Tamam canım, seni listeye ekliyorum.:)canım benim için farketmez burada olup sizi okumak bana yetiyor.. bi de ben şu yüzde hesaplamalı liste hazırlamayı becerebilirmiyim acaba ondan korkuyorum .. 1 aydır sizinleyim..benim sıram gelince liste hazırlamama yardım ederseniz listeye beni de alabilirsin canım (şartlı oldu ama)
Canım normalde 2 hafta bildirim yapıyorsun, daha sonra listeye girmek için saphira hanıma mesaj atıyorsun. Ama şu an saphira hanım sanırım topicle ilgilenemiyor. ancak, senin daha 2 haftan dolmamış.
cevap gelmeyince küsmek yokkkkk....Biri cevap verse daha mutlu olurdum ama neyse ben genede yapıyım bildirim
Rumuz : fuLik
Başlangıç tarihi : 30/05/2012
Başlangıç kilosu: 64,6
Bugün ki kilo : 62,9
Fark: 1,7
Boy : 1,70
Hedef kilo: 57
oohhh afiyet osssunnnn bebişşşş:26:kardesmi ünv okuyor o döndü baba ocağına bende gittim tabi tabi annem oğlum gelior deyü su böreğinden baklavaya envai çesit yemek pudingler tatlılar kuruyemisler meyveler
pazar günüde piknik
sen hesap ediver pozisyonumu
korkudan baskülün yanından geçmedim ayyy:18::18::18::18:
bu arada bir kısa bolero tarzı keten mont-bir pantolon siyah( hala renkli giyemiyorum )-tisört-sifon bluz aldım. hepsi S yada 36 beden . bu arad internetten s beden bir tunik aldıydımm lc den bol oldu eccükdeğistireyim dedim xs alayım ama kalmamıs artık daraltcam
bu arada sen bir elbise almıstın cottndan ne oldu giyiyormusun bebbemm
günaydın kızlarrrrrr
bu sabah çok yedım
2 yumurta
antep peynırı,dil peynırı
10 kadar zeytın
cerı domates
cevız
3 dlm pastırma
2 salatalık tursusu(arkadasın annesı yapmıstı sabah denemek ıcın actım)
1 kk tahin helvası
sabah 6:30 da kalkıp 50 dk yurudum bu arada,efferim banabelki de yürüyüs acıktırmıstır beni dimi?
yerinde sayanların yanına ekle beni oldumuİdealist33
papadiya
şekerkız67
alımyzımkaderimsin
leylak70
leylak84
güleryüz2011
pepeti
sevgi-liebe
burkansçetin
destinaaaa
esub
ahucuxx
ficans
fizofi
gökçenbike
rojdaaaa
propcyil
burçin79
loxandra
kaneel
bildirimlerinizi bekliyorum kızlar
bende yacevap gelmeyince küsmek yokkkkk....
bildirim yapamya devam et sen,gözümüzden kaçıyor bazen
oohhh afiyet osssunnnn bebişşşş:26:
cotondan aldığım elbise 38 bedendi..normalde 38 beden giyiorum ben aama kotonun kalıbı bayağı bir darmış yaniiii..
içine giriyorum ancak istediğim gibi durmuyor üzerimde..
düğüne kadar vermem lazım kararlıyımm.yılmak yokk..
kıısr döngüye dur diyorum artıkkk
tebrik ederım canım,iyi ki dogdunnnnnkızlar kocaman bi öpücügü hakkettimbugün hemde wc cıkamadan 69.8 im cok mutluyum
70 in lanetinden kurtuldum sanırım yıllar yıllar sonra 6 rakamını gördüm:86:
canım uçak yolculugu da vucudu şişiriyor,sakın moral bozup kaçamak yapma,yarın veya öbür gün en az 1 kg az gösterecek tartı,söylediydi dersinOh be, memleketimin güzel havasına geri döndüm. Gerçi bugün 5 saat uykuyla idare etmek zorundayım ve bi hayli yorgun hissediyorum kendimi ama olsun.
Yani hiç kaçamak yapmamama rağmen bu hafta sadece 100 gr verebilmişimInanın Perşembeden beri yaban ellerde olduğum halde içinde un ya da şeker olan hiç bi şey yemedim, her gün 50 dk yürüdüm, vs. Ama mecburen akşam yemeklerini geç saatlerde yedim tabii. Bi de kuruyemişi biraz fazlaca yedim galiba son 3 gündür.
Herkese sevgiler
diyet olarak karatay mı yapıyorsun canım?eger oyleyse olur tabiigünaydın kısceler nasılsınız ben akupuntura basladım yeme ıstegımı bır turlu durduramıyordum 2 haftadır akupuntur yaopıyorum anca suan tıckerımdakı kılomdayım bakalım hayırlısı benı bu sekıldede kabul edermısınız akupunturla?
yaşasın spor kardeşliği o zamannnseni spor arkadaşım ilan ediyorum...
ahyırlı uğurlu olsunnnnn
bende 40 dk yürüdüm sabahhhhh
vakit bulursam iş çıkışıda parktaki aletlerle çalışmaya gidicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?