saolasın sersum sende olmasan bi cevap verenim yok
yooo ishal olmuyoruz,aksine kabızlık yaşıyoruz bazen
Selam kizlar nasilsiniz
Bu ara karatayla alakam kalmadi ama toparlanicam insallah,bogazim daha iyi de spor yapmaya da mecalim yok ama daha fazla da salmamam gerek artik
kabızlık içinde diyeceğim yemeklerinizi zeytinyağlı yapın , o vakit kabızlık geçer
afiyet olsun canım
yürüyen ölüler canım..(walking dead)Alllahım kaçırmışım yaw hangi dizi:44:
canım üzülme iyileşince kurarsın düzenini yeniden..Selam kizlar nasilsiniz
Bu ara karatayla alakam kalmadi ama toparlanicam insallah,bogazim daha iyi de spor yapmaya da mecalim yok ama daha fazla da salmamam gerek artik
Eki Görüntüle 569182
Bugün 5 Aralık.. Kadınlara Seçme ve Seçilme hakkı verildiği gün.. Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. gününüz kutlu olsun.....
"Dünyada her şey kadının eseridir." (M.Kemal ATATÜRK)
sabah
kıymalı soğanlı maydanozlu omlet
peynir(tulum ve ezine)
öğlen şimdi
et haşlama (suyuyla)
peynirli omlet
1 kase yoğurt
çay çay
ve form çay
merhaba canımtamamen iyileşmeden bu soğuk havalarda yürüyüşe çıkma.yediklerine dikkat et yeter.iyi olunca başlarsın yeniden
yürüyen ölüler canım..(walking dead)
canım üzülme iyileşince kurarsın düzenini yeniden..
sakın haa tamamen iyileşmeden başlama spora yeniden tekrarlar canım
Geçmiş olsun ficans. Sabahları omega 3 ile beraber c vitamini alıyorum antioksidan olarak. Normalde bugüne dek muhakkak 1-2 defa hastalanmış olurdum çok şükür Karataya başladığımdan beri iyiyim. Sen de dene istersen.
Bir de geçen yıl boğazım iltihaplandığında ben de 12 tane mi neydi, antibiyotik iğne yaptırmıştım. İlkini yaptırdığımda o kadar canım yandı ki, ayağımı sürükleyerek yürüdüm. Sonra başka bir hastanede yaptırdım iğnelerimi. Orada içine bişey kattılar. Acıyı yarı yarıya azalttı. Sağlıkçı arkadaşlar bilir belki. Eğer daha fazla iğne yaptıracaksan araştır istersen bunu...
Eki Görüntüle 569182
Bugün 5 Aralık.. Kadınlara Seçme ve Seçilme hakkı verildiği gün.. Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. gününüz kutlu olsun.....
"Dünyada her şey kadının eseridir." (M.Kemal ATATÜRK)
elıf bacım cıdden boyle dusunce gucuyle aşabılır mıyız bu eşiği yawwpapadiya hadi çekim yasası kurallarına uyuyos ve 69a değil 64e odaklanıyoruz tamam mı öyle bi rakam yok...aklında tutacağın rakam 64... (ben bunu yaptıktan sonra baskülümün bozulup düşündüğüm rakam olan 55i gösterdiğini daha önce yazmıştım)belki de işe yarar.
ah ıyınıyetlım ah neler cekıyoruz bılmıyosunyapmış yapmıııışşşş
kesinlikle
kutlamışınız iştteeeeesen kaçırdın mı yoksam yemedin mi kıss
haydi bakalım pindistanım bugün de bekliyoz:112:
benim koltuğum batmak üzere stop wc ye koşuyorum stopo kadar su içiyoz bir de hafazanallah temizleyemeyiz de
Leylakım kara görünmüyo kıss amma yazmışınız yaw
deneyımlerını paylastıgın ıcın tesekkurler canımcımevet canım maydonoz demetini üçe bölüyorum. öğünümde yiyorum. aynen sık sık wc ye gidiyorum.Bir süre sonra insan tadına alışıyormudur nedir. Maydonoz yemek hoşuma bile gidiyor.Ama iki hafta tüketip bir hafta ara vermek gerekiyormuş.
Ödem konusunda çok iyi..Aynaya bakınca ve kıyafetlerimin duruşundan verdiğim kilodan daha fazlası gitmiş gibi duruyor... Mutlu oluyorum...
ortaam senle jaddede pılav satmaya kadar vardı olayBugün sabah küçüğümle yaşadığımız yemek yememe ve akabinde ben de gelicem anne krizlerinden sonra kötü başlayan günüm; pilav muhabbeti ve papadiyanın "kızım kendine çeki düzen ver, öyle gel sınıfa" diyen coğrafya öğretmeni muhabbetinden sonra (öğretmenlerim de, papadiyam da kızmasın bana... Vaktiyle böyle bir fırça yemişliğim var da ordan aklıma geldi) günüm şenlendi, yüzüm güldü valla:))) Göz kapaklarım şiştiği için, kaşlarımı kaldıra kaldıra okuyorum ama tek satırı kaçırmadım inanın.
Menümü de yazayım:
Sabah 2 yumurta ile peynirli yumurta
2 dilim kaşar, domates,maydonoz.
dogum gunu kutlu olsun hayırlı saglıklı senelereselam kızlar,bugün minnoşumun doğum günü,pasta almam gerek,yarın okulda yapacaklar kutlamayı,hiç almışlığım yok,nasıl oluyor yahu bu işler,tecrübesi olan var mı?öyle şeker hamurlu süslü püslü sevmiyom ben zehir gibi geliyor bana,çikolatalı falan düz bişey alıp gitsek olmamı?
iyiniyetlim,ev ahalisi akşam kötü kötü bakmaz da bilgisayar bana kalırsa gelirim inş
ıyınıyetlım cok sanslısın yaa herseyın organık be guzelımGideyim maydanozumu alayım bi teyzenin bahçesi ve serası var ordan alıyorum doğal maydanoz pırasa ve marul alayım burayı seviyorum anacığım öpütm sizi
mıhtarlar ve azalar 2012 sene sonu degerlendırme toplantısımı yoksamPindistan çocuğun herhal doğum günü kutlu olsun:112:
Akşama ben de burdayııımmmm terslik olmaz inş. herkes toplansın kızlaaarrrrr
allah kabul etsın canım dogru seylerı dogru mıktarda ve dogru zamanda yersen ınan hıcbır sorun yasamazsınmerhaba bayanlar,
nasılsınız?
bir süredir oruç tutmaya çalışıyodum ama hep bir bahane çıkıyordu. bir sene hamilelik 1sene bebek 2yıldır hiç oruç tutmadım. bir yerden başlamak lazım dedim kalktım gece içimde rahat nasıl olsa karatay diyetinin mantığı oruça ters değil hatta gayette iyi olacak iftar sahur iyi olursa. bakalım sütüm etkilenmezse 3gün tutayım hem borçtan gider hemde yaptığım kaçamak bu hafta sınırı aştı kilo vermeme yardımcı olur.
1.öğün yani sahur
-et yemeği ve bulgur pilavı karıştırdım 1tabak
-3yumurta
-peynir
-ceviz,badem
-3bardak rezene
biraz fazla yedim ama uzun zamandan sonra tutunca ya acıkırsam korkusu galiba. ama şükür hala açlık yok:))
iftarıda yazayım akşam giremem belki
iftar vakti okulda olacam biraz hurma kayısı fındık var onlardan yerim.
evdede hamsi ve salata ayran:))
sonra bool bol su ve rezene
yooo ishal olmuyoruz,aksine kabızlık yaşıyoruz bazen
Sagol leylakim,sagol sersumum
Simdilik cikmayi dusunmuyorum ama sabah aksam igneye giderken yuruyus yolunun yanindan gecerken bir ah cekiyorum da iyilesince de hemen cikmayayim biraz kendimi koruyayim diyorum,ne kadar dayanabilirsem,evde yapabilecegim seyler bakiyorum ama onlardan da cabuk bunaliyorum,neyse iyi olayim da birseyler yapariz,yeme duzenim tam karatay olsa o da biraz idare eder
Senin ve butun kadinlarin kutlu olsun canim
Protein gunundesin galiba canim kolay gelsin,azmin icin de
dinlen dinlen ve de dinlen diyorummSagol leylakim,sagol sersumum
Simdilik cikmayi dusunmuyorum ama sabah aksam igneye giderken yuruyus yolunun yanindan gecerken bir ah cekiyorum da iyilesince de hemen cikmayayim biraz kendimi koruyayim diyorum,ne kadar dayanabilirsem,evde yapabilecegim seyler bakiyorum ama onlardan da cabuk bunaliyorum,neyse iyi olayim da birseyler yapariz,yeme duzenim tam karatay olsa o da biraz idare eder
canım hemşire içine jetokain ampulden katarsa acıtmaz uyuşturarak gider ilaçSagol oyacim bu ara omegam bitti,beraberin de vitamin de alayim bu sefer
Ben de sabah aksam oluyorum penisilin,o kadar farkli ki
Dun aksam oldugumda resmen bacagimi kaldiramadim ben da,ama sabah ki kalkabilirsiniz dediginde ben daha igneyi olmadigimi dusunuyordum,hic anlamadim bile
Yapan hemsireden mi yoksa sabahla aksam mi farkli anlamadim ya cok aciyor ya da az,bazen de hissetmiyorum bile
keske kadınlarımız atatürk 'ün bize verdigi bu hediyenin
degerini daha cok bilseler ........
1 saat yuruyus cepte
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne lutfen
evet canım..2 gün sabır sağol
dinlen dinlen ve de dinlen diyorumm
canım hemşire içine jetokain ampulden katarsa acıtmaz uyuşturarak gider ilaç..tabii hemşireler ilacı bozar mı bozmaz mı daha iyi bilir..istersen bir sor eğer katılabilirse canın çok daha az yanar..gerçi ben deposilin yapılırken katıyordu arkadaşş..
katılıyorum canım.
selam kızlar,bugün minnoşumun doğum günü,pasta almam gerek,yarın okulda yapacaklar kutlamayı,hiç almışlığım yok,nasıl oluyor yahu bu işler,tecrübesi olan var mı?öyle şeker hamurlu süslü püslü sevmiyom ben zehir gibi geliyor bana,çikolatalı falan düz bişey alıp gitsek olmamı?
iyiniyetlim,ev ahalisi akşam kötü kötü bakmaz da bilgisayar bana kalırsa gelirim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?