Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2. Öğün(Ogle):1tabak fırında zeytınyaglı olarak pısırılmıs patlıcan,domates,bıber.3yesıl sıvrı bıber,bırkac marul yapragı,bıraz cevız,bır kucuk sogan,bırkac bıber tursusu.(Marullara sararak yedım bu yemegı) ,bır bardak ayran. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 2 saat ev ısı yaptım,15 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

benim de kafamı karıştıran maden suyuydu.canan hocanın dediği aklıma geldi o yüzden denemeye cesaret edememiştim.ama yeşil çayı ve limonu da gün içinde bolca tüketiyorum zaten.dediğin gibi kahvaltıdan 2 saat sonra içmeye başlasam akşam yemeğine kadar bitiririm zaten.teşekkürler cevabın için

Rica ederim ne demek ..
Ben de tam yeşil çayımı demlemiştim hadi dedim içine sodayı da dökeyim.
Bu hafta düzenli 1 hafta olarak deneyelim bakalım ne olacak sonuç.
Bir de çok tok tuttuğunu söyleyebilirim kesinlikle.

evet bende deneyeyim bakalım.2 haftadır kilo vermem durdu belki işe yarar.tok da tutması ayrıca güzel.

Icıne bıraz cevız de koyunca aynen ekmekle yemıs gıbı hıssedıyor ınsan.

Eklentiler

• $a5ogleyemeg%C4%B1m.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 61
vicdan azabı çekiyor insann ya çok iyi motive olmuşuzz karatay a
tabii grubumuzun ve kk nın da önemi çok büyük yediklerimizi yazmamız bir nevi kendimizi kontrol ettiriyorr
gitsin artık bu kilolarrr...
bir yerde okumustum yedıklerımızı yazarak ayda 400 gr mıydı700 gr mıydı neydı verebilirmisiz yazınca yedıkleırmız kontrol edılıyormus bır de burda destek var fazlasıyla gıdıyor kılolarr

canım bu fıstık kabuklu yer fıstıgı degıl mı:26: pazardan alıyım bende omega 3 u kac tane ıcıyorsun ac tok :26: ben 1 tane kahvaltı sonrası içiyorum da masalha cok guzel hazırlıyorsun gece kalkıp hazırlasam ıyı olcak ama henuz yapamadım tebrik ediyorum seni. kac yasındasın ve calışıyormusun bazen agır iş yazıyorsunya merak edıyorum canım merakımı mazur gör ben öğretmenım 1 kızım var 2.5 yasında 28 yasındayım

Antep fıstıgı,eVde boya vardı,ev tasıdık fılan bu ay cok yogunum,40 yasındayım,belkarım,calısıyorum tabı,Ev ıslerını kendım yapıyorum.Aktıf olmazsam kılo veremıyorum oyle alıstırdım genc kız ıken vucudum alısmıs,kılo verınce elımle yer sılmeyı dusunuyorum eskı gunlerdekı gıbı.

canım başınız sağolsun.
deprem çok korkunç bir olay,Allah depremzedelere sabır versin

bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü (veee sonunda kürü tamamladım,bitti artık,çok şükür )

öğlen:
2 yumurta
peynir
zeytin domates-salatalık-biber (kekikli ve zeytinyağlı)
1 dilim ince kepek ekmeği ( zeytinyağına batırarak yedim özellikle,belki biraz bağırsaklarımı hareketlendirir dedim.)
ceviz

akşam:
2 yumurtalı menemen
1 baget
yoğurt
taze soğan
maydonoz

su:1.5 LT şimdilik
spor üşenmezsem ve uyku beni esir almazsa yapıcam (dün gece kuzu hiç uyutmadı bizi,çok uykusuzum)

kitabı okuyan arkadaşlarr baklagiller konusunda aydınlatır mısınız?
ben de yiyorum mercimek, nohut ,k. fasulye falan. yemeyecek miyiz yoksa ?:44::44::44:

arkadaşlar bende kitap var ancak kitap tam anlamıyla diyet kitabı olmadığı için ( sağlıklı beslenmeye önem veriyor) ben zayıflayana kadar nohut yeme fln diye birşey okumadım o yüzden de yanlış yaptım diyeti.belki gözümden kaçmıştır.Zaten bana mantıksız geldi (zayıflamaya çalışırken karbonhidrat tüketmek nohut vs.)ama denemek istedim.Önceki diyetlerimin hiçbirinde karbonhidrat içerdiği için nohut türü baklagillerden yemiyordum.
Kısacası benim anladığım şu istediğimiz kiloya ulaşana kadar kahvaltıda bir sıkıntı yok ancak diğer öğünler diyet yemeklerinden oluşmalı.istenilen kiloya ulaşıldığında yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye uygun ölçülerde geçilebilir.
canan hoca bir tv programında ''bu bir diyet kitabı değil sağlıklı beslenmeyi anlatıyorum'' gibi birşey söylemişti.Yanlışım varsa düzeltin.

2 mil leslie yaptımm duşumu aldımmm ,saçlarımı kurutayım da yeşil çayımı içeyimm bol limonlusundannn

arkadaşlar hocanın röportajında baklagillerin yenebileceğini,sağlıklı olduklarını yazıyordu.hatta özellikle onların yenmesini söylüyordu.özellikle mercimeğin her türlüsü protein içerdiğinden çokça tavsiye ediyor.tv ye çıktığında da kaç kez duydum bunları kendisinden

5 km yuruyun ıstedıgınızı tuketın dıyor,ben 120 kıloyla basladım Karatay dıyetıne,mumkun oldugu kadar karbonhıdrat yuklu seylerı yuksek performans gerektıren gunlerımde tukettım,tuketıyorum .

arkadaşlar karatay diyetiyle ve kadınlar kulübündeki başlığıyla nasıl tanıştığımızı paylaşalım mıı ne dersinizz?

ilk cevap benden gelsin.
karatayla arkadaşım sayesinde tanıştım ablasının hayatının değiştiğini söyledi. hemenn araştırmaya başladım google dan kk daki bu başlığa rastladım ilk sayfasından itibaren okudum. üye olmak istedimm site yoğunluktan dolayı üye kabul etmiyordu. en sonunda üye oldumm ve sizlerle tanıştımm. iyi ki gelmişim hiç bu kadar mutlu zayıflamamıştımm aç kalmadann.

aynen katılıyorum.zaten cana hoca sadece protein değil,sağlıklı karbonhidrat tüketmeliyiz diyor.bunlar da mercimek,kuru fasulye,nohut vb. yiyecekler.

iyi akşamlar arkadaşlar menümü bildiremiyorum çünkü benim için bir menü yok 2gündür üzerinize afiyet ishal oldum
86.5 gösteriyor baskül ama çok su kaybettim iştahsızlığım devam ediyor belki geri gelmez gienler(kg)lar

idealistçim ben kilo vermek istediğime karar verdim ve cuma zayıflama takımlarına dahil oldum,7. takıma.tam olarak ne diyeti yapacağıma karar verememiştim.ya 1300 kalori diyeti ya da dukan diye düşünüyordum.derken eşim karatay diyetini okudu ve bana da okuttu.bak bu diyette her şey yenebiliyor.tatlı ve ekmek yok dedi.ben de o röportajı okudum ve kafama yattı.sonra bu topikte aldım soluğu tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…