Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

papişiiimm can arkadaşım,güle güle git,güle güle gel inşallah bebişim.çok da uzun kalacakmışsın ama napalım bekliycez artıkiyi bi tatil geçirirsin inşallah tatlım.özletme kendini arada gel canım benim

kızlarr ayran aralarda serbestti dimi ?

serbest canımcım.ama tuzsuz

bugün yediklerim
1.öğün:
sadece etli ekmek ve küçük bi kase erik yedim

2.öğün:
2 kaşık nohut
2 tane tavuk köftesi
küçük bi kase yoğurt

spor:bugün yok
yarın sabah dışarda yürümeye başlıyciiiiimmmmm

evet bende bunları düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, dediğin gibi inşallah o ayrımı yapar, çünküü çok üzülüyüorumm... yani kendi annem olsa da bööle olurmuydu bilmiyorum ama ....üff

kızlar hepinize iyi akşamlar ben gidiyorum..yarın görüşmek üzere

papadiya iyi yolculuklar güle güle git,gel ....
hadi bakalım sanada iyi yolculuklar....

Çalışınca zor oluyo canım evde de iş yapınca cinlerim tepemde oluyo resmen

aralarda ayran ve süt serbest canım

Canım çalışsak da çalışmasak da işimiz zor gerçekten.Seni bulmuşken birşey sorucaktım canım konu dışı ama,sizin okulun ilk mi orta okul mu olduğu belli olmuştu sanırım,bize daha belli olmadı diyorlar,doğru mu acaba,yoksa söylemek mi istemiyorlar onu merak ettim

Afiyet olsun tatlımm menü harika etli ekmek özellikle

Tavuk köftesini fırında mı yapıyosun leylakım

Çalışınca zor oluyo canım evde de iş yapınca cinlerim tepemde oluyo resmen

aralarda ayran ve süt serbest canım

aynennn bide benim kızıma kayınvalidem bizde bakıyo,, yemek yeniyo cümbür cemaat,yesemde yemek yemesemde topluyorum mutfağı mecburen tabi yardım eden de yok, canım çıkıyo,, öfff çok yoruluyorum,,işte kızımla ilgilenmeye fırsat bulamıyorummm buyüzdende ...

Kışın 2.5 ay bizdelerdi... Aynen mutfak bi dağılıyo kalabalıkta hepsi bise kalıyodu.. Canım başka yolu yok mu yaa

Bak benim kayınvalide çocuğa kendisinin bakacağını zannediyodu kaynanam ve kayınbabam birlikte bizde kalacaklardı tümm kışş..
Heman bakıcı aradım buldum valla Kaynanamın yanında aradım bakıcıları komşulara söyledim ki niyetlenmesin hiç.. Aaaaa hep boynum bükük borçlu olacam onlara istemes Mümkünse canım tabii bisimkiler uzakta bişekilde ben hallettim. Yakında olsalar bakıcıya para verme filan derlerdi eminim onlarda
Herşeye naneler.. Herşeye karışıyolar..
Anne olmak şöyleymiş de böyleymiş.. Benim çocuğum için neler yaptığımı tam olarak bilmiyolar bi gün resmen ağladım yaaa ben Çünkü anneliğime bile laf ettiler.. Ben onları kaa çok seviyorum ki Onları yetiştirmeme bile karışıyolar düzen müzen kalmıyo valla

Canım hipotroit var zaten .Fakat ilaç başlanmadı.Bitkisel tedavi görmüştüm ,son kontrolde iyi demişlerdi.Stres malesef son yıllarda hayatımın bir parçası oldu.Anlatsam bu kadar da olmaz ancak filmlerde olur dersin.HAMD OLSUN, herşeyin başı sağlık.Allah kabul etsin.Yurtsdışında iftar ve sahur vakitleri öyledir. Ben Almanya'dayken yaz ayında sahur01,50 de başlar akşam21,50de orucumuzu açardık. özelden mesajını bekleyeceğim.

Canım benim de cildim nemlendi öncesine göre
ama haricen kullandığım şampuan, saç kremi vb ürünler kuruluk yaratıyor, ona bir çare arıyorum. Hiç bir şey kullanmasam güzelim cildim olacak ama saf suyla da temizlenilmez ki. Söylediğin gibi ceviz cildi inanılmaz nemlendiriyor, 3 günde farketti. Önerilerin için teşekkür ederim.

12.00: 2 yumurta, 1 avuç beyaz peynir, ceviz, domates, 1 çay kaşığı sızma zeytinyağı, çay.

18.00: 1 porsiyon hünkar beğendi (Karatay'a uygun :))

Canım muz istiyor. 20.00'de bir küçücük muz yesem, muzumun glisemik indeksini ceviz ile düşürsem ve bir bardak süt içsem olur mu ki :)

Hipotroid icin bitkisel tedavi nasil oluyor? Benim troid 10 yil once tamamen alindi. Bu hastaliga yakalanmadan once hic kilo sorunum olmamisti. Hep zayiftim. Simdi fazlaliklari vermek zor oluyor. Neyse fazla birsey kalmadi. Boyum 167cm, kilom 64. 4 kilo daha vermek istiyorum. Duzenli spor yaptigim icin, daha ince gorunuyorum. Saclarin dokuldugu icin, testini tekrar yaptirsan.
Bitkisel tedaviyi hic duymadim. Ben syntroid kullaniyorum.
Sabahlari, kuru meyve yerine, bir elma yesen. Eksi elma daha az seker iceriyor. Daha az kalori almis olursun, elma kilo kaybina yardimci oluyormus. Bir elma 60-70 kalori, lif degeri de 4-5 gr.

geçmiş olsun gülüm..

canım biz de patates koymuyoruz..onun için serbest..hocamın yeni kitabında da tarifi var.

bence dayanabiliyorsan güzel..çünkü bu şekilde beslenenler daha çabuk kilo veriyorlar gibi
en az 25 gun gorusemıycez dıye arkadas kahvaltıya cagırmıstı gıttım menum:

bol yesılcay bol su gıderayak kg almayım dıye ıkıncı ogunum olculu olcak tabısı
canıımmm..biz sensis naappçazzz...özliycez kız seni..güle güle git gel papişim
L
sağol bidenem sen bol bol yeşil çay içmelisin.. Güçlü bi antioksidanmışş. Sen etkileniyosundur işte.

:
efet canım içmeliyim bemcede

ohhh canım afiyet olsun..hakediyosun sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…