bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak
canım meraba sakıncası yoksa benim çizelgeyi değiştirebilirmisin 72,5 olarak ben yapamıyorum
Ayyy canım unutmamışsın. Kız hiç önemli değil, takma kafana. Ben buldum propycilim, izledim hocamızıasyaateş
canım kusra bakma noolur..dün aksam link neyim atamadım daha dogrusu bilmiom link atmayı..kusra bakma olurmu...
ooyy kıyamam yaww..canım benım bu msjını okurken ıkı koca damla gozyası gozumden buluzuma damladı desem bılmem ınanırmısın.cok mutlu ettın benı sende sızde benım dualarımda olacaksınız
Güle güle git gel papadiyamÖzletme kendini aralarda uğra buraya Seni seviyoruz.
Selamlar herkese,
Biliyosunuz geçen haftamın 4 günü iş seyahatinde geçti ve hem kaçamak yapmamama hem de her gün 50 dk yürümemem rağmen ancak 100 gr verebildim
Ve de maalesef yarin sabahın köründe bi seyahatim daha var, gene yurt dışı. Cumartesi akşamı dönücem inşallah. Umarım bu sefer işler daha yolunda gider.
Döner dinmez de Pazar günü oğluşumun yaşgününü kutlıycaz kalabalık bi grupla pikniğe giderek. 13 yaşına basıyoBen bile inanamıyorum.
Benden iyi dileklerinizi esirgemeyin nolur.
Bugün yediklerim:
Sabah: klasik Karatay
Öğlen: Haşlanmış brüksel lahanası ve yoğurt, mevsim salata, 4 kaşık zeytinyağlı barbunya.
Umarım yarın, Cuma ve Cts yazabilirim size. Yazamazsam diye herkese şimdiden bol leptinli ve harika kilo vermeli günler diliyorum. Özliycem sizi
nasılsınız kzılar..
ben biraz üşütmüşümm..
boğazım çok ağrıyomm..
malesef kzıımda üşütmüş,sabah kustuu...hasta hasta yine kreşe gitti kuzucuğumm...offffff...bunalımdayım bugün anlayacağınız
sabah kahvaltıda
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
4 ceviz
10-15 adet fıstık
8 zeytin
8 kiraz
1 erik yedim...
30 dk yürüyüş yaptım sonra,normal tempodaydı...spordan sayılmaz yani hareket etmiş oldum işte:44:
bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak
canım ocağın sonunda diyete başladım.2,5 ay içinde 9 kilo verdim.93 kilodan 84 kg ma indim.fakat nisan 23 'den beri kilo veremedim,takıldı kaldı.veremedikce de moralim bozuluyor.ara ara kaçamaklar oluyor.kilo durana kadar çok istikrarlı devam ediyordum.dizlerimden dolayı yürüyüş yapamıyorum.arkadaşım kaç kilo idin boy kaçtı hiç mi veremedin?
Kıslaarr pirinç pilavııı ve kızarmış patlıcandan karnıyarık yaptım ben.. Oğluş hazır uyurken bakıcımla birlikte yaptımYazın bakıcım gelmeyecek
Yemeği ben yapıyorum seviyorum da bulaşık sevmiyorum hiç yawwwKadıncağız yıkadı gitti sağolsun.. İlden de yorgun geldimdi saten..
Neyse Eylüle kaa idare etçem artıkın..
Kendime de yeşil mercimek yemeği yapıcim bana göre bişiycik yok çünküm. Mercimekleri ıslattım soğanımı doğradım onuda yapılmış sayıyorum bi de buğday çorbası yapayım..
Mutfaktan çıkamıyorus di mi:26::26:
günaydın arkadaşlar,
sabah kahvaltımı bildireyim:
2 yumurtalı menemen
1kkpeynir
13tane yeşil zeytin
3 kayısı
2incir
4tane ceviz
sevgili ırmak malesef kuru meyvesiz duramıyorum.belki de tatlı ve meyve ihtiyacını karşıladığım içindir.fıstığı yaklaşık 1 ay bıraktım fakat kilo vermemde değişiklik olmadı.saçlarım dökülmeye başlayınca arada 1 avuç yemeye başladım.
arkadaşlar23,04.2012 tarihinden beri kilom duruyor. önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?