Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar avatarlariniz cok guzel.....bende istiyorum...
avatarlarin oldugu sayfaya baktim ama detay bulamadim....nasil avatar yapiyorsunuz anlatirmisiniz.ins.bende yapabilirim...:44:

ben resmi pc kaydediyorum sonra
kontrol paneline girip avatarı degiştir diyor
gözat diyor oraya girip kaydediyorum

her persembe 10 tl lkik alıyorum bir hafta yetiyor sadce sabahları yiyorum

YENİLENDİK şekerim

Bu arada melexin in kayınvalidesi için bi güzellik düşündüm.

Onu çaya, hatta yemeğe davet edicem. Veya ben onu ziyaret ederim. Uzuuuun uzun oturup sohbet edicem. Sarılıp, kucağına bile yatabilirim. Ama 26 Aralıkta olması şart. 26 Aralıkta radyasyon alıcam. Hastaneyi müteakip teyzeye koşucam

ilgince benziyo..bakarız hafta sonu..asıl eşim çok sever bu tarzı..biz de lost manyağıydık biara prison break de sonuna kadar izledik..şimdi de walking dead..

O bana tiksinç geldi. Ben de heros, dexter, merlin, being human, game of thrones, csı ny seyrettim.

Son düzenleme:

Ben de hobbitleri bekliyorum 14 aralıkta sinemalarda

İğneye gitmeye üşeniyorsan, iyileşmeye başlamışsın demektir:)

Evet canım ya onu olmasam ne olur,son 1 taneyi olmasam çok şey fark etmez herhalde,yani inşallah,yoruldum bir de sabah akşam git gel

Sagol oyacim daha iyiyim son 1 iğnem kaldı ,10.igne ona da gitmeye űşeniyorum şimdi,bu arada başım çok ağrıyor,bi ağrı kesici alayım
canım son iğne de olsa yaptır canım..dozun yarım kalmasın..üşenme sakın
YENİLENDİK şekerim
evet evet güzel oldu değişiklik

müthiş fikir..bol bol sarıl kendisine ..size çok kanım ısındı de..

Bu hafta epey havuc yedim bakalim faydasi olacakmi.?
Metabolizmayi hizlandiriyor dediler. Ins faydasi olur.
Pazar & Carsamba günleri haric fitnese devam ettim. hep.

Son düzenleme:
Evet canım ya onu olmasam ne olur,son 1 taneyi olmasam çok şey fark etmez herhalde,yani inşallah,yoruldum bir de sabah akşam git gel

bak sen ben yazarken sen düşünmüşsün bile..canım üşenme ciddiyim yarım bırakma ..o depolanıyor vücudunda..tekrarlar sonra..

O bana tiksinç geldi. Ben de heros, dexter, merlin, being human, game of thrones, csı ny seyrettim.

walking dead gerçekten tiksinç ama kocişim izliyo diye ben de takıldım..zombileri saymazsak konu iyice ilginçleşti..merak ediyorum artık

canım son iğne de olsa yaptır canım..dozun yarım kalmasın..üşenme sakın

evet evet güzel oldu değişiklik

müthiş fikir..bol bol sarıl kendisine ..size çok kanım ısındı de..

bak sen ben yazarken sen düşünmüşsün bile..canım üşenme ciddiyim yarım bırakma ..o depolanıyor vücudunda..tekrarlar sonra..

Öyle mi diyorsun sersumum yaa,tamam canım eşime diyim de gidelim:26:

Matmazeller muhabbetiniz bol olsun Nassınız inşallah , keyifleriniz yerinde mi ?

He bu arada yazmayı unuttum ; herkeşler kendine kıpraşmalı robot resim yapmış , güle güle kullanın.

Hemencecik yazıyorum ;

Sabah :
* 1 haşlanmış yumurta
* Beyaz peynir

Öğle :
* Yarım kase tarhana çorbası
* 2 kaşık kıymalı kapuska
* 1 tane tavuk baget
* 1 parça somon
(dolapta kalan yemekleri bitirdik)

Ara :
Bu kısmını Sersumcum senin için yedim , miktar veremiyorum :
Fındık-fıstık-mandalina-kuru kayısı-kuru dut-kestane-vişne suyu (Dedim ya hergün bi sağlık kuruluşuna gidiyoruz diye.Benim eşim gönüllü kan bankasıdır , devamlı kan verir.Bugün de Bakırköy'deki bi hasta için kan lazım olmuş.Bi orası kalmıştı gitmediğimiz , oraya da gitmiş olduk.Bu vişne suyunu da ordan verdiler.Yıllardır içmemiştim , bi kaç yudum içtim , çok hoşuma gitti)

Akşam :
* 2 yumurtadan yumurtalı ıspnak bol sarmısaklı yoğurtlu (bu ara buna kafayı taktık , bayıla bayıla yiyoruz)
* 1 kaşık humus
* Salata

Zpor : Maalesef olamadı , bu hafta biraz zor görünüyor valla...

[sersum;27653336]hadi bakalım canım..gümbür gümbür geliyorsun desene

Ins canim ama bende bir siskinlik var pek bi degisiklik oldugunu sanmiyorum. Yarin ola hayrola. 3 haftadir fitneste, 1 saat 15 dk gidiyorum normalinde 45 dk yeterli diyorlar. Kg vermekten cok vucudu SIKLASTIRIYOR fitnes. Ben SIKLASTIRMAK TA ISTIYORUM VUCUDUMU.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…