Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz:Kaunos
Bildirim tarihi:04/06/2012
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Başlangıç kilo:89,2
Geçen hafta:80,3
Bu hafta:79,5
Fark:-800gr
Toplam fark:-9,7
Beden:42
Boy:170
Verilen kilo yüzdesi:0,9962​

ablacım senin vücüt masalh ya saat gibi her hafta kilo gidiyor yaa valla bravo

geçen hafta temizlik yaptım malum bebişle 1 haftada anca bitti tabi diyetimde yalan oldu Allahtan kilo almadım
bugün tekrar başladım

kahvaltım
1.5 muz
zeytin peynir domates salatalık

şimdi de çayımı içiyorum

günaydın kızlar nasılsınız....ben çooook yorgunum işlerim nihayet bitti perşembe günüm var hala ne yapıcağıma karar veremedim önerilerinize açığım
bende kilo bildirimi yapayımlistede değilim ama
Bildirim tarihi:04/06/2012
Başlangıç tarihi:7/05/2012
Başlangıç kilo:82.8
Geçen hafta:79
Bu hafta:76.9
Fark:-2.1
Toplam fark:-5.9
Boy:164
Verilen kilo yüzdesi:nasıl hesapladığınızı anlayamadım
bide bugün yine malum gündeyim.. aslında hafta içi 76.7 çıkmıştım bu kadar az ödem olması da ilk defa oluyor..

1.öğün
1 bardak süt
tereyağında 1 köy yumurtası
beyaz peynir
6 zeytin
2 ceviz

kızlarrrr galiba 1yada 1.5 kilo verdimmmmm

Bildirim:04.06.2012
Rumuz:ebruprl
Başlangıç tarihi:01.02.2012
Başlangıç kg:75,2
Geçen hafta:65,6
Bu hafta:65,4
Fark:-0,200 gr
Toplam fark:9,8 kg
Beden:40
Spor:yok
Boy:1,57
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı: %0,305

Biri cevap verse daha mutlu olurdum ama neyse ben genede yapıyım bildirim

Rumuz : fuLik

Başlangıç tarihi : 30/05/2012

Başlangıç kilosu: 64,6

Bugün ki kilo : 62,9

Fark: 1,7

Boy : 1,70

Hedef kilo: 57

nerdesin kız sennnnnnnnnnnn

gül bizi geçtü pepetiiii 59u gördüü valla..
ben hala göremedimmm:26:

kardesmi ünv okuyor o döndü baba ocağına bende gittim tabi tabi annem oğlum gelior deyü su böreğinden baklavaya envai çesit yemek pudingler tatlılar kuruyemisler meyveler

pazar günüde piknik

sen hesap ediver pozisyonumu

korkudan baskülün yanından geçmedim ayyy:18::18::18::18:

bu arada bir kısa bolero tarzı keten mont-bir pantolon siyah( hala renkli giyemiyorum )-tisört-sifon bluz aldım. hepsi S yada 36 beden . bu arad internetten s beden bir tunik aldıydımm lc den bol oldu eccük değistireyim dedim xs alayım ama kalmamıs artık daraltcam

bu arada sen bir elbise almıstın cottndan ne oldu giyiyormusun bebbemm

gözün aydın ve kolay gelsin.merak etme sen karatayla oğluna kilo verdirirsin

canım hoşgeldin .ekmek yemiyoruz ama onun yerine ceviz vb.kuruyemişler yiyoruz ve gerçekten sağlıklı doğal besleniyoruz.merak etme sende biraz dikkat ve sabırla 1 ayda halledersin bu kiloyu.ayrıca neden izne çıkarcaklar kilo veremezsen :44::44:

hoşgeldin aramıza.umarım hedefine en kısa zamanda varırsın...

hoşgeldin canım...

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...

canım 70 te o kadar uzun kaldım ki ..
bugün dogum günüm 24 oldum buda bana cok iyi bi hediye oldu
gönül isterdi 69-68 olsun ama buna da şükür ..sanırım bunlar benım yerlesik kilolarım

doğum günün kutlu olsun canım...

Verilen kilo yüzdesi:nasıl hesapladığınızı anlayamadım
bide bugün yine malum gündeyim.. aslında hafta içi 76.7 çıkmıştım bu kadar az ödem olması da ilk defa oluyor..

Canım sen listede yoksun, ama senin 2 hafta oldu sanırım, listede olmak istiyor musun, seni yazayım mı?

Arkadaşlar, saphira liste ile ilgilenemiyorsa, liste güncellemelerini birisinin yapması gerekmiyor mu? Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Biri cevap verse daha mutlu olurdum ama neyse ben genede yapıyım bildirim

Rumuz : fuLik

Başlangıç tarihi : 30/05/2012

Başlangıç kilosu: 64,6

Bugün ki kilo : 62,9

Fark: 1,7

Boy : 1,70

Hedef kilo: 57
Canım normalde 2 hafta bildirim yapıyorsun, daha sonra listeye girmek için saphira hanıma mesaj atıyorsun. Ama şu an saphira hanım sanırım topicle ilgilenemiyor. ancak, senin daha 2 haftan dolmamış.

Canım sen listede yoksun, ama senin 2 hafta oldu sanırım, listede olmak istiyor musun, seni yazayım mı?

Arkadaşlar, saphira liste ile ilgilenmiyorsa, liste güncellemelerini birisinin yapması gerekmiyor mu? Ne dersiniz?

canım benim için farketmez burada olup sizi okumak bana yetiyor.. bi de ben şu yüzde hesaplamalı liste hazırlamayı becerebilirmiyim acaba ondan korkuyorum .. 1 aydır sizinleyim..benim sıram gelince liste hazırlamama yardım ederseniz listeye beni de alabilirsin canım (şartlı oldu ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…