ablacım senin vücüt masalh ya saat gibi her hafta kilo gidiyor yaa valla bravoBildirim:04/06/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 61kg Bu hafta:60.5kg
Fark:0 .5 kg
Toplam fark:59.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0.8 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
canım 70 te o kadar uzun kaldım ki ..
Bugün dogum günüm 24 oldumBuda bana cok iyi bi hediye oldu
Gönül isterdi 69-68 olsun ama buna da şükür ..sanırım bunlar benım yerlesik kilolarım
ablacım senin vücüt masalh ya saat gibi her hafta kilo gidiyor yaa valla bravo
bugün dogum günüm 24 oldumbuda bana cok iyi bi hediye oldu
gönül isterdi 69-68 olsun ama buna da şükür ..sanırım bunlar benım yerlesik kilolarım
gönül isterdi 69-68 olsun ama buna da şükür ..sanırım bunlar benım yerlesik kilolarım
nerdesin kız sennnnnnnnnnnn
gül bizi geçtü pepetiiii 59u gördüü valla..
ben hala göremedimmm:26:
merhaba kızlar
büyük oğluş geldi vede bir valiz çamaşırla
bundan sonra işim bitmez benim küçükte haftaya tatil
büyük oğlum kilo almış hemen onu diyete sokacağım finallere hazırlanırken hazır beslenmiş kilolarıda almış
sabah klasik karatay kahvaltısı ve 1dilim karpuz
akşamada etli nohut yemeği
bulgur pilavı
semizotu salatası yapıyorum
evde yaprak sarması ve börekte var
tatlıda yapacaktım oğluşu görünce vazgeçtim 1,5 ayda 6kilo almış
canım hoşgeldin .ekmek yemiyoruz ama onun yerine ceviz vb.kuruyemişler yiyoruz ve gerçekten sağlıklı doğal besleniyoruz.merak etme sende biraz dikkat ve sabırla 1 ayda halledersin bu kiloyu.ayrıca neden izne çıkarcaklar kilo veremezsen :44::44:uff kızlar çok dertliyim çooook.vermem gereken 3 kilo var. 1 ayda veremezsem ücretsiz izne cıkarılcam işten.karatayı denemiştim ve 3 gunde 1.5 kilo vermiştim.ama uçakta vakit yok yemek bulmak zor..ve yapmaya başlıyorum insanlar çıkıyor öyle diyet olurmu??? sağlıksız..ekmeksiz olurmu diye başlıyolar konuşmaya...ben zaten iradesiz biriyim.ve bu diyeti yaptığımda halsizlik hissettim..sonraları geçiyormu?? teşvik edilmeye ihtiyacım varrrr
merhaba arkadaşlar , karatay diyetini arada sizlerin yazdıklarını okuyarak takip ediyordum. açıkçası yapmam imkansız diye düşünüyordum taki dün eşimin kuzenini görünce şok oldum. kendisi karatay hocanın kitabını almış ve 2 ayda 10 kg yakın vermiş. anlattıkları beni çok cezbetti. bende ilk 30-40 sayfayı okuyarak biraz bilgi edindim. bende buraya katılmak istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var
sizce kitabı almalıyım. yoksa buradan takip ederek devam edebilir miyim. bu sabah ki kilom 72.6 kg. inşallah ayda 4-5 kg vermeyi hedefliyorum
bugünkü kahvaltımı yazarak başlayayım. hatalarımı eksiklerimi yazarsanız sevinirim
40g beyaz peynir (orta yağlı )
2 adet h. yumurta
5 y. zeytin
domates,salatalık söğüş
4 adet ceviz
yeşil çay
Oh be, memleketimin güzel havasına geri döndüm. Gerçi bugün 5 saat uykuyla idare etmek zorundayım ve bi hayli yorgun hissediyorum kendimi ama olsun.
Yani hiç kaçamak yapmamama rağmen bu hafta sadece 100 gr verebilmişimInanın Perşembeden beri yaban ellerde olduğum halde içinde un ya da şeker olan hiç bi şey yemedim, her gün 50 dk yürüdüm, vs. Ama mecburen akşam yemeklerini geç saatlerde yedim tabii. Bi de kuruyemişi biraz fazlaca yedim galiba son 3 gündür.
Herkese sevgiler
başlangıç tarihi-02-04-2012
başlangıç kilom-93
geçen hafta- 88
bo hafta- 87
fark - -1
hanımlar ben bu aralar yine giremeyeceğim
geçen haftada şehir dışına çıkmıştım bu haftada çıkacağın
hayırlı bir işimiz var oğlumu sözledik nişan hazırlıklaraım var
oyüzden çok yoğunum girebildikçe girerim ama çok ta mümkün olmuyor hayırlısı kusura bakmayın emi
beni sakın siteden atmayın çünki dopink oluyor bizim için
şimdilik ALLAH'a emanet olun:18:
Verilen kilo yüzdesi:nasıl hesapladığınızı anlayamadım
bide bugün yine malum gündeyim.. aslında hafta içi 76.7 çıkmıştım bu kadar az ödem olması da ilk defa oluyor..
Canım normalde 2 hafta bildirim yapıyorsun, daha sonra listeye girmek için saphira hanıma mesaj atıyorsun. Ama şu an saphira hanım sanırım topicle ilgilenemiyor. ancak, senin daha 2 haftan dolmamış.Biri cevap verse daha mutlu olurdum ama neyse ben genede yapıyım bildirim
Rumuz : fuLik
Başlangıç tarihi : 30/05/2012
Başlangıç kilosu: 64,6
Bugün ki kilo : 62,9
Fark: 1,7
Boy : 1,70
Hedef kilo: 57
Canım sen listede yoksun, ama senin 2 hafta oldu sanırım, listede olmak istiyor musun, seni yazayım mı?
Arkadaşlar, saphira liste ile ilgilenmiyorsa, liste güncellemelerini birisinin yapması gerekmiyor mu? Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?