ben de eskiden maç izleyeceği zaman kızardım eşime,şimdi ben maç yok mu diye sorunca yine sayfana giricen dimi diyo
afiyet olsun datlum
ya sersumum aksamları esımde benı pc basınca gorunce ters ters bakıyo ben hemen cevabı yapıstırıyorum bız burda ılım ırfan pesındeyız elalemın karıları neler pesındeah keşeke hep böyle erken gelebilsem..eleman eksiğimiz olmasa hep böyle olacak emme gelen olursa tabee..haftaya yine tamgünüm..
eşim nöbetten çıktı..birlikte eve geldik..2. öğünümü yaptım..eşime canım sen uyu bence uyumadın dedim bana ne dese beğenirsiniz..
yaaa beni uyutup karataya gircen di miii..hayır ben film indirdim seyredelim dedi kıskançç ama filmin 15. dk sında sızdı kaldı tabee..hadi aşkoşum sen yat bak dedim..onu yatırdım ve tabii tahmin ettiği gibi hemen size geldim.. çok kıskanıyo bu kocişler bizii haa onu diyyim ben size..
ellerıne saglık bıdenem1.Nurudilara. % 1.516:119::119::119:
2. Melexin. % 1.075 :119::119:
3.Kadifegül. % 0.855 :119:
4.Papadidya. % 0.725
5.Elifezgi. % 0.453
6.Akrep33. %0 :26:
7.Ficans. %0 :26:
8.İyiniyetli. + 0.177 :26:
9.Nazfiliz. +0.726 :26:
Hepinizi tebrik ediyorum Karataylı olduğunuz için
Bence de canım çok haklısın kesinlikle kıskanıyorlar
afıyet olsun canımcım super menu:))sabah
peynirli omlet
1 küçük kase yoğurt
tulum ve ezine peyniri
öğlen
kıymalı omlet
peynir zeytin
2 lahmacun büyüklüğünde tandır ekmeği
domates salatalık
bugünde protein yapıcaktım ama sıcacık tandır ekmeğini ve salatalık domatesi görünce dayanamadım..
bir de cısslarımı yaziim..1 eti puff,yarım koska koshelva
ya sersumum aksamları esımde benı pc basınca gorunce ters ters bakıyo ben hemen cevabı yapıstırıyorum bız burda ılım ırfan pesındeyız elalemın karıları neler pesınde
ya sersumum aksamları esımde benı pc basınca gorunce ters ters bakıyo ben hemen cevabı yapıstırıyorum bız burda ılım ırfan pesındeyız elalemın karıları neler pesınde
ellerıne saglık bıdenem
bızım gıbı cıtırları kıskanırlar tabısıde
afıyet olsun canımcım super menu:))
yaneegüzel cevap ben de öyle diyyim..
helvayla puffta dahilmi süper menüye:18::18:
1.Nurudilara. % 1.516:119::119::119:
4.Papadidya. % 0.725
5.Elifezgi. % 0.453
asıl helvayla pufa super dedım zaten
bu 37 yı yapıncada bırdy gelıyo aklıma gozukmuyo hıc hangı saglık kurulusunda bugun acepesıde kacıncı unıte kanı verıyo acep
kilo veren herkesi ben de tebrik ediyorum
-meleksin forumun hasretinden erimiş bitmişsin
kadifegül harikasın
papadiya 69dan kurtuldun nihayet, yarım kilo harika, yürüye yürüye gidiyor yağlar
ben zaten bi harikayım( dün iftardan sonra sağlıklı gıdardan bile olsa mütemadiyen atıştırdım dolayısı ile dün akşam yüzünden çok kilo verememiş gözüküyorum)
akrep ve ficans size de kiloyu koruduğunuz için tebrikler, arada kilo verip arada sabitlemk iyi bu arada ficans liste için eline sağlık ,şu yaprakları atan similey cuk oturmuş
iyiniyetli ve nazfiliz haftaya fazlasıyla telafi edeceğinizi düşünüyorum
leylak ve sersum listede göremedik sizi:44:
kadifegül harikasın
papadiya 69dan kurtuldun nihayet, yarım kilo harika, yürüye yürüye gidiyor yağlar
ben zaten bi harikayım( dün iftardan sonra sağlıklı gıdardan bile olsa mütemadiyen atıştırdım dolayısı ile dün akşam yüzünden çok kilo verememiş gözüküyorum)
akrep ve ficans size de kiloyu koruduğunuz için tebrikler, arada kilo verip arada sabitlemk iyi bu arada ficans liste için eline sağlık ,şu yaprakları atan similey cuk oturmuş
4.Papadidya. % 0.725
5.Elifezgi. % 0.453
ben listeye girmiyorum canım
kızlar harikasınız tek kelimeyle.sizi okuyorum verdiğiniz kiloları görünce bende başlayasım geliyor.kitabı alayım okuyup sonra başlıcam.hangi kitabını alayım sizce?
ben ömrümde 60 kg altını görmedim.hedefim 58 kg görürmüyüm acep
ellerine sağlık canım..hepinizi canı gönülden kutluyorum dostlarım ..burada olmak dahi büyük bir başarı hepimiz için
iyiyim bebeeemm..sağol ..sen de iyisin maşallah kırdık 69 lanetini desene
ellerıne saglık bıdenem
bızım gıbı cıtırları kıskanırlar tabısıde
afıyet olsun canımcım super menu:))
kadifegül harikasın
4.Papadidya. % 0.725
5.Elifezgi. % 0.453
4.Papadidya. % 0.725
5.Elifezgi. % 0.453
yaneegüzel cevap ben de öyle diyyim..
helvayla puffta dahilmi süper menüye:18::18:
sağol canımleylak canim tebrikler harika olmus 1 kilo....bu arada sagol canim avatari hallettim...
sagolsun kocam kizima 360 parcalik puzzle almis...kizimda anne yardim et diyor.beni birakmiyor....onunla ugrasiyorum....insan kucuk birsey alir dimi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?