Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dirensin bakalım ben daha inatçıyım
1 hafta sonra 1 ay olacak fazla gitmedi ya ama

Hoş geldin :)
Boyumuz aynı kaça düşmek istiyorsun Burcu
Meyveleri sabah yiyoruz ama :44:

hoşbuldukkkk :)

ben 58 e düşmek istiyorum.çok iiyi oluyorum o kiloda çünkü.yani çok zayıflıktan hoşlanmıyorum zaten..ozaman meyveyi birdaha akşam yemem bende :) sen kaça düşmek istiyorsun ? ben 1 ay bu şekilde beslensem kendimle gurur duyucam gerçekten..

Hosgeldiniz. Ne guzel burada karsilastik. Size benden de kisa bir ozet.
- ogun aralarini minimum 5-6 saat aralikli tutun.
- ogun aralarinda su disinda birsey almayin.
- aksam ogununden sonra hicbir sey yemeyin.
- yatmadan en az 3 saat once aksam ogunu tamamlanmis olmali. (en gec aksam 7-8)
- gece uykusu onemli. Erken yatip, erken kalkmak.
- kuru meyveler lezzetli ama, kilo kaybina olumsuz etkileri var. En iyisi onlarin tadina hic varmamak.
- kuru yemis (4 ceviz/gun yeterli)
- bulgur bana yaramiyor. Gaz, siskinlik yapiyor, test sonucunda da hassasiyetim oldugu cikti. Dolayisiyla bugday urunlerinden uzak duruyorum.
- oglen ve aksam ogunlerinde yogurt tuketmek iyidir.
- salata ve sebzeler cok faydali, vucudu alkali yapiyor ve tokluk hissi veriyor.
- porsiyon kontrolu onemli, onu bilirsiniz.
- yiyecekler dogal ve katkisiz olmali
- sabahlari 2 adet organik yumurta. (dolasan tavuk yumurtasi)
Aklima gelenler bunlar. Sevgiler.

Dualarin ve destegin icin cok tesekkur ediyorum, canim. Duanin gucune cok inanirim. Kahvaltina yorum yapmistim, gordun mu? Guzel ve mutlu gunler diliyorum. Sevgiler.
Kardesini de kutluyor, genclere yasam boyu mutluluklar diliyorum.

Dualarin ve destegin icin cok tesekkur ediyorum, canim. Duanin gucune cok inanirim. Kahvaltina yorum yapmistim, gordun mu? Guzel ve mutlu gunler diliyorum. Sevgiler.
Kardesini de kutluyor, genclere yasam boyu mutluluklar diliyorum.

yorumunu görmedim şimdi bakıyorum.ayrıca özeldendemail gönderdim.

Ekmek harici güzel bi daha yemezsin olur biter :)

Menü güzel benim hedef de 55-56-57 olabilir

kızlar birşey sorucam..omega 3 kullanmak gereklimiş ya,s...r çok pahalı..eczanede başka bir marka var ?? napsam bilemedem.marka ismi veremiyorum dimi

kızlar birşey sorucam..omega 3 kullanmak gereklimiş ya,s...r çok pahalı..eczanede başka bir marka var ?? napsam bilemedem.marka ismi veremiyorum dimi
M(a)rincap kullanıyor kızlar çoğunlukla.
Ben G(N)C kullandım.
Şimdi eczacım S(e)ven seas verdi, iyi dedi.

merhaba kızlar, ben geldim..kilo verenleri tek tek tebrik ediyorum veremeyenlerin ise sabreden derviş misalı sabretmelerini diliyorumm..

bugü çok yoruldum bi kaç gün böyle olur dip bucak temizliğe başladım da

kahvaltı

peynirli omlet
domates
2 salatalık
10 zeytin
peynir
ceviz
2 taze kayısı

öğle temizlikten dolayı biraz gec kaldı,üstünede akşam yemeği yeyince şu anda çok rahatsızlık veriyor

4_5 kaşık keşkek
4_5 kaşık kuru fasülye
1 salatalık

akşam

kuru fasülye
yoğurtlu semizotu salatası
2 salatalık

biraz önce 3_4 tane cips ve 2 yudum kayısı suyu içtim malesefff:18::18:

bide arkadaşlar çok kötü şişkinlik hissediyorum patlıyacakmış gibi bugün suyla çok uğrastım ,balkonlarımı yıkadım,bi tane balkon kilimi mi yıkadın ondan olabilir mi?:44::44:

hepinizi ,iyi geceler dilerimm

pataklarınızı bekliyorum:26::26::26:

Geçen gün tv de ;belli bir kiloyu verenlerin(10,15kg) bir süre sonra vücudunda insülin direnci oluştuğunu ve kilo vermenin durduğunu söyledi.Bu yüzden akşam altın çilek yemeyi önerdi.şu anda bende de aynı sorun var.ne dersiniz bi işe yararmı acaba?

yorumunu görmedim şimdi bakıyorum.ayrıca özeldendemail gönderdim.

Mesajlarin icin cok tesekkur ederim. Sana yanit yazdim, ama gitmedi. Mesaj sayim yetersizmis. Gecmis olsun, iyi olmana cok cok sevindim. Cok onemli ameliyatlar, herseyin geride kalmis olmasi sevindirici. Saglik, huzur ve guzel gunler diliyorum. Sevgiler.

leylakım memlekete gıdıyorum persembe gunu de onu dıyo kızlar annem ve dıgerlerı en son 115 falanken gormustude
ooooo seni görenler şok şok şok olacak bizede anlat olanları iyi tatiller canım

Çok güzel ve fit görünüyorsun canım.
Darisi başımıza inşallah

nice mutlu ve sağlıklı yıllara canım

yaparsın sen arkadaşım..

leylakım maşallah fistuk gibisin..darısı benim de başıma..benim de basen ve bacak sorunum var

Leylak bence de harikasın kaç kiloydun sen ?

Waaaaoooooww diyorum başka da birşey demiyorum

Çok özendim ya ben de insülin direncini yenip , simitlerimden kurtulunca hemen foto eklicem :) Spor yaptın mı bel bölgen için?

teşekkürler kızlar şu an 61 kiloyum spor yürüyüş yapıyorum kol kaslarım içimde 1haftdır dambıl çalışıyorum
hergün 1 saat yürüyorum
ve 41 yaşındayım
ben yaptıysan siz daha kolay yaparsınız

Simdi yuruyusten geldim..cooookk mutluyum..bugun hic kacamak yapmadim..
Ustelik 1 saatlik yuruyusumude yaptim..bu haftayi boyle geciricem insallahh..
Aksam yemegimi yazayim:
1 tabak sebzelei guvecte et sote
1 tabak z.yagli taze fasulye..
Semizotu salatasi..

Ve bugunu kazasiz belasiz atlattim..

menümüde yazayım
sabah 1,5biberli yumurta
zeytin
peynir
salatalık-tere-domates
ceviz
taze kayısı 2tane
10 tane dut

akşam
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık etli nohut
yarım kase enginarlı pirinç pilavı(5 aydır ilk defa yedim o kadar iltfata şımardım
salata

oğlumla 1saat yürüdük

Aynen! Seyahat falan dinlemedim, her gun toplantilardan kacip 50 dk tempolu yurudum. Amlam veremiyorum. Neyse, haftaya her sey farkli olucak bizim icin. İnanalim, basaralim:)

Herkesler yatmadan menulerimi bildiriyim:
Sabah: klasik karatay

Oglen: haslanmis ispanak ve yogurt, mevsim salata, patlican salatasi

Aksam: yesil salata, izgara somon, firinda karisik sebze

Bugun yuruyus yapamadim maalesef seyahatten yeni geldim ya, accaip is birikti tabii. Eve ancak 7.30'da gelebildim ve de 8'de yemek bitmisti:)

Yorumlariyla destek olan herkese tesekkurler. Kilo veren herkese de BRRAAVVVOOOO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…