Filizcim kolay gelsin
bildirim: geçen hafta 55.6
bu hafta 56.3anlayın artık nasıl yemişim
hıh bu günde aşure yaptımşekeri çok az atayım kendiminkine bari
geçen hafta 56.3 bu hafta 56.4 olmuşum
kızın kaç yaşındaydı bu arada. umarım ufaklıklar çalışır da güzel yerleri kazanırlar ve iyi insanlar olurlar.papiş yok kimse yok leylakım gittimi kayınbabanlar:26:
ben kaçtım öğrencilerim beni bekler
bu ara öğrencilerime takmış durumdayım ne yapıyorlar takipteyim ders çalışmaları için son gaz çalışıyorum. Geçen yıl kızımın sınıfında olan deneme sınavlarında ilçe 1.cisi full çeken bir öğrencim baktım bu sene tepetaklak azıcık ilgilenmem onu mutlu etti harıl harıl çalışıyor yine 1. olacak dersaneye bile gitmedennasıl efendi bir çocuk süpper zeki
kızım ne dese beğenirsiniz "anne ... ile denemeden sonra ilgilenseydin ya şimdi beni geçecek" bu kız da beni öldürecekdün de ... düzeldi ders çalışıyormuş deyince "anne masus mu yapıyorsun" dedi
aferin sana..ohh..iyi oldu bak şimdi içim rahatladı ...sen de iyi ki varsın
ben 3-4 haftadır yapıyom canım..afallattım metabolizmamı..kızlar da şahit...darısı başına
daa karpuz keseceğğdik..iyi geceler canım..
iyi geceler de nereye yaww..(tabii diyonuz kısım sen 3 saat uyudun uyku gelmez diyee )bol leptinler tatlım
Kızlar ben size birşey itiraf edeceğimBugün başıma ne geldi biliyonuz mu ? E bilmiyonuz tabii. Bir felaket geldiği kesin diye düşünüyorsunuz.Tamam doğru tahmin .Tebrikler Ama aynı felaket bir insanı kaç kere yakalar ? Diyorsunuz ki bu Melexin ise sınır tanımaz . Bu da doğru tahmin Ama bir daha yapmayacağım değipte ,ısrarla yapan salak birisi olarak benimle ilgili bir bilgi veriyorum size
Şimdi efendim ; geçen hafta aynı gün yani malum Perşembe başıma gelenleri hatırlamıyorsanız hatırlatayım.
1- ocağı yakarken saçımın sağ tarafını komple yakmıştım
2- arabada giderken sigara içip,dışarı attığımı sandığım sigarayı arabanın içine sallamış seyir halinde ufak çaplı bir yangın çıkarmıştım
Evetttttgelelim bugüne.Her Perşembe olduğu üzere ben yine arkadaşla bir yere gidecektim.Ama bu sefer arkadaşımla gideceğimiz yerde buluşacaktım.Utanıyorum söylemeye ama ben yine sigarayı yaktım.Bir de içtimSonraaaaaaa neler olduğunu biliyorsunuz da.Ben emindim bu sefer dışarıya attığıma.Yaa bu sefer yanık kokusu olmadı.Bir ara sollamak için dikiz aynasından arkaya bakayım dedim.Ulenn bügünde amma sis var dediğim andaaaa beyin dank etti.Duracak yer yok, arkaya anında zıplayacak arkadaş yok.Sakin olmalıyım, sakin olmalıyım diye diye parketmiş bir tırın arkasında durdum ve attım kendimi arka koltuğa.Malesef bu sefer hasar büyük.E benim koca elbet birgün görecek o koca deliği.O güne kadar bir şeyler bulmam gerek.Koltuğun yandığına değil de arabada sigara içtiğim için Allahımmmmm düşünemiyorum.(kendisi sigara içmediği için )
kizlar gunaydin.....
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 74,400
Bu hafta kilo : 73,600 gr
Fark : -800gr
Fark yüzdesi : % 1.0752
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor
Kızlar şuan da kopuyorumMaillerime bakayım dedim.Kadınlar kulübü editörleri sağolsunlar bana 3 mail atmışlar.Şifremin yanı sıra onlara ulaşabileceğim Hertürlü (telefon,Fax,mail,Twitter,face,adres.... )iletişim yolunu yazmışlar.Bu kadar bela olmuşum yaniii Allah razı olsun.Ama düşünüyorumda onlarda anladı sanırım benim değerimi Bu kız olmasa sayfa kapanır dediler herhalde Yada başıma gelen belaları okuyunca acımışlardır
geçen hafta 56.3 bu hafta 56.4 olmuşum
papiş yok kimse yok leylakım gittimi kayınbabanlar:26:
Kilo bildirimi
rumuz: elifezgi Başlangıç tarihi: 27 Eylül
Başlangıç kilosu:67,5
önceki kilom:66,2
bu sabah:65,9
Fark:0,3 kg
Yüzde: -%0,453
......
az gitti hatta 2 hafta önceki kiloma bile ulaşamadım ama olsun, inşallah 2 hafta sonra 64,9u görürüm
Bildirimimi yapıyorum sıkı durun kızlar....
Rumuz: NuruDİlara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 85,7
Bu hafta : 84,4
Fark : 1,3
Toplam fark : 4,8
Beden : 48(alt) - 50 (Üst) ( bol geliyor kıyafetler ama bir alt bedeni daha denemedim. Malum sürekli kilo alıp verince her bedenden kıyafet mevcut...)
Spor : İki gün falan yürüdüm.
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : 1,516
Mutluyum, inşallah sizde mutlu olursunuz...
Beden : 48(alt) - 50 (Üst) ( bol geliyor kıyafetler ama bir alt bedeni daha denemedim. Malum sürekli kilo alıp verince her bedenden kıyafet mevcut...)
herkeslere günaydın kıslarişlerimi bitirdim,bitki çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım daha canım istemiyo nedense..ama yaparım birazdan
tartıda da 1 kg eksik çıktım mutluyum
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 74,400
Bu hafta kilo : 73,600 gr
Fark : -800gr
Fark yüzdesi : % 1.0752
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor
KIZLAR ÇİRİ YAZDIM AMA OKUMAMIŞSINIZ YAZIN OLGUNLAŞAN KAYISI İÇİNDEN ÇEKİRDEĞİ ÇIKARILIP GÜN IŞIGINDA KURUTULUYOR O HAZIR SATILANLARDAN BAHSETMIYORUM EV YAPIMI. YENİR Mİ O BEN BU SABAH YEDİM AMA SİZ NE DERSENIZ ONA GÖRE ÇIKARADABILIRIM. ÇOK SEVIYORUM AMA BAGIRSAK ÇALIŞIMINI DÜZENLİYO KABIZLIGADA BIREBIR
kahvaltı:
ev yapımı peynırle 1 yumurtadan omlet
yeşil salata(tuz limon z.yag kıvırcık domates)
1 avuç ceviz
1 bardak şekersiz papatya çayı
yanlış yaptıgım bişey var mı? öğrenen kadar yardımcı olun lütfen.
bu dıyete yarın başladım 63 kilo bu sabah 62.500 geldim
hedefim 55ben geçen sene 69 kıloyla başlamıştım diyete uzunca bı ara vermiştim şimdi yenıden başladım. geçensene montignac dıyetı yaptım
kızlar nasılsınız
geçen hafta 68.8
bu hafta 69.3
fark.+500
bütün arkadaşlarımı kutluyorum burada olup mücadele ettikleri için
Tebrikler canım
Kızlar kilom sabit 65
canım yoktun sen kaç gündür hayırdır:26:kızlar nasılsınız
geçen hafta 68.8
bu hafta 69.3
fark.+500
leylakım hamaratım çok sevindim 1 kilo gitmişherkeslere günaydın kıslarişlerimi bitirdim,bitki çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım daha canım istemiyo nedense..ama yaparım birazdan
tartıda da 1 kg eksik çıktım mutluyum
Kar kış demeden azimliler bak gelecekler Leylakımkıs ben 3-4 saatlik uykuyla duruyodum.üstüne bir de 1,5 yaşındaki yeğenimle uğraşmaktan çok yoruldum,nasıl sızdığımı hatırlamıyorum
içme kıss şu sigarayı
sana da günaydın canım,yeni avatarını güle güle kullan
iyiniyetlim neden böyle oldu ki:26::26:aman dikkat et,daha çok olmasın +lar benimki gibi
yok kıs daha gelmedileryolda kar varmış gelmeleri gecikti.bugün yada yarın gelirler sanırsam
sadecene 100 gram almışsın sudur o sudurson bir kaç gündür daha dikkatli olduğun gözümden kaçmış değil, devam et gene verirsin. youtubede doktorum videolaraını izliyordum bi diyetisyen diyordu ki bi kadın ayda sadece bir gün gerçek kilosunu görür o da adet bitiminden 3 gün sonrasıdır diyordu, geriye kalan günlerde hep bi şekilde ödem oluyormuş.
kızın kaç yaşındaydı bu arada. umarım ufaklıklar çalışır da güzel yerleri kazanırlar ve iyi insanlar olurlar.
Kilo bildirimi
rumuz: elifezgi Başlangıç tarihi: 27 Eylül
Başlangıç kilosu:67,5
önceki kilom:66,2
bu sabah:65,9
Fark:0,3 kg
Yüzde: -%0,453
......
az gitti hatta 2 hafta önceki kiloma bile ulaşamadım ama olsun, inşallah 2 hafta sonra 64,9u görürüm
yürüyüş yapmamana ve hasta olmana rağmen almamışsın canım tebrikler
kahvaltım
yumurtalı kıyma kavurması
peynir
zeytin
1 portakal
omega 3
kızlar nasılsınız
geçen hafta 68.8
bu hafta 69.3
fark.+500
leylakım hamaratım çok sevindim 1 kilo gitmiş
Kar kış demeden azimliler bak gelecekler Leylakım
Canım kaçamak yapsam da 2 öğün yapıp kilo almıyordum ama 3 öğünle sonuç bu öğleyin yememeliyim kesinlikle
canım yoktun sen kaç gündür hayırdır:26:
leylakım hamaratım çok sevindim 1 kilo gitmiş
Kar kış demeden azimliler bak gelecekler Leylakım
Canım kaçamak yapsam da 2 öğün yapıp kilo almıyordum ama 3 öğünle sonuç bu öğleyin yememeliyim kesinlikle
ne güzel yavaş ve emişn adımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?