bugün ne yazacağımı hiç bilemiyorum.o kadar üzgünüm ki....eniştemin de van da akrabaları vardı ve tabi ölen akrabaları da var....hepsine allahtan rahmet ailelerine de sabır diliyorum ne diyim,ordaki herkesin allah yardımcısı olsun.çok kötü...
bugünkü menüm
1.öğün:1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,domates,salatalık,omega 3
2.öğün:1 kase şehriyeli çorba,2 kaşık bulgur pilavı
spor:45 dk yürüyüş
sıvı:bugün pek içemedim,birazdan yeşil çay içerim
leylakcımm başınız sağolsunn canım...
bendede kitap yok..burda edindiğim bilgiler vede hocanın yorumlarıyla yapıyorum diyetimi.....
20 gün oldu ve bugün itibariyle 4 kg verdim....nohut,fasulye vede mercimekte yiyorum.. kilo verebiliyorum ozaman yememde sakınca yok diye düşünüyorum........
kararında yedikten sonra pek zararı olmaz heralde ikizcimm biz yemeye devam edelim ama kararındaa
bu arada tebrik ederim cnm
ben 1 ayda 3 kg verebildim çok zor veriyorumm ama olsun gr la da olsa gidiyorr
bi arkadaş nohut, fasulye vb. yiyecekleri sormuş sanırım.kitapta yenilebilecek örnek öğünlerin birinde aynen şöyle yazıyoastımalı yada kıymalı kuru fasulye,bakla ve nohut yemeği yenbilir(bol soğan ve salata ile yenebilir)
çok teşekkürler.
bende yarın yapayım nohut:))evet canım ben 1 tabak yiyorum.....hemde suyuyla....
hocam orda 2 tabak yiyen birine cevap olarak yenmez demişti....
kurtulacağız inşaallah canım bu kilolardan....ben 1 sefer kaçamak yaptım oda tahin helvasıydı (vizdan azabından sonrasında 1 saat koşar adımlarla yürüdüm)oda listede var aslında....:44:
tesekkürbi arkadaş nohut, fasulye vb. yiyecekleri sormuş sanırım.kitapta yenilebilecek örnek öğünlerin birinde aynen şöyle yazıyoastımalı yada kıymalı kuru fasulye,bakla ve nohut yemeği yenbilir(bol soğan ve salata ile yenebilir)
evet canım ben 1 tabak yiyorum.....hemde suyuyla....
hocam orda 2 tabak yiyen birine cevap olarak yenmez demişti....
kurtulacağız inşaallah canım bu kilolardan....ben 1 sefer kaçamak yaptım oda tahin helvasıydı (vizdan azabından sonrasında 1 saat koşar adımlarla yürüdüm)oda listede var aslında....:44:
vicdan azabı çekiyor insann ya çok iyi motive olmuşuzz karatay a
tabii grubumuzun ve kk nın da önemi çok büyük yediklerimizi yazmamız bir nevi kendimizi kontrol ettiriyorr
gitsin artık bu kilolarrr...
canım sodalı form çayını okuduğum kadarıyla sende içmişsin.faydasını gördün mü?senin vereceğin cevaba göre bende deniycem...
canım sodalı form çayını okuduğum kadarıyla sende içmişsin.faydasını gördün mü?senin vereceğin cevaba göre bende deniycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?