Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kısslar , bu kadar radyasyon muhabbetinin üstüne TV'de X-MEN başlamış , ben konuştuklarımızı pekiştirmek adına onu seyrediciğim

:111::111::111:

üzülme canım hallaedersin onu 1 -2 güne

olur inşallah canım..benim 2 günlük menüme bakarsan örnek olur sana dün ve bugün ben protein yaptım yine..
Sersum bebis sende az degilsin tartı gunünden önce atak patak ısı götüreceksin
Saka bi yana guzel sonuclar alırsın Şimdik menüye bakacağım

Bi sürü alıntı yapıp cevaplıyordum ki şarjım bitti kızlar

Neyse iğnemi olup geldim, sersumum ve kızlar iyi ki varsınız

ben de çıkıyorum kıslar...sabah 6 da uyandım,feci uykum geldi..hepinizi öper bol leptinli rahat uykular dilerimyarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah

Listeni beğendim
Okul ve is de ogle yemeğine haslarımın tavuk ve peynir götürürüm veya bir kutu yağarız yogurt du bakalım yapcam ben bu ısı

Çıktım kızlar
iyi geceler Herkezcikleere
bol leptinler
bol başarılı bir tartı gunü dilerim

Oğlum uyandı yahu... Bi ağız tadıyla muhabbet edemedim. Yarın hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inş. Ben yokum, biliyorsunuz.

İyi geceler.

Bi sürü alıntı yapıp cevaplıyordum ki şarjım bitti kızlar

Neyse iğnemi olup geldim, sersumum ve kızlar iyi ki varsınız
aferin sana..ohh..iyi oldu bak şimdi içim rahatladı...sen de iyi ki varsın

Sersum bebis sende az degilsin tartı gunünden önce atak patak ısı götüreceksin
Saka bi yana guzel sonuclar alırsın Şimdik menüye bakacağım
ben 3-4 haftadır yapıyom canım..afallattım metabolizmamı..kızlar da şahit...darısı başına
Öpüyorum hepinizi , size iyi muhabbetler
daa karpuz keseceğğdik..iyi geceler canım..
ben de çıkıyorum kıslar...sabah 6 da uyandım,feci uykum geldi..hepinizi öper bol leptinli rahat uykular dilerimyarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah
iyi geceler de nereye yaww..(tabii diyonuz kısım sen 3 saat uyudun uyku gelmez diyee)bol leptinler tatlım

Listeni beğendim
Okul ve is de ogle yemeğine haslarımın tavuk ve peynir götürürüm veya bir kutu yağarız yogurt du bakalım yapcam ben bu ısı

kolay canım..ben de iş yerime taşıyorum yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…