Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2. ögünümü yaptım.hazır yemek yoktu evde dolapta ne bulduysam yedim valla

1 kase yogurt corba
2 kasık dunden kalmıs menemen
1 tavuk baget
4-5 çeri domates
yesıl zeytin
dil peyniri
2 ceviz

bugunlük de tükan kapandı.yarına Allah kerim

bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak

güle güle papadişim.yogun bir sezon geçirdin ve tatili fazlasıyla hakettin,tadını çıkar övgülerin ve şok olmalarınfazla kaçamak yapma demiyorum çünkü sen zaten ölçüyü kaçırmazsıniyi eğlencelerrrrr

canımm güle güle gitt gell,,, sağsalim gidersin girersin,konuşuruzz .. iyi tatiller,, bizi unutmaa

ayy papiş son sayfayı bi actım ve yazını gördüm direk..
ve hüzünlendim
güle güle git gel canıııımmm...kendine cok ama coook dikkat et..suan sana sııımmmmsıkı sarıldıgımı hayal et..
seni cok sewiyoz canım...yarın saat 9 dan itibaren bol bol ayet'el kursi,nas ve felak okuycam senin için...
cok opuyorum canım..

Merhaba hanımlar,

sagol bıdenem.ıstesemde yapamam butun kıyafetlerım 38 beden ve tam oluyo yarım kg bıle alsam ıclerıne gıremem yazık olur yaww:)))

Güle güle ve sağlıkla git ve de dinlenmiş ve çok keyifli olarak geri dön inşallah:)

ikinci öğünümü de yazıym buarada..cok yedim coooookkkkk.....abarttım gine yaw..

biras adana
3 tane tavuk-minik
biras et şiş
cegrek kase mercimek corbası
salata
azıcık patlıcan közlemesi
ayran
bayaa ceviz
biras kuru üzüm

canım güle güle git gel inşallahh..

canım benim yaa..gerçekten çok dolmuşsun sen..ama sakın öyle kötü düşünme..senin çocuğun sonuçta ne kadar babanesi de olsa..ve emin ol çocuklar o ayrımı yapabiliyorlar..hem uzmanlar çocukla geçirdiğin zamanın çokluğu değil, verimi önemli diyor unutma..sen işten kalan vaktinle kızınla güzelce geçir, onunla oyna ve iletişim kur mutlaka..

neden propcilim yaa bu riviera en kötü demissin ye rafine- riveera- sızma marketlerde 3 çesit oluyor biz 40 tl ye ortadakını alırızz 5 lt sizma çok kokuyor gibi geldi . nedeninin açıklarmısın :44::44::44::44:

Selam canım,riviera zeytinyağı katkılı bir yağ,saf zeytinyağı değil.İçindeki sızma zeytinyağı oranı % 10 ya da 20 yi geçmez,geri kalanı rafine yağlardan oluşur ve farklı bir işleme tabi tutuluyor

Canım acıkmıyorsan sorun olmaz herhalde,ama 2 ya da 3 gibi biraz kuruyemiş ve süt içebilirsin,ben başlayalı 3 ay olacak neredeyse,hala 2 öğün yapamıyorum

Güle güle git gel canım,yolun açık olsun

Selamlar herkese,

Biliyosunuz geçen haftamın 4 günü iş seyahatinde geçti ve hem kaçamak yapmamama hem de her gün 50 dk yürümemem rağmen ancak 100 gr verebildim

Ve de maalesef yarin sabahın köründe bi seyahatim daha var, gene yurt dışı. Cumartesi akşamı dönücem inşallah. Umarım bu sefer işler daha yolunda gider.

Döner dinmez de Pazar günü oğluşumun yaşgününü kutlıycaz kalabalık bi grupla pikniğe giderek. 13 yaşına basıyo Ben bile inanamıyorum.

Benden iyi dileklerinizi esirgemeyin nolur.

Bugün yediklerim:
Sabah: klasik Karatay
Öğlen: Haşlanmış brüksel lahanası ve yoğurt, mevsim salata, 4 kaşık zeytinyağlı barbunya.

Umarım yarın, Cuma ve Cts yazabilirim size. Yazamazsam diye herkese şimdiden bol leptinli ve harika kilo vermeli günler diliyorum. Özliycem sizi

canım benım bu msjını okurken ıkı koca damla gozyası gozumden buluzuma damladı desem bılmem ınanırmısın.cok mutlu ettın benı sende sızde benım dualarımda olacaksınız

canım meraba sakıncası yoksa benim çizelgeyi değiştirebilirmisin 72,5 olarak ben yapamıyorum

Fundacım kusura bakma görmedim mesajını..daha doğrusu şimdi gördüm geç kalmışım..leylakcım halletmiş bile..

çok güzel kilo vermişsin bu arada..maşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…