linki bulamıyorum da gonderebilir misin acaba?
kıss nolur bikerem ben seni döviimm..sen de beni döversindondurma için hep dayak ye hep ye insan özeniyo kıss...
bugün kurstasın di mi sen..
Kısllaarr gidiyim temizlik yapayım bari
Yasam boyu yuruyuS politikama bi çentik daha attim bugun..
80 dakka yurudum tempolu..
Ay fzguncum nooldu sana canim ya..ne guzel kacamaksiz gidiyodun,tartiya bi gun kala yapilirmi hic bu bebeeaam yaaa:26::26::26:Sersumum halletmiş canım.
Ben hakkettim canım, bir şey demeye yüzüm yok. Hele bugün yediklerimi yazsam. :26:
Canım kurs dündü, bugün ailecek dışarıdaydık. Ama ben bugün resmen tozuttum. Yediklerimi yazmıyorum. Daha doğrusu yazamıyorum, yüzüm yok desem. :26::26::26::26: Bugün içimdeki canavar çıktı. Neyse yarın yeni bir gün.
canimcim hocamiz gunde 4 kapsul alin diyo..1 -2 sonra 1 e dusururum artik,cunku suan cok ihtiyaci war vucudumuzn..eczaci omega ihtiyaci standart ilan bi vucut icin 1 tane tawsiye etmis ilabilir ama biziBravo :)
Ben de solgarı kullanıyorum eczacı 1 kapsül al dedi bana ama ?
Ay fzguncum nooldu sana canim ya..ne guzel kacamaksiz gidiyodun,tartiya bi gun kala yapilirmi hic bu bebeeaam yaaa:26::26::26:
ayyy canım benım ya yoklugumu nasılda farkedermıs nasılda ararmıs gozlerı benıpro papişim ne zaman gitti ne zaman gelcekti..
papadiyaaaaa...!!!!
nirelerdesin bacim,iyiniyetli sabahtan beri seni sorup duruyo,kizcagiz sıkıntıdan patladi yawwwww...
ayyy canım benım ya yoklugumu nasılda farkedermıs nasılda ararmıs gozlerı benı
propcıl kız hafızana hayranım maasaalh herkesı herseyı hatırlıyon yaa
yettım gayrı..bu sabah arkadasta oyle bır kahvaltı yaptımkı aksam yemegı yemedım yemıycemde o derece yanı
Bence de propcilim, hafızan süper maşallah.Ayrıca sanırım sen çok hassas bir insansın. Ben seni öyle hayal ediyorum.
Papadiyam nasılsın tatlım, bu arada afiyet olsun, sonra acıkma canım.
Doğru söylüyorsun papadiyam, ben de onun için sizleri bulduğumdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum.canım sana katılıyorum propcıl konusunda ya aslında topıc dekı butun kızlar ıyı hoş tatlı eee karatay beslenıyoruz aksı mumkun degıl:)))
acıkırsam süt ayran su falan ıcer durarım
ayyy canım benım ya yoklugumu nasılda farkedermıs nasılda ararmıs gozlerı benı
propcıl kız hafızana hayranım maasaalh herkesı herseyı hatırlıyon yaa
yettım gayrı..bu sabah arkadasta oyle bır kahvaltı yaptımkı aksam yemegı yemedım yemıycemde o derece yanı
kahvaltım
klasık karataya uygun kahvaltılıklar
pastırmalı sebzelı omlet
1 saatlık yuruyusumude yaptım
geldim gulüm..ama sis yoksunuz yavvvHımmm propycilcim topikte sen varsın bibildiklerimdensıkıldım kısss..
Leylakım da cee deyip kaçıyo..
Pulse diye bi omega 3 aldımdı.. Anacımmm yokin elindeydi nereye gitttiii bulurum diye aranıyorum yok Ben de bugün M.rincap aldım.. nasılsa biyerden çıkacak (ilaç yeniydi ağzını açamazdı..Nereye attı kimbilir
sağol teyzesi öperim birazdan onu ben sıktıra sıktıra senin için de ayrıca öpçem söz
Papadiyanın bugün sesi çıkmayınca gitti zannettim yaw iyi bari PAPİŞİİİMM kıss gel hadi güldür gene bisiii
Sersum kıss sen napıyosun
amanın dahası da mı var kısss...bakamiycem:26:Sersumum halletmiş canım.
Ben hakkettim canım, bir şey demeye yüzüm yok. Hele bugün yediklerimi yazsam. :26:
.
aramazmyım canım papişim tatlım gittin sandım ben
İki iş yapıyom bi gelip bakınıyom yoksun saten leylakım da yoksen de gitceksin
Ben de propycilcim evde gezinmedim camların yarısını sildim.yatağın bazasına rujla yiğitçe yazı yazmış kolum koptu tam da çıkmadı yaw kıpkırmızı ruj hem de hepsi yukarda ama aşağıda unuttuğumda tahta olarak kullanmış bazayı
Yediklerim erisin diye saten yürüyüş de yapamadım dı bugün iyi olduu canımcım temizlendik kısmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?