Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

linki bulamıyorum da gonderebilir misin acaba?

Sersumum halletmiş canım.

kıss nolur bikerem ben seni döviimm..sen de beni döversindondurma için hep dayak ye hep ye insan özeniyo kıss...

Ben hakkettim canım, bir şey demeye yüzüm yok. Hele bugün yediklerimi yazsam. :26:

bugün kurstasın di mi sen..

Kısllaarr gidiyim temizlik yapayım bari

Canım kurs dündü, bugün ailecek dışarıdaydık. Ama ben bugün resmen tozuttum. Yediklerimi yazmıyorum. Daha doğrusu yazamıyorum, yüzüm yok desem. :26::26::26::26: Bugün içimdeki canavar çıktı. Neyse yarın yeni bir gün.

Ay fzguncum nooldu sana canim ya..ne guzel kacamaksiz gidiyodun,tartiya bi gun kala yapilirmi hic bu bebeeaam yaaa:26::26::26:

Bravo :)

Ben de solgarı kullanıyorum eczacı 1 kapsül al dedi bana ama ?
canimcim hocamiz gunde 4 kapsul alin diyo..1 -2 sonra 1 e dusururum artik,cunku suan cok ihtiyaci war vucudumuzn..eczaci omega ihtiyaci standart ilan bi vucut icin 1 tane tawsiye etmis ilabilir ama bizi
İhtiyacimiz 4 kapsul su anda..

Ay fzguncum nooldu sana canim ya..ne guzel kacamaksiz gidiyodun,tartiya bi gun kala yapilirmi hic bu bebeeaam yaaa:26::26::26:

Ne desen yeri hayatım, ama bugün öğle yemeğini yemeyince, bir de eşimin sözüyle biraz ipin ucunu kaçırdım.İlk defa ekmek yedim. Aslında ölçüyü fazla kaçırmadım, ama zararlı şeyler yedim. Neyse sıkmayayım, yarın yeni bir başlangıç yapacağım.

pro papişim ne zaman gitti ne zaman gelcekti..
ayyy canım benım ya yoklugumu nasılda farkedermıs nasılda ararmıs gozlerı benı

papadiyaaaaa...!!!!
nirelerdesin bacim,iyiniyetli sabahtan beri seni sorup duruyo,kizcagiz sıkıntıdan patladi yawwwww...

propcıl kız hafızana hayranım maasaalh herkesı herseyı hatırlıyon yaa

yettım gayrı..bu sabah arkadasta oyle bır kahvaltı yaptımkı aksam yemegı yemedım yemıycemde o derece yanı

Bence de propcilim, hafızan süper maşallah. Ayrıca sanırım sen çok hassas bir insansın. Ben seni öyle hayal ediyorum.

Papadiyam nasılsın tatlım, bu arada afiyet olsun, sonra acıkma canım.

Bence de propcilim, hafızan süper maşallah. Ayrıca sanırım sen çok hassas bir insansın. Ben seni öyle hayal ediyorum.

Papadiyam nasılsın tatlım, bu arada afiyet olsun, sonra acıkma canım.

canım sana katılıyorum propcıl konusunda ya aslında topıc dekı butun kızlar ıyı hoş tatlı eee karatay beslenıyoruz aksı mumkun degıl:)))

acıkırsam süt ayran su falan ıcer durarım

İyi akşamlar kızlar,
nasilsiniz bugün ?
Umarim ki kaçamaksiz bir gün geçirmişsinizdir..

Haftasonu olduğu için geç kalktım.
Kahvaltimi geç yapmadım :)

Kahvaltimda;
5-6 çilek,
1 elma,
Cerek portakal,
Beyaz peynir,
5 yarım ceviz, 5 badem
ve kahve vardı.

1 saat yürüdüm.

Öğlen;
Firinda sebezeli mucver (unsuz)
Ve karisik salata vardı.

Yemekten sonra yine 1 saat yürüdüm.

Aksam menüm;
Az kabuklu fıstık, az çekirdek ve biraz keçi peyniri var

Simdilik bu kadar herkeze iyi akşamlar

İyi akşamlar kızlar,
Menümü bildirip kaçacağım hemen, çok işim var çok. Hepside bilgisayar başında malesef.
Kalkınca:1 gün kurusu,dereotu

Sabah:10.00'da bitti
1,5 avuç içi çörekotlu peynir (beyaz, tulum, kaşar, dil)
6 zeytin (çizik, siyah)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
3 domates
2 salatalık
nane
dereotu
1 gr omega 3
Yumurta yemeyince doyduğumu anlamadım ama karaciğerim korkuttu beni

Vakitsizlikten 2 öğün yaptım.

2 . öğün:19.00'da bitti
1 kase ev yapımı tarhana çorba(içinde un neredeyse yok)
1 tabak etli yeşil fasülye
keten tohumlu salata

Sıvı:4 litre su, 2 kupa metabolizma çayı, 1 bardak çay, birazdan çay içmeye devam edeceğim

spor: köpeşi veterinere götürmeye bile vaktim olmadı, annemle kardeşim götürdü. Tüm gün bilgisayar başında oturdum.
Geçmişi okuyamadım, işim biterse inş okuyacağım.

canım sana katılıyorum propcıl konusunda ya aslında topıc dekı butun kızlar ıyı hoş tatlı eee karatay beslenıyoruz aksı mumkun degıl:)))

acıkırsam süt ayran su falan ıcer durarım
Doğru söylüyorsun papadiyam, ben de onun için sizleri bulduğumdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum.

aramazmyım canım papişimtatlım gittin sandım ben
İki iş yapıyom bi gelip bakınıyom yoksun saten leylakım da yok sen de gitceksin

Ben de propycilcim evde gezinmedim camların yarısını sildim. yatağın bazasına rujla yiğitçe yazı yazmış kolum koptu tam da çıkmadı yaw kıpkırmızı ruj hem de hepsi yukarda ama aşağıda unuttuğumda tahta olarak kullanmış bazayı
Yediklerim erisin diye saten yürüyüş de yapamadım dı bugün iyi olduu canımcım temizlendik kısmen

geldim gulüm..ama sis yoksunuz yavvv
Sersumum halletmiş canım.

Ben hakkettim canım, bir şey demeye yüzüm yok. Hele bugün yediklerimi yazsam. :26:

.
amanın dahası da mı var kısss...bakamiycem:26:

Allahhh..canavara bak sen hemide kırmısı rujjj...işin var senin

Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) domates tava,bulgur pılavı,bıber ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…