evet onu bende çok merak ediyorum.........
4 gün yaptım bıraktım.
Üşendim sanırım neden bilemedim aslında.
Ama faydalı olduğuna inanıyorum ben.
Yalnız canan hoca kilo verirken soda tüketilmemesinin daha iyi olacağını söylemiştim o kafamı karıştırdı.
Eğer denersen yemeklerden 2 saat sonra falan iç ama olur mu?
benim de kafamı karıştıran maden suyuydu.canan hocanın dediği aklıma geldi o yüzden denemeye cesaret edememiştim.ama yeşil çayı ve limonu da gün içinde bolca tüketiyorum zaten.dediğin gibi kahvaltıdan 2 saat sonra içmeye başlasam akşam yemeğine kadar bitiririm zaten.teşekkürler cevabın için
Rica ederim ne demek ..
Ben de tam yeşil çayımı demlemiştim hadi dedim içine sodayı da dökeyim.
Bu hafta düzenli 1 hafta olarak deneyelim bakalım ne olacak sonuç.
Bir de çok tok tuttuğunu söyleyebilirim kesinlikle.
bir yerde okumustum yedıklerımızı yazarak ayda 400 gr mıydı700 gr mıydı neydı verebilirmisiz yazınca yedıkleırmız kontrol edılıyormus bır de burda destek var fazlasıyla gıdıyor kılolarrvicdan azabı çekiyor insann ya çok iyi motive olmuşuzz karatay a
tabii grubumuzun ve kk nın da önemi çok büyük yediklerimizi yazmamız bir nevi kendimizi kontrol ettiriyorr
gitsin artık bu kilolarrr...
Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar fıstık(B vıtamını ıcerır,sutten daha fazla kalsıyum ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc beyaz peynır,bır domates(cılde ıyı gelır,kırısıklık fılan),bıraz nane.(Dogal agrı kesıcı),bıraz maydanoz,bıraz dereotu,3marul yapragı,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corekotu,ıkı dıs sarımsak(dogal antıbıyotık),bır tutam zencefıl.
Antep fıstıgı,eVde boya vardı,ev tasıdık fılan bu ay cok yogunum,40 yasındayım,belkarım,calısıyorum tabı,Ev ıslerını kendım yapıyorum.Aktıf olmazsam kılo veremıyorum oyle alıstırdım genc kız ıken vucudum alısmıs,kılo verınce elımle yer sılmeyı dusunuyorum eskı gunlerdekı gıbı.
bir yerde okumustum yedıklerımızı yazarak ayda 400 gr mıydı700 gr mıydı neydı verebilirmisiz yazınca yedıkleırmız kontrol edılıyormus bır de burda destek var fazlasıyla gıdıyor kılolarr
canım bu fıstık kabuklu yer fıstıgı degıl mı:26: pazardan alıyım bende omega 3 u kac tane ıcıyorsun ac tok :26: ben 1 tane kahvaltı sonrası içiyorum damasalha cok guzel hazırlıyorsun gece kalkıp hazırlasam ıyı olcak ama henuz yapamadım tebrik ediyorum seni . kac yasındasın ve calışıyormusun bazen agır iş yazıyorsunya merak edıyorum canım merakımı mazur gör ben öğretmenım 1 kızım var 2.5 yasında 28 yasındayım
bugün ne yazacağımı hiç bilemiyorum.o kadar üzgünüm ki....eniştemin de van da akrabaları vardı ve tabi ölen akrabaları da var....hepsine allahtan rahmet ailelerine de sabır diliyorum ne diyim,ordaki herkesin allah yardımcısı olsun.çok kötü...
bugünkü menüm
1.öğün:1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,domates,salatalık,omega 3
2.öğün:1 kase şehriyeli çorba,2 kaşık bulgur pilavı
spor:45 dk yürüyüş
sıvı:bugün pek içemedim,birazdan yeşil çay içerim
kitabı okuyan arkadaşlarr baklagiller konusunda aydınlatır mısınız?
ben de yiyorum mercimek, nohut ,k. fasulye falan. yemeyecek miyiz yoksa ?:44::44::44:
5 km yuruyun ıstedıgınızı tuketın dıyor,ben 120 kıloyla basladım Karatay dıyetıne,mumkun oldugu kadar karbonhıdrat yuklu seylerı yuksek performans gerektıren gunlerımde tukettım,tuketıyorum .birşey sormak istiyorum.Canan hanım kitabında nohut ve leblebi tüketmeyin veya az tüketin demiyor.ozaman kuru baklagilleridemi tüketmemelimiyiz.diğerleri karbonhidrat içermiyormu.bilseydim yemezdim.her hafta yedim valla.siz biliyormuydunuz
canım başınız sağolsun.
deprem çok korkunç bir olay,Allah depremzedelere sabır versin
arkadaşlar hocanın röportajında baklagillerin yenebileceğini,sağlıklı olduklarını yazıyordu.hatta özellikle onların yenmesini söylüyordu.özellikle mercimeğin her türlüsü protein içerdiğinden çokça tavsiye ediyor.tv ye çıktığında da kaç kez duydum bunları kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?