Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kıslar noolur bişe söyleyin..

şimdi ben bu hafta 1 kilo aldım ya sizce çizelgemi değiştiriymmi.....

Bence değiştirme canım yaaa nede olsa bir kaç güne eski kilona dönüceksin uğraşmana değmez:)

Canım benim bence kafana takma 100 gr da 100 gr dır bugün az verirsin yarın bir bakarsın çok vermişsin sürekli değişiyor bu tartıda durumda
Sen yeter ki verde gerisi mühim değil sonuçta biz bu kiloları bir anda almadık ki çabucak verelim değil mi

Son düzenleme:
04 haziran :

2 incir + büyük bardak ılık su

1 .öğün :
1 bardak adaçayı
2 köy yumurtasından çökelekli , dereotlu , maydanozlu omlet
8 zeytin
1 domates
yarım biber
1 salatalık
1 bardak ceviz+fındık
yeşillik
1 çorba kaşığı çökelek
omega 3

2. öğün :
bademli , yoğurtlu keten tohumlu semizotu salatası

3. öğün :
3 yaprak sarması
1 avuç badem

su: 2.5 lt
spor : yok

Ama Fulik çok da dikkat ediyorum ben yani resmen şok oldum sabah sadece 100 gr :26:

arkadaşlar bende başladım..haftaya tartılıcam ve benide listeye eklermisiniz.şuan 63 kiloyum.boyumda 1.70.bugunku menu:

sabah 4 te kalktığım için : klasik karatay kahvaltısı
öğlen : süt ve tavuklu salata
akşam 4 gibi: barbunya ve 2 kaşık bulgur pilavı + salata

akşam 7.30:muz ve bir avuç badem

sabah 4 ten beri ayaktaydım,yapabilirsem yürüyüş yapıcam..inş birayda veririm şu 4 kiloyu

Vücudun sana direniyor olmalı sende ona diren fazla dayanamaz merak etme

Dirensin bakalım ben daha inatçıyım
1 hafta sonra 1 ay olacak fazla gitmedi ya ama

Hoş geldin :)
Boyumuz aynı kaça düşmek istiyorsun Burcu
Meyveleri sabah yiyoruz ama :44:

iyi akşamlar kızlar, bende haftaya listeye dahil olabilir miyim. dün tartılarak resmen başladım
bugünkü menüm
SABAH :
2 adet haşlama köy yumurtası, 5 adet ceviz, salatalık domates , 40g keçi peyniri,7 adet y. zeytin,yeşil çay
ARA :1 küçük kutu süt, 3 adet gün kurusu kayısı( 6:30 da kahvaltı yaptığım için yaptım)
ÖĞLE : fazla aç değildim 1 bardak yoğurt içine 4 adet ceviz koyarak yedim
ARA : 5-6 adet çilek
AKŞAM : 1 kepçe m. çorbası, 5 kaşık kıymalı yoğurtlu ıspanak, salata
KAÇAMAK : 1 dilim ekmek (bu hafta olmaz inşallah bir daha)
ARA : yapmam artık
SPOR: 4 saat dip köşe temizlik
SU : 2 LİTRE

Son düzenleme:
Biberiye ile zayıflama
Biberiye çayı, etkili bir idrar atıcı ve ödem sökücü bitki çayıdır. O nedenle biberiyre çayı, zayıflama kürlerinin vazgeçilmez bir bitkisel çayıdır. Biberiye çayı, eski bitkisel tıp iliminde bile terapetik amaçlarla (tedavi için) kullanılmış ve bugün halen kullanılagelmektedir. Diğer yandan biberiye çayı, yağ yakıcı çaylar olarak bilinen ve vücuda kalori harcatan bir bitkisel çay olarak düşük kalorili diyetlerin ayrılmaz bir parçası olarak kullanılır. Biberiye bitkisi günlük hayatta yemeklere tat ve çeşni katmak amacıyla da mutfakta kullanılır. Ancak bizler biberiye zayıflatırmı sorusuna bu yazıda cevap arayacağımız için daha çok biberiye çayının kilo verdiren bitkisel etkisi ile ilgileneceğiz.

Biberiye çayı ile zayıflama incelendiğinde vücuda iki değişik yoldan etki ettiği gözlenmektedir. Ayrıca biberiye çayı bağırsaklarda salgılattığı bir enzimle sinirlilik ve ashabiyete iyi gelen bir bitkisel çaydır

İyi akşamlar güzeller
akşam öğünümü 19.20'de bitirdim yine.
1 kase ezogelin çorba
1 tabak yeşil fasülye
salata

20.30'da taze süt

Su: bugün ipin ucu kaçtı 5 litre su içtim, 2 kupa metabolizma çayı, 2 kupa taze inek sütü

Spor: sunum uzadı malesef, köpeği annem götürdü veterinere. Ben de yürüyüş yapamadım

19.00: 2 kase ev yapımı domates çorbası. Yeşil-kırmızı biber,havuç ve soğan ile yapılmış zeytinyağlı salata. 1 avuç peynir. Doğal sayılmasa da sabahtan kalan 50-100 gram kadar haşlanmış tavuğu da yedim, yemek atmam ben.

Akşam ayran yerine süt içsek olur mu? Şimdiden acıktım ben.

Olur tabiiki hatta tarçınlı süt, kakaolu süt, türk kahveli süt hepsi olur Yeterki süt diyet olmasın, hatta mümkünse taze süt olsun (özgür ineklerin taze sütü)

iyi geceler,
asya doğum günün kutlu olsun.
sevgili ırmak geçmiş olsun canım eşine.uzun süredir sadece kilo bildirimi için girdim.bugün gördüm.Allah sağlık, sıhhat versin.daha önce destek olamadığım için üzgünüm.dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…