Ya aynı sorun bende de var. Mıktarlar belirtilmediği için napıcağımı bilemiyorum bazen. Gerçi kitapta izin verilenlerden "doyuncaya kadar" diyo ama bunu nasıl yorumlamak lazım? 3 hafta oldu ben başlayalı, hala bu fikri kafamda oturtamadım inanın
fzgun ellerine sağlık canım liste ıcın.bu hafta 6. olmusum,haftaya ilk üçe oynayacagim inşallaaahhhhhhh
Doğumgünün kutlu olsun canım, güzel yaşlara...
Masalım pek bir takip ederdi bunu, hatırladığım iyi oldu ben kesin bu yüzden şiştim
yok kıııs niye kızıym..hakettim ben herseyi..pazar gunu -200 deydim..ama pazartesi +++1 kilo...e tabi okadar kacamağa normal tabi..sen kilo wermişsin bu hafta..coook tebrik ederim canımcım..inşallah ben de bu hafta 40 ları gorcem..söz werdim..sözüm senet olacak inşallah...Fzgunum ellerine sağlıkliste güzel olmuş canım..
Propycilcim hade bakalımmmm ağlarsın baagh (diyodun ya)patak geldi bak enseye şaplaktı di mi kıss ya birinci ya sonuncu oluyosun Kızma sakın bayağı bi yemişsin sen
Leylakım çok güzel vermişsin,
Kaneel tebrikler
Nazfilizcim 1. miz gururumuz hep ilk 3tesin
ayyy loxi canım cook tesekkur ederim yaa..cok moral oldu walla..cook cok saolasın...inşallah incelcez bu hafta...canım üzülme yaa,2 gunde 1 kg almıs olamazsınhem sen o uzun yürüyüşlerin ve bol su ıcmenle hemencecik atarsın onu vucudundan,merak etme
supetsin bacım...nası olabiilirsinki demi ama...resmen çıtırsın walla...
asyacım cook cok tesekkur ederim canım..inşallah oyle olur ya..cuma gunu bi daha tartılıym bari...Kız sen +1 kg'ı hemencecik verirsin. Niye dert ediyorsunKaçamaktan dolayı şişkinlik olabilir. 2-3 gün sonra bir daha tartıl.
Hem belki bu kadar spordan sonra kas kitlen arttmıştır
supersin canım yaa...unutmamışsın..inşallah şişkinliktir o...bu hafta sıfır kaçamak bol spor ve herzamanki gibi bol su olacak inşallah....cook saolasın gercekten..Canım benim sıkma canını, bana moral vermedin mi kaç gün önce 5kg nedir ki diye hıımmmm? 1 kg o kadar kolay alınmaz canım merak etme...Sen sporunu biraz azalt bir kaçgün de suyu bol tut güzelce dinlen bak nasıl gidecek...Hadi amaaaaaa
Canım sağoll.. Kısss zaten sende fazlalık yok ki fit örtmenimyok kıııs niye kızıym..hakettim ben herseyi..pazar gunu -200 deydim..ama pazartesi +++1 kilo...e tabi okadar kacamağa normal tabi..sen kilo wermişsin bu hafta..coook tebrik ederim canımcım..inşallah ben de bu hafta 40 ları gorcem..söz werdim..sözüm senet olacak inşallah...
ayyy loxi canım cook tesekkur ederim yaa..cok moral oldu walla..cook cok saolasın...inşallah incelcez bu hafta...
asyacım cook cok tesekkur ederim canım..inşallah oyle olur ya..cuma gunu bi daha tartılıym bari...
supersin canım yaa...unutmamışsın..inşallah şişkinliktir o...bu hafta sıfır kaçamak bol spor ve herzamanki gibi bol su olacak inşallah....cook saolasın gercekten..
kıslar noolur bişe söyleyin..
şimdi ben bu hafta 1 kilo aldım ya sizce çizelgemi değiştiriymmi.....
Karatay Kardeşliğişimdi perşembeye annenin tepkisini bekliyoruz
Vereceğim canım, ben de senin Karatay Saadet zinciri'nin bir halkası oliciim
Kıs daha yeni iyileştin dikkat et fazla yorma kendini, oğluşunu da öpbenim için
ewet oyleyim taklım ama işte hedefime ulaşmak istiyorum...ve takmış durumdayım şu anda resmen..Canım sağoll.. Kısss zaten sende fazlalık yok ki fit örtmenim
Canım istersen değiştir.. Gördükçe aklına gelir kaçamak yapmazsın
masallah canım bel kısmın ne güzel incecik
Leylakım süpersin canım tebrik ediyor saygıyla eğiliyorum
süpersin süpersin süpersin leylakım
Offff, ben de cuma gelmesin istiyorum 2 çocukla evde:18::18::18:
Sen oğlunu derhal Karatay Kampına al canım
Kız sen +1 kg'ı hemencecik verirsin. Niye dert ediyorsunKaçamaktan dolayı şişkinlik olabilir. 2-3 gün sonra bir daha tartıl.
Hem belki bu kadar spordan sonra kas kitlen arttmıştır
Olayyyyy fotoğraf gelmiş
Bende Asyam21 gibi beline dikkat ettim ilkMaşallah belin incecikmiş canım, fıstık gibisin
Ayrıca 14 cm içinde
çok hoşsun canım darısı bizimde başımıza inşallah
Leylakımmm harikasın kısss sen de fazlalık kalmamışsüpperrrsin
yok kıııs niye kızıym..hakettim ben herseyi..pazar gunu -200 deydim..ama pazartesi +++1 kilo...e tabi okadar kacamağa normal tabi..sen kilo wermişsin bu hafta..coook tebrik ederim canımcım..inşallah ben de bu hafta 40 ları gorcem..söz werdim..sözüm senet olacak inşallah...
ayyy loxi canım cook tesekkur ederim yaa..cok moral oldu walla..cook cok saolasın...inşallah incelcez bu hafta...
asyacım cook cok tesekkur ederim canım..inşallah oyle olur ya..cuma gunu bi daha tartılıym bari...
supersin canım yaa...unutmamışsın..inşallah şişkinliktir o...bu hafta sıfır kaçamak bol spor ve herzamanki gibi bol su olacak inşallah....cook saolasın gercekten..
supersınn:))) ılk fırsatta yazıcam.bende hazırlıklar basladı valızlerı ufak ufak hazırlıyorum ıkı cocuk ıkıde bız kolay degıl yanıı tam tekmıl yola cıkabılmek:))
Sonunda yedin mi yulaf kepeğini, yaramasın yağları alsın gitsin canım
Öğleyin eve yemeğe geliyorum yemeden gidiyorum yaw alışamadım
2. Öğünüm
4 tane bulgurlu z.yağlı yaprak sarması
3 ızgara köfte
çok az yoğurt
4 çeri
az peynir
4 badem 6 fındık
Hepinize afiyet olsun çıtırlarrr
afiyet olsun taklım da bu nokta nokta ne kısss...............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?