Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya sersumum aksamları esımde benı pc basınca gorunce ters ters bakıyo ben hemen cevabı yapıstırıyorum bız burda ılım ırfan pesındeyız elalemın karıları neler pesınde

ellerıne saglık bıdenem

Bence de canım çok haklısın kesinlikle kıskanıyorlar
bızım gıbı cıtırları kıskanırlar tabısıde

afıyet olsun canımcım super menu:))

yaneegüzel cevap ben de öyle diyyim..

helvayla puffta dahilmi süper menüye:18::18:

kilo veren herkesi ben de tebrik ediyorum
-meleksin forumun hasretinden erimiş bitmişsin
kadifegül harikasın
papadiya 69dan kurtuldun nihayet, yarım kilo harika, yürüye yürüye gidiyor yağlar
ben zaten bi harikayım ( dün iftardan sonra sağlıklı gıdardan bile olsa mütemadiyen atıştırdım dolayısı ile dün akşam yüzünden çok kilo verememiş gözüküyorum)
akrep ve ficans size de kiloyu koruduğunuz için tebrikler, arada kilo verip arada sabitlemk iyi bu arada ficans liste için eline sağlık ,şu yaprakları atan similey cuk oturmuş
iyiniyetli ve nazfiliz haftaya fazlasıyla telafi edeceğinizi düşünüyorum
leylak ve sersum listede göremedik sizi:44:

tebrikler sana canım.
ben regl oldum dün onuniçin bu hafta girmedim listeye haftaya inşallah

ben listeye girmiyorum canım

Herkese bravoss

ben listeye girmiyorum canım

kızlar harikasınız tek kelimeyle.sizi okuyorum verdiğiniz kiloları görünce bende başlayasım geliyor.kitabı alayım okuyup sonra başlıcam.hangi kitabını alayım sizce?
ben ömrümde 60 kg altını görmedim.hedefim 58 kg görürmüyüm acep

aramıza hoşgeldingörürsün tabi,neden göremeyesin canım...
2. kitabı alırsan daha iyi olur,çünkü o daha kapsamlı
hemen alıp oku ki bir an önce başla:112::112:

ellerine sağlık canım.. hepinizi canı gönülden kutluyorum dostlarım..burada olmak dahi büyük bir başarı hepimiz için

iyiyim bebeeemm..sağol..sen de iyisin maşallah kırdık 69 lanetini desene

Bisey degil canimcim

Cevap supermis gercekten,bisey degil tatlim,tabisi

Sagol elifcim sen de cok iyi gidiyorsun,kacamaksiz cok daha fazla verirsin o kesin

Herkese bravoss

kizlar oncelikle herkesi tebrik ediyorum....
nurudilara canim iyi giris yaptin tebrikler...
papadiya canim seytanin bacagini kirmissin....
leylak canim tebrikler harika olmus 1 kilo....bu arada sagol canim avatari hallettim...
melexin canim o kadar strese ragmen kilo vermissin bravo....bu arada gecmis olsun canim ne olur kendine dikkat et....
elifezgi canim tebrikler...
kadifegul tebrikler...

akrap ve ficans kizlar hadi ama sizde kirin artik su seytanin bacagini....

iyiniyetlim artik sende bir toparlansam diyorum sen artida olunca ben uzuluyorum resmen ne kadar guzel bak hedefine yaklasmissin...
nazfilizcim canim sende dikkat et....
bu arada ne kadar oldu. yaramazlik yapmayali...

yaneegüzel cevap ben de öyle diyyim..

helvayla puffta dahilmi süper menüye:18::18:

canim afiyet olsun...ins.haftaya iyi bir giris yaparsin....

sagolsun kocam kizima 360 parcalik puzzle almis...kizimda anne yardim et diyor.beni birakmiyor....onunla ugrasiyorum....insan kucuk birsey alir dimi.........

Menulerimi yazayim

Sabah cemenli yumurta 2 yumurtadan,peynir,ceviz,yarim dilim tereyagli ekmek,1 cay kasigi bal

Oglen etli nohut yemegi,domates tursusu

Oglum patlamis misir istedi ondan kucuk bir kase yedim:26:,bir de salep istedi ondan da yarim cay bardagi ictim:26:

Simdi de adacayi iciyorum

Son düzenleme:
leylak canim tebrikler harika olmus 1 kilo....bu arada sagol canim avatari hallettim...

sagolsun kocam kizima 360 parcalik puzzle almis...kizimda anne yardim et diyor.beni birakmiyor....onunla ugrasiyorum....insan kucuk birsey alir dimi.........
sağol canım
kısss 360 parça da bişey mi,biz geçen yıl eşimle 2000 parçalık yapmıştık,hem de 1 ay dolmadan bitirmiştikama gece bile rüyama giriyodu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…