Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende vajinismus belasından dolayı zaten ne zamandır siteye üyeydim.ve yaklaşık 2 yıldır sürekli kilo aldığım için diyet sayfalarında sürekli gezinirdimama abur cuburlardan kendimi asla alamazdım.birgün babam canan hocadan bahsetti,araştırdım kitabı olduğunu öğrendim.hemde diyet kitabıydı.hemen kitabı edindim.sonra kesin kk da bununla ilgili de konu vardır dedim ve gerçekten de vardı.gerçi o zamanlar pek kimse yoktu.ama sonradan çok şenlendi burası,çok da iyi olduilk kez bu kadar uzun zamandır sağlıklı besleniyorum ve de zayıflıyorum

çok geçmiş olsun profitcim.bol bol sıvı tüketmelisin canım.bir de bizim diyete uygun değil ama ishale iyi gelir patates,muz,havuç

selam.............
bende forumu gezerken karatay diyetini gördüm ve kontrol panelime ekledim...daha önce hiç duymamıştım..1 ay kadar takip ettim..az çok öğrendim ve denemeye karar verdim...
ve şuan sizinle yola devam ediyorum...........

profıtcım 1 talı kasıgına turk kahvesı koy limon sık onu yut cıddıyım gecmıs olsun

Ben de kk'da cuma yarışmalarındayım.
İnternetten diyet haberlerine bakarken karatay diyeti diyeti dikkatimi çekti.
Her merak ettiğim şey gibi kk'da arattım.
Bir sayfa vardı ama daha o kada boştu ki okumak da zor olmadı tabi.
acaba dedim olabilir mi ara öğünlersiz.
Ben ara öğün yapmak da çok zorlanırdım dedim denemekten ne çıkar ki.
Böylelikle takip etmeye başladım ve başlayış o başlayış ..

ben kılolarımdan cok bıktıgım için arayıştadım...ara öğünlü dıyetler denedim...hem cabuk acıkıyor sürekli ara yemegı de düşünmekten(hazırlık,yeme zamanı,yeri) hem cok sıkılıyordum..
bır gun nette dolandım...dıyetlerı okuyup durdum dukanı okudum yorumlarda olumsuz olanlar da vardı...karataya rastladım gazete haber ve röpörtajlarda...uzun vadelı fakat kalıcı saglıklı olması ve benı ekmek zafıyetımden kurtarabılecegı dusundum...cünkü 1 dılım ekmek yersem muhakkak devamı gelıyordu... kk da ise 1-102 sayfaya kadar okudum aklıma yattı..buraya üye oldum
bu topiği baslatan saphiraya candan tesekkür ederim
su an yarın 15 günüm ekmek aklıma bıle gelmıyor, 1 haftadır gece uykuda yemege kalkmıyorum
sayenizde kızlar

bende hocayı 1 ay kadar once bır tv programında gordum konusması tavrı bılgısı benı cok etkıledı anlattıkları cok mantıklı geldı google dan karatay dıyetı kadınlar kulubu dıye arattım cunkı her konuda ben once kadınlar kulubunun fıkrıne bakarım.sayfaları okudum ve aradıgım saglıklı beslenme seklının bu olduguna karar verdım sonra hocanın butun tv program vıdeolarını ızledım.kadınlar kulubune uye olmak ıstedım ama aktıvasyon maılı bır turlu gelmıyodu uyelıgımı baslatamıyordum facedekı sayfalarından bıle sıten-m ettım neden maıl gelmıyo dıye megerse onlar en az 5 kez maıl atmıs benım maılımde gereksız hanesındeymıs maıller.aslında en gereklı hayatımın donum noktası olacak maıl gereksızler hanesınde dusunsenıze.hemen aktıf hale getırdım ve konuyla ılgılı yorumlar yapmaya bılmedıklerımı sormaya basladım saphıracım canım ıyıkı varsın cok sıcak karsılamıstın benı dıger kızlara herkese tsk ler sımdı ıse pc yı ılk actıgımda yaptıgım teksey burayı acıp kımın ne yazdıgını okumak oluyo.

arkadaşlarımmm sizler de iyi ki varsınız.hep birlikte vericez bu kiloları ve sağlığımıza kavuşucaz.dsotluğumuz baki olsun

çoook uykum geldiii,leslie yine beni beklemekten helak oldu kaçamak yapmadım nasılsa,(yani hemen hemen )

selam herkese...bende eskı bı kk uyesıyım ve kk dan edındığım bılgılerı deneyım ve tecrubelerı başka yerde gormedım valla
karatay hocayı bende tv lerde gordum son zmanlarda ve kadın hakkaten cok mantıklı konuşuyor.sık sık yemek değil kılo vermenın ozu az yemekten gecıyor kesınlıkle.
ben cok cok zayıf bırıydım gorenler bıraz kılo alsan falan derlerdı fakat ben coook memnundum halımden.hamıle kaldım normal kıloyla atlattım o donemı doğumdan 3 ay sonra eskı kıloma dondum...ta kiii sütüm olsun dıye yıye yıye iştahımı fecı derecde açana kadar.tabi süt varken yakıyordum yedıkelrımı ama kızım 1 bucuk yaşına basınca sütüm azaldı fakat iştahım azalmadı ve bı anda kılo almaya başaldım.kızım 2 yaşında şimdi ve emzırmeyı 3 gun oldu kestım ve kararlıyım eskı kıloma doncem.burayı takıp ederek daha kolay olacağına ınanıyorum..benım tek olayım çıkolata yememek ve dızı karşısında oturup akşamları ne bulursam tuketmemek olacak:))tabi bu dıyetın yanında.
buraya kaç kılo olduğumu ve hedefmı mı yazmam gerekıyo,,,bı lıste var mı hala??

günaydın bayanlar...
sabah yine uyanamadımmm....
kahvaltım yumurtasız oldu....
neyse arada değişiklik iyidir...
1 avuç tel peynir
1 kupa süt
1 avuç badem...
yedim.

haftasonum kaçamaksız geçti.50 dk yürüyüşte yaptım.haftada bir yürümemin faydası olmaz deyip yapmıyodum ama ne zaman ne kadar fırsatım olursa değerlendiricem artık..
bel çevremin inceldiğini hissediyorumm..
evde mezuramı bulamdığımdan ölçemedim..
çarşıya çıkıp bi tane alsam iyi olacak..

64.0 baskulumdeki rakam :92::92::92::92::92::92::92:ve bugün tam 1 ay oldu mutluyum bu diyetle

buraya baslama hikayem loxi ile oldu hep diyetteydim aslında (normalde değilmişim dekendimi kandırıyordum ) bi türlü veremiyordum dukan yapım dye kitap aldım fakat imkansız geldi dayanamazdım sadece protein yemeye. loxaandra karatayı anlattı ve kitabını aldım 24 eylül baslangıc ve tam 2.7 yani 3 diyek vermis bulunuyorum sukurler olsun allahım seker olmadığı için göbekte muthis incelme var pantolonlardaki rahatlamadan hissediyorum

Son düzenleme:

tebrikler..............:124::124::124::124::124::124::124:

Günaydın herkese yine kötü haberlerle başladık güne Allah herkesin yadımcısı olsun.
Haftasonu klasik kahvaltı cumartesi balık,pazar günü tavuk ve taze fasülye yedim.Tek kaçamağım balıktan sonra yediğim tahin helvasıydı.Erken yedim yine saat 5 ten sonra hiçbirşey yemedim.

Bu sabah kahvaltı yapamadım.
1 avuç badem getirdim işyerinde çayla yedim.

pepeticimmmmmmmmmm tebriklerrr şekerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…