Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benimde artik avatarim var...
.bunu kizim begendi.....
güle güle kullan canım..çok şirin..
sersum canim seni gordugume eminim.hatta sabahin o saatinde oldugu icin sasirdim....
ne olur ne olmaz sen sifreni degistir....buyuk ihtimal gecmisi okudugun icin mesajimi gormedigini dusunmustum....

değiştirdim canım noolmaz noolmaz..eşim giriyor sabah internete ama oda sadece haberleri açıyor..benim bilg.da şifreler otomatik geliyor acaba nete girince direk online mı gözüküyorum..ama öyle olmaması lazım.:44::44: neyse garantiye aldım değiştirdim şifremi canım..sağol

bu arada dün de 1 saatt YAGMURDA yurudum.. bugun de yurumek ıcın mutlaka zaman ayıracam kendıme bu aralar yaptıgım tek en dogru şey
zuupppperrr..
lazım olursa senden alırız artık numaraları sakın kaybetme haa
ayynı benim kızım..rakipleri onu geçecek diye çok korkuyo..çok fesat bunlar yaww
herkeslere günaydın kıslarişlerimi bitirdim,bitki çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım dahacanım istemiyo nedense..ama yaparım birazdan
tartıda da 1 kg eksik çıktım mutluyum

İnşallah canım göreceksin tabii ki daha azını da göreceksin

saat 3 oldu neredeyse yavas yavas yayınla bebeem

tsk datlumellerıne saglık bu arada cok şık olmus cızelgem

Tamam canım yayınlıyorum az sonra

Thanks :)))Kafiyeli olmuş ama Di mi ? Leylak beğenmedi Küsüm ona

Su toplamıştır canım vücut.Birde sabah kalkar kalkmaz değil de 15 dk kadar sonra tartılmak gerekli.

?
ben hatta 1 saat sonra tartılınca daha bile iyi oluyor..wc sorunu varsa o da kalmıyor..
kolay gelsin canım..
bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:69
bu hafta:68.5
69 laneti bitti pampişim..
Sersumum hoşgeldin erkencisin
hoşbulduk canım..

bugün ne güzel erkencisin canım,hoşgeldin
hoşbulduk datlumm..

ah keşke hep böyle erken gelebilsem..eleman eksiğimiz olmasa hep böyle olacak emme gelen olursa tabee..haftaya yine tamgünüm..

eşim nöbetten çıktı..birlikte eve geldik..2. öğünümü yaptım..eşime canım sen uyu bence uyumadın dedim bana ne dese beğenirsiniz..

yaaa beni uyutup karataya gircen di miii.. hayır ben film indirdim seyredelim dedi kıskançç ama filmin 15. dk sında sızdı kaldı tabee..hadi aşkoşum sen yat bak dedim..onu yatırdım ve tabii tahmin ettiği gibi hemen size geldim.. çok kıskanıyo bu kocişler bizii haa onu diyyim ben size..

Son düzenleme:
1.Nurudilara. % 1.516:119::119::119:

2. Melexin. % 1.075 :119::119:

3.Kadifegül. % 0.855 :119:

4.Papadidya. % 0.725

5.Elifezgi. % 0.453

6.Akrep33. %0 :26:

7.Ficans. %0 :26:

8.İyiniyetli. + 0.177 :26:

9.Nazfiliz. +0.726 :26:

Hepinizi tebrik ediyorum Karataylı olduğunuz için

Bence de canım çok haklısın kesinlikle kıskanıyorlar

sabah

peynirli omlet
1 küçük kase yoğurt
tulum ve ezine peyniri

öğlen

kıymalı omlet
peynir zeytin
2 lahmacun büyüklüğünde tandır ekmeği
domates salatalık

bugünde protein yapıcaktım ama sıcacık tandır ekmeğini ve salatalık domatesi görünce dayanamadım..
bir de cısslarımı yaziim..1 eti puff,yarım koska koshelva

ben de eskiden maç izleyeceği zaman kızardım eşime,şimdi ben maç yok mu diye sorunca yine sayfana giricen dimi diyo

afiyet olsun datlum

ellerine sağlık canım.. hepinizi canı gönülden kutluyorum dostlarım..burada olmak dahi büyük bir başarı hepimiz için
afıyet olsun canım

sersumum hosgeldın nasılsın bıdenem
iyiyim bebeeemm..sağol..sen de iyisin maşallah kırdık 69 lanetini desene
Bence de canım çok haklısın kesinlikle kıskanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…