Hehehehe KArataya uygun unsuz tuzsuz ekmek keşfettim ondan yiyorum maalesef Tr de yokmuş ama leziz icinde keten tohumu Çavdar'ın tohumu iste kırılmamış buğday taneleri var is te iyi oluyorgunaydin kizlar.1-2 gundur ugrayamadim....bakiyorum neler olmus neler...
birdy canim test sonuclarin nasil?
iyiniyetli canim gecmis olsun.mutfagini su basmis....
sersum canim kendine dikkat et...
1meleksin hosgeldin.sen yenisin galiba....bir seyi 40 kere soylersen olurmus sonunda yaptin yapacagini....
CANIM YENI BIR BASLANGIC YAPTIN.BUNDAN SONRA HERSEY DAHA IYI OLUR...
baska yeni gelen arkadaslar varmis.onlarada hosgeldin diyorum....
karar 77canim kac kilo aldin.vermen gereken kac kilon var.
kaneel canim afiyet olsun...senin bademleri fistiklari goremedim...
merhaba bayanlar,
nasılsınız?
bir süredir oruç tutmaya çalışıyodum ama hep bir bahane çıkıyordu. bir sene hamilelik 1sene bebek 2yıldır hiç oruç tutmadım. bir yerden başlamak lazım dedim kalktım gece içimde rahat nasıl olsa karatay diyetinin mantığı oruça ters değil hatta gayette iyi olacak iftar sahur iyi olursa. bakalım sütüm etkilenmezse 3gün tutayım hem borçtan gider hemde yaptığım kaçamak bu hafta sınırı aştı kilo vermeme yardımcı olur.
1.öğün yani sahur
-et yemeği ve bulgur pilavı karıştırdım 1tabak
-3yumurta
-peynir
-ceviz,badem
-3bardak rezene
biraz fazla yedim ama uzun zamandan sonra tutunca ya acıkırsam korkusu galiba. ama şükür hala açlık yok:))
iftarıda yazayım akşam giremem belki
iftar vakti okulda olacam biraz hurma kayısı fındık var onlardan yerim.
evdede hamsi ve salata ayran:))
sonra bool bol su ve rezene
Evet, yoktum maalesef... Muhabbeti kaçırmışız. kk nü sel götürmüş dün yine:)) Gündüz işim, gece de 1:30a kadar misafirim vardı. Gelemedim. Şimdi de eski evimdeki komşularım çağırmıştı. Oraya gidicem inş.
Akşam görüşürüz inş.
bi gidip bi daha bakıyımvallah kurutmuşum keki
ölülerne ilginç fantazileriniz var ya
vay vay vay kimler gelmiş .hoşgeldin,hayırlı olsun yeni nickin.1 den başlamışsın 2,3,4... gider artıkın
ayyy ne acıdır o ya bende 1 ay cektim ama mahvoldum
oglumu kucagıma alamadım oturuyorum kalkamıyorum
kalksam oturamıyorum Allah kimseye vermesin sana da cok cok gecmiş olsun canım
ne bu pilav muhabbeti yahu
pirinçse yemiyoruz bulgursa abartmadan yeniliyor
canım sağol..gunaydin kizlar.1-2 gundur ugrayamadim....bakiyorum neler olmus neler...
birdy canim test sonuclarin nasil?
iyiniyetli canim gecmis olsun.mutfagini su basmis....
sersum canim kendine dikkat et...
1meleksin hosgeldin.sen yenisin galiba....bir seyi 40 kere soylersen olurmus sonunda yaptin yapacagini....
CANIM YENI BIR BASLANGIC YAPTIN.BUNDAN SONRA HERSEY DAHA IYI OLUR...
1 kivi yarım muz ( alt alta yazınca mı yan yanayken mi daha az gözüküyo)
kuzenle abla neyse de kayınpeder pöfff yaneee..günaydın kıslarnasılsınız bakem sabah erkenden kalktım yine temizlik yaptım..yarın ablam kuzenim ve akşama da kayınpederim gelebilir işler ve kahvaltı bitti..daha tatlı yapıcam..pöööööfffffff
kahvaltım
tereyağlı 1 yumurta
zeytin
peynir
domates
pastırma
omega 3
heh heh çok yemişim di mikıss bu ne ne kadar aşure yedin sersumum ağlamaya hazırlan kıssyeter gayrı ben de yaptım aşure 2 kase az şekerli yedim o kadar
hıh gene aşure
neyse aşureni kurtarmışsın canımcım sevindim Allah kabul etsin canım
doğal olarak papiş dayanamadı
Papişim akşam baklava da serbest mi kıss
Pilav zinhar kek gani baklava hani
canım gözünaydınkolay gelsin
merhaba bayanlar,
nasılsınız?
bir süredir oruç tutmaya çalışıyodum ama hep bir bahane çıkıyordu. bir sene hamilelik 1sene bebek 2yıldır hiç oruç tutmadım. bir yerden başlamak lazım dedim kalktım gece içimde rahat nasıl olsa karatay diyetinin mantığı oruça ters değil hatta gayette iyi olacak iftar sahur iyi olursa. bakalım sütüm etkilenmezse 3gün tutayım hem borçtan gider hemde yaptığım kaçamak bu hafta sınırı aştı kilo vermeme yardımcı olur.
1.öğün yani sahur
-3yumurta
-peynir
-ceviz,badem
-3bardak rezene
biraz fazla yedim ama uzun zamandan sonra tutunca ya acıkırsam korkusu galiba. ama şükür hala açlık yok:))
Yaşasın bütün kızlar toplandık olcekOyam da gelecek pindistanım da ohhhhh
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
kırma zeytin
çay
fındık
4 omega 3
öğleyin,
mercimek çorbası
salata
karnıbahar fırında
kahvemi içmeye gidiyorum baaayyy
kuzenle abla neyse de kayınpeder pöfff yaneee..geçmiş olsun ve kolay gelsin bebeeemmm..
benim koltuğum batmak üzere stop wc ye koşuyorum stopo kadar su içiyoz bir de hafazanallah temizleyemeyiz de
Leylakım kara görünmüyo kıss amma yazmışınız yaw
ay dün koptuk resmen canım ya...sağolsun melexin sitede olmasa bile bizi güldürmeyi beceriyo
tabi bir de pilav muhabbetini es geçmemek gerek
valla en uzak olan benim onaEşime melexin den bahsettim. Yakın mı oturuyor diye sordu
nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim canımselam kızlar,bugün minnoşumun doğum günü,pasta almam gerek,yarın okulda yapacaklar kutlamayı,hiç almışlığım yok,nasıl oluyor yahu bu işler,tecrübesi olan var mı?öyle şeker hamurlu süslü püslü sevmiyom ben zehir gibi geliyor bana,çikolatalı falan düz bişey alıp gitsek olmamı?
iyiniyetlim,ev ahalisi akşam kötü kötü bakmaz da bilgisayar bana kalırsa gelirim inş
afiyet olsun bebişimm..Gideyim maydanozumu alayım bi teyzenin bahçesi ve serası var ordan alıyorum doğal maydanoz pırasa ve marul alayım burayı seviyorum anacığım öpütm sizi
bakalım neler yenecekEvet, yoktum maalesef... Muhabbeti kaçırmışız. kk nü sel götürmüş dün yine:)) Gündüz işim, gece de 1:30a kadar misafirim vardı. Gelemedim. Şimdi de eski evimdeki komşularım çağırmıştı. Oraya gidicem inş.
Akşam görüşürüz inş.
çok güzel özetlemişin..yıldızlı tebrik.Nice mutlu yıllara pindistan.Okulda daha önce yapan olduysa ona sor istersen. Ben yaptığım zamanlarda pasta, 1-2 de tatlı-tuzlu götürüyorduk. Ayrıca içecek. Pastayı en çok normal çikolatalı pasta seviyolar. Kalabalıklarsa eğer sakın 2 çeşit alayım deme, çok karışıklık oluyor. Kurabiye evde yap istersen ama ben bimdeki kutulu yağlı çörek ve kurabiyelerden alırdım. Çok da pahalı sayılmaz. Meyvesuyunu da litrelik alırsan daha uygun olur ama plastik bardaklardan dökülme ihtimali fazla, ben kutuda alırdım. Onu da 2 çeşit alırdım. Ondan mı içersin, bundan mı içersin faslı olmasın diye... Plastik tabak, peçete ve çatalı unutma, eğer okulda yoksa... Veliler olacak mı bilmiyorum ama sadece çocuklar olacaksa ve de sen de bulunacaksan , bir arkadaşından yardım iste, sana yardım etsin bari. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Küçüğümü öpüyorum. Sağlıklı, mutlu günlere büyüsün inş.
Bu arada minnoş kaç yaşında bilmiyorum ama... Sanki küçük gibi düşünüp yazmıştım. Yoksa 15 yaşında falan mı??? :)))
merhaba bayanlar,
nasılsınız?
1.öğün yani sahur
-3yumurta
-peynir
-ceviz,badem
-3bardak rezene
öğle yemeğim
1 tabak pırasa yemeği
1 tabk brokoli çorbası
1 ceviz
7 fındık
ya kızlar bişi sorcam gerçi çok soruyorum ama idare edin nolur:18: öğle yemeğinde sebze agırlıkl yedım akşam et veya balık yiyebiliyorum dimi, yanı bunun bı sırası düzeni varmı :44:
saolasın sersum sende olmasan bi cevap verenim yokhayır canım bir sıralaması yok..istediğini istediğin gibi yiyebilirsin yeter ki saatlere uy..
sabah
kıymalı soğanlı maydanozlu omlet
peynir(tulum ve ezine)
öğlen şimdi
et haşlama (suyuyla)
peynirli omlet
1 kase yoğurt
çay çay
ve form çay
kızlar canan hn ekmek yemeyin diyor siz ekmek yerine ne yiyorsunuz ? bana bunu cevaplarsanız memnun olurum
kavrulmamış fındık fıstık ceviz vs. yiyiyoruz
Alllahım kaçırmışım yaw hangi dizi:44:kızz biz çok seviyoz o diziyiamerikada pazartesi oynuyo nete düşer düşmez indiriyo eşim ..iğrenç biraz emme seyrediyoss işteee
sağol canım 10 yıldır çekiyorum kiloları verdikçe şikayetlerim azalıyor çok şükür..
kızz pilav muhabbeti geçmişte espürü yapıyozz kaçırmışsın..
biri konuya balıklama dalıp sadece pilav serbest mi diye sormuştu da onun için
canım sağol..asıl sen kendine dikkat et olur mu
dün seni düşündüm ama buraya yazmadım..nerdeki bu kız diye:44::44:..merak ediyoruz bak girmezsen
yandan sağdan soldan hepisi aynu hepisiii
kuzenle abla neyse de kayınpeder pöfff yaneee..geçmiş olsun ve kolay gelsin bebeeemmm..
heh heh çok yemişim di miyok bebeemm artıkın yemiycem.
bugün ve yarın da protein yapıyom..zinhar kaçamak yok..
hakettim çantayı valla..:18::18:
pampiş çok güldürdü bizi dün.tabisii dayanamadıı
ne aydın ne aydın,sorma canımsağol iyiniyetlim
allah kabul etsin canım
afiyet olsun datlum
cevap için sağol ama ishal olmuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?