bende dün bebişi yatırdım pusete 3 saat yürüdüm parkta..zaten herkes dışardaydı..
yaşasın yaz geldi
Klasik karatayımı yaptım..
menemen kaşarlı
semizotu
kiraz
badem fındık
1 çilek
tulumpeyniri
3 omega 3
zeytinlerim tuzluydu yemedim.
tuzsuz zeytinlerim gelecek inş. güzeldir de bol bol yerim..
Kıslaarr bitki çayımı içip cam sileceğim gene
yeni uyandı ona bi bakayım öpüyorum hepinizi
Sabah 6:30- 07:30 arası yürüyüşümü yaptım.. Sonra kahvaltımı yapıp üzerine kahvemi de içtimMutfağımı topladım..
Biraz önce kızım gitar çaldı ben de söyledim keyfime diyecek yok
Sen napıyosun sersumum
Loxandra da gelmiş günaydın
yazın kilo vermek daha kolay oluyor di mi?
Ne güzel yürümüşsün canım
Benimkini de babası parka götürdü az önce içerde durmuyor artık
Güle güle büyüt canım kızını bide öpbenim için
merhaba arkadaşlar , karatay diyetini arada sizlerin yazdıklarını okuyarak takip ediyordum. açıkçası yapmam imkansız diye düşünüyordum taki dün eşimin kuzenini görünce şok oldum. kendisi karatay hocanın kitabını almış ve 2 ayda 10 kg yakın vermiş. anlattıkları beni çok cezbetti. bende ilk 30-40 sayfayı okuyarak biraz bilgi edindim. bende buraya katılmak istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var
sizce kitabı almalıyım. yoksa buradan takip ederek devam edebilir miyim. bu sabah ki kilom 72.6 kg. inşallah ayda 4-5 kg vermeyi hedefliyorum
bugünkü kahvaltımı yazarak başlayayım. hatalarımı eksiklerimi yazarsanız sevinirim
40g beyaz peynir (orta yağlı )
2 adet h. yumurta
5 y. zeytin
domates,salatalık söğüş
4 adet ceviz
yeşil çay
Omga 3 illa solgar mı, E vitamini hangisini kullanıyorsun?Bir de 14 yaşındaki çocuğa hangi omega 3 ve ona da yanında antioksidan verilmeli mi? cevaplarsan çok mutlu olucam.Sevgilerimle...Bol leptinli günler seninle olsun canımmmm:)))
selamlar kızlarben geldim ama kimse yok iyiniyetlim gibi bende camları sildim,bir de koltuklarımı çok yorgunum.ama yine de dışarda yürümeyi planlıyorum
çok teşekkür ederim EKMEK86 en iyisi kitabı alıp hem kitaptan hemde buradan takip etmekKitabı alıp iyice okuman daha yararlı olacaktır elbet
Fakat geçmişi okuduğunda kitabı okumuş gibi olacaksında bir çok menü örneği var merak ettiklerinide bildiğimiz kadarıyla cevaplarız
Peynirin tam yağlı olsun
Zeytini 10 adet tüketebilirsin sorun olmaz
Ben cevizi 6 adet yiyorum
Yaş ve kuru meyveler sabah tüketilecek
akşam 8 den sonra ayran ya da süt içebilirisin acıkırsan tabi ( ki genelde acıkılmıyor )
ara öğün yapmaz isen daha çabuk düzene girersin
omega 3 kapsülü yanında alabilirsin (solgar etiketli tavsiye etmiş hoca)
öğünler arası 5 saat olsun ( benim ara sıra 6-7 saati buluyor )
Kilon çok ise ayda 6 kiloya kadar veriyorsun az ise benim gibi ayda en fazla 3 verdim ben
Kaçamak yaptığın an o gün bol yürüyüp eriteceksin yoksa ertesi gün tartıya bir şeyler olur
Şimdilik bu kadar
merhaba cabım kitaplar demişsin , hocanın kaç tane kitabı var, mahzuru yoksa buradan yazabilir misin ? bende alacağım kitabıMerhaba kızlar,
Hocaciğimin kitapları geldi. Keyif ile okumaya başladım.
1.öğünüm:
Sucuklu yumurta,
Yarim domates,
yarım salatalık,
3 zeytin,
1 avuç peynir ,
5 ceviz ve 6 badem,
ve yesil çay.
Ve bol bol su
evet, taze sebzeler , sadece domates ve salatalık yeter zaten..
bebişi öpmeye doyamıyorum senin içinde öperim ama kıs değil tombiş bi oğlum var kartopu gibi bembeyaz, kıs inşallah 2.ye
benim kuzu 8 aylık, seninki kaç aylık?
Leylakım canımmhoşgeldin
daha bitmedi yaw camlar araya yemek faslı girdi..da uyanık yoruldum leylakım ben de sabah yürüyüşümüze de başladık ugün itibarıyla eşimle
Güle güle kirlenin.. annen nasıl canım özledik valla seni
hoşbulduk bebişimmm
kolay gelsin sana da bacım...oh oh yürüyüşlere de başlamışsınız süper,artık çok daha fazla sıkılaşırsın iyiniyetlimannemler herkes iyi canımcım sağolasın.ben de sizleri çok çok çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?