Kışın 2.5 ay bizdelerdi... Aynen mutfak bi dağılıyo kalabalıkta hepsi bise kalıyodu.. Canım başka yolu yok mu yaa
Bak benim kayınvalide çocuğa kendisinin bakacağını zannediyodukaynanam ve kayınbabam birlikte bizde kalacaklardı tümm kışş..
Heman bakıcı aradım buldum vallaKaynanamın yanında aradım bakıcıları komşulara söyledim ki niyetlenmesin hiç.. Aaaaa hep boynum bükük borçlu olacam onlara istemes Mümkünse canım tabii bisimkiler uzakta bişekilde ben hallettim. Yakında olsalar bakıcıya para verme filan derlerdi eminim onlarda
Herşeye naneler.. Herşeye karışıyolar..
Anne olmak şöyleymiş de böyleymiş.. Benim çocuğum için neler yaptığımı tam olarak bilmiyolar bi gün resmen ağladım yaaa benÇünkü anneliğime bile laf ettiler.. Ben onları kaa çok seviyorum ki Onları yetiştirmeme bile karışıyolar düzen müzen kalmıyo valla
Hipotroid icin bitkisel tedavi nasil oluyor? Benim troid 10 yil once tamamen alindi. Bu hastaliga yakalanmadan once hic kilo sorunum olmamisti. Hep zayiftim. Simdi fazlaliklari vermek zor oluyor. Neyse fazla birsey kalmadi. Boyum 167cm, kilom 64. 4 kilo daha vermek istiyorum. Duzenli spor yaptigim icin, daha ince gorunuyorum. Saclarin dokuldugu icin, testini tekrar yaptirsan.
Bitkisel tedaviyi hic duymadim. Ben syntroid kullaniyorum.
Sabahlari, kuru meyve yerine, bir elma yesen. Eksi elma daha az seker iceriyor. Daha az kalori almis olursun, elma kilo kaybina yardimci oluyormus. Bir elma 60-70 kalori, lif degeri de 4-5 gr.
Canım bende cushing hastalığı vardı.Beyinde hipofizdeki bir tümör yol açmıştı. Bu tümör böbrek üstü bezleriyle beraber şeker metabolizmamı ve troidlerimide etkiledi. vucutta ilk zamanlarda normal insanın 5 katı kadar kortizol hormonu fazla çalışıyordu.ameliyat oldum tümör alındı,sonra tekrar atti . tekrar alındı 3. defa tekrarladı. bunun üzerine bir dr,hazırladığı bitkilerle 3. ameliyattan kurtuldum ve değerlerim düzeldi
2. öğünüm
3 köfte
salata
yoğurt
kabak yimeği
son öğünüm
tereyağlı domatesli tire köfte kebabı(pidesinden 2-3 lokma)bak yine yaptım yavvv:18::18:
şalgam suyu
yoğurt
bu arada kitabım geldi kıssslarrr
iyi yolculuklar canım.bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak
Canım bazı insanlar kompleksli oluyor bayağıKayınvalideler gelinlerini kıskanırlar oğullarını ve torunlarını bisden kıskanıyolar resmen bööleeee
Sebninkiler yakınındaymış.. Her zaman için politik olmak lazımm.. Biliyomusun ben hiiiiçççç politik olamıyorum pat diye söylerdim eskiden herşeyi zamanla biraz törpülendimm.. Şimdi beni kızkırdıklarında gene içimdeki canavar çıkıyoKayınvalidem benim geri çekileceğimi zanneder yüklenir bazen en son geldiklerinde resti çektim al o zaman oğlunu da git dedim bende Neymiş efem oğlu kaa güzelmiymişim ben
Oğlu benim lafımı dinlediği için çıldırıyo da kendisiGüzel oğlanı bulmuşum da efem..... al git didim oğlunu ben de.. tepem attı yaaa..
Ben de doluymuşum di mi
Çocuğunla birlikte olduğunda KALİTELİ ZAMAN diyoruz bis canımgeçir.. Annesinin yerini kimsenin alamayacağını bilir onlar merak etme sen
Kızlar ne kadar dolmuşsunuz. Ama sadece kendinizi üzüyor, strese sokuyorsunuz. Kendinizi boş yere yıpratmayın, leylak84' ün söylediği gibi he de geç, bildiğini yap. Stres her türlü hastalığa davetiye çıkarıyor unutmayın. Size söylüyorum, ama ben de her şeyi kafaya takan, stres katsayısı yüksek bir insanım, ama yapmayalım. Karatay diyeti ile birlikte daha rahat kişiler olmaya çalışalım derim. Ayrıca bu sıkıntılar gereksiz yeme ataklarına da yol açıyor, unutmayalım kızlar.
3.öğün: 1 yumurta, kıymalı taze fasulye, yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
1,5 lt su, 45 dk yürüyüş
geçmiş olsun gülüm..
canım biz de patates koymuyoruz..onun için serbest..hocamın yeni kitabında da tarifi var.
bence dayanabiliyorsan güzel..çünkü bu şekilde beslenenler daha çabuk kilo veriyorlar gibi
canıımmm..biz sensis naappçazzz...özliycez kız seni..güle güle git gel papişim
efet canım içmeliyim bemcede
ohhh canım afiyet olsun..hakediyosun sen...
Sersumum kitabını almışsın keyifle oku karatay ruhuna işlesinboşşver canım..anlıyorum ama sen kafaya taktıkça o daha mutlu olur için için..biara ben kızımın bakıcısını kıskanıyordum..ama sonra diğer arkadaşların dediği gibi anlıyor çocuk annenin farkını..kaynana bu hiç annen gibi olur mu..benim annem 1 yıl bende kaldı hiç böyle bişey yaşamadım..gıcık kadın..onun davranışlarına hiç tepki verme ki daha çok sinir olsun beni takmıyo diye..üsme kendini
en iyisinin köküne kibritsuyu..gıcıklar yav..benimki rahmetli oldu gerçi ama o da kıskanırdı hep..Allahın bildiğini kuldan niye sakliimmm
Canım yaa sağol.. Bi kızım var 11 yaşında bide oğluşum var 27 aylık.. Kayınbabamların ihtiyaçları olduğu sürece başımın üstünde yerleri var eşime de diyorum.. Bide karışmasalarSen kalbini ferah tut canim. O senin yavrun ve her zaman sen onun icin ennnn onemli insan olucaksin. Annelerin yeri bambaska. Ben de seninkine benzer sebeplerden oglumu hep bakicilarla buyuttum. Allahtan kayinvaldemler de uzakta oturuyodu ama her geldiklerinde herrr seye karismak isterlerdi. Neyse, yillar icinde bi sekilde toparlandi isler ve de oglusum da 13 yasina geldi. Darisi basina, saglik ve huzurla insallah
Yine de bööle diyorum. Ama baba çok otoriter en son sözü o söyleyecek her şeyi o doğru biliyo herşey ondan soruluyo ama bu ev bizim.. Benim onlara hiç bi saygısızlığım olmadı.. Büyüklerim onlar.. Allah'tan senede bi geliyolar
İyi dileklerin için sağol canım..
Canım bende cushing hastalığı vardı.Beyinde hipofizdeki bir tümör yol açmıştı. Bu tümör böbrek üstü bezleriyle beraber şeker metabolizmamı ve troidlerimide etkiledi. vucutta ilk zamanlarda normal insanın 5 katı kadar kortizol hormonu fazla çalışıyordu.ameliyat oldum tümör alındı,sonra tekrar atti . tekrar alındı 3. defa tekrarladı. bunun üzerine bir dr,hazırladığı bitkilerle 3. ameliyattan kurtuldum ve değerlerim düzeldi
Selamlar herkese,
Biliyosunuz geçen haftamın 4 günü iş seyahatinde geçti ve hem kaçamak yapmamama hem de her gün 50 dk yürümemem rağmen ancak 100 gr verebildim
Ve de maalesef yarin sabahın köründe bi seyahatim daha var, gene yurt dışı. Cumartesi akşamı dönücem inşallah. Umarım bu sefer işler daha yolunda gider.
Döner dinmez de Pazar günü oğluşumun yaşgününü kutlıycaz kalabalık bi grupla pikniğe giderek. 13 yaşına basıyoBen bile inanamıyorum.
Benden iyi dileklerinizi esirgemeyin nolur.
Bugün yediklerim:
Sabah: klasik Karatay
Öğlen: Haşlanmış brüksel lahanası ve yoğurt, mevsim salata, 4 kaşık zeytinyağlı barbunya.
Umarım yarın, Cuma ve Cts yazabilirim size. Yazamazsam diye herkese şimdiden bol leptinli ve harika kilo vermeli günler diliyorum. Özliycem sizi
Kızlar ne kadar dolmuşsunuz. Ama sadece kendinizi üzüyor, strese sokuyorsunuz. Kendinizi boş yere yıpratmayın, leylak84' ün söylediği gibi he de geç, bildiğini yap. Stres her türlü hastalığa davetiye çıkarıyor unutmayın. Size söylüyorum, ama ben de her şeyi kafaya takan, stres katsayısı yüksek bir insanım, ama yapmayalım. Karatay diyeti ile birlikte daha rahat kişiler olmaya çalışalım derim. Ayrıca bu sıkıntılar gereksiz yeme ataklarına da yol açıyor, unutmayalım kızlar.
3.öğün: 1 yumurta, kıymalı taze fasulye, yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
1,5 lt su, 45 dk yürüyüş
Fzgunum çok sene oldu evleneli canım.. Eşim bi tanedir de ara ara ailesi canımı sıkar sağolsunlar.. Ben daha çok modern düşünürüm ama onlar daha eskilerde.. Gene de üzülmesinler diye cevap vermem seslenmem...
Neyseki uzaktalar.. Sağol canım benimm.. Benim canım sıkılınca inanılmaz hızlı kilo veririm ve bundan hiç hoşlanmıyorum inanın.. Allah sıkıntı dert vermesin hiçbirimize..
Hadibakalım çocuğunun damatlıklarını göstersin Rabbim onlara uzun ömürler versin..
Sersumum yediklerimi hakettiğimi yazmışsın canım sağolll
Birazdan yaticam cunku yarin sabah 6'da evden cikmam lazim
Ama yatmaden ogleden sonra ve aksam neler yaptigimi yaziyim.
Eve 6 gibi geldim ve 1 saat yurudum disarda hafif yagmur ciselerken.
Aksam da 1 tavuk koftesi, 2 kasik kuru fasulye, 1 kozlenmis patlican ve keten tohumlu yesil salata yedim.
Simdi de biberiye cayimi iciyorum
Herkese sevgiler, bol leptinli uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?