Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leylakcımm başınız sağolsunn canım...

kararında yedikten sonra pek zararı olmaz heralde ikizcimm biz yemeye devam edelim ama kararındaa
bu arada tebrik ederim cnm
ben 1 ayda 3 kg verebildim çok zor veriyorumm ama olsun gr la da olsa gidiyorr

kararında yedikten sonra pek zararı olmaz heralde ikizcimm biz yemeye devam edelim ama kararındaa
bu arada tebrik ederim cnm
ben 1 ayda 3 kg verebildim çok zor veriyorumm ama olsun gr la da olsa gidiyorr

evet canım ben 1 tabak yiyorum.....hemde suyuyla....
hocam orda 2 tabak yiyen birine cevap olarak yenmez demişti....
kurtulacağız inşaallah canım bu kilolardan....ben 1 sefer kaçamak yaptım oda tahin helvasıydı (vizdan azabından sonrasında 1 saat koşar adımlarla yürüdüm)oda listede var aslında....:44:

bi arkadaş nohut, fasulye vb. yiyecekleri sormuş sanırım.kitapta yenilebilecek örnek öğünlerin birinde aynen şöyle yazıyoastımalı yada kıymalı kuru fasulye,bakla ve nohut yemeği yenbilir(bol soğan ve salata ile yenebilir)

çok teşekkürler.

11.00 (2 yumurtalı)kıymalı yumurta,az beyaz peynir,10 zeytin
marul zeytınyaglı keten tohumlu bır cay bardagı ceviz,3 kayısı,2 kuru erik,omega
16.30 5 kasık kadar zeytınyaglı barbunya,bol kıvırcık salatası,1 dilim kasar ,5 ceviz,az yogurt
yapabılırsem yürüyüş

sabaheynirli omlet
5 zeytin
ceviz
domates
süt
öğlen:1 nar
akşam:kıymalı kabak
salata
ayran

Son düzenleme:
bende yarın yapayım nohut:))

tesekkür

vicdan azabı çekiyor insann ya çok iyi motive olmuşuzz karatay a
tabii grubumuzun ve kk nın da önemi çok büyük yediklerimizi yazmamız bir nevi kendimizi kontrol ettiriyorr
gitsin artık bu kilolarrr...

vicdan azabı çekiyor insann ya çok iyi motive olmuşuzz karatay a
tabii grubumuzun ve kk nın da önemi çok büyük yediklerimizi yazmamız bir nevi kendimizi kontrol ettiriyorr
gitsin artık bu kilolarrr...

evet canım siz olmasanız belki bukadar sıkı olmazdım...çok iyi gittiğimi düşünüyorum.....

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar fıstık(B vıtamını ıcerır,sutten daha fazla kalsıyum ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc beyaz peynır,bır domates(cılde ıyı gelır,kırısıklık fılan),bıraz nane.(Dogal agrı kesıcı),bıraz maydanoz,bıraz dereotu,3marul yapragı,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corekotu,ıkı dıs sarımsak(dogal antıbıyotık),bır tutam zencefıl.

dogru doylıyorsunuz ben bır kere makarna yedım vıcdan azabından ruyama gırdı ...kızlara ayıp oluyor her dedıgıme cevap verıyorlar tesvık edıyorlar dıye karalar bagladım
bır daha olmadı

Kabızlık konusunda zelısce ısımlı arkadasın bır paylasımı var:"Sonunda oturdum araştırdım, kabızlığın sebebi yeterince lif ve su almamak bir de haraketsizlikmiş. O günden itibaren içtiğim suyu iki katına çıkardım, her öğünde kocaman bir kase yeşil salata ve yürüyüş. O günden sonra bir dah hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Sizlere de naçizane tavsiyem her öğünde bolca yeşil slata yeyiniz, bol bol su içiniz ve yürüyüş yapınız. Eğer bu işe ben dur demeseydim bu gün belki de annem gibi şişe şişe calcium magnecyum içiyor olacak, bağırsaklarımı tembelleştirmiş olacaktım...
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Sevgiyle kalalım."aynen katılıyorum Ben tepsıye tedavı menum olarak bakıyorum.

Eklentiler

• $a5kahvalt%C4%B1m.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 82
ya kızlar 2 haftadır aynı kilodayım.sporumu da aksatmıyorum ama...bayrama kadar 79 u görmek istiyorum oysa ki.moralimi bozmuyorum ama 70 li rakamları görmek istiyorum ben:84:

canım sodalı form çayını okuduğum kadarıyla sende içmişsin.faydasını gördün mü?senin vereceğin cevaba göre bende deniycem...

canım sodalı form çayını okuduğum kadarıyla sende içmişsin.faydasını gördün mü?senin vereceğin cevaba göre bende deniycem...

4 gün yaptım bıraktım.
Üşendim sanırım neden bilemedim aslında.
Ama faydalı olduğuna inanıyorum ben.
Yalnız canan hoca kilo verirken soda tüketilmemesinin daha iyi olacağını söylemiştim o kafamı karıştırdı.
Eğer denersen yemeklerden 2 saat sonra falan iç ama olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…