Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Güle güle git gel papadiyam Özletme kendini aralarda uğra buraya Seni seviyoruz.

canım meraba sakıncası yoksa benim çizelgeyi değiştirebilirmisin 72,5 olarak ben yapamıyorum

Fundacım kusura bakma görmedim mesajını..daha doğrusu şimdi gördüm geç kalmışım..leylakcım halletmiş bile..

çok güzel kilo vermişsin bu arada..maşallahh..

Bugünkü menüler

Sabah 2 yumurtadan omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,üstünede kiraz

Öğlen köfte,salata,ayran,tavada biber ve domates

Akşama mercimek çorbası ve fasulye piyazı yapıyorum

Yağmur yağmazsa akşam yürüyeceğim.

İyi yolculuklar Hadibakalım güle güle git gel yürüyüşünü aksatma yeter
Oğlunun yeni yaşı ona ve size şans getirsin, nice sağlıklı mutlu yaşlara

slm hatunlar öğlen kaçamak yapınca yüzüm yoktu gelmeye ama sizleri özledim dayanamadım geldim yine

hemen menü bildireyim kesin cezamı bitsin bu işkence
Sabah Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
biraz ceviz
ekmeğin topuğunu kopardım arasına peynir koydum bir lokmaydı yani büyük değildi

Öğlen Yemeğim
1 tabak salata üzerine yoğurtlu mısır döktüm birazcık
1 tabak kısır
1 tane İslim köfte (ama ne güzel köfteydi ya çeyrek ekmek arasına koydum köfteyi kızarmış patlıcana sarılıydı oohh mis gibi yedim valla

evet pişman oldum ama bugün ekmek krizim tutmuştu dünde tatlı krizim tutmuştu kızlar krizden çıkmam lazım ya çimdik atın bana yoksa benim uslanacağım yok

sanada kızınada çok geçmiş olsun canım

arkadaşlar ben yaklaşık 4,5 aydır bu diyeti yapıyorum ve 8 kiloya yakın vermiştim. herşey aynı giderken geçen hafta 1 kilo kadar aldığımı görüyorum . çok canım sıkıldı bu duruma. veremediğim hafta çok oldu ama hiç kilo almamıştım geçen haftaya göre 1600 gr fazla gözüküyorum . aynı şeyi yaşayan varsa bana çok yardımcı olacak tecrübesi. lütfen bir el atın şu olaya ben niye böyle oldum siz bilirsiniz:18:

Belki senin bizde hakkın var canıımmm helal olsun varsa da sana hakkım papişim..
İyi yolculuklar canım benim.. Evden çıkmak bile telaş kolay gelsin tatlımm..
İlk fırsatta gel yanımıza özletme biz de seni çok seviyoruz

arkadaşım kaç kilo idin boy kaçtı hiç mi veremedin?
canım ocağın sonunda diyete başladım.2,5 ay içinde 9 kilo verdim.93 kilodan 84 kg ma indim.fakat nisan 23 'den beri kilo veremedim,takıldı kaldı.veremedikce de moralim bozuluyor.ara ara kaçamaklar oluyor.kilo durana kadar çok istikrarlı devam ediyordum.dizlerimden dolayı yürüyüş yapamıyorum. 18:

Kıslaarr pirinç pilavııı ve kızarmış patlıcandan karnıyarık yaptım ben.. Oğluş hazır uyurken bakıcımla birlikte yaptım Yazın bakıcım gelmeyecek
Yemeği ben yapıyorum seviyorum da bulaşık sevmiyorum hiç yawww Kadıncağız yıkadı gitti sağolsun.. İlden de yorgun geldimdi saten..
Neyse Eylüle kaa idare etçem artıkın..

Kendime de yeşil mercimek yemeği yapıcim bana göre bişiycik yok çünküm. Mercimekleri ıslattım soğanımı doğradım onuda yapılmış sayıyorum bi de buğday çorbası yapayım..

Mutfaktan çıkamıyorus di mi:26::26:

kızlar öğle menüm (13:00)
ezogelin çorba
tavuk döner
yarım tabak barbunya,
çoban salata
ayran

şu anda da ceviz 1 avuç

akşamada balık+salata planlıyorumm

şimdiden afiyet olsun

efet iyi niyetlim hele ben hele ben,çalışınca daha zor...

Sana ozel mesaj gonderemedim. Mesaj sayim yetersizmis. Simdilik yari yoldayim, ozel mesaja izin ciktiginda sana yazacagim. Saclarin dokuluyormus. Tiroid fonksiyonlarin normal mi? Stresden de dokulebilir ve kilo vermen zorlasabilir. kuru meyveleri yavas yavas azalt istersen, bu sabah ben de yedim ne yazik ki. Dun orucluydum. Aksam fazla yiyemedim. Iftar saati burada 10.05 di. Sahur da saat 3.00. Bugun tutamadim. Zaten her sabah esim ve oglum icin saat 5.30 da kalkiyorum. Bu gun benim de canim cok kuru kayisi istedi. Galiba 6 adet yedim. Neyse telafi edecegim.

2. öğünümüde yazayım:
yarım kepçe tarhana çorbası
2 kaşık kuru fasulye
2 tane kabak mücver
çoban salata
3 kaşık bulgur pilavı
1 avuç ay çekirdeği
küçük 1 parça (1,5 cm boyunda cevizli sucuk)

arkadaşlar çok gibi görünebilir fakat miktarlar azdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…