arkadaşlar karatay diyetiyle ve kadınlar kulübündeki başlığıyla nasıl tanıştığımızı paylaşalım mıı ne dersinizz?
ilk cevap benden gelsin.
karatayla arkadaşım sayesinde tanıştım ablasının hayatının değiştiğini söyledi. hemenn araştırmaya başladım google dan kk daki bu başlığa rastladım ilk sayfasından itibaren okudum. üye olmak istedimm site yoğunluktan dolayı üye kabul etmiyordu. en sonunda üye oldumm ve sizlerle tanıştımm. iyi ki gelmişim hiç bu kadar mutlu zayıflamamıştımm aç kalmadann.
64.0 baskulumdeki rakam:92::92::92::92::92::92::92: ve bugün tam 1 ay oldu mutluyum bu diyetle
buraya baslama hikayem loxi ile oldu hep diyetteydim aslında (normalde değilmişim dekendimi kandırıyordum ) bi türlü veremiyordum dukan yapım dye kitap aldım fakat imkansız geldi dayanamazdım sadece protein yemeye. loxaandra karatayı anlattı ve kitabını aldım 24 eylül baslangıc ve tam 2.7 yani 3 diyek vermis bulunuyorum sukurler olsun allahım seker olmadığı için göbekte muthis incelme var pantolonlardaki rahatlamadan hissediyorum
tebrikler..............:124::124::124::124::124::124::124:
64.0 baskulumdeki rakam:92::92::92::92::92::92::92: ve bugün tam 1 ay oldu mutluyum bu diyetle
buraya baslama hikayem loxi ile oldu hep diyetteydim aslında (normalde değilmişim dekendimi kandırıyordum ) bi türlü veremiyordum dukan yapım dye kitap aldım fakat imkansız geldi dayanamazdım sadece protein yemeye. loxaandra karatayı anlattı ve kitabını aldım 24 eylül baslangıc ve tam 2.7 yani 3 diyek vermis bulunuyorum sukurler olsun allahım seker olmadığı için göbekte muthis incelme var pantolonlardaki rahatlamadan hissediyorum
pepeticim:13: devamını dılıyorum beklıyorum
pepeticimmmmmmmmmm tebriklerrr şekerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?