Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2. öğünüm
3 köfte
salata
yoğurt
kabak yimeği

son öğünüm
tereyağlı domatesli tire köfte kebabı(pidesinden 2-3 lokma)bak yine yaptım yavvv:18::18:
şalgam suyu
yoğurt

bu arada kitabım geldi kıssslarrr

Sen kalbini ferah tut canim. O senin yavrun ve her zaman sen onun icin ennnn onemli insan olucaksin. Annelerin yeri bambaska. Ben de seninkine benzer sebeplerden oglumu hep bakicilarla buyuttum. Allahtan kayinvaldemler de uzakta oturuyodu ama her geldiklerinde herrr seye karismak isterlerdi. Neyse, yillar icinde bi sekilde toparlandi isler ve de oglusum da 13 yasina geldi. Darisi basina, saglik ve huzurla insallah

Canım bende cushing hastalığı vardı.Beyinde hipofizdeki bir tümör yol açmıştı. Bu tümör böbrek üstü bezleriyle beraber şeker metabolizmamı ve troidlerimide etkiledi. vucutta ilk zamanlarda normal insanın 5 katı kadar kortizol hormonu fazla çalışıyordu.ameliyat oldum tümör alındı,sonra tekrar atti . tekrar alındı 3. defa tekrarladı. bunun üzerine bir dr,hazırladığı bitkilerle 3. ameliyattan kurtuldum ve değerlerim düzeldi

Kızlar 2. öğünümden sonra kaçamaklar oldu biraz yürüyüm dedim ama yağmur başladı.
16.30'da bir magnum double yedim.
Ardından hemen leslie yapıyordum ki yarım milden sonra veteriner için çıktım.1 saatte dışarıda yürüdüm.
Eve gelince bahçeye gittim. Ağaçlarda kirazlar olmuş onları topladım, tabi biraz kiraz yedim.
3. öğünüm 19.20'de bitti.kıymalı menemen,peynir,zeytin,salatalık,aysberg veee üzerine kiraz yedim yine. 1 gr da omega 3 aldım.
Öğünlerim arası çok yakın olması biraz sorun sanırım:26:
Karnım iyice şişti ama hala gözüm aç.
Offf neyse yarın yeni bir gün. Arada olur böyle kaçamaklar deyip yola devam etcem.
Çok mu olmuş kaçamaklar sizce?

Cok gecmis olsun, Sevgicim. Insallah, hersey duzelmistir, bir daha tekrar etmez. Moralini hic bozma, sen en dogrusunu yapiyorsun, saglikli besleniyorsun. Troid problemi olanlar, sekerli besinlere ve kotu karbonhidratlara hassas oluyorlar, bu gidalari metabolize etmeleri zor. Kilo almalari cok kolay oluyor. Onun icin yuksek seker iceren kuru meyveler ve taze meyveler iyi degil. Stresli oldugun icin canin onlari yemeyi cok istiyor. Fazla kortisol hormonu ile bas etmek cok zor. Cogu cok kilo aldiriyor, azi ile kolunu kaldirmaya mecalin yetmiyor. Denge cok onemli. Allah sana saglik ve diyet suresince guc ve kuvvet versin. Taze sebzeler, salatalar cok iyi. Vucudu detoks yapar. Dizlerinin izin verdigi surece kisa yuruyusler yapabilsen.
KaratAy diyetine benzer iki kitap edinmistim kutuphaneden. Ben aslinda onlara gore daha onceleri yapmistim. Biri "leptin diet", digeri "body type diet" . Ikincisi 80 li yillarda, digeri de 90 li yillarda yazilmis. Bunlar da en az 5-6 saat aclik kosulunu koyuyorlar. Bir iki ay dene. Bir sonuc alamazsan, o kitaplardan sana bilgi aktarmaya calisirim. Iyi geceler canim, moralini hic bozma.

Selam kizlar..hem yuruyorum hem yaziyorum..esimi kandiramadim yuruyuse bende kendim ciktim..
Hava cok guzel los ve yagmur sonrasi kokusu..

Simdi farkettim ogle yemegimi yazmamisim..
1 tabak kisir
Haslama tavuk gogus
Yogurt

Aksamda
2 tane biber dolmasi
Salata yogurt

Yupppiiii yine kacamaksiz bir gun..ve yuruyus..
Bu arada utuler hala beni bekliyor hem de artarak..

Son kitap mı ?
o zaman artık meünleri paylaşırsın bizimle

06 haziran:

şükür kilo vermişim gramlarla ama olsun :)
61.5 olmuşum
bana göre harika bi sonuç

1.öğün :
klasik karatay k.valtısı

2.öğün :
1 avuç badem

3. öğün :
tavuk döner
salata
kt yoğurt

su: 2.5 lt
spor : 1sa 30 dk yürüyüş :16
:

iyi yolculuklar canım.
Sağ salim git gel inşallah ..

Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bezelye yemegı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Son düzenleme:

Cok buyuk gecmisler olsun canim. Azmin ve dirayetin karsisinda hayranlik icinde kaldim. Allah bundan sonra sana hep guzel gunler gostersin insallah.

Birazdan yaticam cunku yarin sabah 6'da evden cikmam lazim

Ama yatmaden ogleden sonra ve aksam neler yaptigimi yaziyim.

Eve 6 gibi geldim ve 1 saat yurudum disarda hafif yagmur ciselerken.

Aksam da 1 tavuk koftesi, 2 kasik kuru fasulye, 1 kozlenmis patlican ve keten tohumlu yesil salata yedim.

Simdi de biberiye cayimi iciyorum

Herkese sevgiler, bol leptinli uykular

iyi geceler kızlar,

3. Öğünüm;
1 kase mercimek corbasi,
1 tabak kapuska,
2 kasık taze fasulye,
Firin da kabakli ( unsuz ) mucver 2 dilim
ve yesil çay

Adet doneminde oldugum icin abarttim ama yuruyusumu de yaptim.
1 saat yemekten once de sonra da yurudum.

Saat 7 Gibi de seksenlerin sezon finalini izledim(indirmiştim,reklamsiz daha güzel oluyo)
Minik kase çekirdek citledim ve bı kaç kabuklu fıstık yedim yanında da Hindistan cevizi cayi ictim.

Bugun böyle oldu ..

Yarin İncirli keki yapacagım.

Opt Herkezcikleri , iyi geceler , leptininiz bol olsun kızçeler

Son düzenleme:
sabah 6 dan beri ayaktayım (( tüm gün uçuş vardı ve çok yorgunum yeni geldim.menü bildirimi :

sabah klasik karatay kahvaltı
öğlen: 30 gr fındık

et ve tavuk birer parça

3 küçük dilim peynir
salatalık domates

akşam: 50 gr fındık,ayran

akşam yiyck bişi bulamadım uçakta sandvic ve kek vardı kızlar.bende fındık yedim.ama şuan çok acıktım sabaha kadar beklicez artık.birde virşey sorucam..ben ilk yaptığımda 4 gün yapıp bırakmıştım 1,5 kilo vermiştim.şimdi bugun 4. günüm bitti ama gramlarla veriyorum.siz haftada kaç kilo verdiniz hemen hemen.fazlalığım 5 kilo buarada.

Canım iyi yolculuklar sana da.. Bavuluna cevizleri doldurdun mu yine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…