Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sevgili Karatayci hanimlar,

Yaban ellerden gene cok gec yazabiliyorum maalesef. Yani bu aksamki yemek bitmek bilmedi, nasil huzursuz oldum anlatamam. Goturdukleri yerde komik olsun diye bazi oyunlar falan oynatiyolardi musterilere. Ama bu yuzden yemekler feci gec geldi. Corba geldiginde saat 9.00, ana yemek geldiginde de 10.20 olmustu. Siz hesap edin ne kadar sinirlendigimi ama buyuk bi grup olarak gidince tabii sikayet sansiniz da olmuyo maalesef ve ortama uymak zorunda kaliyosunuz. Mecburen taa o saatlerde bi seyler yemek zorunda kaldim Karataya basladigimdan beri ilk defa!

Ne yedim bugun?

Kahvalti: 2 tane cirpilmis yumurta, avuc ici kadar beyaz peynir, 4 dilim domates, avuc ici kadar kavrulmamis aycekirdegi ve kabak cekirdegi ici

Ogle: Ton balikli salata (gene!) ama napim, en az zararli bu vardi secenekler arasinda

Aksam: Dedigim gibi 9 civari kucuk bi kase sebze corbasi, 10 gibi de avuc ici kadar haslanmis et ve azicik izgara tavuk. Bunlarin yaninda gelen hamurislerine hicccc dokunmadim, tatlinin tadina dahi bakmadim

Ogle arasinda kacip 50 dk yurudum ve gun boyu bol bol su ictim. Bi de saat 6 gibi bi avuc kavrulmamis kuruyemis atistirdim. Aslinda iyi ki onu yemisim cunku dedigim gibi aksam yemegini cok gec yiyebilim. Yalniz var ya, nasil alismisim erkenden yemek yemeye, resmen midem yani gec yiyince ki ben hic mide yanmasi bilmem Allaha sukur!

Allaha sukur yarin aksam donuyorum memlekete. Bakalim Pzt tarti ne gostericek?

Nasilsiniz bugun..hava yine cok guzel..cok sukur artik gunes yuzunu iyice gosteriyor..
Bende bundan faydalanarak dun guzelce yurudum..1saat kadar..
Aksam misafirlerim vardi..1 dondurmadan baska pek kacamak yapmadim..ama haftasonlari iki ogun yapiyordum dun 3 oldu..
Kahvaltim:
2 yumurtadan menemen
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
2-3 dilim sucuk
Cay

öglen:
1 kase mercimek corbasi
1 tane dolma biber
1 parca .
Tavuk

Aksam:
Guvecte sebzeli et
Z.yagli taze fasulye
2 tane cig kofte..

1 saat yuruyus..bol bol su..cok gec bi saatte dondurma:26::26:

Bugun sapancaya gidiyooruz yine..bakalim belki bahcede biraz calisirsam enerji harcamis olurum..
Umarim kacamak yapmam..

gunaydın kızlar her sabahkı gıbı bu sabahta gun 7 de basladı kahvaltımı yaptım bıtkı cayımı ıctım sımdıde kahvemı pısırecem ama oncesınde menumu yazayım

sebzelı omlet
5 zeytın
1 domates
b.peynır
omega3,fındık
yarım muz
1 hurma
1 ısırık gofret
bırkac kıraz

hava mukemmel buldugum ılk fırsatta dısarda yurıycem hepınız opuyorum ıyı hafta sonları dılıyorum

inşallah canım en kısa sürede sağlığına kavuşsun..Allah tüm hastalara acil şifalar versin..

günaydın kıslarr...
günaydın papadiyası

kahvaltımı hazırlamadan gireyim didim..

dün ki yürüyüş beni çok yormuş be..
bidaha bukadar abartmıycam belim ağrıdı..

sabah menümü yaziim barii

peynirli omlet
4 çeri
ev sucuğu
peynir
zeytin
4 ceviz
omega 3

vee..ev toplamaya devam

inşallah canım en kısa sürede sağlığına kavuşsun..Allah tüm hastalara acil şifalar versin..

Papişimmm günaydın canım ben de çoktaan yidim kahvaltımı yaptım.. 7:30 8:00 arası kahvaltımı yaptım ben de..
Afiyet olsun datlum.. İyi yürüyüşlerr

Sersumum günaydın canım

butun kızlar toplandık toplandık toplandııkkkk

sersum ıyınıyetlım loxım ve gelmek uzere olan dıger cıtırlar gunaydınnnnn

Klasik karatayımı yaptım..

menemen kaşarlı
semizotu
kiraz
badem fındık
1 çilek
tulumpeyniri
3 omega 3

zeytinlerim tuzluydu yemedim.

tuzsuz zeytinlerim gelecek inş. güzeldir de bol bol yerim..
Kıslaarr bitki çayımı içip cam sileceğim gene

yeni uyandı ona bi bakayım öpüyorum hepinizi

Gunaydin kizlar.
Az once karatay kahvaltimi yaptim
Ek olarak 4 erik
Birkac kuru yabanmersini
2 siyah kuru uzum yedim
Kabuk tarcindan yaptigim cayi iciyorum simdide. Tatli istegine birebir:)

Oglen arkadasima gitcem. Hicbirsey yememeyi planliyorum,cocuklara yediririm ikramliklardanHerkese guzel bir gun diliyorum

Papişim görmemişsin önceki sayfada
Bugün sabah tam 1 saat yürüdüm papişim ben hava çoookk güseldiii.. Sonunda yürmeye başlayabildim mutluyum ben mutluyum mutluyum mutluyum

herkese günaydın, bende bebişi güzellik uykusuna yatırdım hemencecik geldim.
nikaha gidicez bugün.. ne giysem bilemedim, evdeki kıyafetleri denedim eskiden hiç giremiyodum, şimdi girebiliyorum ama görüntü tırt
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
dolayısıyla hamile gardırobundan devam.. şimdi kıslar şıkır şıkır giyinip gelcekler ya ben... çok mutsuzum galiba..
ama umudum var
bir ayda 3 kilo vermek iyi mi? aslında 4 hayal etmiştim..neyse buna da şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…