merhaba canım ,
Hocamizin 3 kitabı var. Ben Hollanda'da olan ikisini sipariş edebildim geldiler.3. İnşallah önümüzdeki ay Tr den alacağım.
Kitaplarin isimleri:
Karatay diyeti,
Karatay diyeti ile yasam boyu saglik,
Ve yeni çıkan kitabı:
Karatay mutfagi
Mutlaka al canım okuyarak ve ve bilinçli kilo vermek bambaşka..
Fzgunum kaçamak yapma kıss p.tesi tartı ağlatır bak bak ağlarsın
Diyene bak desene
geldim gulüm..ama sis yoksunuz yavvv
amanın dahası da mı var kısss...bakamiycem:26:
Propycil,Kaneel,FZGUN,Ficans,Sersum,Esas2006,Nisannur,Mariza,Papadiya,Destinaaaa,Iskenderunlu size cok teskkur ediyorum. Bana yanimda oldugunuzu hissettirdiniz. Insallah esim en kisa surede sagligina kavusacak. Desteginiz icin tekrar cok tesekkur ediyorum. Hersey gonlunuzce olsun. Sevgiler.
iyi geceler hanımlar
bugün arkadaşım geldi halimi görmeliydinizsabah çok yorgundum arkadaş arayınca birden düğmeme basılmış gibi canlandım bütün evi temizledim ikramlar yaptım ve yedim heee bide akşam üstü arkidişimle parka gittik spor aletlerinde çalıştık bana baya sıkılaştın önceden heryerin bıngıl bıngıl sallanıyodu şimdi hiç fazlalık yok didi nassıl sevndim anlatamam
2 ögün yaptım
2. ögünüm
patates salatası
ıspanaklı ve patlıcanlı börekler
aglayan pasta
1 dene dondurma veeee
semerim
saat 16 da yedim başkada bişey yemedim ...bide yeseydin dediginzi duyar gibiyimyarım görümcemle kızı gelcekmiş pek ugrayamam inşallah kaçamakta yapmam
merhaba arkadaşlar , karatay diyetini arada sizlerin yazdıklarını okuyarak takip ediyordum. açıkçası yapmam imkansız diye düşünüyordum taki dün eşimin kuzenini görünce şok oldum. kendisi karatay hocanın kitabını almış ve 2 ayda 10 kg yakın vermiş. anlattıkları beni çok cezbetti. bende ilk 30-40 sayfayı okuyarak biraz bilgi edindim. bende buraya katılmak istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var
sizce kitabı almalıyım. yoksa buradan takip ederek devam edebilir miyim. bu sabah ki kilom 72.6 kg. inşallah ayda 4-5 kg vermeyi hedefliyorum
bugünkü kahvaltımı yazarak başlayayım. hatalarımı eksiklerimi yazarsanız sevinirim
40g beyaz peynir (orta yağlı )
2 adet h. yumurta
5 y. zeytin
domates,salatalık söğüş
4 adet ceviz
yeşil çay
selamlar kızlarben geldim ama kimse yok iyiniyetlim gibi bende camları sildim,bir de koltuklarımı çok yorgunum.ama yine de dışarda yürümeyi planlıyorum
kızlarhaftaya bu saatlerde memlekette annemlerın yanındayım ınsaallah ay cok heyecanlıyım annem en son benı yenı dogum yaptıgımda yanı 115 kg ıken gormustu.şok olcak kadın
Merhaba kızlar, çıtır hatunlar, iredeli bacılarUmarım güzel bir pazar geçiriyorsunuzdur. akşam yemeği öncesi menümü bildireyim dedim.
Kalkınca: 1 gün kurusu
Sabah: 11.0'da bitti
1 tabak soğanlama (et sote yemeğinin daha bol su, soğan ve dometesli hali). Yumurta yemeyince et yeyim dedim
1 avuç içi çörekotlu tulum ve beyaz peynir
2 dilim dil peyniri
6 zeytin(siyah ve çizik)
1 ceviz
2 badem
2 k. incir
2 k. erik (canım çok çikolata istedi)
domates
salatalık
nane
Acıktım, yemeği de babam gelince ailecek yiyeceğiz diye 18.00'da bir kupa sıcak süt içtim.
Sporum: 1 saat tempolu yürüyüş.
Kızlar bugün mutluyum veteriner "beklediğimizden daha hızlı iyileşiyor" dedi.sizin desteğiniz sayesinde sanırım
Bugün hava çok güzeldi. Anneannem, annem ve ben 3 nesil kızlar olarak önce çay sonra türk kahvesi eşliğinde bahçede güneşin tadını çıkardıkOhhh moral olarak çok iyi geldi. İnş hepiniz için güzel bir gün olmuştur.
Laceyarkadaşlar kitaplar elimde olana kadar birkaç sorum olacak, bazı menülerde bulguru görüyorum. bu diyette bulguru tüketebiliyor muyuz,patates konusunda da aydınlatırsanız sevinirim. birde balık menüsünde 2 dilim helve da gördüm sanki .
İyi akşamlar hanımlar, yemeğimi yedim gözlerim açıldı resmen
2. öğünüm:19.20'de bitti
1 kase keten tohumlu ezogelin çorba
1,5 tabak kıymalı kabak yemeği
keten tohumlu salata
1 gr omega 3
Şimdi metabolizma çayımı içiyorumsonra da çay içeceğim
Lacey
patatesin glisemik indeksi yüksek olduğundan Hocamız önermiyor
Bulgur günlük 2-3 kaşık kadar olabilir diyor ..
Mesela yaprak sarmasını bulgurlu yapın diyor , kısır faydalıdır yiyin diyor
Balık yediğinde yanında haftada bir helva yiyebilirsin
sevgiler
Menü güzel :)
1 gr kaç kapsül ediyor Asyacım ?
Ben solgar alıyorum 2 tanemi alsam ben 1 kapsül alıyorum:26::26:
Hoş geldin arkadaşım, seni özlemiştik.
Canım ilgin için teşekkür ederim. Bence de yumurta yemeliyim, Canan hocama da sordum, cevap bekliyorum. Diane 35 kullanıyorum, onu da söyledim hocama.Asya'cığım, bugün CNN Türk'de hoca çıkmıştı, yumurtanın karaciğer yağlanmasına iyi geldiğini söyledi. Bir de sen ilaç kullanıyordun sanırım, bazı ilaçlar karaciğer yağlanması yapıyor, bir de ona bak istersen.
çok teşekkür ederim ,harika bir diyet bulgura bayılırım hele kısırLacey
patatesin glisemik indeksi yüksek olduğundan Hocamız önermiyor
Bulgur günlük 2-3 kaşık kadar olabilir diyor ..
Mesela yaprak sarmasını bulgurlu yapın diyor , kısır faydalıdır yiyin diyor
Balık yediğinde yanında haftada bir helva yiyebilirsin
sevgiler
çok teşekkür ederim ,harika bir diyet bulgura bayılırım hele kısır
bende ilk günkü menümü yazayım
SABAH :
40g beyaz peynir (orta yağlı )
2 adet h. yumurta
5 y. zeytin
domates,salatalık söğüş
4 adet ceviz
yeşil çay
ÖĞLE :
1 tabak yoğurtlu kabak, salata ,3 adet ceviz
ARA :2 top sade dondurma:26:
AKŞAM :
1 dilim fırında somon, 2 adet buharda haşlanmış havuç, salata
ARA : acıkırsam 1 bardak ayran
SU : 1.5 LİTRE
SPOR :50+50 dk hılı tempo yürüyüş
Ben daha önce GNC kullanıyordum: 1 kapsül 1 gr'dı.
Şimdi seven seas kullanıyorum: 1 kapsül 500 mg (05.gr)
Solgarı internetten araştırdım: 1 kapsül 700 mg'mış
Hoca günde 2-3 gr alın diyor. Sen kendine göre ayarla canım.
Ben mesela başlarda günde 3 gr alıyordum, şimdi 2 gr'a düşürdüm.
Bence de şok olacak) Yılbaşı zamanlarıydı, eşinin iş arkadaşlarına gitmiştiniz bir akşam onu hatırladım şimdi, çoook şaşırmışlardı. Annen daha da çok şaşıracak, bayılmasa kadın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?