Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bundan sonra düzenli bildirim yapmaya çalışacağım.yoksa ipin ucu kaçıyor.
1.ögün:
2haşlanmış yumurta
1kk peynir
4 yeşil zeytin
1 küçük domates
4 ceviz
2 incir
3 gün kurusu
kızlar lütfen beni takibe alın ve uyarın.

hafta sonu ailem buradaydı ufak tefek kaçamaklar dışında bol spor yaptım kilom:60 çıktı en son 59.9 idim yani aynı sayılırım yakında 59 görmeyi umut ediyorum yavaş gidiyor ama sağlam gidiyor belim incecik oldu sanki 60 değilde 58 gibiyim ama yinede tartıda hedefimi göreceğim yani 57 kiloyu 3 kilocuk kaldı yakında oda gider inşallah bu akşam yürüyüş yapacağım iş çıkışı 1 saat yürüsem süper olucak herkeslere kucak dolusu sevgiler...

fzgun arkadaşım liste için ellerine sağlık ..ne güzel birinci olmuşum umarım devamı da gelir ..
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum veremeyen arkadaşlarım da umarım gelicek hafta tartı yüzünüzü güldürecektir..
spor yapmaya başlamalıyım ben de temizlik yaptığım için vaktim yoktu zaten çok yoruluyordum ..şu haftayı bi atlatabilsem leslie ile yürüyeceğim ..
hepinize burada olduğunuz için teşekkürler...
leylak84 arkadaşım listede niye yok amacına ulaşmışmıydı farkedememişim

yaşasın spor kardeşliği o zamannn

kardeş olacak kada r da samimi olmayalım canımmmm,spor arkadaşlığı diyelim biz buna

öğle arası 1 saat normal tempoda yürüdüm...yalnız son 15 dk yağmura yakalanma korkusu ile aşırı hızlı bir şekildeydi
hergün 2 kere de 110 basamak inip çıkıyorum

Fzgunum ellerine sağlık liste güzel olmuş canım..
Propycilcim hade bakalımmmm ağlarsın baagh (diyodun ya )patak geldi bak enseye şaplaktı di mi kıss ya birinci ya sonuncu oluyosun Kızma sakın bayağı bi yemişsin sen
Leylakım çok güzel vermişsin,
Kaneel tebrikler
Nazfilizcim 1. miz gururumuz hep ilk 3tesin

selam kızlar kılo veren alan benım gıbı yerınde sayan herkesı tbrk edıyorum regl haftamdayım 69 da sabıt kaldım normal olarak

amanın pepetimm senin dilin ne söylirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eline sağlık canım pek bı has olmuş

asyam21 doğum günün kutlu olsuuunn..
ayrıca 70 lanetinden kurtulmana sevindim.. ki ben kurtulamamışım, haftaya inşallah..

kıslar bu hafta baya bi kilolar verilmiş , yaz geldi diye sokaklara çıktık, temizlikler yapıldı ondan olsa gerek..
(ben hariç.. mutsuzum hiç kaçamak yapmamama rağmen 70 de kaldım bu hafta)

iyiniyetlim teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim.. listeye girdiğim ilk hafta birinci olmak güzel.. tabiii senin dediğin gibi her hafta böyle güzel kilolar veririm de ilk üç olmasa da en azından verenler kısmında olurum canım

teşekkür ederim canım.
Ağstos' un ortalarında daha doğrusu Ramazan bayramında Türkiye'ye gideceğim inşallah o zamana kadar 65 i görürsem.. Çok çok iyi olacak ..

süpersin asyam

canım doğum günün kutlu olsun,sağlıklı,mutlu ve zayıf bi ömür geçirirsin inşallah

sen de süpersin bebişim tebrikler60 lara çok az kaldı

liste harika herkesi tebrik ederim bu arada eskiler baya azalmıs gibi:44:

İki sunumlu final arası kendimi attım foruma
Önce yazayım vaktim olursa geçmişe de bakacağım. Tabii yanımda suyumla Haydi kızlar suyu içmeyi unutmayın
2. öğünüm 13.30'da bitti. 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim
Dün fzgun un uyarısı üzerine cnntürk teki hocamızı izledim arşivden. Son anda hocamız yumurta sarısı karaciğer yağlanmasına iyi gelir deyince. Aklım iyice karıştı.
Allah'tan annem hastanede çalışıyor. Bugün doktora yeniden sormuş. Suçlu bulundu iane 35
Fzgun tekrar teşekkürler canım

öğlen yemeğim

1 kase domates çorbası
1 tane tavuk şinitzel (mısır ununda kızıratılmış şeyler yasak ama napayım başka birşey yoktu)
1 tabak salata üzerine cacık
1 bardak ayran (hazır)
9 tane papaz eriği

Liste için ellerinbe sağlık canım
Ayyy şimdi dikkat ettim. Yüzdemi hesaplamamışım, sınav stresinden Mazur gör beni.

Bu arada belki okumuşsundur ama suçlu yumurta değil Diane 35 miş. Sayende buldum sağol

canım üzülme yaa,2 gunde 1 kg almıs olamazsınhem sen o uzun yürüyüşlerin ve bol su ıcmenle hemencecik atarsın onu vucudundan,merak etme

fzgun ellerine sağlık canım liste ıcın.bu hafta 6. olmusum,haftaya ilk üçe oynayacagim inşallaaahhhhhhh

Memlekete hoş geldin Hava değişimi etkilemiş olabilir,stres olma! Kortizon hormonunu çlıştırmayalım di mi

canım linlk verirmisin ben bulamadımda
3 ayrı link veriyorum canım. Ben ilk linkten izlemiştim. Pınar esen ile hafta sonu keyfi'ne çıkmış.
Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi
Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi - 03.06.2012 10:00:00 - Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi -Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi izle 03 Haziran 2012 - Video izle, Video Seyret, Komik Videolar, Video indir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…