Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hehehehe KArataya uygun unsuz tuzsuz ekmek keşfettim ondan yiyorum maalesef Tr de yokmuş ama leziz icinde keten tohumu Çavdar'ın tohumu iste kırılmamış buğday taneleri var is te iyi oluyor

kadifegül bebişin kaç aylıktı daha önce söylemiştin ama unuttum:26:
benim de doğumlardan kana çok oruç borcum var, inşallah burada birbirimiz motive ede ede borçlarımı ödeyelim.
benim sahurum bayyaa doyurucuydu canım ne çektiyse ve çekecekse hepsini yedim.
öğlen eve gidip işyerinde yiyeceğim iftarlıklarımı hazırladım (3 iri köfte-sote sebzeler, çeri domates, badem, ip peyniri)
yalnız saat 4de yediklerimle duramam akşam evde de yiyecem bu gidişle. aldığım balığı dün yapamadım bugün pişirmesem bayatlayacaktı onu fırına attım akşama hazır olacak.

arkadaşlar bende aranıza katılmayı düşünüyorum. Şu an dukan diyeti uyguluyorum 1 haftadır ama hep protein almak gerçekten zor. 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum. Benim için yol gösterici gibisiniz
benim diyetlerdeki sorunum içecekler. ben kafein bağımlısıyım ama tatlandırıcı kullanırım. ayrıca gazlı içecek olmazsa olmazım:18:
karatay diyetinde içecek olarak sadece bitki ve meyve çaylarına mı izin var beni aydınlatın lütfen :2:

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
kırma zeytin
çay
fındık
4 omega 3

öğleyin,
mercimek çorbası
salata
karnıbahar fırında
kahvemi içmeye gidiyorum baaayyy

bi gidip bi daha bakıyım vallah kurutmuşum keki

ölüler ne ilginç fantazileriniz var ya
vay vay vay kimler gelmiş .hoşgeldin,hayırlı olsun yeni nickin.1 den başlamışsın 2,3,4... gider artıkın

kızz biz çok seviyoz o diziyi amerikada pazartesi oynuyo nete düşer düşmez indiriyo eşim..iğrenç biraz emme seyrediyoss işteee
sağol canım 10 yıldır çekiyorum kiloları verdikçe şikayetlerim azalıyor çok şükür..
kızz pilav muhabbeti geçmişte espürü yapıyozz kaçırmışsın..
biri konuya balıklama dalıp sadece pilav serbest mi diye sormuştu da onun için

canım sağol..asıl sen kendine dikkat et olur mu
dün seni düşündüm ama buraya yazmadım..nerdeki bu kız diye:44::44:..merak ediyoruz bak girmezsen

1 kivi yarım muz ( alt alta yazınca mı yan yanayken mi daha az gözüküyo)
yandan sağdan soldan hepisi aynu hepisiii
kuzenle abla neyse de kayınpeder pöfff yaneee.. geçmiş olsun ve kolay gelsin bebeeemmm..
heh heh çok yemişim di mi yok bebeemm artıkın yemiycem.
bugün ve yarın da protein yapıyom..zinhar kaçamak yok..
hakettim çantayı valla..:18::18:
pampiş çok güldürdü bizi dün.tabisii dayanamadıı

Pilav zinhar kek gani baklava hani

canım gözünaydın kolay gelsin

ne aydın ne aydın,sorma canımsağol iyiniyetlim

allah kabul etsin canım
Yaşasın bütün kızlar toplandık olcek Oyam da gelecek pindistanım da ohhhhh

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
kırma zeytin
çay
fındık
4 omega 3

öğleyin,
mercimek çorbası
salata
karnıbahar fırında
kahvemi içmeye gidiyorum baaayyy

afiyet olsun datlum

öğle yemeğim
1 tabak pırasa yemeği
1 tabk brokoli çorbası
1 ceviz
7 fındık

ya kızlar bişi sorcam gerçi çok soruyorum ama idare edin nolur:18: öğle yemeğinde sebze agırlıkl yedım akşam et veya balık yiyebiliyorum dimi, yanı bunun bı sırası düzeni varmı :44:

benim koltuğum batmak üzere stop wc ye koşuyorum stop o kadar su içiyoz bir de hafazanallah temizleyemeyiz de
Leylakım kara görünmüyo kıss amma yazmışınız yaw
sel götürdü burayı selll..
ay dün koptuk resmen canım ya...sağolsun melexin sitede olmasa bile bizi güldürmeyi beceriyo
tabi bir de pilav muhabbetini es geçmemek gerek

Eşime melexin den bahsettim. Yakın mı oturuyor diye sordu

valla en uzak olan benim ona bi de ramaskayla kaneel var..siz düşünün artık..
nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim canım..iğneoyası gayet güzel özetlemiş..ben de şekerhamurlu olanları sevmiyorum..sadece görüntü güzel oluyor..kolay gelsin
Gideyim maydanozumu alayım bi teyzenin bahçesi ve serası var ordan alıyorum doğal maydanoz pırasa ve marul alayım burayı seviyorum anacığım öpütm sizi
afiyet olsun bebişimm..organik organik..
bakalım neler yenecek
çok güzel özetlemişin..yıldızlı tebrik.
15 yaşında minnoş haa

Allah kabul etsin canım.

sabah

kıymalı soğanlı maydanozlu omlet
peynir(tulum ve ezine)

öğlen şimdi

et haşlama (suyuyla)
peynirli omlet
1 kase yoğurt
çay çay
ve form çay

hayır canım bir sıralaması yok..istediğini istediğin gibi yiyebilirsin yeter ki saatlere uy..

...........................................

Son düzenleme:
kızlar canan hn ekmek yemeyin diyor siz ekmek yerine ne yiyorsunuz ? bana bunu cevaplarsanız memnun olurum

Alllahım kaçırmışım yaw hangi dizi:44:

ne aydın ne aydın,sorma canımsağol iyiniyetlim

allah kabul etsin canım

afiyet olsun datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…