Çok teşekkürler canım.evlilik yıldönümüz kutlu olsun.nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara...
gül bakam gül sen gezmişin tabii ohh yarasınngeldim gulüm..ama sis yoksunuz yavvv
amanın dahası da mı var kısss...bakamiycem:26:
Allahhh..canavara bak sen hemide kırmısı rujjj...işin var senin
kızlar bugün tam 1.5 saat yürüdüm..bacaklarım ağrıyor yavvv
kocişle evden bi çıktık.izmirliler bilir.Basın sitesinde oturuyorum..ordan göztepeye sahile..te ordan da sahil boyu konak iskelesine..valla öldüm..
ama deydi kendimi çok iyi hissediyom..hep sis mi yüriyceniz..ben de hava atiimm birass..
ben de vur diyince öldürüyom yavheralde 7km yürüdüm..yatcaamm yeri beğenicem bu gece
oh yarasın inşallah:119::119:
hem bugün 2 öğün yaptım ve hiç de acıkmadım..şimdikte çayımı koyiyim içelim hakettim valla
napiim kıss çok tatlıdır ama kızamaz insan..gül bakam gül sen gezmişin tabii ohh yarasınnişim var evet Allahtan yaz geldi dışarı çıkartıyos
efferin kıss ne güsel yürümüşsün
2 öğünü denemeye devam
Çok teşekkürler canım.
İyi ki varsınız.. Çok incesiniz.. Sağolun
Evlilik yıl dönümümü kutlayan tüm herkeze çok çok teşekkürederim.
Sağolun
daha önceleri 84 olmuştum canım geçen sene diyetisyene gitmiştim önceleri iyi gidiyodu sonra aldım ,verdimamaaa 70altını hiç göremedim..6 ay öncede 73 kiloya inmiştim kayınvalideme bakıyodum o vefat edince ben biraz depresyona girdim galiba habire yedim yedim ve yedim 2-3 ayda yine 82 oldum ...spor hiç yapmadım ama temizlik yapıyorum şu ara ..temizlik yaparken de tam teşekküllü yemek hazırlıyamıyorum kendime proteinimi muhakkak almaya çalışıyorum sadece yağ yakıyomuş ya ....böle işte
canım sorması ayıp sen kaç kiloyla başlamıştın bu diyete ve de kaç ay oldu? biraz daha erirsen yok olacaksın azcık bizi bekle :)
gerçi bizim daha çookk yolumuz var
Cok cok basin sagolsun. Eminim cok da iyi bakmissindir, Allah senden razi olsun.Maalesef benim de annecim Alzheimer hastasi. 1. evre ile 2. evre arasinda bi yerlerde su anda. 1,5 yil once babami cok ani kaybedince unutma hizi korkunc artti tabii ama gene de idare ediyoruz cok sukur. Allah benzer sorunlarla bogusan herkese kolayliklar versin.
İyiniyetlim önerin için teşekkür ederimMuz ye canım yumurta yerinetok tutacaktır
napiim kıss çok tatlıdır ama kızamaz insan..evet canım yaaa..bacaklarım sızladı resmen..kocişte şaşırdı bana..dayanamazsın bak..dönmek yok ..diyip durdu ama oda yoruldu bemce
ben de kutluyorum canım..Allah daha nice mutlu yıllar yaşatsın size
Canım evet evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle bir ömür boyu mutlu ol canım inş.
Yakinlarda pek ugrayamadim. Esimin bobreklerinde sorunlar var. Diyet ve bazi gunler oruc tutarak karatay beslenmesine devam ediyorum. Bugun de orucluyum. Kaybetmek istedigim 3-4 kilo kaldi. Ancak moralim cok bozuk bugunlerde. Lutfen, bu kutsal aylarimizda esimin sagligina kavusmasi icin dua eder misiniz? Herkese sevgiler ve tesekkurler.
inşallah canım.Propycil,Kaneel,FZGUN,Ficans,Sersum,Esas2006,Nisannur,Mariza,Papadiya,Destinaaaa,Iskenderunlu size cok teskkur ediyorum. Bana yanimda oldugunuzu hissettirdiniz. Insallah esim en kisa surede sagligina kavusacak. Desteginiz icin tekrar cok tesekkur ediyorum. Hersey gonlunuzce olsun. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?