Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

listeye eklenmek için 2 hafta düzenli bildirim yapmalısınz
Teşekkür ederim. Hemen başlayayım o zaman.

Rumuz: ozdendeniz
Başlangıç tarihi: 05.06.2012
Başlangıç kg: 64.9
Boy: 164 cm

06.00: 1 adet kayısı kıvamında yumurta, 2 fincan şekersiz çay

11.00: 200 gram haşlanmış tavuk göğsü, 2 adet orta boy yeşil biber, 1 adet küçük boy havuç, 1 domates, 200 gram yoğurt, 2 diş sarımsak, pul biber, kekik

04 Hazirandan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)

aycangül ün topiğinde yazıyordu hadi bakalım bu hafta eriycezzzz

emeludas nerdesin bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işi gücü bıraktım topikte seni arıyorumm neredesinnnnn hatunnnnnnnnnnnn:))

sabah 2 yumurta 1 avuc peynir- 1 çay bardağı ceviz -zeytin -sebze yemelisin

seni tavuk salatası diyetinde gördümdü oldukça doğal besleniyoruz burda ok karatay diyeti tavugu pek önermiyor köy tavugu olmalı diyor

İdealist33
papadiya
şekerkız67
alımyazımkaderimsin
leylak84
güleryüz2011
sevgi-liebe
burkansçetin
destinaaaa
esub
ahucuxx
ficans
fizofi
gökçenbike
rojdaaaa
propcyil
burçin79

kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.

tatlım ben bıldırım yapmıyorum artıkın lısteden cıkarabılırsın benı

Kislar meraba

2 gundur topige giremiyorum ve full force kacamak yapiyorum..cok kotuyum su anda resmen depresyona girdim remen ya,Allahim naaptim ben..
ama su dakikadan sonra kendime ve size soz weriyorum ki pazartesi gunu 40 li rakamlari gormezsem bana da propycil demesinler..
neyse rezaletimi yaziym artik demi..
Rumuzropycil
gecen hafta:50.7
bu hafta:51.7
fark:++1
Yuzde:+ 3.53

pepeti tamamen haklısın. Ben geçen ay Karatay'ın kitabını okumuştum ve o diyete başladım, sonra ceviz, badem vs kısmını abartınca kilo veremedim. 4-5 saat arayla doğal yiyecekler tükettim ama aşırı miktarda. Tavuk diyetini yapma sebebim de motive olabilmekti, yoksa sağlıklı beslenecek moralim kalmamıştı kilolarımdan dolayı. Tavuğu da sabah yapmış bulundugum için mecburen yedim. Yarın doğru düzgün bir menü hazırlarım ama bugün de biraz olsun uymaya çalışıyorum, ekmeğe, meyveye, tatlıya bulaşmadım hiç. Bir anda Karatay'a geçmeye karar verince böyle oldu işte kusura bakma. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, kitapta miktarları keskin sınırlarla vermemiş ya ben kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum.

sen kendine bak asıl 75 olmuşsun tebrik ederim hayatımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kutlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı başımaaaa :dd:

evet canım ya pazar günü tam 75dide wc ye çıkamayınca bugün 75,800 oldum ama olsun en azından 75 görüm çok mutluyum ya darısı seninde başına canım atalım fazlalıkları gitsin valla

3 gündür giremiyorum hafta sonu açıköğretim fakültesi işletme okuduğum için sınavlarım vardı giremedim
ama hiç kaçamak yok .sadece regl dönemim diye tartılmadım ,ama sizleri çok özledim :))

Kızlar merhaba. Biraz geç kaldım kusura bakmayın.
Kilom değişmedi.
58.7

Fark 0

Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…