Dirensin bakalım ben daha inatçıyım
1 hafta sonra 1 ay olacak fazla gitmedi ya ama
Hoş geldin :)
Boyumuz aynı kaça düşmek istiyorsun Burcu
Meyveleri sabah yiyoruz ama :44:
Dualarin ve destegin icin cok tesekkur ediyorum, canim. Duanin gucune cok inanirim. Kahvaltina yorum yapmistim, gordun mu? Guzel ve mutlu gunler diliyorum. Sevgiler.
Kardesini de kutluyor, genclere yasam boyu mutluluklar diliyorum.
Ekmek harici güzel bi daha yemezsin olur biter :)iyi akşamlar kızlar, bende haftaya listeye dahil olabilir miyim. dün tartılarak resmen başladım
bugünkü menüm
SABAH :
2 adet haşlama köy yumurtası, 5 adet ceviz, salatalık domates , 40g keçi peyniri,7 adet y. zeytin,yeşil çay
ARA :1 küçük kutu süt, 3 adet gün kurusu kayısı( 6:30 da kahvaltı yaptığım için yaptım)
ÖĞLE : fazla aç değildim 1 bardak yoğurt içine 4 adet ceviz koyarak yedim
ARA : 5-6 adet çilek
AKŞAM : 1 kepçe m. çorbası, 5 kaşık kıymalı yoğurtlu ıspanak, salata
KAÇAMAK : 1 dilim ekmek(bu hafta olmaz inşallah bir daha)
ARA : yapmam artık
SPOR: 4 saat dip köşe temizlik
SU : 2 LİTRE
İyi akşamlar güzeller
akşam öğünümü 19.20'de bitirdim yine.
1 kase ezogelin çorba
1 tabak yeşil fasülye
salata
20.30'da taze süt
Su: bugün ipin ucu kaçtı 5 litre su içtim, 2 kupa metabolizma çayı, 2 kupa taze inek sütü
Spor: sunum uzadı malesef, köpeği annem götürdü veterinere. Ben de yürüyüş yapamadım
hoşbuldukkkk :)
ben 58 e düşmek istiyorum.çok iiyi oluyorum o kiloda çünkü.yani çok zayıflıktan hoşlanmıyorum zaten..ozaman meyveyi birdaha akşam yemem bende :) sen kaça düşmek istiyorsun ? ben 1 ay bu şekilde beslensem kendimle gurur duyucam gerçekten..
M(a)rincap kullanıyor kızlar çoğunlukla.kızlar birşey sorucam..omega 3 kullanmak gereklimiş ya,s...r çok pahalı..eczanede başka bir marka var ?? napsam bilemedem.marka ismi veremiyorum dimi
Ekmek harici güzel bi daha yemezsin olur biter :)
Menü güzel benim hedef de 55-56-57 olabilir
yorumunu görmedim şimdi bakıyorum.ayrıca özeldendemail gönderdim.
ooooo seni görenler şok şok şok olacak bizede anlat olanları iyi tatiller canımleylakım memlekete gıdıyorum persembe gunu de onu dıyo kızlar annem ve dıgerlerı en son 115 falanken gormustude
Çok güzel ve fit görünüyorsun canım.
Darisi başımıza inşallah
nice mutlu ve sağlıklı yıllara canım
yaparsın sen arkadaşım..
leylakım maşallahfistuk gibisin..darısı benim de başıma..benim de basen ve bacak sorunum var
Kızlar ben de sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum.:46
Kızlar, biz de haftaya veririz inşallah, yılmak yola devam.
Canım, çok sevindim sebebi bulmana, inşallah bu beslenme şeklinle ilacı da bırakırsın.
Canım, sana kocaman alkış, ayrıca 2 delikanlı annesi olarak genç kız gibi durduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Leylak bence de harikasın kaç kiloydun sen ?
Waaaaoooooww diyorum başka da birşey demiyorum
Çok özendim ya ben de insülin direncini yenip , simitlerimden kurtulunca hemen foto eklicem :) Spor yaptın mı bel bölgen için?
supersınn:))) ılk fırsatta yazıcam.bende hazırlıklar basladı valızlerı ufak ufak hazırlıyorum ıkı cocuk ıkıde bız kolay degıl yanıı tam tekmıl yola cıkabılmek:))
Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum ben sadece 100 gr vermişim nerde hata yapıyoorum acep
Beni görenler çok zayıfladığımı söylüyorlar ama tartı aynı:26::26:
Cidden neden kilo gitmi,yor ki üstelik bu hafta ful yürüdüm yani
Teşekkür ederim :)Olur tabiiki hatta tarçınlı süt, kakaolu süt, türk kahveli süt hepsi olurYeterki süt diyet olmasın, hatta mümkünse taze süt olsun (özgür ineklerin taze sütü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?