leylakım memlekete gıdıyorum persembe gunu de onu dıyo kızlar annem ve dıgerlerı en son 115 falanken gormustude
kıslar noolur bişe söyleyin..
şimdi ben bu hafta 1 kilo aldım ya sizce çizelgemi değiştiriymmi.....
Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum ben sadece 100 gr vermişim nerde hata yapıyoorum acep
Beni görenler çok zayıfladığımı söylüyorlar ama tartı aynı:26::26:
Cidden neden kilo gitmi,yor ki üstelik bu hafta ful yürüdüm yani
Bence değiştirme canım yaaa nede olsa bir kaç güne eski kilona dönüceksin uğraşmana değmez:)
Canım benim bence kafana takma 100 gr da 100 gr dır bugün az verirsin yarın bir bakarsın çok vermişsin sürekli değişiyor bu tartıda durumda
Sen yeter ki verde gerisi mühim değil sonuçta biz bu kiloları bir anda almadık ki çabucak verelim değil mi
Ama Fulik çok da dikkat ediyorum ben yani resmen şok oldum sabah sadece 100 gr:26:
Vücudun sana direniyor olmalı sende ona diren fazla dayanamaz merak etme
arkadaşlar bende başladım..haftaya tartılıcam ve benide listeye eklermisiniz.şuan 63 kiloyum.boyumda 1.70.bugunku menu:
sabah 4 te kalktığım için : klasik karatay kahvaltısı
öğlen : süt ve tavuklu salata
akşam 4 gibi: barbunya ve 2 kaşık bulgur pilavı + salata
akşam 7.30:muz ve bir avuç badem
sabah 4 ten beri ayaktaydım,yapabilirsem yürüyüş yapıcam..inş birayda veririm şu 4 kiloyu
Dirensin bakalım ben daha inatçıyım
1 hafta sonra 1 ay olacak fazla gitmedi ya ama
Gider giderr bu işler birazda psikolojik sen hep olumlu düşün nasılda zayıflıyorum falan de kendine
Benimde boyun aynı 62,9 oldum senin hedefin kaç kilo benim 57 ama 55 e de hayır diyemem
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin eşine...
Dirensin bakalım ben daha inatçıyım
1 hafta sonra 1 ay olacak fazla gitmedi ya ama
Gider giderr bu işler birazda psikolojik sen hep olumlu düşün nasılda zayıflıyorum falan de kendine
Benimde boyun aynı 62,9 oldum senin hedefin kaç kilo benim 57 ama 55 e de hayır diyemem
ben 61.9 um 55 olursa süper olur ama olur değil mi :)
Teşekkür ederim. Hemen başlayayım o zaman.
Rumuz: ozdendeniz
Başlangıç tarihi: 05.06.2012
Başlangıç kg: 64.9
Boy: 164 cm
06.00: 1 adet kayısı kıvamında yumurta, 2 fincan şekersiz çay
11.00: 200 gram haşlanmış tavuk göğsü, 2 adet orta boy yeşil biber, 1 adet küçük boy havuç, 1 domates, 200 gram yoğurt, 2 diş sarımsak, pul biber, kekik
19.00: 2 kase ev yapımı domates çorbası. Yeşil-kırmızı biber,havuç ve soğan ile yapılmış zeytinyağlı salata. 1 avuç peynir. Doğal sayılmasa da sabahtan kalan 50-100 gram kadar haşlanmış tavuğu da yedim, yemek atmam ben.
Akşam ayran yerine süt içsek olur mu? Şimdiden acıktım ben.
Çok özendim ya ben de insülin direncini yenip , simitlerimden kurtulunca hemen foto eklicem :) Spor yaptın mı bel bölgen için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?