakmissindir, Allah senden razi olsun.
Maalesef benim de annecim Alzheimer hastasi. 1. evre ile 2. evre arasinda bi yerlerde su anda. 1,5 yil once babami cok ani kaybedince unutma hizi korkunc artti tabii ama gene de idare ediyoruz cok sukur. Allah benzer sorunlarla bogusan herkese kolayliklar versin.
Sağol datlumm öpüyorum sana şimdiden iyi tatillerrr
linki bulamıyorum da gonderebilir misin acaba?
canım benim diyetten öncede sık yaşadığım bir durumdu bu kabızlık çünkü suyu çok içmezdim ozamanlar.ama şimdi okadar su içiyorum ki sorun çözülür tamamen sanmıştım sevinmiştim olmadı hatta dahada arttı.ama dün formülünü buldum onca denemelerden sonra.hiç bir şey fayda etmiyordu.kayısı ve incir pişirilerek daha çabuk etkisini gösterdi.sende kürü uygula sonuç alırsan yaz bakalım sanada iyi gelecek mi?????
İwet taklim oyle oldu..cook tesekkur ederim..canım gecen güzel geçmiş sevindim eteğide giymişsin ne güzel desene düşman çatlattın
Cok tesekkur ederim fzguncum:))Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Canımcım sen zayıfsın zaten, afiyet olsun.
.
hadi ben de seni affettim ozaman..canım ben değil ama bir başkası sormuştu hocaya..o da kilo vermek isteyenler için karbonhidrat olduundan olmaz dediydi
olsun gülüm ascık bişey yimişsin..afiyet olsun iyiniyetlim..yakarsın sen kıss
havalardan heralde canım..kaçamak yapan yapana
kıss nolur bikerem ben seni döviimm..sen de beni döversindondurma için hep dayak ye hep ye insan özeniyo kıss...
affettim gitti kıss..ama sen bizi affetme
sabreeettt..bak ben de veremiyom ..ama bırakmıycam olacak
tebrik diyorum sana
canım kilonu boyunu yaz ben yapiimm sana çizelge
hadibakalım sorun değilse branşını yazar mısın çok merak ettim
öğle
Sayısını bilmediğim kirazlar çok lezzetliydi kısllar
Yarım alabalık(fırında)
salata
yeşil nohut (taze bayılırım)
Yalnız meyveyi çok yidim zannımca karnım gene şişti yaw..
Evet propycilcim pazarımı yaptım.. Ohh kiraz çilek muz aldım(oğluş sayıya çile all muss all diye )
taze nohut kavrulmamış kabak çekirdeği çiğdem de buldum bu hafta
Sersumumm naber canım.. Az mı yidim p.tesi görcez kıss bakam:26::26: Sen de kaçamak yapanları döv bariiiçok canın çekmiş
Yiyim ben o muss da al diyen agiziYaa azıcık şeyle doyuyoruz ama göz doymayınca patlayana kaa yiyorum.. Aslında normal yiyorum (çok dediğimde bile) ama çookk geliyo mide küçülmüş
Üst üste çok kaçamak oldu di mi haklısın
Meyveyi kaçırdım şimdik de off akşama çiğdem ve kabak çekirdeği yirim sadece
dün akşam hemde saat 9da büyük magnum yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?