Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızmamana sewindim taklım..
annen cok sanslıymıs ozaman...
bide nasıl olsa tasıcam ve yeni bi hayat kurcam psikolojisine girdiğini anlamıstım zati..
desene temmuzda gidecek kilolar..

evet canım..temmuz ayından çok umutluyum..ama haziranı da yabana atmıyorum
Kıslar yarın İLde toplantım var akşama anca gelirim topiğe hepinizi öpüyorum iyi geceler bol leptinlerr

güle güle git gel canımm

günaydın canlarrrr
sabah menümü yaziimm
tulum peynirli omlet
4 zeytin
4 ceviz
4 çeri
peynir
çayyy

gunaydin kislarrrr
3-4 dilim pastirma
2 yumurta
11 zeytin
keci ve beyaz peynir
1 ince belli kuruyemis
domates salatalik
2 adet omegaylan kahvaltimi ettim ve okulcuguma geldim..
bakalim siz neler yapmissiniz..

Günaaayyydddıııııınnnn

Dün yediklerim:

Sabah:
2 yumurtadan omlet(yarısını kızım yedi)
7-8 zeytin
domates salatalık
5-6 ceviz
1 lokma tereyağlı ekmek(tereyağını kendim yaptım da o sebeplen yiyorum)
1 hurma

2.öğün:
Yumurtalı kabak kavurma
Salata
5-6 ceviz
Biraz peynir

Su: 4 lt yi geçmiştir...

Öptüm canlar

kıslarrr..bugün canan hocanın son kitabı geliyorr..yeni tariflerime kavuşuyorumm....

Canim ekmegi biliyosundur zaten ama karpuzun gi si cok cok yuksek..ve patates puresi gi si resmen 100..

Pişman olacak kaynana söylediğine Allah'ın izni ve sizin desteğinizle inşşş...

Buradaki yumurta muhabbetinden sonra ben de yumurtaya gömüldüm dün
afiyet enerji olsun yumurtaaa:))

evet canım..temmuz ayından çok umutluyum..ama haziranı da yabana atmıyorum

güle güle git gel canımm
ewet canim atma tabi,1 kilo 1 kilodur demi ama..

ben senin azimli oldugunu tahmin editodum canim ama bu kadarini tahmin etmiyodum canim..walla brawo ve binlerce kez massallh ditorum azmine ve hirsina..guweniyoz sana taklim..bu arada ile gidrcekmissin,gule gule git gel bacim:)

nasılsınız kzılar..
ben biraz üşütmüşümm..
boğazım çok ağrıyomm..
malesef kzıımda üşütmüş,sabah kustuu...hasta hasta yine kreşe gitti kuzucuğumm...offffff...bunalımdayım bugün anlayacağınız

sabah kahvaltıda
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
4 ceviz
10-15 adet fıstık
8 zeytin
8 kiraz
1 erik yedim...

30 dk yürüyüş yaptım sonra,normal tempodaydı...spordan sayılmaz yani hareket etmiş oldum işte:44:

dün akşam
1tabak tavuklu bulgur pilavı
1kase cacık
1 tabak salata
ve yemekten sonra 1 saat yürüdük eşimle

birazdanda karatay kahvaltımı yapıcam ama bugün yumurta yemek istemedi canım bende yanıma elma muz portakal aldım onlardan yicem,tabi yanında peynir zeytin ve cevizle ...

riviera en kotü zeytinyagı canım..kullanma bence..
neden propcilim yaa bu riviera en kötü demissin ye rafine- riveera- sızma marketlerde 3 çesit oluyor biz 40 tl ye ortadakını alırızz 5 lt sizma çok kokuyor gibi geldi . nedeninin açıklarmısın :44::44::44::44:

gerçekten ya pazartsi salı çok yorgundum ilk kez hiç böle olmuyordummm demek bundanmıs :44::44::44:

aynı sorundan muzdarip olduğum için cevaplamak istedim özden..
benim de çok kuru cildim var,saçlarım ince telli ve kıvırcık..özellikle kış aylarında sırtımın üst kısmında ,kürek kemiklerimin üstünde yani kaşınan kızarıklıklar oluyor,deri pul pul oluyor böyle..buna tek çözüm buldum o da tesadüf oldu.gaziantepte oturan bi arkadaşımı ziyarete gittiğimde orda bir pasajda ev yapımı defne sabunu satılıyordu.aldım yıkandım.var ya hiç bi krem öyle iyi gelmedi söktü attı deride ne varsa pırıl pırıl oldu.istanbulda eminönünden falan aldım ama hiç kar etmedi.arkadaşımda ordan taşındı şimdi.
yani defne sabununu çok tavsiye ediyorum..hatayda yapılıyormuş aslen onlar..

Günaydın arkadaşlar
nasılsınız bu gün menü bildireyim iş yerindeyim o yüzden sürekli bildiremiyorum
sabah kahvaltım
25 dk açık havada yürüyüş
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
1 bardak süt
biraz maydanoz
bu arada 79 kg.la başladım dün akşam aç karnına 72,5 geldim çok mutluyum hepinizi seviyorum
ve hergün formda yazdıklarınızı kaçırmadan okuyorum

canım bu diyette tarhana çorbası serbest dimi?patates püresiyle karpuz kaçamağa giriyor sanırım..
kızlar ben de kitabı alana kadar yardım istiyorum.karatay kahvaltıyı anladım.2 öğün olayını anladım.bu diyette bulgur var mı mesela?sebze yemeklerini saf z.yağ ile normal pişirebiliyor muyuz?dukandan çıkmış biri olarak çok temkinliyim de:)kırmızı eti kıyma olarak tüketebilir miyiz?

Dün akşam benim ütü yalan oldu..ama onun yerine yürüş yaptım 20 dk da olsa o yüzden mutluyum..ütü bekleyebilir..zaten bu sıcakta hiç çekilmiyor..

sabah kahvaltım:
1 muz
1 avuç fındık
1 bardak süt

herkese güzel bir gün diliyorum..

ne zaman başlamıştın funda? 6.5 kg güzel vermişsin tebrikler bacım..

canım meraba sakıncası yoksa benim çizelgeyi değiştirebilirmisin 72,5 olarak ben yapamıyorum

teşekkür ederim canım ben 24/04/2012 de başladım sürekli formu takip ediyorum vede sürekli yürüyüş yapmaya gayret gösteriyorum
maşallah canım.Allah motivasyonumuzu eksik etmesin.
ben de 25 nisanda dukana başladım.8 kg verdim .dün bıraktım yapamıcam artık.kabızlık ve halsizlik mahvetti beni..
şimdi karatayla devam edeyim diyorum.kuralları kafamda oturtmaya çalışıyorum..

evet canım ya malesef ütü hiç çekilmiyo benimde bekleyen ütülerim var inş.bu akşam yapacam

hoşgeldin aramıza.ilk sayfamızda örnek menüler var ordan yararlanabilirsin onun dışında sormak istediğin olursa yardımcı oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…