Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

3.öğünüm
yahni
bulgur pilavı
turşu

bu 3 öğün çok iyi oldu benim için.akşam yemeğimin miktarı çok çok azaldı

herkeslere günaydın kıslarişlerimi bitirdim,bitki çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım dahacanım istemiyo nedense..ama yaparım birazdan
tartıda da 1 kg eksik çıktım mutluyum
tebrik ederim canım

kızlar nasılsınız

geçen hafta 68.8
bu hafta 69.3
fark.+500

bütün arkadaşlarımı kutluyorum burada olup mücadele ettikleri için

bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:69
bu hafta:68.5
tebrikler papaya:)))

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.kendimi de şiddetle kınıyorum 54.5 bu hafta yediklerimin sonucu.bu ara gezmeler çok oldu.

1.öğünüm07.00
maydonozlu kaşarlı omlet
zeytin,tulum peyniri,beyaz peynir,1 kase ceviz

2.öğün13.001 yerli muz, 1kalın dilim somon,salata,1 yaş hurma

15.00çay sohbeti:)1 dilim kek,çay

akşam arkadasımızdayız.yine yeriz bişeyler

kızlar eşim karataycı olmuştu demiştim.adam tam karataycı oldu.ağzına yasaklı şeyleri sadece davetlerde küçük porsiyonlar halınde alıyor.kilo fazlası olmamasına rağmen1 ayda 3 kilo verdi.şu an 70 kg.hedefi 68 beni geçiyor valla.çıldırıciiim.
hem de sabah 2 çay b. kadar ceviz yiyerek.ayrıca sabhları tereyağ ve baldan da vazgeçmedi.çok iradeli.bana kızıyor

sağol canım
keşke yemeseydin o kaaa keki reyhanım:18::18:

Haftaya bizde listeye girebilirmiyiz acaba: ) hani motive olmak için :)
kilo bildirim listesine katılmak istersen ..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar
3.öğünüm
yahni
bulgur pilavı
turşu

bu 3 öğün çok iyi oldu benim için.akşam yemeğimin miktarı çok çok azaldı

afiyet olsun bebişşş..

akşam menüsü

kızılcık tarhanası
4 kaşık kurufasulye
3 kaşık hamsi buğulama
turşu ve şalgam suyu

fazla geldi şiştim..ama geçen protein yaparken kurufasulyede gözüm kalmıştı..ondan yedim..hamsi yetermiş aslında

maşallah siz bu kadar kiloyu sadece karatayla mı verdiniz.......

evet canım karatayla verdim

sana da afiyet olsun bacım

yarın pazar var leylakım bir de sabah yürüyebilirsem harika olacak eşimi kandırdım gibi zaten beni kızdırdıydı sesi çıkmıyo

yaşasın yarın pazar günüben kayınpederler gelmese anneme gidecektim gerçi,ben de bu yüzden bozuğum.3 haftadır evdeyim çok sıkıldım yaw

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…