kizlar avatarlariniz cok guzel.....bende istiyorum...
avatarlarin oldugu sayfaya baktim ama detay bulamadim....nasil avatar yapiyorsunuz anlatirmisiniz.ins.bende yapabilirim...:44:
kızlar bir merak ettiğim bir soru daha var aranızda bu diyete uyup ne kadar kilo verenler oldu 1 ay içinde ekmek yemeden , cevaplarsanız memnun olurum, birde cevizde ucuz bir yiyecek değil , birde hergün kıracaksın bayağı uğraştırır adamı , taze kırılması gerek dedi canan hn.
kızz bugün ben tam freeyim kocişim yok..bugün kalalım
sizden ses çıkmadı kaçtımyok kıss kocişim hadi hadi yetmedi mi daha deyip durdu çok kıskanıyolar bizi bu kocişler yawww
zaten senle ilgiliydi mesajlar kıss..kulaklarını çınlattık..ayrıntılar özeline yazıyom..
10 dk geçsin sana da yazarım tabii canım..ulaklık görevimi itinayla yerine getiriyorum..
waawww...nekaaa güzel olmuş avatarlarınız kıss..gulu gulu kullanın leylakımla..
ilgince benziyo..bakarız hafta sonu..asıl eşim çok sever bu tarzı ..biz de lost manyağıydık biara prison break de sonuna kadar izledik..şimdi de walking dead..
Evet. Bir anda dünyadaki tüm elektrik ve güç kaynakları çalışmaz oluyor. Askeri bir grup terör estiriyor kaba güçle. Bir de, bir şekilde bsayarları çalıştıracak kadar elektrik üreten bir grup adam var. Askerler onların peşinde. Şimdilik izliyorum fena değil ama bir süre sonra sıkacak gibi geldi nedense. Bir ara deli gibi heros seyrederdim. Neydi be...
İğneye gitmeye üşeniyorsan, iyileşmeye başlamışsın demektir:)
canım son iğne de olsa yaptır canım..dozun yarım kalmasın..üşenme sakınSagol oyacim daha iyiyim son 1 iğnem kaldı ,10.igne ona da gitmeye űşeniyorum şimdi,bu arada başım çok ağrıyor,bi ağrı kesici alayım
evet evet güzel oldu değişiklikYENİLENDİK şekerim
Bu arada melexin in kayınvalidesi için bi güzellik düşündüm.
Onu çaya, hatta yemeğe davet edicem. Veya ben onu ziyaret ederim. Uzuuuun uzun oturup sohbet edicem. Sarılıp, kucağına bile yatabilirim. Ama 26 Aralıkta olması şart. 26 Aralıkta radyasyon alıcam. Hastaneyi müteakip teyzeye koşucam
Evet canım ya onu olmasam ne olur,son 1 taneyi olmasam çok şey fark etmez herhalde,yani inşallah,yoruldum bir de sabah akşam git gel
O bana tiksinç geldi. Ben de heros, dexter, merlin, being human, game of thrones, csı ny seyrettim.
canım son iğne de olsa yaptır canım..dozun yarım kalmasın..üşenme sakın
evet evet güzel oldu değişiklik
müthiş fikir..bol bol sarıl kendisine ..size çok kanım ısındı de..
bak sen ben yazarken sen düşünmüşsün bile ..canım üşenme ciddiyim yarım bırakma ..o depolanıyor vücudunda..tekrarlar sonra..
yaptır canım yaptır..Öyle mi diyorsun sersumum yaa,tamam canım eşime diyim de gidelim:26:
seni gördük daha iyi olduk hatun..hoşgeldin..Matmazeller muhabbetiniz bol olsunNassınız inşallah , keyifleriniz yerinde mi ?
He bu arada yazmayı unuttum ; herkeşler kendine kıpraşmalı robot resim yapmış , güle güle kullanın.
Bu hafta epey havuc yedim bakalim faydasi olacakmi.?
Metabolizmayi hizlandiriyor dediler. Ins faydasi olur.
Pazar & Carsamba günleri haric fitnese devam ettim. hep.
Matmazeller muhabbetiniz bol olsunNassınız inşallah , keyifleriniz yerinde mi ?
Bu hafta epey havuc yedim bakalim faydasi olacakmi.?
Metabolizmayi hizlandiriyor dediler. Ins faydasi olur.
Pazar & Carsamba günleri haric fitnese devam ettim. hep.
Bende isterim..
[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?