bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak
kızlarr ayran aralarda serbestti dimi ?
canım güle güle git gel inşallahh..
canım benim yaa..gerçekten çok dolmuşsun sen..ama sakın öyle kötü düşünme..senin çocuğun sonuçta ne kadar babanesi de olsa..ve emin ol çocuklar o ayrımı yapabiliyorlar..hem uzmanlar çocukla geçirdiğin zamanın çokluğu değil, verimi önemli diyor unutma..sen işten kalan vaktinle kızınla güzelce geçir, onunla oyna ve iletişim kur mutlaka..
Serbest canım,süt ,ayran,bitki çayları içebilirsin aralarda
Çalışınca zor oluyo canım evde de iş yapınca cinlerim tepemde oluyo resmen
aralarda ayran ve süt serbest canım
bugün yediklerim
1.öğün:
sadece etli ekmek ve küçük bi kase erik yedim
2.öğün:
2 kaşık nohut
2 tane tavuk köftesi
küçük bi kase yoğurt
spor:bugün yokyarın sabah dışarda yürümeye başlıyciiiiimmmmm
Afiyet olsun tatlımm menü harika etli ekmek özellikle
Tavuk köftesini fırında mı yapıyosun leylakım
Çalışınca zor oluyo canım evde de iş yapınca cinlerim tepemde oluyo resmen
aralarda ayran ve süt serbest canım
Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
ay tatlım aynı dert bende de var, hayır yani hem destek olmuyolar,hem köstek oluyolar,, benim de görümceye değer bir kayınvalidem var ,, gelir gider, ay 50 yaşındayım şöyleyim ,böyleyim..şu kadar kiloyum,bak kızım bu pantolunum oldu,ay zayıfladım burnum ortaya çıktı( burnuda estetik bu arada ) ,,yani benim allah vergisi burnumu geçemez o da ayrı da
yani kısacası benimle yarış halinde sürekli ,, ama bu beslenme konusunda sanırım yarışamaz,çünkü o ekmeksiz yaşayamaz.. ama ben yaşarım,hemde ööle güzel yaşarım ki ,,
kız dün kalkmış diyo ki benim kızım için ( 1,5 yaşında) o 20 yaşına gelince ben 70 olucam, sende ( bana söylüyo ) 48 olacaksınn, ay ben çok yaşlanıcam,ama kim öle kim kala dimi ? yani beni öldürdü orda yaww
zaten kızıma o bakıyo ben çalışmak zorunda kaldığım için, ben annesiyim aramızda ki yakınlığı bile çekemiyo, kızım bana sarılsa , gel bana da sarıl diyo ,, alıyo çocuğu zorla, ay kızlar konuu nerelere gitti ama valla dolmuşum yaww,, bende artık bunalıma giricem nerdeyse .. yani kızım bütün gün onunla sanki benden çok onu sevicekmiş gib igeliyoo,, ay nasıl davransam nasıl düşünsem bilemedim kızlarr,,, bana akıl verecek varmı ????
Canım bazı insanlar kompleksli oluyor bayağıKayınvalideler gelinlerini kıskanırlar oğullarını ve torunlarını bisden kıskanıyolar resmen bööleeee
Sebninkiler yakınındaymış.. Her zaman için politik olmak lazımm.. Biliyomusun ben hiiiiçççç politik olamıyorum pat diye söylerdim eskiden herşeyi zamanla biraz törpülendimm.. Şimdi beni kızkırdıklarında gene içimdeki canavar çıkıyoKayınvalidem benim geri çekileceğimi zanneder yüklenir bazen en son geldiklerinde resti çektim al o zaman oğlunu da git dedim bende Neymiş efem oğlu kaa güzelmiymişim ben
Oğlu benim lafımı dinlediği için çıldırıyo da kendisiGüzel oğlanı bulmuşum da efem..... al git didim oğlunu ben de.. tepem attı yaaa..
Ben de doluymuşum di mi
Çocuğunla birlikte olduğunda KALİTELİ ZAMAN diyoruz bis canımgeçir.. Annesinin yerini kimsenin alamayacağını bilir onlar merak etme sen
aynennn bide benim kızıma kayınvalidem bizde bakıyo,, yemek yeniyo cümbür cemaat,yesemde yemek yemesemde topluyorum mutfağı mecburen tabi yardım eden de yok, canım çıkıyo,, öfff çok yoruluyorum,,işte kızımla ilgilenmeye fırsat bulamıyorummm buyüzdende...
Sana ozel mesaj gonderemedim. Mesaj sayim yetersizmis. Simdilik yari yoldayim, ozel mesaja izin ciktiginda sana yazacagim. Saclarin dokuluyormus. Tiroid fonksiyonlarin normal mi? Stresden de dokulebilir ve kilo vermen zorlasabilir. kuru meyveleri yavas yavas azalt istersen, bu sabah ben de yedim ne yazik ki. Dun orucluydum. Aksam fazla yiyemedim. Iftar saati burada 10.05 di. Sahur da saat 3.00. Bugun tutamadim. Zaten her sabah esim ve oglum icin saat 5.30 da kalkiyorum. Bu gun benim de canim cok kuru kayisi istedi. Galiba 6 adet yedim. Neyse telafi edecegim.
Canım benim de cildim nemlendi öncesine görearkadaşlar, çok ilginç,bende karataya başladığımdan beri tam tersi acayiip bir yağlaanma ve nem var cildimde,,cevizin faydaları diye düşünüyorum.. artık krem lerimi kullanmıyorum çünkü dahada yağlanıyo cildim ve sivilce yapıyo... belki sizde biraz cevizi artırıp, sorunu çözebilirsiniz ve boooooooll booooolll suuu...
geçmiş olsun gülüm..nasılsınız kzılar..
ben biraz üşütmüşümm..
boğazım çok ağrıyomm..
malesef kzıımda üşütmüş,sabah kustuu...hasta hasta yine kreşe gitti kuzucuğumm...offffff...bunalımdayım bugün anlayacağınız
sabah kahvaltıda
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
4 ceviz
10-15 adet fıstık
8 zeytin
8 kiraz
1 erik yedim...
30 dk yürüyüş yaptım sonra,normal tempodaydı...spordan sayılmaz yani hareket etmiş oldum işte:44:
canım biz de patates koymuyoruz..onun için serbest..hocamın yeni kitabında da tarifi var.canım hocamız kitabında bunları açıklamış,mercimek ve bulgur pilav ,yada hani kısır olarak yenebiliyor,tabi abartmamak şartı ile,, ama mercimek köftesi içinde patates olduğu için bence yasaklılardan,, onu saymazsak bi sakıncası yok
bence dayanabiliyorsan güzel..çünkü bu şekilde beslenenler daha çabuk kilo veriyorlar gibibişey sorcam size ben sabah 10-11 gibi kahvaltımı yapıyorum ve 2. öğünümüde saat 19da yapıyorum .yaklaşık 8-9 saat aç kalıyorum acaba bunun sakıncası varmıdır yani engeller mi kilo vermeyi.6da işten çıkıyorum ve gidince yiyorum ,acaba 3 öğünmü yapsam bilemedim ama acıkmıyorumda ....:44::44:
canıımmm..biz sensis naappçazzz...özliycez kız seni..güle güle git gel papişimen az 25 gun gorusemıycez dıye arkadas kahvaltıya cagırmıstı gıttım menum:
bol yesılcay bol su gıderayak kg almayım dıye ıkıncı ogunum olculu olcak tabısı
efet canım içmeliyim bemcedeL
sağol bidenemsen bol bol yeşil çay içmelisin.. Güçlü bi antioksidanmışş. Sen etkileniyosundur işte.
:
ohhh canım afiyet olsun..hakediyosun sen...Klasik karatayıma ek olaraak sabah kiraz yedim..
Öğleyin arkadaşlarla lokantadaydım.. Herkes 1 iskender söylerken ben 1.5 söyleyince bayağı şaşırdılar.. Zayıfım ya ondan sanırsamDidim ki pideleri yemeyeceğim haa tamam o zaman didiler
Orda bide içli köfte yapıyorlardı. Haşlama yokmuş yaw.. 1 tane yidim vallaKaaççç senedir yemiyorum ve çok seviyorum ben yaa
Bide oranın pazarıymış gelirken dut aldım ondan da yidim.. Tükkanı kapadım ama
Şimdi
Birazdan da yeşil çayımı içerim..
boşşver canım..anlıyorum ama sen kafaya taktıkça o daha mutlu olur için için..biara ben kızımın bakıcısını kıskanıyordum..ama sonra diğer arkadaşların dediği gibi anlıyor çocuk annenin farkını..kaynana bu hiç annen gibi olur mu..benim annem 1 yıl bende kaldı hiç böyle bişey yaşamadım..gıcık kadın..onun davranışlarına hiç tepki verme ki daha çok sinir olsun beni takmıyo diye..üsme kendiniFzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
ay tatlım aynı dert bende de var, hayır yani hem destek olmuyolar,hem köstek oluyolar,, benim de görümceye değer bir kayınvalidem var ,, gelir gider, ay 50 yaşındayım şöyleyim ,böyleyim..şu kadar kiloyum,bak kızım bu pantolunum oldu,ay zayıfladım burnum ortaya çıktı( burnuda estetik bu arada ) ,,yani benim allah vergisi burnumu geçemez o da ayrı da
yani kısacası benimle yarış halinde sürekli ,, ama bu beslenme konusunda sanırım yarışamaz,çünkü o ekmeksiz yaşayamaz.. ama ben yaşarım,hemde ööle güzel yaşarım ki ,,
kız dün kalkmış diyo ki benim kızım için ( 1,5 yaşında) o 20 yaşına gelince ben 70 olucam, sende ( bana söylüyo ) 48 olacaksınn, ay ben çok yaşlanıcam,ama kim öle kim kala dimi ? yani beni öldürdü orda yaww
zaten kızıma o bakıyo ben çalışmak zorunda kaldığım için, ben annesiyim aramızda ki yakınlığı bile çekemiyo, kızım bana sarılsa , gel bana da sarıl diyo ,, alıyo çocuğu zorla, ay kızlar konuu nerelere gitti ama valla dolmuşum yaww,, bende artık bunalıma giricem nerdeyse .. yani kızım bütün gün onunla sanki benden çok onu sevicekmiş gib igeliyoo,, ay nasıl davransam nasıl düşünsem bilemedim kızlarr,,, bana akıl verecek varmı ????
en iyisinin köküne kibritsuyu..gıcıklar yav..benimki rahmetli oldu gerçi ama o da kıskanırdı hep..Allahın bildiğini kuldan niye sakliimmmKışın 2.5 ay bizdelerdi... Aynen mutfak bi dağılıyo kalabalıkta hepsi bise kalıyodu.. Canım başka yolu yok mu yaa
Bak benim kayınvalide çocuğa kendisinin bakacağını zannediyodukaynanam ve kayınbabam birlikte bizde kalacaklardı tümm kışş..
Heman bakıcı aradım buldum vallaKaynanamın yanında aradım bakıcıları komşulara söyledim ki niyetlenmesin hiç.. Aaaaa hep boynum bükük borçlu olacam onlara istemes Mümkünse canım tabii bisimkiler uzakta bişekilde ben hallettim. Yakında olsalar bakıcıya para verme filan derlerdi eminim onlarda
Herşeye naneler.. Herşeye karışıyolar..
Anne olmak şöyleymiş de böyleymiş.. Benim çocuğum için neler yaptığımı tam olarak bilmiyolar bi gün resmen ağladım yaaa benÇünkü anneliğime bile laf ettiler.. Ben onları kaa çok seviyorum ki Onları yetiştirmeme bile karışıyolar düzen müzen kalmıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?