Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Valla ben de aynı dertten muzdaribim, ben çareyi kendimce sınırlamakta bulmuştum daha önce şimdi yine öyle yapacağım. Benim sınırım yok bazı yiyecekler için-peynir, kuru meyve ve kuruyemiş mesela(((

Doğumgünün kutlu olsun canım, güzel yaşlara...

tesekkür ederim arkadasım diger arkadaslarıma da cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için ...

Masalım pek bir takip ederdi bunu, hatırladığım iyi oldu ben kesin bu yüzden şiştim

aaa evet o zman sürekli yapılıyordu bu ay muhabbeti
ne zman büyüyor ne zman kçülüyor haber veriyordu ne güzel

ben hurma yerine kayısı koymayı planlıyorum bakalım nasıl olacak

Hurmalı dondurma
Malzeme
Beş su bardağı süt
Beş tatlı kaşığı saf salep (katkısız)
8-10 adet hurma
Hazırlama
Hurmaları yıkayın, dondurma yapımına başlamadan iki üç saat önce bir kasede üzerlerini öretecek miktarda ılık suyal ıslatın.
Mandıradan ya da marketten aldığınız çiftlik sütünü kaynatıp soğutun.
Salebi küçük bir kaseye koyun, soğuttuğunuz sütten bir miktar üzerine döküp, tahta bir kaşıkla karıştırarak salebi pütürsüz bir kıvama getirin ve karıştırarak tenceredeki süte katın. Ocağı orta ısıda açıp, devamlı karıştırarak pişirin (süt katı bir muhallebi kıvamı alıncaya kadar).
Süt iyice katılaşınca, tencereyi ateşten alın ve 5-10 dakika kadar sürekli karıştırın.
Suda yumuşamış hurmaları çekirdeklerinden ayırıp, küçük küp şeklinde doğrayın. Her kaseye iki adet hurma düşecek şekilde, hurmaları kaselerin içine koyun. Üzerine hazırladığınız dondurmayı dökün, soğutun, buzdolabında dinlendirin, servis etmeden üç dört saat önce buzluğa koyup dondurun ve servis edin.
Not: Bu dondurmaya kesinlikle şeker konmaz!

yok kıııs niye kızıym..hakettim ben herseyi..pazar gunu -200 deydim..ama pazartesi +++1 kilo...e tabi okadar kacamağa normal tabi..sen kilo wermişsin bu hafta..coook tebrik ederim canımcım..inşallah ben de bu hafta 40 ları gorcem..söz werdim..sözüm senet olacak inşallah...

canım üzülme yaa,2 gunde 1 kg almıs olamazsınhem sen o uzun yürüyüşlerin ve bol su ıcmenle hemencecik atarsın onu vucudundan,merak etme
ayyy loxi canım cook tesekkur ederim yaa..cok moral oldu walla..cook cok saolasın...inşallah incelcez bu hafta...

supetsin bacım...nası olabiilirsinki demi ama...resmen çıtırsın walla...

Kız sen +1 kg'ı hemencecik verirsin. Niye dert ediyorsun Kaçamaktan dolayı şişkinlik olabilir. 2-3 gün sonra bir daha tartıl.
Hem belki bu kadar spordan sonra kas kitlen arttmıştır
asyacım cook cok tesekkur ederim canım..inşallah oyle olur ya..cuma gunu bi daha tartılıym bari...

supersin canım yaa...unutmamışsın..inşallah şişkinliktir o...bu hafta sıfır kaçamak bol spor ve herzamanki gibi bol su olacak inşallah....cook saolasın gercekten..

Canım sağoll.. Kısss zaten sende fazlalık yok ki fit örtmenim
kıslar noolur bişe söyleyin..

şimdi ben bu hafta 1 kilo aldım ya sizce çizelgemi değiştiriymmi.....

Canım istersen değiştir.. Gördükçe aklına gelir kaçamak yapmazsın

masallah canım bel kısmın ne güzel incecik

Leylakım süpersin canım tebrik ediyor saygıyla eğiliyorum

süpersin süpersin süpersin leylakım

Offff, ben de cuma gelmesin istiyorum 2 çocukla evde:18::18::18:

Sen oğlunu derhal Karatay Kampına al canım

çok hoşsun canım darısı bizimde başımıza inşallah

Leylakımmm harikasın kısss sen de fazlalık kalmamış süpperrrsin

teşekkürler kızlar çok büyük moral oldu bana belim çok ince onun için popom büyük gözüküyor

supersınn:))) ılk fırsatta yazıcam.bende hazırlıklar basladı valızlerı ufak ufak hazırlıyorum ıkı cocuk ıkıde bız kolay degıl yanıı tam tekmıl yola cıkabılmek:))

papişim ben takip edemedim yolculuk nereye tatlım

Öğleyin eve yemeğe geliyorum yemeden gidiyorum yaw alışamadım

2. Öğünüm
4 tane bulgurlu z.yağlı yaprak sarması
3 ızgara köfte
çok az yoğurt
4 çeri
az peynir
4 badem 6 fındık

Hepinize afiyet olsun çıtırlarrr

Bu arada ben epeeeyyy bir geçmişe baktım da, ben en çok kiloyu burada menülerimi düzenli paylaşıp burayı düzenli okuduğumda vermişim. Buradaki dayanışma ve motivasyon çooooook süpper iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…