evet canım..temmuz ayından çok umutluyum..kızmamana sewindim taklım..
annen cok sanslıymıs ozaman...
bide nasıl olsa tasıcam ve yeni bi hayat kurcam psikolojisine girdiğini anlamıstım zati..
desene temmuzda gidecek kilolar..
Kıslar yarın İLde toplantım var akşama anca gelirim topiğe hepinizi öpüyorum iyi geceler bol leptinlerr
Canim ekmegi biliyosundur zaten ama karpuzun gi si cok cok yuksek..ve patates puresi gi si resmen 100..merhaba çıtır hatunlarbu aralar dip temizliğim olduğu için muhabbetlerinize katılamıyorum.aklım hep burada sizi özlüyorumm..bugün öğlen arkadaşa gittim 5 dk.tartıldım.10 gün önce hep beraber aynı vakitte tartılmıştık ben 65.200 gelmiştim bugün 63.200 geldim teşekürler CANAN HOCAM,teşekürler KK KATATAY ARKADAŞLARIMM
SABAH
klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE
tarhana çorbası
domates salatası
çok az oğlumun kızarmış ekmeğinden:18::18: (bırakmıştı da )
çok az karpuz
AKŞAM
patates püresi azıcık
yoğurtlu semizotu salatası
domates salatası
şimdide geçmişi okuyup geliyorummyorumlarınızı bekliyorumm canlarr
afiyet enerji olsun yumurtaaa:))Pişman olacak kaynana söylediğine Allah'ın izni ve sizin desteğinizle inşşş...
Buradaki yumurta muhabbetinden sonra ben de yumurtaya gömüldüm dün
ewet canim atma tabi,1 kilo 1 kilodur demi ama..evet canım..temmuz ayından çok umutluyum..ama haziranı da yabana atmıyorum
güle güle git gel canımm
ben senin azimli oldugunu tahmin editodum canim ama bu kadarini tahmin etmiyodum canim..walla brawo ve binlerce kez massallh ditorum azmine ve hirsina..guweniyoz sana taklim..bu arada ile gidrcekmissin,gule gule git gel bacim:)Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
canım sağolasın.. Gerçekten isteyince azmedince herşeyi yapabilir insan..
Yaaa okuduğum bölümde hep kolej ya da izmirin en iyi okullarından mezunlar vardı.. Ticaret lisesi olunca malum meslek dersleri ağırlıklı okudum ve 2-3. sınıflarda 3 gün staj vardı.. 2 gün okuduk yanii.. Kazanmak çok ama çok zordu yaw..
neden propcilim yaa bu riviera en kötü demissin ye rafine- riveera- sızma marketlerde 3 çesit oluyor biz 40 tl ye ortadakını alırızz 5 lt sizma çok kokuyor gibi geldi . nedeninin açıklarmısın :44::44::44::44:riviera en kotü zeytinyagı canım..kullanma bence..
Kislar merhaba,
Bugun vakitsizlikten 2 ogun yaptim.
Sabah klasik Karatay, aksam yesil salata, sebzeli haslama et ve 2 kasik yogurt
Maalesef yuruyuse de vaktim kalmadi, zaten hava da felaket sicak!
Kislar bugun astrolojiden anlayan biri bana dedi ki su anda cok garip bi manyetik alanin etkisi altindaymisiz. Belki gazetede okudunuz, Venus Gunes'in onunden gecicekmis ve bu olay 105 yil bi daha olmiycakmis. Bi de zaten dolunay. O yuzden 2,3 gun extra enerjisiz, yorgun, keyifsiz hissedicekmisiz ama sonra rahatliycakmisiz. Iste o zaman gelsin leptinler gitsin yaglar olucaaaaakkkk
Karatay diyetiyle alakasız gibi olacak ama bir şey sormak istiyorum. Benim yüzümde ve omuzlarımda şampuan değen yerlerde kırmızı şişlikler oluyor, eğer duş jeli kullanırsam veya hazır yiyecekler
tüketirsem de aynı lezyonlar tüm vücudumda oluşuyor. Dermatologa defalarca gittim ama tavsiyesiyle kullandığım sebamed, la roche gibi ürünler de daha hafif olmak şartıyla böyle lezyonlara sebep oldu. Sadece bazı zamanlar çok işim olur ve 2-3 gün duş alamazsam bu lezyonlar geçiyor. Neyse burdaki arkadaşlar doğal beslendiğine göre şampuan, saç kremi ve sabun konusunda da doğal ürünleri tercih ederler diye düşündüm. Önerebileceğiniz ürünler var mı? Saçlarım kuru, düz ve ince telli. Sağlığım ve görüntüm için tüm hayatıma mümkün olduğunca doğal devam etmek istiyorum.
canım bu diyette tarhana çorbası serbest dimi?patates püresiyle karpuz kaçamağa giriyor sanırım..merhaba çıtır hatunlarbu aralar dip temizliğim olduğu için muhabbetlerinize katılamıyorum.aklım hep burada sizi özlüyorumm..bugün öğlen arkadaşa gittim 5 dk.tartıldım.10 gün önce hep beraber aynı vakitte tartılmıştık ben 65.200 gelmiştim bugün 63.200 geldim teşekürler CANAN HOCAM,teşekürler KK KATATAY ARKADAŞLARIMM
SABAH
klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE
tarhana çorbası
domates salatası
çok az oğlumun kızarmış ekmeğinden:18::18: (bırakmıştı da )
çok az karpuz
AKŞAM
patates püresi azıcık
yoğurtlu semizotu salatası
domates salatası
şimdide geçmişi okuyup geliyorummyorumlarınızı bekliyorumm canlarr
ne zaman başlamıştın funda? 6.5 kg güzel vermişsin tebrikler bacım..Günaydın arkadaşlar
nasılsınız bu gün menü bildireyim iş yerindeyim o yüzden sürekli bildiremiyorum
sabah kahvaltım
25 dk açık havada yürüyüş
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
1 bardak süt
biraz maydanoz
bu arada 79 kg.la başladım dün akşam aç karnına 72,5 geldim çok mutluyum hepinizi seviyorum
ve hergün formda yazdıklarınızı kaçırmadan okuyorum
canım meraba sakıncası yoksa benim çizelgeyi değiştirebilirmisin 72,5 olarak ben yapamıyorumdün akşam benim ütü yalan oldu..ama onun yerine yürüş yaptım 20 dk da olsa o yüzden mutluyum..ütü bekleyebilir..zaten bu sıcakta hiç çekilmiyor..
Sabah kahvaltım:
1 muz
1 avuç fındık
1 bardak süt
herkese güzel bir gün diliyorum..
teşekkür ederim canım ben 24/04/2012 de başladım sürekli formu takip ediyorum vede sürekli yürüyüş yapmaya gayret gösteriyorumne zaman başlamıştın funda? 6.5 kg güzel vermişsin tebrikler bacım..
maşallah canım.teşekkür ederim canım ben 24/04/2012 de başladım sürekli formu takip ediyorum vede sürekli yürüyüş yapmaya gayret gösteriyorum
Dün akşam benim ütü yalan oldu..ama onun yerine yürüş yaptım 20 dk da olsa o yüzden mutluyum..ütü bekleyebilir..zaten bu sıcakta hiç çekilmiyor..
sabah kahvaltım:
1 muz
1 avuç fındık
1 bardak süt
herkese güzel bir gün diliyorum..
maşallah canım.Allah motivasyonumuzu eksik etmesin.
ben de 25 nisanda dukana başladım.8 kg verdim .dün bıraktım yapamıcam artık.kabızlık ve halsizlik mahvetti beni..
şimdi karatayla devam edeyim diyorum.kuralları kafamda oturtmaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?