Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

listeyi de hatırlatayım..amiboid de yok buaralar..:44::44: gelmezse sıra atlıyacak..reyhanım hazırlıklı ol..

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

Kızlar ben size birşey itiraf edeceğim Bugün başıma ne geldi biliyonuz mu ? E bilmiyonuz tabii. Bir felaket geldiği kesin diye düşünüyorsunuz.Tamam doğru tahmin .Tebrikler Ama aynı felaket bir insanı kaç kere yakalar ? Diyorsunuz ki bu Melexin ise sınır tanımaz . Bu da doğru tahmin Ama bir daha yapmayacağım değipte ,ısrarla yapan salak birisi olarak benimle ilgili bir bilgi veriyorum size
Şimdi efendim ; geçen hafta aynı gün yani malum Perşembe başıma gelenleri hatırlamıyorsanız hatırlatayım.
1- ocağı yakarken saçımın sağ tarafını komple yakmıştım
2- arabada giderken sigara içip,dışarı attığımı sandığım sigarayı arabanın içine sallamış seyir halinde ufak çaplı bir yangın çıkarmıştım
Evetttttgelelim bugüne.Her Perşembe olduğu üzere ben yine arkadaşla bir yere gidecektim.Ama bu sefer arkadaşımla gideceğimiz yerde buluşacaktım.Utanıyorum söylemeye ama ben yine sigarayı yaktım.Bir de içtim Sonraaaaaaa neler olduğunu biliyorsunuz da.Ben emindim bu sefer dışarıya attığıma.Yaa bu sefer yanık kokusu olmadı.Bir ara sollamak için dikiz aynasından arkaya bakayım dedim.Ulenn bügünde amma sis var dediğim andaaaa beyin dank etti.Duracak yer yok, arkaya anında zıplayacak arkadaş yok.Sakin olmalıyım, sakin olmalıyım diye diye parketmiş bir tırın arkasında durdum ve attım kendimi arka koltuğa.Malesef bu sefer hasar büyük.E benim koca elbet birgün görecek o koca deliği.O güne kadar bir şeyler bulmam gerek.Koltuğun yandığına değil de arabada sigara içtiğim için Allahımmmmm düşünemiyorum.(kendisi sigara içmediği için )

allaaam yareppim yaaa.. kızım bununla gelsin geçsin de..bidaa yapma lütfen.. kızım korkutma bizi yaa..çantalarım bak seni..hatta çantaladım..
gülemem ben buna.. bugün zaten hastanenin arkasında bir binanın çatı katı cayır cayır yandı..çok korktuk..neyse ki ölen ya da yaralanan yok..ama yangın çok kötü birşey..sakın bidaaa böyle birşey yapma tamam mı

melexin datlum ben de kaçıyom..dedikleri mi unutma sakın
öpüyom senii

iyi geceler..bol leptinler diliyorumm..yarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah..

kafiye fakiriydi napem:
ben koltuğa delik açtım,alt kısmını dolduruyorum
Biliyorum,seviyorum, ediyorum,bilmiyorum um um um kafiyeli ya işte ala alla
dur kıss ne ölmesi,allah etmesin sana bişey olursa bizi kim güldürür
Doğru söylüyon kıs ölmeyeyim Di mi ??

Tamam apla Bir daha olmaz.Zaten arkadaşıma da anlattım o da beni haşladı.Ben en çok bir daha yapmam değipte yaptım ya ondan utanıyorum

sersum canim seni gordugume eminim.hatta sabahin o saatinde oldugu icin sasirdim....
ne olur ne olmaz sen sifreni degistir....buyuk ihtimal gecmisi okudugun icin mesajimi gormedigini dusunmustum....

gunaydın kızlar
06 30 kalktıgımdan mutevellıt kahvaltım bıle bıttı cay ıcıp dun geceyı okudum

kahvaltım

1 yumurta
zeytın,peynır
sarma,ceviz
tb ekmegı
omega3

bu arada dün de 1 saatt YAGMURDA yurudum.. bugun de yurumek ıcın mutlaka zaman ayıracam kendıme bu aralar yaptıgım tek en dogru şey

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 74,400
Bu hafta kilo : 73,600 gr
Fark : -800gr
Fark yüzdesi : % 1.0752
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

Kızlar şuan da kopuyorum Maillerime bakayım dedim.Kadınlar kulübü editörleri sağolsunlar bana 3 mail atmışlar.Şifremin yanı sıra onlara ulaşabileceğim Hertürlü (telefon,Fax,mail,Twitter,face,adres....)iletişim yolunu yazmışlar.Bu kadar bela olmuşum yaniiiAllah razı olsun.Ama düşünüyorumda onlarda anladı sanırım benim değerimi Bu kız olmasa sayfa kapanır dediler herhaldeYada başıma gelen belaları okuyunca acımışlardır

harikasın....

Dün ne yedim

Sabah
1 portakal;
Yeşil zeytin, tereyağı, yufka ekmek, az köy tavuklu pirinç çorbası

Öğle
Bir porsiyon salata, 2 fındık,1 diş sarımsak, 1 kuru kayısı

Akşam
Çeyrek porsiyon etli kuru fasulye, 1 porsiyon mercimek çorba, kuru soğan, nane, maydanoz, tere.

Bitki çayı:
2 kupa

Spor:
Kahvaltı sonrası 100 kez yerinde zıplama, 50 mekik, 50 dk yürüyüş, aklıma geldikçe karnımı çekerek 20 kez nefes egzersizi

Kitap:
Küçük arı bitti..Bugün Aşk üfleyen neyzen' e başlıyorum..

bu arada dün de 1 saatt YAGMURDA yurudum.. bugun de yurumek ıcın mutlaka zaman ayıracam kendıme bu aralar yaptıgım tek en dogru şey
erkencisin datlum bugün erken kalkan yol alırmış geçmişi anca okumuşsundur

kizlar gunaydin.....

günaydınlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…